VERY GOOD SOFTWARE

Contactgegevens VERY GOOD SOFTWARE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERY GOOD SOFTWARE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERY GOOD SOFTWARE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE LA COURONNE 548; 1050; BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 26441526 (+32-26441526) 26441526 (+32-26441526)

Fax (fax): +32 (56) 456-98-64 +32 (56) 456-98-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERY GOOD SOFTWARE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERY GOOD SOFTWARE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERY GOOD SOFTWARE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERY GOOD SOFTWARE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERY GOOD SOFTWARE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERY GOOD SOFTWARE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERY GOOD SOFTWARE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERY GOOD SOFTWARE
Products information VERY GOOD SOFTWARE

BTW identificatienummer (tax): BE09985992431
Ondernemingsnummer: 5597778320
Hoofdstad (capital): 457,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 574,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Produits: Ordinateurs & P茅riph茅riques, Traitements de Texte, Lecteurs Magn茅tiques & Optiques, Meubles pour L'Informatique, Mini-Ordinateurs, Dictaphones, El茅ments Informatiques, Imprimantes.

Product categorie (product category): Machines and mat茅riel de bureau Machines and mat茅riel de bureau Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERY GOOD SOFTWARE
(Get full report from official database of BE for VERY GOOD SOFTWARE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERY GOOD SOFTWARE
Addition kinds of activities for VERY GOOD SOFTWARE

3651. Huishoudelijke audio- en videoapparatuur | Household audio and video equipment
202699. Vloeimelk, nec | Fluid milk, nec
14790303. Zout (gemeenschappelijke) mijnbouw | Salt (common) mining
20879907. Siroop, aroma (behalve drank) | Syrups, flavoring (except drink)
22110409. Velours | Velours
34420201. Jaloezieën, metaal | Jalousies, metal
38230304. Niveau en massa meetinstrumenten, industrieel proces | Level and bulk measuring instruments, industrial process

Werken bij VERY GOOD SOFTWARE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERY GOOD SOFTWARE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERY GOOD SOFTWARE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERY GOOD SOFTWARE. Looking for open vacancies in other companies

  • BARMEDEWERKER/STER (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klein hotel regio Zedelgem zijn wij op zoek naar een barmedewerker/ster. Je staat in voor bediening van klanten, je staat in voor de bar.

  • Transportverantwoordelijke - Volvo group (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en op afgesproken leveringsdatum. Je moniteert pro-actief de leveringen en stuurt bij om de impact op de eindklant te vermijden of te minimaliseren. Je bent verantwoordelijk om leveringen te herplannen op vraag van de klant (rush/express). Je maakt pro-actief gebruik van short en mid-term forecast. Je bent het dagelijks contact voor operationele vragen van de klant of de leverancier. Je bent verantwoordelijk voor de leveringsopvolging voor de markten waar je verantwoordelijk voor bent. Je bent een belangrijke schakel in het escalatie process van terugkerende afwijkingen.

  • Polyvalent Bouwarbeider (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Nieuwpoort zijn wij dringend op zoek naar een POLYVALENT BOUWARBEIDER Je staat in voor: Het industrieel isoleren Het plaatsen van dakgoten Het correct kunnen passen en meten Een verzorgde afwerking

  • BEDIENAAR PALENMACHINE (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt ingezet om diepfunderingen uit te voeren voor onze industriële projecten. Je bedient onze schroefpalenmachine om de gevraagde palen te boren. Je werkt hiervoor steeds aan de hand van een technisch plan. Je schroeft de boor tot de gewenste diepte, daarna wordt het beton door de holle as onder hoge druk naar de punt gepompt. Ondertussen trek je de schroef langzaam en met een draaibeweging terug omhoog.

  • Huishoudhelden Boechout en Vremde. Solliciteer per sms!! (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Lier, Boechout en Vremde. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Roeselare-Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meer – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • thuishulp (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: DCO Kluisbergen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    thuishulp i.k.v. dienstencheques in REGIO WORTEGEM-PETEGEM en ANZEGEM bij DCO Kluisbergen vzw

  • KEUKENPLAATSERS (M/V) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: AUGUSTYNS KEUKENS BVBA

    Type: Vaste Job

    Als keukenplaatser bij Augustijns Keukens ben je een ‘ambassadeur’ die vooral graag zijn job goed doet en fier is over zijn afgeleverde projecten. In een team van 2 à 3 personen plaats je keukens, maatkasten en dressings bij zowel particulieren, alsook op projecten. Tevens zorg je mee voor de aansluitingen van de elektrische toestellen en de loodgieterij. Je hebt hierin voldoende ervaring om jonge snaken op te leiden op de werkvloer en je kennis te delen. Werken met hoogstaande kwaliteit uit eigen productie geeft jou een meerwaarde aan je job.

  • C# Ontwikkelaar (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Foreach

    Type: Vaste Job

    Als C# ontwikkelaar maak je deel uit van ons SCRUM-team dat instaat voor de ontwikkeling, doorontwikkeling en support van onze C# projecten. Dit team werkt intensief samen met onze Project Owners en onze klanten. Je kan terugvallen op de uitgebreide ervaring van Foreach met het uitvoeren van grote webprojecten volgens agile methodologieën. Je belangrijkste verantwoordelijkheid bestaat in het mee ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties en webplatformen in C#, meestal applicaties met een stevige back-end, die geïntegreerd zijn in complexe achterliggende systemen en databanken. Naast C# ontwikkeling word je ook betrokken bij front-end ontwikkeling, databank ontwikkeling, responsieve ontwikkeling, applicatie maintenance en third line support. Je kennis van analyse, architectuur en testing, je ervaring met SCRUM, én je sociale capaciteiten zullen goed van pas komen in onze open en flexibele organisatie. Je werkt meestal in Merksem, maar je draagt ook bij aan workshops, meetings en testsessies bij de klant.

  • TOONZAAL ADVISEUR KEUKENS (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als verkoper sta je in voor het onthaal van klanten, het in kaart brengen van hun behoeften en het opstellen van offertes om zo een verkoop af te sluiten hiernaast zal je ook instaan voor je eigen financiële administratie van je lopende en afgesloten dossiers je houdt een goed en ordelijk overzicht van je dossiers bij in het klantenbestand via een eigen softwarepakket je zorgt voor een maximale dienstverlening naar de klant toe en leeft hierbij de technische procedures na je wil meewerken aan de groei van het filiaal en bepaalt zo mee de commerciële strategie van het bedrijf je bent een onderdeel van een team en wil je collega's bijstaan waar nodig Bedrijfsprofiel: Onze klant maakt keukens op maat. Voor regio Hasselt zijn we op zoek naar een toonzaal adviseur keukens.

  • Verpleegkundige woonzorgcentrum (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige: - Voer je verpleegtechnische handelingen uit (bloednames, wondzorg...) - Werk je in het team nauw samen - Je streeft een kwalitatieve verzorging na  ... Bedrijfsprofiel: Samen met een goed gestructureerde en zeer gemotiveerde personeelsploeg willen wij de bewoners die ons hun vertrouwen gegeven hebben een "optimale levenskwaliteit" bezorgen, waardoor zij hier vooral gelukkig zijn in hun laatste levensjaren en genieten van een degelijke en gepersonaliseerde verzorging.Wij geven hen in een huiselijke sfeer met veel sociaal contact en aangepaste activiteiten datgene waar zij steeds naar uitgekeken hebben: echte rust, een afwisselende leuke bezigheid, lekker eten en een fijne verzorging, een fleurige kamer met een goed bed, zodat zij hopelijk lang mogen genieten van de prachtige tuin en van de bosrijke, gezonde omgeving.Hierin moet ook de familie betrokken worden en haar gading vinden.Huize Lieve Moenssens wil een positieve bijdrage leveren aan een optimale serviceverlening in het seniorenbeleid, zowel van Dilsen-Stokkem als van de hele omgeving.

Zoek naar antwoorden van VERY GOOD SOFTWARE in sociale netwerken
Look for responds of VERY GOOD SOFTWARE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERY GOOD SOFTWARE. Laat een reactie achter voor VERY GOOD SOFTWARE. VERY GOOD SOFTWARE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERY GOOD SOFTWARE. Leave a respond for VERY GOOD SOFTWARE. VERY GOOD SOFTWARE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERY GOOD SOFTWARE op de google maps. Adres en contacten VERY GOOD SOFTWARE
Location of VERY GOOD SOFTWARE on the google maps. Address and contacts of VERY GOOD SOFTWARE

Andere gerelateerde bedrijven als come VERY GOOD SOFTWARE VERY GOOD SOFTWARE: KVC ZW.DUIV.WESTMEERBEEK | ONDERHOUDSDIENST GOJDA & ZONEN CVBA | J.P. DOMONT | Beguin Marie-Christine | Roland

Other related companies as VERY GOOD SOFTWARE: KVC ZW.DUIV.WESTMEERBEEK | ONDERHOUDSDIENST GOJDA & ZONEN CVBA | J.P. DOMONT | Beguin Marie-Christine | Roland

VERY GOOD SOFTWARE is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERY GOOD SOFTWARE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09985992431. Het bedrijf VERY GOOD SOFTWARE bevindt zich op het adres: AVENUE DE LA COURONNE 548; 1050; BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 457,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 574,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Machines and mat茅riel de bureau Machines and mat茅riel de bureau Gr. Lijst met producten zijn Produits: Ordinateurs & P茅riph茅riques, Traitements de Texte, Lecteurs Magn茅tiques & Optiques, Meubles pour L'Informatique, Mini-Ordinateurs, Dictaphones, El茅ments Informatiques, Imprimantes..
De hoofdactiviteit van VERY GOOD SOFTWARE is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERY GOOD SOFTWARE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERY GOOD SOFTWARE, openstaande posities, locatie van VERY GOOD SOFTWARE op de kaart.

VERY GOOD SOFTWARE is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERY GOOD SOFTWARE, company assigned to the tax number BE09985992431. The company VERY GOOD SOFTWARE is located at the address: AVENUE DE LA COURONNE 548; 1050; BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 457,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 574,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Machines and mat茅riel de bureau Machines and mat茅riel de bureau Gr. List of products are Produits: Ordinateurs & P茅riph茅riques, Traitements de Texte, Lecteurs Magn茅tiques & Optiques, Meubles pour L'Informatique, Mini-Ordinateurs, Dictaphones, El茅ments Informatiques, Imprimantes..
The main activity of VERY GOOD SOFTWARE is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VERY GOOD SOFTWARE is not available. You also can look at reviews of VERY GOOD SOFTWARE, open positions, location of VERY GOOD SOFTWARE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERY GOOD SOFTWARE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERY GOOD SOFTWARE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERY GOOD SOFTWARE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERY GOOD SOFTWARE, employees, financial statistics.