SVB

Contactgegevens SVB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SVB: address, phone, fax, email, website, opening hours

SVB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRAAMBESSTRAAT 13; 3210; LUBBEEK, België

Telefoon (phone): 495200856 (+32-495200856) 495200856 (+32-495200856)

Fax (fax): +32 (53) 865-54-67 +32 (53) 865-54-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SVB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SVB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SVB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SVB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SVB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SVB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SVB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SVB
Products information SVB

BTW identificatienummer (tax): BE06958435058
Ondernemingsnummer: 9962921142
Hoofdstad (capital): 495,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 893,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Produits: Photocopieurs.

Product categorie (product category): Machines and mat茅riel de bureau Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SVB
(Get full report from official database of BE for SVB)

Aanvulling soorten activiteiten voor SVB
Addition kinds of activities for SVB

01610411. Spinazie boerderij | Spinach farm
10949904. Roscoeliet (vanadium hydromica) mijnbouw | Roscoelite (vanadium hydromica) mining
20330307. Fruitpasta: verpakt in blikjes, potten, enz. | Fruit pastes: packaged in cans, jars, etc.
32290502. Tubing, glas | Tubing, glass
36790109. Rheostaten, voor elektronische eindproducten | Rheostats, for electronic end products

Werken bij SVB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SVB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SVB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SVB. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur van databekabeling (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten in de regio van Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde en flexibele medewerker. Je wordt ingeschakeld voor het uitvoeren van databekabelingswerken: Trekken van (glasvezel)kabels Uitvoeren van aansluitingen Je vertrekt steeds in een team van twee naar de verschillende werven, verspreid in gans België.

  • Heftruck chauffeur te Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het bedrijf werd opgericht in 1928 door Henri Essers en is intussen uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven in Europa op het vlak van transport en logistiek voor sectoren als chemie, farmaceutica/healthcare en kwalitatief hoogstaande goederen. De afgelopen jaren kende het bedrijf een stevige uitbreiding, te danken aan de autonome groei en een aantal strategische overnames. In 2017 boekte H.Essers een omzet van 646 miljoen €. Het bedrijf telt momenteel 975.000 m² magazijnruimte, een vloot van 1.460 trekkers en 3.050 aanhangwagens en heeft meer dan 6.270 medewerkers verdeeld over 70 vestigingen in 17 landen in West- en Oost- Europa. Naast de hoofdzetel in Genk (België), heeft H.Essers een tweede thuisbasis in Roemenië.

  • Lasser half-automaat (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt ervaring met half-automaat lassen.

  • Kamermeisje (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Profielbeschrijving: Aantal uren/week: 30 Aantal dagen/week: Kennis gebruik schoonmaakproducten Kamers reinigen en onderhouden

  • Jobstudent verkoop kip aan 't spit (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Je werkt elke zaterdag van 11u00 tot 16u00 Je bedient klanten met een glimlach Je werkt met de kassa

  • Snijder textiel (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: BIO-RACER

    Type: Vaste Job

    Bio-Racer is voor haar vestiging in Tessenderlo op zoek naar uitbreiding in de snijzaal. Het takenpakket van de snijder bestaat uit: Opleggen van stoffen Snijden van stoffen met automatische cutter Controleren kwaliteit van stoffen, controleren van snijwerk van cutter Orders snijplanning opvolgen Snijorders bundelen, picken en verdelen

  • RESERVE STOKER - MAASEIK (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: Wienerberger

    Type: Vaste Job

    In onze steenfabriek in Maaseik maken we gevelstenen volgens een ambachtelijk bakproces dat onze producten meteen plaatst in het absolute top segment op de Belgische en de Nederlandse markt. We ontvangen regelmatig architekten die met onze producten prestigieuze projecten ontwikkelen ( zowel restauraties van abdijen en oude karaktervolle gebouwen , alsook nieuwe projecten met een authentieke uitstraling).                We zijn op zoek naar een reserve Stoker Jouw Functie: - Je werkt met collega’s in of rond de ringoven. - Je werkt aan het inzetten van stenen, het uitkruien van stenen , het sorteren van de gebakken stenen in de verschillende kwaliteiten. - Je werkt graag met je handen en je schept voldoening in het deel uitmaken van een team dat topproducten maakt. - Je leert het proces sturen in de kolen gestookte ringoven - Je ontwikkelt een grondige kennis van de oven en leert hoe je de ovencondities moet bijsturen om een bepaald eindproduct te bekomen. Jouw Profiel: - Een specifiek diploma is geen vereiste. - Technisch inzicht is een vereiste - Je kan heel zelfstandig werken. - Je werkt in een 2 ploegensysteem + je bent bereid om 2 weekend per maand te komen werken Geïnteresseerd? Neem contact op met Stefan Vandenbruaene op het nummer 089/410891 of via mail [email protected] Wij garanderen u een vertrouwelijke behandeling van uw kandidatuur!

  • ADVISEUR ROND ENERGIE EN KLIMAAT MET BREDE INTERESSE IN POLITIEK (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Jouw taken: Je maakt deel uit van het team Energie & Klimaat en verleent sectorbedrijven actief advies over de relevante wet- en regelgeving inzake energie en klimaat. Je ontwikkelt ook, in samenwerking met je collega-experten, onderbouwde standpunten op de beleidsdomeinen energie en klimaat om zo de belangen van de Belgische chemie en life sciences te behartigen bij regionale, federale en Europese overheden. Je volgt de totstandkoming en implementatie van nieuwe Europese, nationale en regionale wetgevingen betreffende energie en klimaat zeer nauw op. Hierbij heb je in het bijzonder aandacht voor de impact hiervan op de bedrijven in de chemie en life sciences. Je bouwt expertise op door grondige analyse en sythese van relevante informatie uit beleidsdocumenten, wetenschappelijke studies, academisch onderzoek, bedrijfseconomisch nieuws, enz. Je werkt onderbouwde en maatschappelijk verantwoorde standpunten en visienota's uit, die gebaseerd zijn op geverifieerde feiten en cijfers. Deze kennis deel je met sectorbedrijven en externen (beleidsmakers, zusterfederaties, Europese koepelorganisatie, …). Je communiceert sectorale standpunten op een respectvolle manier en onderhoudt constructieve relaties met alle relevante stakeholders (bedrijven, (sector)federaties, administraties, politieke kabinetten, ngo’s, ...). Bedrijfsprofiel: Onze klant (federatie) groepeert Belgische bedrijven, actief in de chemische industrie, kunststoffen en life sciences (biotech en farma). Ze vertegenwoordigen en verdedigen de belangen van deze ondernemingen bij de federale en regionale regeringen en overheden, de media en de sociaal-economische partners in België. Zij zijn dringend op zoek naar een Adviseur Energie en Klimaat.

  • Dierenarts met interesse tandheelkunde (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ABARIS DIERENARTSENPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Interesse in diergeneeskundige tandheelkunde? Abaris dierenartsenpraktijk te Wilsele (Leuven) zoekt medewerker die zich hierin verder wil bekwamen om in-house opleiding te verkrijgen.

  • Reclame bedeler in Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Akros Solutions - Business / IT Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nous recherchons, pour notre client situé à Bruxelles, un Business Analyst / IT Analyst. Vous rejoignez l'équipe dans le cadre de la transformation digitale de la société. La fonction L'identification des besoins de changement avec les représentants du métier et les clients de la société. L'analyse de tous les besoins ainsi que l'identification des impacts sur les processus et les applications concernées. La conception des processus cibles. La réalisation des analyses fonctionnelles. La coordination et le suivi des changements. La participation aux tests. La rédaction de la documentation fonctionnelle. La résolution des incidents et des problèmes. Votre profil Vous avez 3 ans ou plus d'expérience comme Business / IT Analyst. Vous avez de l'expérience avec UML et BPMN. Vous avez de l'expérience dans un contexte Agile. Vous parlez couramment le Français (l'Anglais et/ou le Néerlandais est un plus). Vous avez un esprit critique et pouvez proposer des solutions innovantes. Intéressé(e)? Envoyez-nous votre CV au plus vite !

  • FLEXI JOB Beenhouwerij te Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

Zoek naar antwoorden van SVB in sociale netwerken
Look for responds of SVB in social networks

Lees alle opmerkingen voor SVB. Laat een reactie achter voor SVB. SVB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SVB. Leave a respond for SVB. SVB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SVB op de google maps. Adres en contacten SVB
Location of SVB on the google maps. Address and contacts of SVB

Andere gerelateerde bedrijven als come SVB SVB: Verborgt R VZW | NOE JAN | BRANDWEERKAZERNE | De Groof Immobili?n BVBA | Jubilart SA

Other related companies as SVB: Verborgt R VZW | NOE JAN | BRANDWEERKAZERNE | De Groof Immobili?n BVBA | Jubilart SA

SVB is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SVB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06958435058. Het bedrijf SVB bevindt zich op het adres: BRAAMBESSTRAAT 13; 3210; LUBBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 495,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 893,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Machines and mat茅riel de bureau Gr. Lijst met producten zijn Produits: Photocopieurs..
De hoofdactiviteit van SVB is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SVB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SVB, openstaande posities, locatie van SVB op de kaart.

SVB is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is SVB, company assigned to the tax number BE06958435058. The company SVB is located at the address: BRAAMBESSTRAAT 13; 3210; LUBBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 495,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 893,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Machines and mat茅riel de bureau Gr. List of products are Produits: Photocopieurs..
The main activity of SVB is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SVB is not available. You also can look at reviews of SVB, open positions, location of SVB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SVB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SVB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SVB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SVB, employees, financial statistics.