MICROFAX COPIERS

Contactgegevens MICROFAX COPIERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MICROFAX COPIERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MICROFAX COPIERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE GASTON BIERNAUX 20; 1090; JETTE/JETTE, België

Telefoon (phone): 24289966 (+32-24289966) 24289966 (+32-24289966)

Fax (fax): +32 (58) 691-88-24 +32 (58) 691-88-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MICROFAX COPIERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MICROFAX COPIERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MICROFAX COPIERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MICROFAX COPIERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MICROFAX COPIERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MICROFAX COPIERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MICROFAX COPIERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MICROFAX COPIERS
Products information MICROFAX COPIERS

BTW identificatienummer (tax): BE01853088378
Ondernemingsnummer: 3666656494
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 553,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Produits: Photocopieurs.

Product categorie (product category): Machines and mat茅riel de bureau Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MICROFAX COPIERS
(Get full report from official database of BE for MICROFAX COPIERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MICROFAX COPIERS
Addition kinds of activities for MICROFAX COPIERS

0751. Veeteelt, met uitzondering van dierenarts | Livestock services, except veterinary
5136. Herenkleding | Men's and boy's clothing
08310106. Maple sap verzamelen | Maple sap gathering
33999905. termiet | Thermite
34919910. Waterwerkkleppen | Water works valves
36430302. Aansluitingen en aansluitingen voor elektrische apparaten | Connectors and terminals for electrical devices
38250329. Watt-uur en vraagmeters, gecombineerd | Watt-hour and demand meters, combined

Werken bij MICROFAX COPIERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MICROFAX COPIERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MICROFAX COPIERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MICROFAX COPIERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpoperatoren - 2ploegen of vaste nacht - Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machinebediener zal u de verantwoordelijkheid krijgen over het produktieproces op een verwerkingslijn. Eventueel heeft u potentieel om door te groeien tot insteller.

  • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een moderne WZC in een bruisende buurt regio Brugge. Patiëntgericht te werk gaan, en iedereen met respect behandelen is er heel belangrijk.  Jouw taken zijn: - zorgen voor de hygiëne en het comfort van de bewoners - allerlei verpleegtechnische taken zoals bloedafnames, wondzorg, insuline,... - het garanderen van de rust van de bewoners - een vlotte interdisciplinaire samenwerking garanderen  - etc.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • INPAKKER 2 PLOEGEN (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent als inpakker verantwoordelijk voor de verpakking van de geproduceerde plastic artikelen. Je bent verantwoordelijk voor de visuele controles. Je zorgt bovendien voor orde en netheid op de werkvloer.

  • Sausbereiders (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je speelt een cruciale rol in het productieproces : je gaat immers zelf hemelse sauzen draaien! Je verzekert in eerste instantie een perfect gereinigde en ordelijke werkomgeving. Daarna verzamel je op basis van de dagorders en de receptuur de juiste ingrediënten. Je volgt stipt het voorgeschreven productieproces en voegt tijdig de afgewogen ingrediënten in de juiste volgorde toe. Je kijkt toe op de juiste draaisnelheden en procestijden om zo tot een kwalitatief afgewerkte saus te komen. Verder zorg je voor het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles. Bij al je werkzaamheden heb je steeds oog voor de voedselveiligheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen, je houdt van fysiek werk en je bent collegiaal ingesteld. Verder heb je oog voor arbeidsveiligheid en ben je bereid om in 3 ploegen te werken (vroege – late – nacht). Je zorgt ervoor dat je de volgende ploeg correct en duidelijk informeert over je resultaten en ervaringen tijdens je shift.

  • Poetshulp Rillaar V/M (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: KLIEN dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    KLiEN dienstencheques zoekt een gemotiveerde poetshulp. Je poetst bij klanten thuis en zorgt ervoor dat hun woonst goed schoongemaakt is. Belangrijk is dat je op tijd komt en alle afspraken stipt naleeft! Je poetst bij mensen thuis dit houdt o.a. in: spinnenwebben afdoen; stofzuigen; dweilen; ramen lappen; ....

  • Student(e) voor de herfstvakantie gezocht! (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent, die zich kan vrijmaken gedurende de herstvakantie. Je werkt 32 uren per week in een glijdend regime, afhankelijk van de opdrachten. Je zal tewerkgesteld worden als service merchandiser.

  • Toonzaalverkoper Vloeren (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten; je leidt hen rond in de showroom; analyseert hun wensen en speelt hier uiteraard op in. Je stelt een offerte op en volgt deze uiteraard ook verder op. Je tracht de verkoop zo snel mogelijk af te sluiten en behandelt de bijkomende administratie hieromtrent. Bedrijfsprofiel: Heb je interesse? Neem snel contact met ons op en ontdek de verschillende voordelen om via Talentus aan de slag te gaan. Zo bieden wij o.a. een gratis hospitalisatieverzekering na 30 dagen tewerkstelling.

  • Dynamische Project Assistant (m/v) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Secretary Plus Aalst

    Type: Vaste Job

    Als Project Assistant bij Secretary Plus werk je steeds voor minstens 3 tot 6 maanden op projectbasis bij een klant. Wanneer een project bijna afgerond is, kijken we uit naar een nieuwe boeiende uitdaging die je evenveel voldoening biedt als het vorige. Je kan zowel ingezet worden als Management Assistant, Department Assistant (Sales, Marketing, HR, …) of Allround Assistant. Je rolt naadloos van de ene opdracht in de andere.

  • VERKOPER / VERKOOPSTER KREFEL SCHOTEN (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: KREFEL SCHOTEN

    Type: Vaste Job

    Als gedreven voltijdse verkoper (m/v) (35u/week) informeer je de klanten over het uitgebreide gamma en de service van Krëfel in onze winkel te Schoten. Je adviseert de klanten over de werking en mogelijkheden van de toestellen. Je helpt hen juist te kiezen en je zorgt voor tevreden klanten. Jouw profiel: Je bent klant- en servicegerichten hebt bij voorkeur reeds ervaring in het omgaan met klanten. Je hebt een sterke interesse in multimedia en huishoudelektro, je communiceert zeer vlot in het Nederlands en je houdt van verkopen. Je werkt als dynamische bediende graag in een gedreven team. Je bent accuraat, integer, georganiseerd, enthousiast en contactvaardig. Je geeft blijk van verantwoordelijkheidszin, bent stressbestendig en werkt volgens de regels. Niet je opleiding, wel je ingesteldheid en motivatie zijn voor ons belangrijk.

  • Schrijnwerker atelier (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: STANDMARK

    Type: Vaste Job

    - Voorbereiden van de beursstanden of interieurprojecten - Vervaardigen van meubilair op maat voor onze beursstanden en interieurprojecten - Interpreteren van technische plannen en productielijsten - Oplappen van de houtbouw panelen: schuren, plamuren, herstellen - Uitsorteren van houtbouw panelen die terugkomen van afgebouwde standen volgens maat en type - Schilderen van gemaakte meubels

  • Commercieel Talent Showroom (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Retail Sales Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Particulieren en professionele klanten krijgen advies op maat in de toonzaal regio Knokke. Je werkt in tandem met de buitendienst en dit van A tot Z. Telefoons worden professioneel afgehandeld als ook de opvolging van de afhalingen. De calculatie en administratie van de dossiers verzorg je tot in detail. Offertes worden door jou opgemaakt en indien mogelijk ook onmiddellijk in de showroom afgesloten. Na de definitieve opmeting, plaats je je dossiers in bestelling. De toonzaal is jouw paradepaardje! Deze is dan ook ten alle tijde up-to-date en volledig in orde. Bedrijfsprofiel: Hier moet je zijn voor al jouw maatwerk in ramen en deuren, terrasoverkappingen en zonneweringen! Al 140 jaar specialiseert onze partner zich in de oplossing op maat voor jou!  Voor hun toonzaal in regio Knokke gaan zij op zoek naar die extra, commerciële kracht! 

  • Eventmedewerker - FLEXI (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar administratieve eventmedewerkers ( 18+) voor de azencross te Loenhout. Wil jij ook meehelpen aan dit event en er dit jaar weer een succes van maken? - Wat? Eventmedewerker/administratie (in shiften) - Waar? Azencross – Loenhout - Wanneer? 28 december 2018

Zoek naar antwoorden van MICROFAX COPIERS in sociale netwerken
Look for responds of MICROFAX COPIERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MICROFAX COPIERS. Laat een reactie achter voor MICROFAX COPIERS. MICROFAX COPIERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MICROFAX COPIERS. Leave a respond for MICROFAX COPIERS. MICROFAX COPIERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MICROFAX COPIERS op de google maps. Adres en contacten MICROFAX COPIERS
Location of MICROFAX COPIERS on the google maps. Address and contacts of MICROFAX COPIERS

Andere gerelateerde bedrijven als come MICROFAX COPIERS MICROFAX COPIERS: T-BONE | SALONS CAIPIRINHA | CARRI?RE DE BENDE | FREDDY VANDERDONCKT | A. BAUDEWYN

Other related companies as MICROFAX COPIERS: T-BONE | SALONS CAIPIRINHA | CARRI?RE DE BENDE | FREDDY VANDERDONCKT | A. BAUDEWYN

MICROFAX COPIERS is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MICROFAX COPIERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01853088378. Het bedrijf MICROFAX COPIERS bevindt zich op het adres: RUE GASTON BIERNAUX 20; 1090; JETTE/JETTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 553,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Machines and mat茅riel de bureau Gr. Lijst met producten zijn Produits: Photocopieurs..
De hoofdactiviteit van MICROFAX COPIERS is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MICROFAX COPIERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MICROFAX COPIERS, openstaande posities, locatie van MICROFAX COPIERS op de kaart.

MICROFAX COPIERS is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is MICROFAX COPIERS, company assigned to the tax number BE01853088378. The company MICROFAX COPIERS is located at the address: RUE GASTON BIERNAUX 20; 1090; JETTE/JETTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 553,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Machines and mat茅riel de bureau Gr. List of products are Produits: Photocopieurs..
The main activity of MICROFAX COPIERS is Agricultural Production - Crops, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MICROFAX COPIERS is not available. You also can look at reviews of MICROFAX COPIERS, open positions, location of MICROFAX COPIERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MICROFAX COPIERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MICROFAX COPIERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MICROFAX COPIERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MICROFAX COPIERS, employees, financial statistics.