'T PROFIJTELIJK BOEKSKEN

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • 'T PROFIJTELIJK BOEKSKEN
Private companiesSocial Services • 'T PROFIJTELIJK BOEKSKEN

Contactgegevens 'T PROFIJTELIJK BOEKSKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T PROFIJTELIJK BOEKSKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T PROFIJTELIJK BOEKSKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZANDBERG 79; 2260; WESTERLO, België

Telefoon (phone): 14541100 (+32-14541100) 14541100 (+32-14541100)

Fax (fax): +32 (84) 857-88-85 +32 (84) 857-88-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T PROFIJTELIJK BOEKSKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T PROFIJTELIJK BOEKSKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T PROFIJTELIJK BOEKSKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T PROFIJTELIJK BOEKSKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T PROFIJTELIJK BOEKSKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T PROFIJTELIJK BOEKSKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T PROFIJTELIJK BOEKSKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T PROFIJTELIJK BOEKSKEN
Products information 'T PROFIJTELIJK BOEKSKEN

BTW identificatienummer (tax): BE03476593017
Ondernemingsnummer: 7679687500
Hoofdstad (capital): 124,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 462,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Produits: Livres.

Product categorie (product category): Biens d'occasion

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T PROFIJTELIJK BOEKSKEN
(Get full report from official database of BE for 'T PROFIJTELIJK BOEKSKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T PROFIJTELIJK BOEKSKEN
Addition kinds of activities for 'T PROFIJTELIJK BOEKSKEN

1389. Olie- en gasvelddiensten, nec | Oil and gas field services, nec
804201. Gespecialiseerde optometristen | Specialized optometrists
13899912. Olievelddiensten, nec | Oil field services, nec
30890000. Kunststofproducten, nec | Plastics products, nec
59619912. Meubilair en meubilair, postorder | Furniture and furnishings, mail order
80829900. Home gezondheidszorg, nv | Home health care services, nec

Werken bij 'T PROFIJTELIJK BOEKSKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T PROFIJTELIJK BOEKSKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T PROFIJTELIJK BOEKSKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T PROFIJTELIJK BOEKSKEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakmedewerkers chocolade Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant regio Lokeren is op zoek naar gemotiveerde inpakmedewerkers voor het chocoladeseizoen. Je staat in voor de inpak aan de band.

  • Beheerder Auto | Verzekeringsmaatschappij Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het aanspreekpunt voor de makelaar voor mondelinge en schriftelijke beheersvragen binnen de tak auto. Je maakt niet-gestandaardiseerde bijaktes op. Je garandeert een oplossingsgerichte, efficiënte en correcte dienstverlening naar onze makelaar en klant binnen de vooropgestelde doorlooptijd. Je staat in voor het opvragen van de vereiste informatie bij de makelaar of klant en overlegt met je collega's om concrete dossiers te kaderen zodat deze binnen de afgesproken termijnen verwerkt kunnen worden.

  • Draaier - frezer (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is gespecialiseerd in het spuitgieten van technische onderdelen in plastic, composieten en metalen. Zij zijn dringend op zoek naar een draaier frezer! Verantwoordelijk voor het instellen (regelen en programmeren) van ons machinepark nabewerking kunststofonderdelen. cnc draaibanken en cnc freesmachine Nabewerken van kleine series kunststof stukken. Afwisselend werk door kleine series, naast instellen, ook zelf machines bedienen Afregelen van diverse andere bewerkingsmachines in het atelier spuitgieten (vooral conventionele boor en freesmachines.) Verwacht: Gemotiveerd persoon met technisch doorzicht en goed organisatievermogen van eigen werkpost.

  • Onderhoudstechnieker kaaimachines (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gevestigd in Zeebrugge zijn wij op zoek naar een medewerker onderhoud kaaimachines. Het bedrijf is gespecialiseerd in het onderhoud en herstellen van metaal constructies, machinevoertuigen en algemene onderhoudswerken met betrekking van infrastructuur. Alsook het onderhouden en herstellen van trailers, skelly's, containers en mafi's. Je staat in voor het algemeen onderhoud van diverse types kaaimachines zoals forklifts, reachstackers, tugmasters,... Daarnaast staat u ook in voor herstellingen alsook verzorgt u interventies op de kaai.

  • Heftruckchauffeur (M/V) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf te Geel zijn wij op zoek naar heftruckchauffeurs die kunnen werken in een 2-ploegensysteem. Takenpakket: Wegzetten van goederen op de juiste locatie Laden/lossen Stapeling

  • Huishoudhulp/poetshulp Tongeren (dienstencheques) (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: PUUUR TONGEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Student opbouw Gentse Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Ben jij student en vrij in de periode van 20/11 tot en met 06/12? Wij zijn op zoek naar studenten die kunnen helpen met de opbouw van de Gentse Winterfeesten! Bij interesse bel ons op 09/218 09 80 of mail naar [email protected]!

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Freelance docent Mindfulness Coach Brugge (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • PHP Developers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACCUMEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een klant uit het Gentse (burelen in de Ghelamco Arena) zijn we dringend (lees: onmiddellijk beschikbaar) op zoek naar PHP Developers. Het project: Fantopy, een "Fantasy Football Game". Fantopy is een online fantasy game waar spelers een eigen viruteel voetbalteam kunnen creëren en coachen. Na registratie creërt elke online speler een eigen team door echte voetballers te selecteren. Deze spelers in het team scoren punten gebaseerd op hun prestaties in matchen in de echte competitie.

  • Logopedist/Logopediste (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ViZiT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt op zelfstandige basis in de groepspraktijk, waar je deel uitmaakt van ons paramedisch team. Je houdt je bezig met de begeleiding van kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met neurologische aandoeningen. Er is reeds een bestaand patiëntenbestand, maar er is ruimte om zelf nieuwe patiënten aan te brengen.

  • KOKS voor hoogstaande horeca events (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je zelf bepalen welke dagen/uren je werkt en in welke regio? Ben jij een kok of keukenmedewerker, heb je veel of weinig ervaring maar kook je over van passie voor het vak? Dan is KITCHENSTAFF zeker iets voor jou! Kitchenstaff is een vliegende brigade van gemotiveerd keukenpersoneel. Ondersteuning van klanten op momenten van grote drukte, afwezigheid, ziekte of vakantie van het vaste personeel. Van cateringbedrijf tot eventskantoor, bedrijfsrestaurant tot sterrenzaken

Zoek naar antwoorden van 'T PROFIJTELIJK BOEKSKEN in sociale netwerken
Look for responds of 'T PROFIJTELIJK BOEKSKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T PROFIJTELIJK BOEKSKEN. Laat een reactie achter voor 'T PROFIJTELIJK BOEKSKEN. 'T PROFIJTELIJK BOEKSKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T PROFIJTELIJK BOEKSKEN. Leave a respond for 'T PROFIJTELIJK BOEKSKEN. 'T PROFIJTELIJK BOEKSKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T PROFIJTELIJK BOEKSKEN op de google maps. Adres en contacten 'T PROFIJTELIJK BOEKSKEN
Location of 'T PROFIJTELIJK BOEKSKEN on the google maps. Address and contacts of 'T PROFIJTELIJK BOEKSKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T PROFIJTELIJK BOEKSKEN 'T PROFIJTELIJK BOEKSKEN: FRITUUR MASTER | DE BOUCHE A OREILLE | Computech | Fabienne | Ramblas-Salsa Kaffee

Other related companies as 'T PROFIJTELIJK BOEKSKEN: FRITUUR MASTER | DE BOUCHE A OREILLE | Computech | Fabienne | Ramblas-Salsa Kaffee

'T PROFIJTELIJK BOEKSKEN is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T PROFIJTELIJK BOEKSKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03476593017. Het bedrijf 'T PROFIJTELIJK BOEKSKEN bevindt zich op het adres: ZANDBERG 79; 2260; WESTERLO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 124,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 462,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Biens d'occasion. Lijst met producten zijn Produits: Livres..
De hoofdactiviteit van 'T PROFIJTELIJK BOEKSKEN is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T PROFIJTELIJK BOEKSKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T PROFIJTELIJK BOEKSKEN, openstaande posities, locatie van 'T PROFIJTELIJK BOEKSKEN op de kaart.

'T PROFIJTELIJK BOEKSKEN is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T PROFIJTELIJK BOEKSKEN, company assigned to the tax number BE03476593017. The company 'T PROFIJTELIJK BOEKSKEN is located at the address: ZANDBERG 79; 2260; WESTERLO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 124,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 462,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Biens d'occasion. List of products are Produits: Livres..
The main activity of 'T PROFIJTELIJK BOEKSKEN is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T PROFIJTELIJK BOEKSKEN is not available. You also can look at reviews of 'T PROFIJTELIJK BOEKSKEN, open positions, location of 'T PROFIJTELIJK BOEKSKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T PROFIJTELIJK BOEKSKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T PROFIJTELIJK BOEKSKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T PROFIJTELIJK BOEKSKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T PROFIJTELIJK BOEKSKEN, employees, financial statistics.