TROOSTERS

Contactgegevens TROOSTERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TROOSTERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

TROOSTERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HENISSTRAAT 5; 3700; TONGEREN, België

Telefoon (phone): 12231245 (+32-12231245) 12231245 (+32-12231245)

Fax (fax): +32 (15) 816-43-56 +32 (15) 816-43-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TROOSTERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TROOSTERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TROOSTERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TROOSTERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TROOSTERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TROOSTERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TROOSTERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TROOSTERS
Products information TROOSTERS

BTW identificatienummer (tax): BE03133819580
Ondernemingsnummer: 6809570312
Hoofdstad (capital): 733,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 544,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Produits: Equipement de Bureau, Papeterie.. Produits: Photocopieurs.

Product categorie (product category): Machines and mat茅riel de bureau Fournitures de bureau

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TROOSTERS
(Get full report from official database of BE for TROOSTERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor TROOSTERS
Addition kinds of activities for TROOSTERS

721202. Garment pressen | Garment pressing
20450110. Pannenkoekmengsels, bereid: van gekochte bloem | Pancake mixes, prepared: from purchased flour
31110605. Vellum leer | Vellum leather
35699901. Montage machines, niet-metaalbewerking | Assembly machines, non-metalworking
50210200. Huishoudelijke meubels | Household furniture
76220201. Automotive radio reparatie | Automotive radio repair

Werken bij TROOSTERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TROOSTERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TROOSTERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TROOSTERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaal arbeider DAGPOST (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aluminiumgieterij zijn wij opzoek naar een metaal arbeider. Je zal gereedschappen in aluminium gieten tussen de 100 gr en 1 kilo. Onderschat de job niet want het is zeer specifiek werk op een hoog tempo in een sector waar vuil werk niet geschuwd wordt.

  • CNC DRAAIER - FREZER (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant legt zich toe op maintenance activiteiten, revisie van pompen, onderhoud van roterende machines en verspanning. Onze activiteiten worden georganiseerd vanuit onze werkplaatsen én on site bij klanten verspreid over heel België. De onderhoudsprojecten worden uitgevoerd door werknemers met zeer specifieke technologische kennis.

  • Import Inside Sales medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2030 Antwerpen zijn wij op zoek naar een Import Inside Sales medewerker (m/v) Doel van de afdeling en functie: Coördineren van offertes met daaraan gekoppelde vrachtreservaties voor een toegewezen vaargebied. Onderhouden en ontwikkelen van inside sales activiteiten voor het desbetreffend vaargebied.Omschrijving van de werkzaamheden: Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het toegewezen vaargebied. Je negotieert tussen klant en hoofdkantoor, offertes opmaken aan klanten en opvolging ervan. Identificatie van de markt a.d.h.v.: bezoeken van outside sales, sales leads van overzeese agenten, nieuwe vrachtaanvragen, prospects, statistieken, kranten, advertenties,... Registratie van de marktinformatie in LISA CRM. Werken via de systemen LISA CRM - LARA Quotation & CRM. Budgetten maken in samenwerking met import sales manager. Maandelijks sales rapporten opstellen: markt situatie, prestaties aan de hand van statistieken, belangrijke trafieken,... Netwerken: commerciële activiteiten bijwonen + bezoeken van voornaamste klanten binnen het toegewezen vaargebied. Trouble shooting/geschillen oplossen - assistentie customer service desk. Global offer & presentaties up to date houden bij wijzigen in het toegewezen vaargebied.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULPEN regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS BORNEM (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Bornem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Begeleiders voor sport-&speelweken tijdens schoolvakanties (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: FUN VOOR KIDS

    Type: Studentenjob

    Tijdens elke schoolvakantie organiseert Fun voor Kids vzw sport en speelweken op verschillende locaties in de provincie Antwerpen voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Wij bieden onze kinderen een gevarieerd programma aan met elke dag toffe uitstappen en leuke activiteiten. Om de kinderen te begeleiden op deze uitstappen en kleine spelactiviteiten tussendoor te organiseren, zoeken wij nog leerkrachten lager/kleuteronderwijs, regenten/licentiaten L.O. en studenten orthopedagogie/onderwijs (vanaf het TWEEDE jaar).

  • Marketing bediende (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag werken als student en ondertussen bijleren binnen je vakgebied? Wil je graag meehelpen in een groot en dynamisch bedrijf? Wil je graag meehelpen met een technisch tekenaar? Wij hebben de job die je zoekt. Voor een bedrijf in Lokeren zoeken we een student die doorheen het schooljaar 1 dag per week of om de 2 weken ken meewerken op de KAMO afdeling. Je zal de klantenportefeuille moeten aansterken metgrote klanten en zal daarbijhorend op zoek moeten gaan naar de juiste contactpersoon. Verder zal je instaan voor de employer branding voor dit bedrijf door hen meer te profilleren op social media.

  • JOBSTUDENTEN INTERIEURARTIKELEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken enthousiaste jobstudenten voor onze klant te Kontich die tijdens de week beschikbaar zijn. Taken: algemeen magazijnwerk: - Orderpicking - Inpakwerk - Uitpakwerk - Etiketteren - Verzendklaar maken van artikelen. Dit is een ideale bijverdienste voor jobstudenten die graag werkzekerheid hebben voor het ganse jaar. Het is een aangenaam bedrijf waar je samen werkt met een 15-tal studenten.

  • Junior business developer Benelux (eco) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: JONGERAVEN

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een startup, onderdeel van een gevestigde KMO, en je gaat er aan de slag als pionier met een vernieuwend milieuvriendelijk concept dat zeer breed ingang kan vinden in de markt: labo’s, ziekenhuizen, farma, clean rooms, vakantieparken,… Onze klant is gevestigd in Limburg maar jouw woonplek is minder van tel, zolang de spirit maar goed zit!

  • Docent Nederlands (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Senior Android Developers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent een ervaren Freelance Android Developer? U bent op zoek naar een nieuw uitdagend project? Bedrijf Mijn klant in Gent is op zoek naar Senior Android Developers. Ze maken op maat software voor de automobielindustrie en doen het zeer goed. Voor hun groei te kunnen blijven verzekeren hebben ze natuurlijk extra mensen nodig! Maak deel uit van dit schitterend bedrijf en groei met hen mee! Functiebeschrijving Ontwikkeling van volledig nieuwe Android-applicaties. Onderhoud van de bestaande applicaties. Nauw samenwerken met de back-end developers. Experimenteren met nieuwe technologieën. Jouw kennis Minstens 5 jaar ervaring in Android. Vlot Nederlands & Engels spreken. Vlot overweg kunnen met Android Studio. Kennis van: Kotlin (vereist), Dagger, Retrofit, Picasso,.. Het aanbod Je komt terecht in een enthousiast en getalenteerd team. Een mooie dagelijkse vergoeding naargelang jouw ervaring. Onbeperkte extensiemogelijkheden bij goede resultaten. Kennismaken met mooie technologieën waardoor jouw niveau nog beter wordt. Bij interesse aarzel niet en stuur jouw C.V. via de knop hieronder. Naar mijn mening is dit een heel mooie opportuniteit voor een Android Developer dus informeer zeker eens bij mij!

  • zaalmedewerker (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: DE SPEELVOGEL

    Type: Flexijob

    Zaalmedewerker M/V voor op vrijdagavond en/of zaterdagavond en/of zondagmiddag. Flexibele uren. Dynamisch met liefde voor het vak, sociale omgang met klanten , stressbestendig , met ervaring.

Zoek naar antwoorden van TROOSTERS in sociale netwerken
Look for responds of TROOSTERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor TROOSTERS. Laat een reactie achter voor TROOSTERS. TROOSTERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TROOSTERS. Leave a respond for TROOSTERS. TROOSTERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TROOSTERS op de google maps. Adres en contacten TROOSTERS
Location of TROOSTERS on the google maps. Address and contacts of TROOSTERS

Andere gerelateerde bedrijven als come TROOSTERS TROOSTERS: RUDY PATTYN | T.C. STABULOIS | T.B.M. AUTO | Hesba SPRL | DE BOOMGAARD

Other related companies as TROOSTERS: RUDY PATTYN | T.C. STABULOIS | T.B.M. AUTO | Hesba SPRL | DE BOOMGAARD

TROOSTERS is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TROOSTERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03133819580. Het bedrijf TROOSTERS bevindt zich op het adres: HENISSTRAAT 5; 3700; TONGEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 733,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 544,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Machines and mat茅riel de bureau Fournitures de bureau. Lijst met producten zijn Produits: Equipement de Bureau, Papeterie.. Produits: Photocopieurs..
De hoofdactiviteit van TROOSTERS is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TROOSTERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TROOSTERS, openstaande posities, locatie van TROOSTERS op de kaart.

TROOSTERS is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is TROOSTERS, company assigned to the tax number BE03133819580. The company TROOSTERS is located at the address: HENISSTRAAT 5; 3700; TONGEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 733,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 544,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Machines and mat茅riel de bureau Fournitures de bureau. List of products are Produits: Equipement de Bureau, Papeterie.. Produits: Photocopieurs..
The main activity of TROOSTERS is National Security and International Affairs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TROOSTERS is not available. You also can look at reviews of TROOSTERS, open positions, location of TROOSTERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TROOSTERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TROOSTERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TROOSTERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TROOSTERS, employees, financial statistics.