HERREWYN

Contactgegevens HERREWYN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HERREWYN: address, phone, fax, email, website, opening hours

HERREWYN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MIDDELBURGSESTEENWEG 31; 8340; DAMME, België

Telefoon (phone): 50501481 (+32-50501481) 50501481 (+32-50501481)

Fax (fax): +32 (59) 541-77-65 +32 (59) 541-77-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HERREWYN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HERREWYN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HERREWYN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HERREWYN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HERREWYN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HERREWYN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HERREWYN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HERREWYN
Products information HERREWYN

BTW identificatienummer (tax): BE04772979736
Ondernemingsnummer: 9239746093
Hoofdstad (capital): 832,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 121,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in HERREWYN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Machines and mat茅riel agricoles Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HERREWYN
(Get full report from official database of BE for HERREWYN)

Aanvulling soorten activiteiten voor HERREWYN
Addition kinds of activities for HERREWYN

0112. Rijst | Rice
01190400. Korengewassen | Cereal crop farms
20330307. Fruitpasta: verpakt in blikjes, potten, enz. | Fruit pastes: packaged in cans, jars, etc.
28510203. Epoxy coatings | Epoxy coatings
35359903. Overhead transportsystemen | Overhead conveyor systems
51360602. Sportkleding, mannen en jongens ' | Sportswear, men's and boys'
73890404. Doek snijden, bout of kronkelen | Cloth cutting, bolting, or winding
76991200. Metalen hervorming en repliserende diensten | Metal reshaping and replating services
79999902. Astroloog | Astrologer
96510103. Beveiligingscommissie commissies, overheid | Securities regulation commission, government

Werken bij HERREWYN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HERREWYN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HERREWYN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HERREWYN. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek Medewerker (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent als logistiek medewerker verantwoordelijk voor de correcte administratieve verwerking van in- en uitgaande vrachten. Je beheert de voorraad aan basis- en hulpgrondstoffen die nodig zijn voor productie en doet maandelijkse stocktelling van diverse goederen. Je optimaliseert de werking in de verschillende magazijnen. Je springt dagelijks bij op de verschillende logistieke werkposten door vrachten te lossen met de heftruck.

  • Pijpfitter/lasser regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een pijpfitter/lasser voor regio Antwerpen: Als pijpfitter/lasser sta je in voor de montage van de leidingen het kraanwerk en de supports van de HVAC-installaties in de gebouwen van hun klanten. Takenpakket bestaat onder andere uit het opmeten en schetsen van passtukken het plaatsen van afsluiters pompen radiatoren ... verrichten van laswerken ...

  • Automecanicien (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een gepassioneerde automecanicien die vlot zelfstandig kan werken aan voertuigen. Dit zowel voor onderhoud van de voertuigen als voor bv het vervangen van distributiesets en koppelingen. Je zal voornamelijk werken voor Franse automerken. Je werkt hierbij zeer nauw samen met het team van collega's maar je kan ook zelfstandig problemen opsporen en oplossen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Diets-Heur - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in Herk-de-Stad en de omgeving

  • 2 gemotiveerde HUISHOUDHULPEN in Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Studenten gezocht voor avondwerk regio Zele/Lokeren! (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Zele/Lokeren zijn wij op zoek naar studenten die 's avonds na school vrij zijn om een centje bij te verdienen.

  • Medewerker commercieel in vastgoedkantoor (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: Comfortimmo

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar iemand( m/v) die COMMERCIEEL is, DURFT te telefoneren en KAN prospecteren. iemand die op zoek gaat voor onze klanten naar de geschikte woning. leeftijd en diploma’s zijn van geen groot belang .wij hechten belang aan een POSITIEVE DOORZETTER ervaring in de verkoop kan alleen maar een pluspunt zijn ! ibo komt ook in aanmerking. wij bieden: vast loon , gsm abonnement, firmawagen na inlooptijd ben jij die witte raaf die wij zoeken? graag een telefoontje op 0492/889894

  • Magazijnbediende voor mooie garage (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een mooie garage, gelegen in de regio Lokeren, ben ik op zoek naar een Magazijnbediende. Als Magazijnbediende zal je een veelzijdig takenpakket voor jouw rekening nemen: Voorraadbeheer van auto-onderdelen Opmaak en opvolging van schadedossiers Tussenpersoon vormen tussen de klant en de verzekeringsmaatschappijen Receptie/onthaal ondersteunen ... Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Teamleader voor groeiend & vooruitstrevend kantoor - Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Begonnen als één klein kantoor, maar uiteindelijk al uitgebreid naar vier moderne vestigingen, kan je wel zeggen dat dit kantoor erop vooruit gegaan is. Vandaag de dag zijn ze nog steeds aan het groeien en leveren ze een brede waaier aan diensten. Deze dienstverlening omvat zaken zoals de boekhouding, fiscaal-, juridisch- en sociaal advies, begeleiding van starters, hulp bij overnames, etc. De klanten die ze verzorgen zijn middelgrote KMO'S, vrije beroepen en zelfstandigen. Het uiteindelijke doel is om een kwaliteitsvolle service te leveren en dit op een persoonlijke manier. Constante opleidingen en bijscholingen zorgen ervoor dat dit jong en dynamisch team van 10 medewerkers en 2 vennoten hun klanten op de meest accurate manier kunnen bijstaan. Teamleader: opdracht Je beheert dossier van A-Z, inclusief eindbesprekingen. Je bent verantwoordelijk voor een team medewerkers: je begeleidt hen en stuurt hen aan. Je teamgenoten kunnen met al hun vragen en problemen bij jou terecht. Je staat in voor een goed verloop van de dagdagelijkse activiteiten op kantoor.

  • Service Engineer (m/v) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Yes Select

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een service Engineer die instaat voor de aansluitingen van nieuwe machines. In werking stellen van nieuwe machines + uitleg aan klanten. Verder staat u ook in voor alle herstellingen in de werkplaats van onze klanten. Welke technieken: Elektrotechniek / elektronica, koudetechniek, besturings- en regeltechniek, mechanica en software.

  • MEDEWERKER KINDERVERZORGING (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ZOEMZOEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze crèche zijn wij op zoek naar een enthousiaste kinderverzorg(st)er. Je verzorgt kindjes van 3 maanden tot 3 jaar. Je verschoont de pampers en helpt de kindjes bij het eten. Verder ben je creatief bezig en knutsel je met hen. Je onderhoudt goede contacten met de ouders en zorgt ervoor dat de lokalen opgeruimd en gepoetst worden.

Zoek naar antwoorden van HERREWYN in sociale netwerken
Look for responds of HERREWYN in social networks

Lees alle opmerkingen voor HERREWYN. Laat een reactie achter voor HERREWYN. HERREWYN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HERREWYN. Leave a respond for HERREWYN. HERREWYN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HERREWYN op de google maps. Adres en contacten HERREWYN
Location of HERREWYN on the google maps. Address and contacts of HERREWYN

Andere gerelateerde bedrijven als come HERREWYN HERREWYN: FLPATISSERIE RICHARD SPRL | Banque Mondiale | Lange C | Thomas A | GERRITS LEON & JOHAN

Other related companies as HERREWYN: FLPATISSERIE RICHARD SPRL | Banque Mondiale | Lange C | Thomas A | GERRITS LEON & JOHAN

HERREWYN is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HERREWYN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04772979736. Het bedrijf HERREWYN bevindt zich op het adres: MIDDELBURGSESTEENWEG 31; 8340; DAMME. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 832,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 121,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Machines and mat茅riel agricoles Gr. Producten gemaakt in HERREWYN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HERREWYN is Steenkoolmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HERREWYN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HERREWYN, openstaande posities, locatie van HERREWYN op de kaart.

HERREWYN is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is HERREWYN, company assigned to the tax number BE04772979736. The company HERREWYN is located at the address: MIDDELBURGSESTEENWEG 31; 8340; DAMME. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 832,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 121,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Machines and mat茅riel agricoles Gr. Products created in HERREWYN were not found.
The main activity of HERREWYN is Coal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of HERREWYN is not available. You also can look at reviews of HERREWYN, open positions, location of HERREWYN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HERREWYN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HERREWYN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HERREWYN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HERREWYN, employees, financial statistics.