GILBERT VANHOUTTE

Particuliere bedrijvencommunicatie • GILBERT VANHOUTTE
Private companiesCommunications • GILBERT VANHOUTTE

Contactgegevens GILBERT VANHOUTTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GILBERT VANHOUTTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GILBERT VANHOUTTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PAPESTRAAT 53; 8880; LEDEGEM, België

Telefoon (phone): 56509369 (+32-56509369) 56509369 (+32-56509369)

Fax (fax): +32 (11) 911-23-12 +32 (11) 911-23-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GILBERT VANHOUTTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GILBERT VANHOUTTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GILBERT VANHOUTTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GILBERT VANHOUTTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GILBERT VANHOUTTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GILBERT VANHOUTTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GILBERT VANHOUTTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GILBERT VANHOUTTE
Products information GILBERT VANHOUTTE

BTW identificatienummer (tax): BE02588623046
Ondernemingsnummer: 2721282958
Hoofdstad (capital): 502,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 126,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in GILBERT VANHOUTTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Machines and mat茅riel agricoles Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GILBERT VANHOUTTE
(Get full report from official database of BE for GILBERT VANHOUTTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GILBERT VANHOUTTE
Addition kinds of activities for GILBERT VANHOUTTE

20320211. Spaanse gerechten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Spanish foods: packaged in cans, jars, etc.
23399904. Leotards: vrouwen, misses 'en junioren' | Leotards: women's, misses', and juniors'
23960100. Kleding en andere bekledingen, behalve millinery | Apparel and other linings, except millinery
28990203. Hydrofluorzuurverbinding, voor het etsen of polijsten van glas | Hydrofluoric acid compound, for etching or polishing glass
30890300. Plastics hardware en bouwproducten | Plastics hardware and building products
36510121. Tape spelers, huishoudelijk gebruik | Tape players, household use
50510402. Lood | Lead

Werken bij GILBERT VANHOUTTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GILBERT VANHOUTTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GILBERT VANHOUTTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GILBERT VANHOUTTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien informatieborden. (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Engie Fabricom stelt elektronische informatieborden op op grote wegen en zorgt voor CCTV-installaties in bv. tunnels, openbare verlichtingsinstallaties, roodlicht- en snelheidscamera's en inwendig verlichte signalisatie. Voor de sectie tunneltechnieken en dynamische signalisatie zoeken wij een Industriële Elektricien.

  • Customer service assistant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor een continue input en actualisatie van zowel de opleidings- als klantgegevens in onze programmadatabank. Je verwerkt inschrijvingen, staat klanten te woord en beantwoordt alle vragen op een klantgerichte en efficiënte wijze, zowel telefonisch als per email. Je staat in voor een correcte versturing en verwerking van de facturatie en je verwerkt nauwgezet administratie rond opleidingscheques. Je beantwoordt klantenvragen mbt ons opleidingsaanbod. Je maakt overeenkomsten op en wisselt informatie uit in verband met de praktische organisatie van een training. Op drukke momenten sta je het operations team bij in de uitvoering van de opleidingen. Hiervoor contacteer je klanten of docenten, je bereidt de documentatie voor en verzorgt de praktische uitvoering van opleidingen en congressen.

  • Chauffeur C / CE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Konvert Interim Halle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend transport bedrijf regio Halle, zoeken ze een gemotiveerde en flexibele vrachtwagenchauffeur. taken: - het laden en lossen van paletten. - soms retours mee terug nemen. - doc laten aftekenen. - vriendelijk en attent ingesteld.

  • monteur te Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Genk actief in elektrotechnische installaties, sanitair- en constructiewerken zijn we op zoek naar een hulpmonteur geen hoogtevrees hebben, Vca attest is een pluspunt! ervaring met zonnepanelen, sanitair, onderhoud van machines is een Pluspunt! ervaring in het monteren van constructiewerken, montagewerken is een MUST! na interim kans op vast  

  • Jobstudent Action Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    De mogelijke werkuren zijn: 6u15-12u00, 6u15-14u, 11u45-19u30 en 13u45-19u30. Jouw taken kunnen onder meer bestaan uit: verwerken van leveringen, kassawerk, aanvullen en spiegelen van de producten en netjes houden van de winkel. Bedrijfsprofiel: Action is een internationaal bedrijf, in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Polen. Ze staan bekend om de betaalbare alledaagse producten en zorgen iedere week voor meer dan 150 nieuwe producten. 

  • BIM modelleur (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: Vandenbussche

    Type: Vaste Job

    Doel van de functie:Ondersteuning geven aan de studie- en calculatiedienst bij de prijsberekening van een bouwproject.Taken: U zorgt voor de opmaak en/of controle van meetstaten U berekent de benodigde “hoeveelheden” zodat de projectleider studiedienst en calculator van een correct en volledig dossier kunnen vertrekken. U zorgt eventueel voor de nodige bemerkingen/varianten bij dossierstudies. Controle van diverse studies/plannen/meetstaten volgens noodzaak en vereisten van het project.

  • CHEFKOK CHINESE KEUKEN (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: WOK DYNASTY

    Type: Vaste Job

    Je bent gespecialiseerd in Chinese gerechten. Je komt terecht in een bestaand team. Je beschikt over deze vaardigheden: wokken , teppanyaki, snijwerk en koken

  • Young Potentials Sales (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: JET IMPORT

    Type: Vaste Job

    Als jonge starter bij Jet Import krijg je meteen flink wat verantwoordelijkheid. Je wordt natuurlijk van dichtbij gecoacht door een Senior Sales en steekt heel wat op in onze Jet Academy. Naast het opvolgen van een bestaand klantenbestand, zoek je ook actief naar nieuwe klanten en stuur je enkele externe medewerkers aan die in jouw regio een goede opvolging helpen te verzekeren.

  • MECHANIEKER (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: NINATRANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze garage zijn we op zoek naar een polyvalente medewerker voor het onderhouds- en reparatiewerk van onze eigen vrachtwagens en opleggers. U bent flexibel ingesteld, hebt zin voor orde en organisatie en hebt passie voor vrachtwagens.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Klinisch Psycholoog Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de pop-up vestiging te Tielt-Winge • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

  • Klinisch Psycholoog Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek en verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op volwassenen • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofdof bijberoep waarbij wekelijks minimum twee of drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

Zoek naar antwoorden van GILBERT VANHOUTTE in sociale netwerken
Look for responds of GILBERT VANHOUTTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GILBERT VANHOUTTE. Laat een reactie achter voor GILBERT VANHOUTTE. GILBERT VANHOUTTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GILBERT VANHOUTTE. Leave a respond for GILBERT VANHOUTTE. GILBERT VANHOUTTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GILBERT VANHOUTTE op de google maps. Adres en contacten GILBERT VANHOUTTE
Location of GILBERT VANHOUTTE on the google maps. Address and contacts of GILBERT VANHOUTTE

Andere gerelateerde bedrijven als come GILBERT VANHOUTTE GILBERT VANHOUTTE: PHILIAN BORDUURWERKEN | BLOKKER | VAN BEVER | MAATWERK | GOETSCHALCKX

Other related companies as GILBERT VANHOUTTE: PHILIAN BORDUURWERKEN | BLOKKER | VAN BEVER | MAATWERK | GOETSCHALCKX

GILBERT VANHOUTTE is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GILBERT VANHOUTTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02588623046. Het bedrijf GILBERT VANHOUTTE bevindt zich op het adres: PAPESTRAAT 53; 8880; LEDEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 502,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 126,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Machines and mat茅riel agricoles Gr. Producten gemaakt in GILBERT VANHOUTTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GILBERT VANHOUTTE is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GILBERT VANHOUTTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GILBERT VANHOUTTE, openstaande posities, locatie van GILBERT VANHOUTTE op de kaart.

GILBERT VANHOUTTE is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is GILBERT VANHOUTTE, company assigned to the tax number BE02588623046. The company GILBERT VANHOUTTE is located at the address: PAPESTRAAT 53; 8880; LEDEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 502,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 126,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Machines and mat茅riel agricoles Gr. Products created in GILBERT VANHOUTTE were not found.
The main activity of GILBERT VANHOUTTE is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GILBERT VANHOUTTE is not available. You also can look at reviews of GILBERT VANHOUTTE, open positions, location of GILBERT VANHOUTTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GILBERT VANHOUTTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GILBERT VANHOUTTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GILBERT VANHOUTTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GILBERT VANHOUTTE, employees, financial statistics.