FE. RENVILLARD

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • FE. RENVILLARD
Private companiesMotion Pictures • FE. RENVILLARD

Contactgegevens FE. RENVILLARD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FE. RENVILLARD: address, phone, fax, email, website, opening hours

FE. RENVILLARD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L'AUFLETTE 127; 7033; MONS, België

Telefoon (phone): 65351557 (+32-65351557) 65351557 (+32-65351557)

Fax (fax): +32 (81) 541-22-47 +32 (81) 541-22-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FE. RENVILLARD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FE. RENVILLARD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FE. RENVILLARD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FE. RENVILLARD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FE. RENVILLARD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FE. RENVILLARD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FE. RENVILLARD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FE. RENVILLARD
Products information FE. RENVILLARD

BTW identificatienummer (tax): BE01571289062
Ondernemingsnummer: 5158050537
Hoofdstad (capital): 146,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 139,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in FE. RENVILLARD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Machines and mat茅riel agricoles Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FE. RENVILLARD
(Get full report from official database of BE for FE. RENVILLARD)

Aanvulling soorten activiteiten voor FE. RENVILLARD
Addition kinds of activities for FE. RENVILLARD

599599. Optische warenhuizen, nec | Optical goods stores, nec
20239902. Ingeblikte melk, geheel | Canned milk, whole
22829907. Windgaren | Winding yarn
38220401. Hydraulische circulator controle, automatisch | Hydronic circulator control, automatic
50840707. Verontreiniging apparatuur, water (milieu) | Pollution control equipment, water (environmental)
50919901. Atletische goederen | Athletic goods

Werken bij FE. RENVILLARD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FE. RENVILLARD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FE. RENVILLARD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FE. RENVILLARD. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een ervaren schrijnwerker voor het plaatsen van veranda's . Je komt terecht in een nationaal en groeiend bouwbedrijf . Onze klant is marktleider in de verandabouw . Als schrijnwerker plaats je aluminium veranda's bij particulieren . Je werkt steeds in een team van 3 plaatsers . Tewerkstelling regio Limburg . Het bedrijf hecht belang aan kwaliteit en nauwkeurigheid . Interne opleidingen . Afwisselende job met veel verantwoordelijkheid . Verloning volgens ervaring in de bouwsector .

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Werken als huishoudhulp regio Meerhout? Kies voor Domestic Services! (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Jobstudent M/V Charcuterie regio Bocholt gezocht! (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt regio Bocholt zijn wij op zoek naar jobstudenten voor in de charcuterie. Je taken bestaan vooral uit: klanten verderhelpen verstoog onderhouden

  • Chauffeur/fietser Bpost Blankenberge (jobstudent) (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Blankenberge zoekt jobstudenten die doorheen het jaar regelmatig beschikbaar zijn op een vaste dag. Momenteel zoeken wij studenten op volgende dagen : -Op Maandag : Uitreiking met de fiets, starten om 07.00 uur -Op Dinsdag : Uitreiking met fiets en wagen, starten om 04.45u -Op Woensdag : Uitreiking met fiets , starten om 06.45u -Op Vrijdag : Uitreiking met auto, starten om 04.45u Je wordt tewerkgesteld met de wagen en fiets om kranten, brieven en pakjes te leveren in en rond Blankenberge. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht voor de vacature met de wagen. We zoeken 1 jobstudent per dag die wekelijks (of zoveel mogelijk) kan werken. Dus op dinsdag of woensdag.

  • JOBSTUDENTEN VOOR MCDONALD'S WIJNEGEM (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: DESIREST

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken jobstudenten die ons helpen na de schooluren, in het weekend, tijdens de schoolvakanties en de zomervakantie. Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en vriendelijke service staat voor ons centraal. Verder staan onze kassapersonen ook in voor het goede verloop in het restaurant zelf: tafels afruimen indien nodig, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, salades en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Andere taken die uitgevoerd moeten worden zijn onder andere het aanvullen van de stock, het controleren van de voorraden,...

  • TIG lasser (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: LAMMERTYN ROGER

    Type: Vaste Job

    In ons atelier sta je hoofdzakelijk in voor het TIG-lassen van zowel aluminium- als metaalconstructies. Deze taak kan eventueel gecombineerd worden met andere taken in het atelier (te bespreken in overleg met de werkgever).

  • Onderhoudstechnieker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Techniekers gezocht! Meld je nu aan voor de job van je leven! Een blik op je werkdag: Je stapt 's morgens met het juiste been uit bed, en in je verkregen werkkledij. Daarna rij je met je firmawagen naar het project waarmee je zelf aangegeven hebt of dit je ligt of niet. Je bent de hele dag het uithangbord van deze groeiende en dynamische firma, en daar ben je trots op. Herstellingen in het machinepark uitvoeren, snelle intervanties en depannages,... behoort tot jouw takenpakket en doe je met vingers in de neus. Omdat jij je steeds van de beste kant wil laten zien, durf je de handen vuil te maken. Een correcte administratie is een belangrijk punt binnen de job, op het einde van de daghou jij bij waar, wanneer je werkt. Vrijdag? top, je brengt je papieren en kilometers binnen, en ziet jouw collega's als een gezellige afsluiter van de week.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaak Herentals 2018 (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Herentals zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Genk Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

  • Tour guide Brugge (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: VIVA BRUSSELS

    Type: Flexijob

    )At Viva’s Tour we are looking for tour guides in Bruges in Spanish language. You don’t need previous studies in the touristic area. We are looking for people that are charismatic, fun, communicative and energetic. Also those, who are passionate about the city and enjoy sharing it with people from all over the world. Send you applications, together with a CV to : [email protected] http://www.vivastour.com

Zoek naar antwoorden van FE. RENVILLARD in sociale netwerken
Look for responds of FE. RENVILLARD in social networks

Lees alle opmerkingen voor FE. RENVILLARD. Laat een reactie achter voor FE. RENVILLARD. FE. RENVILLARD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FE. RENVILLARD. Leave a respond for FE. RENVILLARD. FE. RENVILLARD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FE. RENVILLARD op de google maps. Adres en contacten FE. RENVILLARD
Location of FE. RENVILLARD on the google maps. Address and contacts of FE. RENVILLARD

Andere gerelateerde bedrijven als come FE. RENVILLARD FE. RENVILLARD: ESTHةTIQUE MARIANNE | 'T SNACKJE | CENTRUM GELIJKE KANSEN EN RACISMEBESTRIJDING | ANDRE SCULIER | BAKKERIJ SPRUYT-DE SAEGER

Other related companies as FE. RENVILLARD: ESTHةTIQUE MARIANNE | 'T SNACKJE | CENTRUM GELIJKE KANSEN EN RACISMEBESTRIJDING | ANDRE SCULIER | BAKKERIJ SPRUYT-DE SAEGER

FE. RENVILLARD is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FE. RENVILLARD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01571289062. Het bedrijf FE. RENVILLARD bevindt zich op het adres: RUE DE L'AUFLETTE 127; 7033; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 146,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 139,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Machines and mat茅riel agricoles Gr. Producten gemaakt in FE. RENVILLARD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FE. RENVILLARD is Motion Pictures, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FE. RENVILLARD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FE. RENVILLARD, openstaande posities, locatie van FE. RENVILLARD op de kaart.

FE. RENVILLARD is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is FE. RENVILLARD, company assigned to the tax number BE01571289062. The company FE. RENVILLARD is located at the address: RUE DE L'AUFLETTE 127; 7033; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 146,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 139,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Machines and mat茅riel agricoles Gr. Products created in FE. RENVILLARD were not found.
The main activity of FE. RENVILLARD is Motion Pictures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FE. RENVILLARD is not available. You also can look at reviews of FE. RENVILLARD, open positions, location of FE. RENVILLARD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FE. RENVILLARD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FE. RENVILLARD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FE. RENVILLARD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FE. RENVILLARD, employees, financial statistics.