FA. WIMAT

Contactgegevens FA. WIMAT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. WIMAT: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. WIMAT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TIENSEBAAN 101BA; 3461; BEKKEVOORT, België

Telefoon (phone): 16770388 (+32-16770388) 16770388 (+32-16770388)

Fax (fax): +32 (3) 270-44-58 +32 (3) 270-44-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. WIMAT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. WIMAT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. WIMAT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. WIMAT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. WIMAT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. WIMAT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. WIMAT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. WIMAT
Products information FA. WIMAT

BTW identificatienummer (tax): BE03338439941
Ondernemingsnummer: 7437164306
Hoofdstad (capital): 238,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 197,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Produits: Engrais, Tondeuses 脿 Gazon.

Product categorie (product category): Machines and mat茅riel agricoles Articles de jardin

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. WIMAT
(Get full report from official database of BE for FA. WIMAT)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. WIMAT
Addition kinds of activities for FA. WIMAT

1791. Structurele stalen erectie | Structural steel erection
30899912. Handgrepen, penseel of gereedschap: kunststoffen | Handles, brush or tool: plastics
35249902. Karren of wagons voor gras en tuin | Carts or wagons for lawn and garden
38610504. Microfiche lezers en lezersprinters | Microfiche readers and reader printers
52110507. Tegel, keramiek | Tile, ceramic
54119901. Coöperatieve levensmiddelenwinkels | Cooperative food stores
73890101. Kunstenaarsagenten en makelaars | Artists' agents and brokers

Werken bij FA. WIMAT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. WIMAT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. WIMAT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. WIMAT. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur industriebouw m/v (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant gelegen in Opglabbeek, zijn wij op zoek naar een monteur industriebouw! Je staat in voor de montage van steeldeck panelen.

  • Elektricien (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent dagdagelijks in de weer binnen grootschalige buitenverlichtingsprojecten om te zorgen dat het licht brandt. In onze projecten zijn de uit te voeren taken zeer breed, maar je focus zal liggen op het elektrische deel van de uit te voeren werken, zoals het plaatsen en aansluiten van verlichtingstoestellen, verdeelkasten, stuurmodules, bekabeling, etc. Onze projecten bevinden zich zowel in de sportwereld, de industrie, architecturale aanlichting en omgevingsverlichting in parken, pleinen etc. 

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques. Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privéleven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Antonius – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-ANTONIUS-ZOERSEL)

    Regio: SINT-ANTONIUS-ZOERSEL

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AMBY WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Monteur- technicus (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: EUROQUIP

    Type: Studentenjob

    Hou jij van problemen oplossen, klusjes en kleine reparaties doen, kwaliteitscontrole..... op reeds geinstalleerde installaties dan bij jij de persoon die wij zoeken. Kom eens luisteren wat wij te bieden hebben en wie weet...? 50+ plussers worden zeker aangeraden om te solliciteren. Wie zijn wij: Euroquip is op twintig jaar tijd in de Benelux uitgegroeid tot een trendsetter op het gebied van brandstofpompen , smeer- en weegsystemen en overdrukunits. Onze klantenkring is zeer divers en situeert zich in de bouw, transport, grondverzet, wegenbouw, landbouw, voeding, … Euroquip biedt je een zeer afwisselende job aan, zowel op het gebied van producten als werklocaties. De brandstofpompen, smeer- en weegsystemen en overdrukcabines worden door Euroquip ontwikkeld, verkocht, geplaatst en onderhouden.

  • KELNER RESTAURANT HOTEL/BRASSERIE ('S GRAVENVOEREN)

    Regio: 'S GRAVENVOEREN

    Bedrijf: HOTEL VOEREN BLANCKTHYS

    Type: Vaste Job

    Bedienen van de klanten in het restaurant van dit hotel met bijhorende brasserie. Zorgen voor een goede sfeer voor de gasten.

  • Monteerder Elektricien (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: COFELY FABRICOM

    Type: Vaste Job

    de nadruk ligt op mechanische montage monteren van kabelbanen: bevestigen van steunen, bochten, consoles lassen van supports/profielen/buizen je werkt in teamverband op locatie bij onze klanten. Is het project bij de ene klant afgelopen, dan word je meteen ingeschakeld in een nieuw project bij een andere klant

  • Support assistant IT te Heusden Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Vaste Job

    Je zal de technische binnendienst (service center) assisteren inzake volgende zaken: -Het helpen van klanten betreffende technische vragen via mail (incoming mail) en telefoon (incoming call). De meeste contacten zijn echter per mail. Klanten zijn IT distributeurs/IT installateurs en bedrijven. -Registreren van deze vragen in onze online help-desktool (e-Support); -E-Support opvolgen; -Testen van onze produkten; -Rapporten opstellen over e-Support, geteste produkten, gemelde kwaliteitsproblemen, ... (reporting system); -G-RMA: opvolging van defecte producten die binnenkomen voor reparatie nadat het service center eerst technische ondersteuning heeft geboden via mail of e-support;

  • SOFTWARE TESTER (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: Liantis.be. Ter versterking van het IT-team van Liantis in Brugge zijn we op zoek naar een enthousiaste (m/v) SOFTWARE TESTER FUNCTIE Je komt terecht in een snel groeiende en uitdagende omgeving, het is hierbij jouw missie de kwaliteit van de gebouwde software (interne toepassingen, web applicaties, mobiele apps) te bewaken. Je zorgt voor de functionele en technische testing van de applicaties. Je bent actief lid van het SCRUM team dat bestaat uit analisten en ontwikkelaars. Je rapporteert aan de team lead development. Je zorgt voor het opsporen van mogelijke problemen en bugs en ontpopt je als kwaliteitsbewaker van de teststrategie (aanpak, methodologieën en tools). Vanuit een grondig begrip van de business vereisten, stel je testcases en scenario’s op en verzorgt de uitvoering ervan. Je volgt de testresultaten op en geeft actief feedback naar collega’s. Je werkt nauw samen met testers uit andere teams en bent een cruciale schakel in het verbeteren en implementeren van de teststrategie. Je zet het test- en kwaliteitsproces op de kaart in jouw domein en werkt mee aan de uitbouw van het test proces binnen onze organisatie. Je streeft naar continue optimalisatie en uitbreiding van de testsets en verankert de verdere change naar automated testing.

  • JUNIOR PROJECTVOORBEREIDER / CALCULATOR (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Vanaf de start van je carrière bij onze klant, wordt je begeleid door een ervaren projectvoorbereider; Je bestudeert dossiers, lastenboeken en plannen in functie van de kostprijsberekening en werfvoorbereiding; Op basis van de gegevens die je verzameld hebt, zorg je voor een correcte kostprijsberekening van nieuwe projecten; Opmaak van offertes; Bedrijfsprofiel: Onze klant, een familiale bedrijvengroep, zorgt voor een volledig bouwconcept voor haar opdrachtgevers. Ter uitbreiding van de firma zijn ze op zoek naar een JUNIOR PROJECTVOORBEREIDER/CALCULATOR. Ben jij analytisch? Heb je een hogere bouwkundige opleiding genoten? Dan ben jij de collega waar wij naar op zoek zijn! Zend je CV en motivatie in via [email protected] .

  • Functioneel Analist (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Tri ICT Belux

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze functioneel analist. Jij ligt mee aan de basis en helpt ons mee deze unit verder uit te bouwen. Je hebt talent als functioneel analist en kunt snel met inzicht de behoeften van onze klanten kan vertalen in de functionele noden. Je brengt de behoeften, processen en de informatiestromen in kaart in nauwe samenwerking met alle stakeholders van een organisatie of project. Je brengt ook een adviserende rol met mogelijke procesverbeteringen tot gevolg. Je kunt zeer goed kan documenteren, duidelijk communiceren en een gezonde kritische houding aannemen. Je kunt de noden van klanten met betrekking tot de digital transformation vertalen naar concrete acties. Je kunt een mooi trackrecord voorleggen en staven aan de hand van enkele interessante projecten. Je werkt op langdurige projecten bij onze klanten in diverse regio's : Oost- en West-Vlaanderen

Zoek naar antwoorden van FA. WIMAT in sociale netwerken
Look for responds of FA. WIMAT in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. WIMAT. Laat een reactie achter voor FA. WIMAT. FA. WIMAT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. WIMAT. Leave a respond for FA. WIMAT. FA. WIMAT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. WIMAT op de google maps. Adres en contacten FA. WIMAT
Location of FA. WIMAT on the google maps. Address and contacts of FA. WIMAT

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. WIMAT FA. WIMAT: BERNARD COHNEN | COIFFURE SUZY | IRENE PAQUAY | E.F.L. LES SOURCES | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE

Other related companies as FA. WIMAT: BERNARD COHNEN | COIFFURE SUZY | IRENE PAQUAY | E.F.L. LES SOURCES | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE

FA. WIMAT is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. WIMAT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03338439941. Het bedrijf FA. WIMAT bevindt zich op het adres: TIENSEBAAN 101BA; 3461; BEKKEVOORT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 238,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 197,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Machines and mat茅riel agricoles Articles de jardin. Lijst met producten zijn Produits: Engrais, Tondeuses 脿 Gazon..
De hoofdactiviteit van FA. WIMAT is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. WIMAT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. WIMAT, openstaande posities, locatie van FA. WIMAT op de kaart.

FA. WIMAT is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. WIMAT, company assigned to the tax number BE03338439941. The company FA. WIMAT is located at the address: TIENSEBAAN 101BA; 3461; BEKKEVOORT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 238,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 197,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Machines and mat茅riel agricoles Articles de jardin. List of products are Produits: Engrais, Tondeuses 脿 Gazon..
The main activity of FA. WIMAT is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. WIMAT is not available. You also can look at reviews of FA. WIMAT, open positions, location of FA. WIMAT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. WIMAT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. WIMAT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. WIMAT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. WIMAT, employees, financial statistics.