COMBLAIN MOTOR

Contactgegevens COMBLAIN MOTOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COMBLAIN MOTOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

COMBLAIN MOTOR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE MATHIEU VAN ROGGEN 15; 4140; SPRIMONT, België

Telefoon (phone): 43691050 (+32-43691050) 43691050 (+32-43691050)

Fax (fax): +32 (2) 436-80-65 +32 (2) 436-80-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COMBLAIN MOTOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COMBLAIN MOTOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COMBLAIN MOTOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COMBLAIN MOTOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COMBLAIN MOTOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COMBLAIN MOTOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COMBLAIN MOTOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COMBLAIN MOTOR
Products information COMBLAIN MOTOR

BTW identificatienummer (tax): BE01507843017
Ondernemingsnummer: 6835937500
Hoofdstad (capital): 715,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 687,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Produits: Tondeuses 脿 Gazon, Engrais.

Product categorie (product category): Machines and mat茅riel agricoles Articles de jardin

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COMBLAIN MOTOR
(Get full report from official database of BE for COMBLAIN MOTOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor COMBLAIN MOTOR
Addition kinds of activities for COMBLAIN MOTOR

204400. Rijstmalen | Rice milling
22111206. Chintz, katoen | Chintz, cotton
30210103. Laarzen, rubber of rubber soldeerstof | Boots, rubber or rubber soled fabric
35720102. Drum drives, computer | Drum drives, computer
48130000. Telefooncommunicatie, behalve radio | Telephone communication, except radio
50470308. Medische laboratoriumapparatuur | Medical laboratory equipment
73730301. Turnkey verkopers, computersystemen | Turnkey vendors, computer systems
87349908. Zaad test laboratorium | Seed testing laboratory
92220201. Juridisch adviesbureau, overheid | Legal counsel office, government

Werken bij COMBLAIN MOTOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COMBLAIN MOTOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COMBLAIN MOTOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COMBLAIN MOTOR. Looking for open vacancies in other companies

  • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (KORTRIJK) (m/v/x) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

  • Kraanman (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die actief is in het beton- en grondwerken zijn we op zoek naar een kraanman die kan werken met een rupsgraafkraan van 5, 8 of 10 ton. Het bedrijf biedt jou relatief stabiele werkuren.

  • Finance & administration manager (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor correcte verwerking van de boekhouding van zowel de Belgische als Franse vennootschappen. U stuurt een team van 2 junior accountants aan en werkt nauw samen met de CFO.Je werkzaamheden: -Je staat in voor de Belgische en Franse boekhouding -Je maakt analyses aangaande kosten-opbrengst en cut-off boekingen -Je maakt de overzichten op van de salariskost en boeking -Je stelt de rapportering van de resultaten op -Je staat in voor de BTW aangiftes -Je maakt de jaarrekeningen en balansen -Je bereidt auditdossiers voor -Je bereidt fiscale aangiftes voor Jobgerelateerde competenties - De fiscale en sociale aangiften van een organisatie opstellen of de boekingen, wettelijke formaliteiten, ... opvolgen - De liquiditeiten opvolgen Financiële staten opmaken Een financiële raming opstellen - Een organisatie boekhoudkundig en administratief beheren - De balans en de resultatenrekening van de organisatie opstellen - Tussentijdse overzichten en boekhoudkundige of financiële bijlagen bij de economische beheerstabellen van de organisatie opstellen - De activiteiten van een team coördineren Een organisatie leiden

  • Tuinarbeider (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een tuinbouwbedrijf regio Pittem zoeken wij dringend EEN TUINARBEIDER (M/V) Functie - planten van bomen, hagen, tuinplanten, struiken en zaaien van gras - het maken van tuinelementen zoals : paden , terrassen, vijvers en afsluitingen - het snoeien en trimmen van bomen, struiken en hagen - het plaatsen van plantsteunen en plantbescherming - het rollen, maaien en verticuleren van gazons en afsteken van graskanten - het onderhouden van tuinen : vb opruimen van bladeren, sneeuw en afval verwijderen, water geven, onkruid wieden - het onderhouden en repareren van tuingereedschap en uitrusting

  • Huishoudheld (m/v) Knokke - Solliciteer met SMS (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Knokke. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Enthousiaste huishoudhulpen /poetshulpen - Hechtel (HECHTEL)

    Regio: HECHTEL

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Jobstudent verkoopmedewerker | Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: SACHA SCHOENEN

    Type: Studentenjob

    YES. DO WHAT YOU LOVE. ALWAYS Are you a student shoelover? Trendsettend. Vooruitstrevend. Klanten inspireren. Zijn dit woorden die jou aanspreken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij weet als geen ander een klant met jouw energieke en spontane manier te helpen en daarmee ervoor te zorgen dat ze met de laatste trends aan hun voeten blij naar huis gaan. Wat ga je doen als student verkoopmedewerker? Als jobstudent in winkel Oostende is het je belangrijkste taak de wens van de klant te achterhalen, en deze zo snel mogelijk te vervullen. Van een warm welkom tot het juiste advies geven, jij zorgt voor dat ‘happiness’ gevoel bij de klant. Daarnaast zorg je voor: · Een recordtempo in het presenteren van de juiste maat · Een verzorgde winkel · Een perfecte presentatie van de collectie · Een snelle verwerking van de inkomende voorraad · Een goed advies over het onderhoud van de schoenen en tassen Over de Termeer Groep De Termeer Groep, een Europese multinational, heeft met de merken Sacha en Manfield 110 winkels verspreid over vijf landen. Al sinds 1909 verovert de familie Termeer de wereld van de schoenen met de merknaam Sacha. Sinds 2016 maakt het uit 1844 afstammende Manfield ook onderdeel uit van het familiebedrijf. Waar Sacha staat voor trendsettend, uitgesproken en eigen, staat Manfield voor ambacht, service en kwaliteit. Met beide een andere, maar sterk complementaire doelgroep. De optelsom van beide merken geeft het bedrijf een sterke positie in de schoenenmarkt.

  • Jobstudent persoonlijk assistent PAB (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Voor Robin een jonge kerel met het autismespectrum syndroom zijn wij op zoek naar een assistent om  samen met hem  activiteiten te doen tijdens zijn vrije tijd. Robin heeft het autismespectrum syndroom en communiceert via zijn spraakcomputer. We zoeken een assistent voor  3 dagen 4 uur per week en dit voor de maanden juli en augustus. Dagen en uren zijn bespreekbaar.

  • Gerant (e) voor kledingszaak - regio Izegem - VAST contract (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als gerant (e) in de fashion of je hebt er reeds een aantal jaren opzitten als verkoper / verkoopster en bent klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Misschien is deze functie als gerant wel iets voor jou? Dit is een functie met veel verschillende aspecten: Aansturen en coachen van verschillende personeelsleden Opmaak van personeelsplanningen, opvangen van ziektes en verlof door tijdelijke krachten in te schakelen Je neemt het volledige beheer van de winkel onder jouw vleugels en streeft naar de te behalen budgetten Je werkt actief mee in de verkoop, kassa, stock etc.

  • Dakdekker platte daken (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant uit Aartselaar zijn wij dringend op zoek naar dakwerkers. Je komt terecht in een bedrijf van +/-20 mensen. Wat mag je verwachten? Een goede omkadering en professionele bedrijfsstructuur. Iedereen krijgt de kans om te groeien in zijn functie, gesteund door opleidingen en het delen van ervaring van de geoefenden. Je wordt verloond volgens het barema van de bouw en je krijgt een vast contract na interimperiode!

  • Een coördinator (v/m) voor het operatiekwartier (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Werkomgeving: Multidisciplinair operatiekwartier (klassieke en ambulante heelkunde): * 11 specialismen (hartheelkunde, neurochirurgie, orthopedie, abdominale - thoracale en endocriene heelkunde, vaatheelkunde, urologie, gynaecologie, plastische en reconstructieve heelkunde, oogheelkunde, NKO, stomatologie) * 8 operatiezalen * 2 technische zalen * 1 ontwaakzaal voor volwassenen – 1 pediatrische ontwaakzaal Algemene opdracht: De coördinator houdt toezicht op de behandeling van de patiënten die geopereerd worden op basis van een veilige kwaliteitszorg in samenwerking met de verschillende heelkundige specialismen. Hij zorgt voor de toepassing van de regels bepaald in het huishoudelijke reglement van het operatiekwartier en de naleving van de werkingsmodaliteiten gevalideerd door het Beperkt comité van het operatiekwartier. Permanente opdrachten: * Organiseert de afstemming van de menselijke middelen op het electieve operatieprogramma en de opvang van spoedgevallen; * Neemt deel aan de planning van het operatieprogramma in overleg met de verschillende actoren (chirurgen, anesthesisten, verpleegkundigen, …); * Superviseert de globale activiteit van het operatiekwartier; * Coördineert de verschillende teams (chirurgen, anesthesisten, verpleegkundigen, instrumentisten, …) en beschikt over autoriteit ten aanzien van alle actoren van het operatiekwartier op het vlak van de naleving van de operatieprogramma’s, de overschrijding van de tijdsduur voorzien in het programma en het beheer van de uitzonderingen; * Werkt actief samen met de directie, de zorgcoördinator en alle verantwoordelijken die betrokken zijn bij het beheer van het operatiekwartier; * Is in staat om risicovolle situaties te herkennen en stelt traceerbaarheidsprocedures in, evalueert en controleert hun toepassing; * Voert de vereiste maatregelen in voor de veiligheid van patiënten en personeel; * Is betrokken in de strijd tegen de nosocomiale infecties; * Anticipeert het beheer van de vervangingen (in overleg met de directie patiëntenzorg); * Verzekert het beheer van de processen en technieken, het administratieve beheer van de patiënten, het beheer van de human resources en van de materiële middelen (in nauwe samenwerking met de centrale sterilisatie); * Beheert de verbruiksgoederen en het materiaal, rekening houdende met de budgettaire beperkingen; * Geeft via de meeste geschikte kanalen informatie door aan het personeel en aan de verschillende zorgverleners van het operatiekwartier; * Past de beroeps- en deontologische regels toe en waakt over hun naleving; * Beheert de opvang en behandeling van de spoedgevallen (met inbegrip van de MUG-spoedgevallen). Zie de rest van de beschrijving bij "Profiel"

  • HVAC Technieker (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Leercontract

    Onze klant is specialist in industriële installaties en onderhoud. Als HVAC-Technieker heb je volgende taken: Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de HVAC-installaties (elektriciteit, koeling, verwarming, ...). Je spoort defecten aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie op en lost ze op. Je voert ook werken uit op sanitaire installaties. Je voert kleine installatiewerken uit. Je werkt zowel in team als zelfstandig.

Zoek naar antwoorden van COMBLAIN MOTOR in sociale netwerken
Look for responds of COMBLAIN MOTOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor COMBLAIN MOTOR. Laat een reactie achter voor COMBLAIN MOTOR. COMBLAIN MOTOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COMBLAIN MOTOR. Leave a respond for COMBLAIN MOTOR. COMBLAIN MOTOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COMBLAIN MOTOR op de google maps. Adres en contacten COMBLAIN MOTOR
Location of COMBLAIN MOTOR on the google maps. Address and contacts of COMBLAIN MOTOR

Andere gerelateerde bedrijven als come COMBLAIN MOTOR COMBLAIN MOTOR: MAURICE GEERAERD | DELTOMBE | LUCIEN VINQUIER | NISSAN-ROETS | STEMADENT

Other related companies as COMBLAIN MOTOR: MAURICE GEERAERD | DELTOMBE | LUCIEN VINQUIER | NISSAN-ROETS | STEMADENT

COMBLAIN MOTOR is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COMBLAIN MOTOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01507843017. Het bedrijf COMBLAIN MOTOR bevindt zich op het adres: RUE MATHIEU VAN ROGGEN 15; 4140; SPRIMONT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 715,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 687,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Machines and mat茅riel agricoles Articles de jardin. Lijst met producten zijn Produits: Tondeuses 脿 Gazon, Engrais..
De hoofdactiviteit van COMBLAIN MOTOR is Educatieve diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COMBLAIN MOTOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COMBLAIN MOTOR, openstaande posities, locatie van COMBLAIN MOTOR op de kaart.

COMBLAIN MOTOR is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is COMBLAIN MOTOR, company assigned to the tax number BE01507843017. The company COMBLAIN MOTOR is located at the address: RUE MATHIEU VAN ROGGEN 15; 4140; SPRIMONT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 715,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 687,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Machines and mat茅riel agricoles Articles de jardin. List of products are Produits: Tondeuses 脿 Gazon, Engrais..
The main activity of COMBLAIN MOTOR is Educational Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of COMBLAIN MOTOR is not available. You also can look at reviews of COMBLAIN MOTOR, open positions, location of COMBLAIN MOTOR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COMBLAIN MOTOR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COMBLAIN MOTOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COMBLAIN MOTOR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COMBLAIN MOTOR, employees, financial statistics.