Vanderstock R

Contactgegevens Vanderstock R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanderstock R: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanderstock R

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Tournai 81; 7604; P茅ruwelz (Callenelle), België

Telefoon (phone): 069 77 61 79 (+32-069 77 61 79) 069 77 61 79 (+32-069 77 61 79)

Fax (fax): 069 77 61 79 (+32-069 77 61 79) 069 77 61 79 (+32-069 77 61 79)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanderstock R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanderstock R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanderstock R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanderstock R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanderstock R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanderstock R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanderstock R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanderstock R
Products information Vanderstock R

BTW identificatienummer (tax): BE01564697265
Ondernemingsnummer: 3929779052
Hoofdstad (capital): 556,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 279,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Vanderstock R zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Machinery builders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanderstock R
(Get full report from official database of BE for Vanderstock R)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanderstock R
Addition kinds of activities for Vanderstock R

17110405. Warmteverwarming en airconditioning aannemer | Warm air heating and air conditioning contractor
34449907. Stapel schelpen, plaatwerk | Pile shells, sheet metal
39440312. Erector sets, speelgoed | Erector sets, toy
57349901. Persoonlijke computers | Personal computers
75429904. Wassen en polijsten, auto | Washing and polishing, automotive

Werken bij Vanderstock R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanderstock R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanderstock R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanderstock R. Looking for open vacancies in other companies

  • Automecanicien (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloeiend familiebedrijf in Diksmuide zoeken wij een gemotiveerde technicus/automecanicien. Je staat in voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden en herstellingen van de wagens.

  • Plaatser van natuursteen M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het plaatsen van natuursteen bij de mensen thuis. Dit zijn heel zware bladen dus je fysiek moet zeker in orde zijn.

  • Chauffeur Support (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een vlotte babbel en een kei in communicatie? Werk je graag met mensen en heb je een sterke overtuigingskracht? Bekijk dan snel ons aanbod! Onze partner is een logistieke speler met focus op innovatieve Supply Chain oplossingen voor klanten in de Benelux. Denk hierbij aan klanten zoals Nespresso, Coolblue, Telent, .... Onze klant wil niet zomaar een logistieke dienstverlener zijn. Ze zetten sterk in op Personalized Logistics; bezorgen zelfde dag nog, monteren en installeren van producten, oude producten terug mee nemen, ...Dit alles door de klant transparant en continu op de hoogte te houden. Op dit ogenblik zoeken zij een chaufeur support medewerker. In deze functie ben jij het aanspreekpunt voor de chauffeurs. Je staat continu in contact met de chauffeurs die de goederen bij de klanten bezorgen. Je begeleidt en ondersteunt de chauffeurs op hun traject door routes te monitoren, na te bellen, wijzigingen door te geven, ... Dit doe je op een vlotte empatische wijze. Je onderhoudt een goed contact met de chauffeurs, Daarnaast volg je leveringsproblemen verder op en denk je actief mee over oplossingen. Je staat in contact met de afdelingen Planning, Account Support en het Call Center, zodat zij op elk moment de nodige stappen kunnen ondernemen om de orders tijdig bij de klant te kunnen leveren.

  • Metser (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een gemotiveerde metser die het team kunnen versterken. Je kan zelfstandig werken Je kan verschillende verbanden metsen Je hebt ervaring in de nieuwbouw en renovatie

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Baal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BAAL)

    Regio: BAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • jobstudent zaalmedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BELLINI

    Type: Studentenjob

    Je bent een polyvalente hulp in de zaal. Jouw taken bestaan uit: mise en place; klanten onthalen; bestellingen opnemen en de bediening van dranken en gerechten; tafels afruimen;

  • Service Technieker Thermisch Mechelen - rand Brussel (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Motrac Handling & Cleaning NV

    Type: Vaste Job

    Als Service Technieker ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de herstellingen aan hoofdzakelijk thermische heftrucks bij onze klanten en indien nodig sleutel je ook aan elektrische toestellen. Je werkt op verplaatsing in de omgeving van Mechelen - rand Brussel Als Service Technieker ben je zeer klantgericht en denk je steeds uit het oogpunt van Motrac Handling & Cleaning.

  • ELECTRICIEN (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: OASE

    Type: Vaste Job

    Electricien met technische kennis voor onderhoud en montage van motoren en transfokasten.

  • Projectleider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Projectleider Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een projectleider In overdrachtfase analyseer je de verkochte offerte Je werkt een project uit van A tot Z. Vanaf conceptfase tot en met de nazorg verantwoordelijk voor het ontwerp (zowel mechanisch als elektrisch), de aankoop en de opvolging van de installaties. Prijzen aanvragen van de verschillende componenten die nodig zijn voor een totaal werkend geheel De verschillende subcontractors worden door jou aangestuurd en opgevolgd Tijdens de projecten werk je de documenten uit en zorg je ervoor dat alle dossiers en toestellen aan de vooropgestelde criteria, normen en bedrijfsvoorschriften beantwoorden Je voert de communicatie tussen de klant en de uitvoerenden De opvolging doen naar veiligheid toe op de werven. Opstellen VDM plan, controle PBM's, invullen checklist (VCA) Toezicht op veilig werken

  • Draaier frezer (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: PLASMAJET ADVANCED COATINGS

    Type: Vaste Job

    Als CNC draaier/frezer/slijper ben je opsteller en bediender van de CNC-banken. Je wordt ingezet voor zowel de voorbeiding, productie als nazorg van de werkstukken. Je mag zelfstandig programmeren en werkstukken afwerken. Stukwerk, geen serieproductie!

  • LERAAR VOOR BIJLES WISKUNDE (regio ASSE/VLAAMS-BRABANT) (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: AS2018

  • Security Officer M/V - Geel - Voltijds/deeltijds - Werfreserve (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor de bewaking en de toegangscontrole op de site van een wereldbefaamd bedrijf gesitueerd in de Antwerpse Kempen en dit zowel overdag, s 'nachts alsook in het weekend. Je weet bezoekers en leveranciers correct aan te spreken, te registreren en bent aldus het eerste aanspreekpunt waar je optreedt als een “host”(gastheer) met aandacht voor zowel Safety als Security. Kortom, je bent zichtbaar aanwezig bij onze klant om op een discrete manier de veiligheid te garanderen. Je staat o.a. ook mee in voor de veiligheidsopleidingen die contractors en leveranciers dienen te volgen alvorens ze de site kunnen betreden. Je bent dan ook verantwoordelijk voor de daarmee gepaarde administratieve taken. Een goede talenkennis is dan ook van groot belang voor deze functie zijnde Nederlands, Frans en Engels. Je staat ook in voor controlerondes op de site en je signaleert en rapporteert alle mogelijke onveilige en ongewenste situaties en waarbij je ook steeds weet het hoofd koel te houden teneinde de juiste acties te ondernemen. In deze verantwoordelijke en afwisselende functie werk je soms alleen maar ook regelmatig samen met verschillende collega's waar teamwork van groot belang is. Onthaal van bezoekers en leveranciers in een internationale omgeving Registreren en aanmelden van bezoekers en het aanmaken van bezoekersbadges Bezoekers informatie geven over de veiligheidsregels Bezoekers wegwijs maken op de site Diverse administratieve taken in het kader van onthaal, safety en security Hulp en bijstand bieden aan personen of de hulpdiensten ontvangen Onregelmatigheden en incidenten voorkomen en rapporteren zoals omschreven in de procedures. De stroom van binnen- en buitengaande personen en goederen controleren Interventie- en activiteitendocumenten invullen (rapporten, nota's, veiligheidsverslagen, ...) Toegangen, plaatsen en de veiligheids- en preventiesystemen en -uitrustingen controleren (afsluitingen, aanwezigheid van objecten of personen, ...) doormiddel van bewakingsrondes met een ronderegistratiesysteem

Zoek naar antwoorden van Vanderstock R in sociale netwerken
Look for responds of Vanderstock R in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanderstock R. Laat een reactie achter voor Vanderstock R. Vanderstock R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanderstock R. Leave a respond for Vanderstock R. Vanderstock R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanderstock R op de google maps. Adres en contacten Vanderstock R
Location of Vanderstock R on the google maps. Address and contacts of Vanderstock R

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanderstock R Vanderstock R: FREDERIK VINCENT | Sociale Dienst van de Vlaamse Gemeenschap bij de Jeugdrechtbank | BW HOTEL PAX | MUNSTERHOF | KATTY LYON

Other related companies as Vanderstock R: FREDERIK VINCENT | Sociale Dienst van de Vlaamse Gemeenschap bij de Jeugdrechtbank | BW HOTEL PAX | MUNSTERHOF | KATTY LYON

Vanderstock R is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vanderstock R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01564697265. Het bedrijf Vanderstock R bevindt zich op het adres: Rue de Tournai 81; 7604; P茅ruwelz (Callenelle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 556,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 279,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Machinery builders. Producten gemaakt in Vanderstock R zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vanderstock R is Nondepository Credit Institutions, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanderstock R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanderstock R, openstaande posities, locatie van Vanderstock R op de kaart.

Vanderstock R is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vanderstock R, company assigned to the tax number BE01564697265. The company Vanderstock R is located at the address: Rue de Tournai 81; 7604; P茅ruwelz (Callenelle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 556,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 279,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Machinery builders. Products created in Vanderstock R were not found.
The main activity of Vanderstock R is Nondepository Credit Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanderstock R is not available. You also can look at reviews of Vanderstock R, open positions, location of Vanderstock R on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanderstock R, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanderstock R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanderstock R, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanderstock R, employees, financial statistics.