Technics Engineering SCS

Contactgegevens Technics Engineering SCS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Technics Engineering SCS: address, phone, fax, email, website, opening hours

Technics Engineering SCS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Bouleaux 9; 4470; Saint-Georges-sur-Meuse, België

Telefoon (phone): 04 275 00 21 (+32-04 275 00 21) 04 275 00 21 (+32-04 275 00 21)

Fax (fax): 04 234 24 49 (+32-04 234 24 49) 04 234 24 49 (+32-04 234 24 49)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Technics Engineering SCS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Technics Engineering SCS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Technics Engineering SCS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Technics Engineering SCS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Technics Engineering SCS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Technics Engineering SCS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Technics Engineering SCS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Technics Engineering SCS
Products information Technics Engineering SCS

BTW identificatienummer (tax): BE08792877197
Ondernemingsnummer: 8280639648
Hoofdstad (capital): 829,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 321,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Technics Engineering SCS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Machinery builders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Technics Engineering SCS
(Get full report from official database of BE for Technics Engineering SCS)

Aanvulling soorten activiteiten voor Technics Engineering SCS
Addition kinds of activities for Technics Engineering SCS

353201. Boren, bits en dergelijke apparatuur | Drills, bits, and similar equipment
506504. Radio- en televisieapparatuur en onderdelen | Radio and television equipment and parts
517202. Motorbrandstoffen en oliën | Engine fuels and oils
20990701. Box lunches, te koop op basis van premisses | Box lunches, for sale off premisses
28510401. Verf verwijderaars | Paint removers

Werken bij Technics Engineering SCS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Technics Engineering SCS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Technics Engineering SCS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Technics Engineering SCS. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service medewerker (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een sterke communicator en bovendien klantgericht? Haal jij er energie uit om voor jou klant op zoek te gaan naar passende oplossingen? Dan ben jij misschien wel de kandidaat die wij zoeken om aan de slag te gaan als commercieel bediende. Op de afdeling Customer Service ben je het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant, en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. Als drijvende kracht reageer je snel en correct op al de praktische vragen van de klant met betrekking tot orders, leveringsmogelijkheden en -termijnen en eventuele klachten. Je houdt toezicht op leveringen, leveringsvoorwaarden en transporten en analyseert en optimaliseert de informatie en goederenstroom naar de klant. Je behandelt ook de retouraanvragen en werkt aan verbeteringsactiviteiten. Bij interesse in deze vacature, mail jouw CV naar [email protected] of neem voor meer info contact op 011-260022.

  • Chauffeur CE (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf te Hofstade zoeken we een chauffeur CE. Je staat in voor het leveren van palletgoed. Je moet zelf niet laden-lossen. De vrachtwagen wordt bij het bedrijf voorgeladen, je staat wel zelf in voor het zekeren van je lading. En bij klant wordt de lading voor je gelost. Je werkt van maandag tem vrijdag, telkens ongeveer van 6 tot 18 uur. Optie vast vacature.

  • Storingsmonteur / Onderhoudstechnieker regio Antwerpen (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Mechelen, actief in de productie van verpakkingen, zoeken we een gemotiveerde STORINGSMONTEUR / ONDERHOUDSTECHNIEKER.

  • Chauffeur CE (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De core business van de onderneming waar je voor rijdt bestaat uit de distributie van droge en vloeibare bulkstoffen. Dit zowel voor nationale als internationale wegtransport. Onze klant kijkt dan ook uit naar werkwillige en gemotiveerde chauffeurs die zeer goed op de hoogte zijn van het wegennetwerk in België en daarbuiten. Je wordt ingezet van maandag tot en met vrijdag overdag.

  • Clinical Trial Nurse (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in regio Antwerpen is op zoek naar een verpleegtechnisch sterke verpleegkundige die zeer punctueel kan werken. Je zal er immers meewerken aan wetenschappelijk Fase 1 - geneesmiddelenonderzoek. Het betreft hier gezonde vrijwilligers waar medicatie op getest wordt. Het verkrijgen van juiste data is dus essentieel en moet gebeuren volgens protocol. Je takenpakket zal er bestaan uit o.a. bloedafnames, EKG's nemen, bloeddruk meten, catheters, spirometrie, ... Daarbuiten horen er ook administratieve taken tot je takenpakket. Ben jij altijd al gebeten geweest door wetenschappelijk onderzoek? Zou je graag in deze sector aan de slag gaan? Aarzel dan niet en stel je kandidatuur! Bedrijfsprofiel:

  • ERVAREN ONDERHOUDSMEDEWERKER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal transportbedrijf zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudsmedewerker. Je staat in voor de kwalitatieve schoonmaak en het onderhoud van bedrijfsgebouwen. Je zorgt dat deze op iedere moment van de dag proper zijn. Jouw taken zijn de volgende: afstoffen van kasten en bureaus, poetsen van vergaderruimtes, poetsen van de fitness, planten water geven, vuilzaken leegmaken op de bureaus, koffie maken en afwassen ... Je gaat boodschappen doen indien nodig.

  • stock beheerder (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Taken: ?Evalueren van de bestaande parameters voor het plaatsen van bestellingen (levertermijn betrouwbaarheid van de leveringen minimale bestelhoeveelheid minimum stock seizoensgebondenheid van bestellingen?) ?Optimaliseren van het gebruik van de software voor het plaatsen van bestellingen ?Leveranciersbestellingen plaatsen op basis van gekregen parameters ?Order tracking (bevestiging levertijd backorders...) ?Tracking transport ?Beheer retours leveranciers en creditnota?s ?Beheer dossiers (prijsverschillen fouten of ontbrekende leveringen...) ?Beheer aankoopprijzen ?Verzamelen interpreteren en presenteren van gegevens om forecasts op te stellen in overleg met de commerciële afdelingen en de boekhouding ?Bijdragen aan de stockreductie samen met de financiële en commerciële diensten ?Bijdragen aan de verhoging van de marge door het optimaliseren van de transportverwerking en ?kosten. ?Beheren van noodsituaties ; stockbreuk foute bestellingen? ?Voorstellen doen om de procedures controles en communicatie te verbeteren. ?Uitschrijven en controle van de procedures ?Assisteren bij het opvolgen van te ontvangen facturen en creditnota?s.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kleine-Spouwen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KLEINE-SPOUWEN)

    Regio: KLEINE-SPOUWEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Voor een leuk groeiend bedrijf in de recyclagesector zijn we op zoek naar een student administratief bediende. Je kan vlot met de computer overweg Je staat in voor de balie (telefoons beantwoorden, mensen betalen voor de materialen die deze komen binnen brengen, badges aanmaken)

  • Traineeship customer journey (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1675235-inline.html?cid=Partner_VDAB ING wants to go into a complete new direction. They want to grow and compete with the big technology companies. All this to give the end customer a better experience. ING and ORMIT are looking for 10 young talents for their 24-months Traineeship customer journey. A unique traineeship to develop your leadership potential while working as an Customer Journey Expert on innovative projects within ING. Are you the Customer Journey Expert we're looking for? you can't just let things take their course. you understand the needs of a customer. you see how to improve things. you are prepared to take action? In simple terms: Someone who makes the journey of a customer clearer, simpler and better. A process manager, product manager, formula manager and marketeer all-in-one. What's in it for you? Learning about all the different aspects of ING. Working on a variety of projects. With impact on millions of customers. Increasing responsibility. Redefine and improve the customer experience at ING. Discovering what you're really good at. Learning to work in an agile way in multidisciplinary squads and tribes. What after the 24-month Customer Journey Track? You start as an experienced Customer Journey Expert at ING. Everything is possible at ING. The ball's in your court. Nearer the time you'll be able to identify the right role for you.

  • Chromatografie specialist (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een firma actief in de farmaceutische industrie, regio Wevelgem, is Konvert Office op zoek naar een Chromatografie specialist (m/v): Jouw taken: -Je stelt werkprocedures, -documenten, -instructies op, nodig binnen het chromatografie programma Empower, binnen een zelfgemaakt (in samenwerking met het team) kader, volledig conform GMP en let daarbij op data integriteit en GDP - Je maakt een structuur in het Empower programma en zoekt hierin autonoom je weg, door samenwerking met het team QC analisten en specialisten, dit in projecten met gestandaardiseerde instrument-, integratie-, rapportage- en berekeningsmethoden - Je zoekt binnen het QC team, naar oplossingen voor problemen en optimalisaties, dit binnen het kader van de GMP wetgeving, terwijl je correct documenteert en rapporteert - Je staat in voor de coördinatie, uitvoering en certificatie van de opleiding van het team chromatografie en bent hun eerste aanspreekpunt en je tilt elke analist en specialist naar een hoger niveau en denkt mee aan rolinvulling binnen het team - Je bent contactpersoon voor externen voor het labo chromatografie

  • Tekenaar Sanitair en Technieken (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Je krijgt het warm van uitgepuurde koelingssystemen? Dan ben je mogelijk de persoon die wij zoeken! Als tekenaar sanitair en technieken ben je onze technischvisuele rechterhand van de projectleiding. Je staat in voor de volledige technische uitwerking van de gedetailleerde uitvoeringsplannen voor utilitaire, residentiële en industriële projecten : Vanuit je doorgedreven kennis van sanitair en technieken weet je vlot de geplande uitvoering om te zeten in : schema en stuktekeningen de vereiste principetekeningen voorbereiding van de nodige materialenlijsten eventuele basis deelbestellingen afgewerkte as-buildplannen voor het opleveringsdossier

Zoek naar antwoorden van Technics Engineering SCS in sociale netwerken
Look for responds of Technics Engineering SCS in social networks

Lees alle opmerkingen voor Technics Engineering SCS. Laat een reactie achter voor Technics Engineering SCS. Technics Engineering SCS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Technics Engineering SCS. Leave a respond for Technics Engineering SCS. Technics Engineering SCS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Technics Engineering SCS op de google maps. Adres en contacten Technics Engineering SCS
Location of Technics Engineering SCS on the google maps. Address and contacts of Technics Engineering SCS

Andere gerelateerde bedrijven als come Technics Engineering SCS Technics Engineering SCS: DUBOIS J | T.C. HELZOLD | Immo C.B. SPRL | COGENCO | Cleymans Smederij

Other related companies as Technics Engineering SCS: DUBOIS J | T.C. HELZOLD | Immo C.B. SPRL | COGENCO | Cleymans Smederij

Technics Engineering SCS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Technics Engineering SCS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08792877197. Het bedrijf Technics Engineering SCS bevindt zich op het adres: Rue des Bouleaux 9; 4470; Saint-Georges-sur-Meuse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 829,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 321,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Machinery builders. Producten gemaakt in Technics Engineering SCS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Technics Engineering SCS is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Technics Engineering SCS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Technics Engineering SCS, openstaande posities, locatie van Technics Engineering SCS op de kaart.

Technics Engineering SCS is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Technics Engineering SCS, company assigned to the tax number BE08792877197. The company Technics Engineering SCS is located at the address: Rue des Bouleaux 9; 4470; Saint-Georges-sur-Meuse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 829,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 321,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Machinery builders. Products created in Technics Engineering SCS were not found.
The main activity of Technics Engineering SCS is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Technics Engineering SCS is not available. You also can look at reviews of Technics Engineering SCS, open positions, location of Technics Engineering SCS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Technics Engineering SCS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Technics Engineering SCS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Technics Engineering SCS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Technics Engineering SCS, employees, financial statistics.