HUWAERT WERKHUIZEN NV

Contactgegevens HUWAERT WERKHUIZEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUWAERT WERKHUIZEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUWAERT WERKHUIZEN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zwaarveld 22; 9220; Hamme, België

Telefoon (phone): 052 47 93 25 (+32-052 47 93 25) 052 47 93 25 (+32-052 47 93 25)

Fax (fax): 052 47 01 98 (+32-052 47 01 98) 052 47 01 98 (+32-052 47 01 98)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUWAERT WERKHUIZEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUWAERT WERKHUIZEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUWAERT WERKHUIZEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUWAERT WERKHUIZEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUWAERT WERKHUIZEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUWAERT WERKHUIZEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUWAERT WERKHUIZEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUWAERT WERKHUIZEN NV
Products information HUWAERT WERKHUIZEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE03569427490
Ondernemingsnummer: 3977844238
Hoofdstad (capital): 803,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 891,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Engineering workshops; Subcontracting - Industrial & technical; Mixing, dosing & agitating machinery

Product categorie (product category): Machinery builders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUWAERT WERKHUIZEN NV
(Get full report from official database of BE for HUWAERT WERKHUIZEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUWAERT WERKHUIZEN NV
Addition kinds of activities for HUWAERT WERKHUIZEN NV

122101. Bituminous coal surface mining | Bituminous coal surface mining
249100. Houtbescherming | Wood preserving
12310101. Voorbereidingsplanten, antraciet | Preparation plants, anthracite
20759903. Sojaolie, taart of maaltijd | Soybean oil, cake or meal
22620102. Lakafdrukken: synthetische vezel- en zijdenweefsels | Lacquer printing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
24260104. Meubelmaat voorraad, hardhout | Furniture dimension stock, hardwood
32810505. Grafstenen, gesneden steen (niet alleen afwerking of lettering) | Tombstones, cut stone (not finishing or lettering only)
37990100. Aanhangwagens en aanhangwagens | Trailers and trailer equipment
39150201. Diamant snijden en polijsten | Diamond cutting and polishing
51450204. Aardappelchips | Potato chips

Werken bij HUWAERT WERKHUIZEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUWAERT WERKHUIZEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUWAERT WERKHUIZEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUWAERT WERKHUIZEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Autowasser (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een gekende carrosserie in Lier, zoeken wij een medewerker voor het wassen van auto's vooraleer deze na herstellingswerken terug aan de klant worden afgeleverd.  Het gaat om een tijdelijke opdracht van 16/08 tem 24/08/2018.   Een rijbewijs B is noodzakelijk omdat je de wagens eigenhandig zal moeten verplaatsen op het terrein. 

  • Technisch commercieel vertegenwoordiger (M/V) REGIO ANTWERPEN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij onze klant zullen je taken bestaan uit: * Je bouwt een klantenbestand op van elektrotechnische installateurs, tertiaire diensten en industriële bedrijven. Dit doe je aan de hand van actieve prospectie en je bouwt op deze manier een stabiel klantenbestand op. Je houdt hen op de hoogte van de nieuwe tendensen en producten. * Je blijft continu de behoeften en opportuniteiten van de klanten analyseren en je volgt de offertes actief op. Hierbij maak je gebruik van de CRM die je alle gegevens ter beschikking stelt. Een innovatieve marketing cel en dynamische commerciële binnendienst bieden je ondersteuning, dit zowel in de opmaak van offertes, in technische support als het aanbrengen en sensibiliseren van potentiële klanten. Je zorgt ervoor dat je met deze diensten een optimale communicatie hebt. * Je maakt iedere week een doelgerichte planning op en rapporteert elk bezoek aan de filiaalverantwoordelijke via de CRM.

  • Zaakverantwoordelijke speelgoedwinkel (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: t-interim Tienen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kandidaat zaakverantwoordelijke leer je alle taken en de winkel door en door kennen. Tijdens je opleidingstraject leer je eerst alle taken en verantwoordelijkheden van een bediende verkoper. Eens je die taken goed onder de knie hebt, krijg je meer en meer verantwoordelijkheden. Met de nodige begeleiding en ondersteuning. Je doorloopt meerdere functies. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie van de winkel volledig te begrijpen. Als je zaakverantwoordelijke bent, draag je de eindverantwoordelijkheid over je winkel. Je staat o.a. in voor de planning en de organisatie van die winkel. Zo zorg je ervoor dat je medewerkers en de beschikbare middelen zo goed mogelijk ingezet worden. Je staat aan het hoofd van een ondersteunend team dat je coacht en motiveert. Voor hen ben je het eerste aanspreekpunt. En je staat open voor hun mening en feedback. Je team doet de operationele opvolging van de winkel terwijl jij instaat voor het people management. Je delegeert de juiste taken naar je verantwoordelijken. Zo kunnen zij zich ontwikkelen en meewerken aan de doelstellingen die je op korte en lange termijn samen met je team wil realiseren. Je creëert een aangenaam werkkader, zodat iedereen van het team zich goed voelt bij de werkwijze en bij zijn eigen taakinhoud. Je implementeert het personeelsbeleid in je filiaal. Waar nodig stuur je bij en los je samen met je team problemen op een constructieve manier op. Daarnaast organiseer je jouw filiaal en realiseer je doelstellingen op het vlak van zakencijfer, productiviteit en loonkost. Je stelt de werking van je filiaal kritisch in vraag en evalueert die. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. Ook op commercieel vlak ben jij verantwoordelijk. Je vindt klantvriendelijkheid en veiligheid belangrijk en zorgt dat je team dat ook vindt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zandvliet – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZANDVLIET)

    Regio: ZANDVLIET

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp omgeving Genk - Opglabbeek (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Actief NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar gemotiveerde deeltijdse of voltijdse huishoudhulpen om vast in dienst te treden.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Jobstudent verkoop (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een boetiek in Oostende zijn wij op zoek naar een jobstudent om te werken in de vakanties en de weekends. Je helpt mee met het uitpakken van de nieuwe collectie, je houdt de winkel op orde en je helpt de klanten.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Recruitment Officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUSY

    Type: Vaste Job

    Als specialist Rekrutering en Selectie ben je verantwoordelijk voor verschillende rekruteringsopdrachten binnen onze verzekeringsmaatschappij;Je rekruteert hierbij alle mogelijke profielen, zoals IT, Sales, Marketing, Finance, verzekeringstechnische profielen, ...Je beheert je dossiers van A tot Z (van de behoeftenanalyse bij de Hiring Manager tot bespreking van het salarisvoorstel) ; In je functie ben je het aanspreekpunt inzake aanwerving voor de hiring managers, kandidaten en externe rekruteringspartners ; Je wordt betrokken bij verschillende HR projecten en neemt deel aan jobbeurzen; Je maakt deel uit van het HR departement en rapporteert rechtstreeks aan de HR Director.

  • Kassamedewerker/medewerkster (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: GAMMA

    Type: Vaste Job

    Gamma Ruislede verhuist binnenkort naar Tielt (opening in Tielt op 1 november) en zoekt enkele full time vaste nieuwe medewerkers Taken : afrekenen aan de kassa retouren verwerken klanten opbellen nodige bijhorende kassataken

  • Flexijob zaalhulp (middag) voor vegetarisch restaurant (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: MARKIES DE SALADE

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het ontvangen van de klanten, het opnemen van de bestellingen, het uitschenken en brengen van dranken en gerechten aan tafel en afrekenen. Tussendoor, of op het einde van de shift wordt er afgewassen met een professionele vaatwasmachine. We zijn geopend dinsdag t.e.m. vrijdag voor de lunch

  • Commis (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Uitvoeren van bereidingen volgens instructies van de kok • Mise-en-place • Bereiden van garnituren, koude sauzen, soepen, voor- en nagerechten • Dresseren, schikken en garneren van gerechten • Orde en netheid • Hygiënische bewaring van voedingsmiddelen • Basiskennis snijtechnieken

Zoek naar antwoorden van HUWAERT WERKHUIZEN NV in sociale netwerken
Look for responds of HUWAERT WERKHUIZEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUWAERT WERKHUIZEN NV. Laat een reactie achter voor HUWAERT WERKHUIZEN NV. HUWAERT WERKHUIZEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUWAERT WERKHUIZEN NV. Leave a respond for HUWAERT WERKHUIZEN NV. HUWAERT WERKHUIZEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUWAERT WERKHUIZEN NV op de google maps. Adres en contacten HUWAERT WERKHUIZEN NV
Location of HUWAERT WERKHUIZEN NV on the google maps. Address and contacts of HUWAERT WERKHUIZEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come HUWAERT WERKHUIZEN NV HUWAERT WERKHUIZEN NV: JUDO CLUB | LUC BAEKELANDT | ECOLE LE SNARK | Bossu Paul Bureau d'Affaires SPRL | Groep de Kempen BVBA

Other related companies as HUWAERT WERKHUIZEN NV: JUDO CLUB | LUC BAEKELANDT | ECOLE LE SNARK | Bossu Paul Bureau d'Affaires SPRL | Groep de Kempen BVBA

HUWAERT WERKHUIZEN NV is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUWAERT WERKHUIZEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03569427490. Het bedrijf HUWAERT WERKHUIZEN NV bevindt zich op het adres: Zwaarveld 22; 9220; Hamme. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 803,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 891,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Machinery builders. Lijst met producten zijn Engineering workshops; Subcontracting - Industrial & technical; Mixing, dosing & agitating machinery.
De hoofdactiviteit van HUWAERT WERKHUIZEN NV is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUWAERT WERKHUIZEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUWAERT WERKHUIZEN NV, openstaande posities, locatie van HUWAERT WERKHUIZEN NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HUWAERT WERKHUIZEN NV is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUWAERT WERKHUIZEN NV, company assigned to the tax number BE03569427490. The company HUWAERT WERKHUIZEN NV is located at the address: Zwaarveld 22; 9220; Hamme. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 803,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 891,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Machinery builders. List of products are Engineering workshops; Subcontracting - Industrial & technical; Mixing, dosing & agitating machinery.
The main activity of HUWAERT WERKHUIZEN NV is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of HUWAERT WERKHUIZEN NV is not available. You also can look at reviews of HUWAERT WERKHUIZEN NV, open positions, location of HUWAERT WERKHUIZEN NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUWAERT WERKHUIZEN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUWAERT WERKHUIZEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUWAERT WERKHUIZEN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUWAERT WERKHUIZEN NV, employees, financial statistics.