Verhelst

Contactgegevens Verhelst: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verhelst: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verhelst

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lodewijk Maesstraat 31; 3070; Kortenberg, België

Telefoon (phone): 02 759 68 72 (+32-02 759 68 72) 02 759 68 72 (+32-02 759 68 72)

Fax (fax): 02 759 62 15 (+32-02 759 62 15) 02 759 62 15 (+32-02 759 62 15)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verhelst: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verhelst"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verhelst"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verhelst, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verhelst. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verhelst, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verhelst. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verhelst
Products information Verhelst

BTW identificatienummer (tax): BE01178253173
Ondernemingsnummer: 8422363281
Hoofdstad (capital): 505,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 489,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Verhelst zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bicycles - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verhelst
(Get full report from official database of BE for Verhelst)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verhelst
Addition kinds of activities for Verhelst

3851. Oogheelkundige goederen | Ophthalmic goods
355300. Houtbewerkingsmachines | Woodworking machinery
729100. Belastingdienstvoorbereiding | Tax return preparation services
731903. Lucht reclame diensten | Aerial advertising services
738399. Nieuws syndicaten, nec | News syndicates, nec
38229900. Milieucontroles, nv | Environmental controls, nec
39999933. Tinten, lamp of kaars | Shades, lamp or candle
51719901. Petroleumcentrales | Petroleum bulk stations
75210202. Parkeergarage | Parking garage
86419906. Zingende samenleving | Singing society

Werken bij Verhelst: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verhelst: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verhelst. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verhelst. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk medewerker (rekruteringsteam klinische studies) (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF ANTWERPEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een klinische onderzoeksafdeling in het Stuivenbergziekenhuis in Antwerpen. Zij doen beroep op vrijwilligers om deel te nemen aan klinische studies. Momenteel zoeken zij een tijdelijke werknemer om het rekruteringsteam te versterken. Het betreft een tijdelijke opdracht van enkele maanden. Mogelijk kan dit nog verlengd worden. - Je zal instaan voor het rekruteren van vrijwilligers die, tegen een vergoeding, deelnemen aan de klinische onderzoeken. Je onderhoudt telefonische contacten met deze kandidaten en plant hen in voor screenings. - Je zal de vrijwilligers onthalen en hen tijdens infosessies uitleg geven over de onderzoeken. Je staat in voor de screenings van de kandidaten. - Je volgt ook de volledige administratie op (vb. opmaak van planningen, versturen van uitnodigingen, etc.).

  • Lijnoperator 2 ploegen (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beheert minstens 3 afvullijnen: je bent verantwoordelijk voor het afwerken van de productieplanning volgens kwaliteits- en productie KPI's. Dankzij jou loopt het productieproces op wieltjes. Tot jouw takenpakket behoren ook nog oa deze taken: - verpakken en ompakken van het afgewerkt product - kwaliteitscontrole uitvoeren - kwaliteitsdocumenten invullen - labels inline + aan backup printer afdrukken - labels manueel stickeren en/of recht hangen - etiketrollen op labelaars verwisselen - afgewerkte producten correct op pallet stapelen - verpakking en grondstoffen bijhalen en invoeren in de productielijnen - palletten aanmelden in het computersysteem -...

  • Kelner (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bekende horecazaak in hartje Kortrijk zoekt Adecco een gedreven kelner. U staat in voor het opnemen van bestellingen, opdienen, afruimen, mise-en-place, orde en netheid van de zaal, onthaal klanten, uitleg geven over de gerechten,...

  • Donator Care Agent (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Unique Customer Care

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het opnemen van inkomende oproepen van schenkers en het beantwoorden van hun vragen Je beantwoordt de vragen van de schenkers via email Je helpt mee telefonisch fondsen verzamelen voor een diversiteit aan NGO’s Je bent mede verantwoordelijk voor het updaten van de database Je ondersteunt het callcenter via diverse administratieve taken Je werkt in een team van ongeveer 10 medewerkers onder leiding van een callcenterverantwoordelijke Je werkt van maandag tot vrijdag van 9u tem 17u30

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Oostnieuwkerke (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Enthousiaste huishoudhulpen/poetshulpen/schoonmaaksters - Regio Linde-Peer / Wauberg (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp/schoonmaakster/poetshulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Huishoudhulp (M/V) regio Jabbeke (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • Jobstudent zorgkundige Baronie van Boelare (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BARONIE VAN BOELARE

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zorgkundige maak je deel uit van een multidisciplinair team, en zorg je mee voor het welzijn van de bewoners.

  • Jobstudent ZEB 18+ (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Klanten verwelkomen en verder helpen Winkel netjes houden: paskamers opruimen, kleding in de winkel hangen, kleding netjes opplooien,... Kassawerk Kleding labelen

  • Hoofdverpleegkundige voor onze residentie Rubens (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: ORPEA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    ORPEA is één van de grootste aanbieders in de sector van de woonzorgcentra en assistentiewoningen in België met een internationaal karakter. Met een netwerk van meer dan 61 vestigingen en 7387 bedden zijn wij een gevestigde waarde en dit alles met een hart voor ouderenzorg. Naast onze Belgische vestigingen tellen wij ook meerder vestigingen gespreid over heel Europa. Frankrijk, Spanje, Italie, … zijn slechts enkele van de landen waar u onze enthousiaste medewerkers kan treffen. Onze steeds groeiende onderneming is steevast op zoek naar medewerkers om samen te sleutelen aan het Orpea-verhaal en onze visie verder uit te bouwen. Durf jij het aan om deel uit te maken van een dynamisch team? Heb jij zin om te vertoeven in een gezellige en huiselijke werkomgeving ? Maar nog belangrijker : Ben jij klaar om het lichtpunt te zijn en de beste vriend te worden van onze helden op pensioen? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! Ter versterking van onze WZC Rubens te Mortsel zijn wij momenteel naarstig op zoek naar een Hoofdverpleegkundige De Hoofdverpleegkundige waarborgt en is verantwoordelijk voor de kwaliteitszorg met respect van de ethische en deontologische regels. Je waakt over de zorgprocedures. Je informeert de bewoners en hun familie omtrent de zorg. Je beheert de apotheek en de producten. Ook de voorbereiding van de geneesmiddelen behoren tot jouw verantwoordelijkheid. Je staat mee in voor het onthaal van nieuwe verpleegkundigen en volgt nauwkeurig hun evolutie op. Alsook ben jij het aanspreekpunt omtrent vorming. De planning volg jij mee op de voet en je bent de steun en toeverlaat voor jouw multidisciplinair team.

  • Junior Werfleider Funderingen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je beheert werven van A tot Z. Je staat in voor de voorbereiding, opstart, coördinatie en opvolging van de werf. Je houdt toezicht op de werf en het werk in uitvoering. Je stuurt ploegbazen en onderaannemers aan. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid op de werf en voert controles uit.

  • Freelance docent Mindfulness Coach Brugge (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van Verhelst in sociale netwerken
Look for responds of Verhelst in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verhelst. Laat een reactie achter voor Verhelst. Verhelst bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verhelst. Leave a respond for Verhelst. Verhelst on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verhelst op de google maps. Adres en contacten Verhelst
Location of Verhelst on the google maps. Address and contacts of Verhelst

Andere gerelateerde bedrijven als come Verhelst Verhelst: PRIMO STADION | TOITURE BEAURINOISE | LUDOVIC VAN DESSEL | No?l Bernard SPRL | JOSEPH SWERTS

Other related companies as Verhelst: PRIMO STADION | TOITURE BEAURINOISE | LUDOVIC VAN DESSEL | No?l Bernard SPRL | JOSEPH SWERTS

Verhelst is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Verhelst, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01178253173. Het bedrijf Verhelst bevindt zich op het adres: Lodewijk Maesstraat 31; 3070; Kortenberg. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 505,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 489,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bicycles - Retail. Producten gemaakt in Verhelst zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Verhelst is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verhelst is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verhelst, openstaande posities, locatie van Verhelst op de kaart.

Verhelst is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Verhelst, company assigned to the tax number BE01178253173. The company Verhelst is located at the address: Lodewijk Maesstraat 31; 3070; Kortenberg. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 505,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 489,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bicycles - Retail. Products created in Verhelst were not found.
The main activity of Verhelst is National Security and International Affairs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Verhelst is not available. You also can look at reviews of Verhelst, open positions, location of Verhelst on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verhelst, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verhelst, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verhelst, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verhelst, employees, financial statistics.