LOS NINOS DE COLOMBIA

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • LOS NINOS DE COLOMBIA
Private companiesAgricultural Services • LOS NINOS DE COLOMBIA

Contactgegevens LOS NINOS DE COLOMBIA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOS NINOS DE COLOMBIA: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOS NINOS DE COLOMBIA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE PARAPET 41; 5537; ANH?E, België

Telefoon (phone): 71798053 (+32-71798053) 71798053 (+32-71798053)

Fax (fax): +32 (60) 305-33-51 +32 (60) 305-33-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOS NINOS DE COLOMBIA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOS NINOS DE COLOMBIA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOS NINOS DE COLOMBIA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOS NINOS DE COLOMBIA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOS NINOS DE COLOMBIA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOS NINOS DE COLOMBIA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOS NINOS DE COLOMBIA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOS NINOS DE COLOMBIA
Products information LOS NINOS DE COLOMBIA

BTW identificatienummer (tax): BE09451782226
Ondernemingsnummer: 6556610107
Hoofdstad (capital): 742,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 723,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in LOS NINOS DE COLOMBIA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Maatschappelijke dienstverlening; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOS NINOS DE COLOMBIA
(Get full report from official database of BE for LOS NINOS DE COLOMBIA)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOS NINOS DE COLOMBIA
Addition kinds of activities for LOS NINOS DE COLOMBIA

14990301. Alabaster mijnbouw | Alabaster mining
22580108. Lace: barmen, bobbinet, hefbomen en nottingham | Laces: barmen, bobbinet, levers, and nottingham
27590501. Aankondigingen: afdrukken, nsk | Announcements: printing, nsk
28190300. Aluminiumverbindingen | Aluminum compounds
38429916. stofmaskers | Respirators
50990501. CD's | Compact discs
63999901. Gezondheidsverzekering voor huisdieren | Health insurance for pets
73490107. School bewaarder, contract basis | School custodian, contract basis

Werken bij LOS NINOS DE COLOMBIA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOS NINOS DE COLOMBIA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOS NINOS DE COLOMBIA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOS NINOS DE COLOMBIA. Looking for open vacancies in other companies

  • Data Entry Medewerker in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een voltijdse Data Entry Medewerker (M/V) voor een firma gelegen in Zaventem. Het gaat om een uitzendopdracht van twee maanden. Onze klant is een internationaal bedrijf actief in de IT sector. Als Data Entry Medewerker heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je staat in voor het correct ingeven van gegevens en cijfers; - Je werkt in de administratieve back-office; - Je verwerkt administratief de input van de gegevens; - Je springt in op andere departementen waar nodig. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Orderpicker | 2 ploegen | Eindhout (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf met vestigingen in Geel en Eindhout zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers en magazijniers. Je pickt aan de hand van pickbonnen en voice picking.

  • Dynamische orderpickers (M/V) (BEKKEVOORT)

    Regio: BEKKEVOORT

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, actief in productie van deuren, in Bekkevoort zijn we op zoek naar een gemotiveerde orderpicker. Het is jouw taak om de goederen die op de bestellijst staan te order picken en vervolgens te verzamelen. Enige ervaring als orderpicker is vereist. Je werkt nauwkeurig en je beschikt over verantwoordelijkheidszin. Er heerst een aangename werksfeer in een groeiend bedrijf. Je hebt reeds ervaring opgedaan en bent in het bezit van je heftruckattest.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Drongen, DRINGEND solliciteer via sms (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Enthousiaste THUISHULP/HUISHOUDHULP regio Beveren (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis: -Afwisselend werk met dienstencheques -Algemeen onderhoud van de woning -Wassen en strijken -Voorbereidend werk en (helpen bij het) koken -Boodschappen doen -Kleine naai- en verstelwerkjes

  • Jobstudent verkoop (SNAASKERKE)

    Regio: SNAASKERKE

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Voor een klant aan de kanten van Snaaskerke (15min fietsafstand van centrum oostende) zoeken we nog een aantal gemotiveerde jobstudenten/flexi. Je werkt in een kleine maar toffe winkel waar je chocolade producten en pralines verkoopt.

  • student weekendwerk verkoop supermarkt (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in de buurt zijn we op zoek naar werklustige jobstudenten die een handje willen helpen. Je kan ingeschakeld worden op verschillende afdelingen van de supermarkt (bakkerij-afdeling, non-food, food, groenten-en fruitafdeling, ...). Daarnaast ben je ook bereid om versterking te bieden aan de kassa.

  • Junior Sales - Product Expert (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Als junior sales of product expert ondersteun je één of meerdere verkopers in een bepaald filiaal van onze klant. Je leert de diverse aspecten van een verkoopsfunctie binnen de organisatie kennen. Je maakt je de software programma?s eigen je leert de verschillende producten kennen en je bouwt je eigen netwerk op binnen en buiten de organisatie. Je begeleidt de verkoper in het afsluiten van deals en je maakt verkoopsdossiers op. Na een korte inwerkperiode start je met het afleveren van nieuwe wagens aan klanten. Door verkoper af en toe te vervangen leer je op een zelfstandige basis auto?s verkopen. Na een inwerkperiode van 3 6 of 9 maanden evolueer je naar een volwaardige verkoopfunctie met een te behalen verkoopstarget.

  • Office365 & SharePoint Technical Lead (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: RECOMATICS

    Type: Vaste Job

    Lijkt het je wat om dicht bij huis te werken, voldoening te halen uit jouw job en te behoren tot een jong en dynamisch team? Dan is werken bij RecoMatics zeker iets voor jou! We zijn op zoek naar een spontane, vlotte Office365 & SharePoint Technical Leaddie bijdraagt aan onze leuke werksfeer. Wat is je rol? Als Technical Lead ben je de persoon die enerzijds onze projecten technisch trekt en anderzijds ook mee de architectuur zal gaan bepalen. Wat houdt dit dan onder andere in? Je neemt als Technical Leadenkele projecten en klanten voor jouw rekening. Je bepaalt mee de juiste oplossing voor de klant, werkt de technische architectuur en oplossing uit en gaat het project succesvol begeleiden en mee uitvoeren. Je werkt heel nauw samen met onze klanten en denkt actief mee naar de beste oplossingen. Je bent een technical coachvoor de collega’s en onze klanten. Je helpt daardoor ook de collega’s te groeien in hun job. Je adviseert waar nodig het RecoMatics productteam bij het nemen van architecturale beslissingen. We hebben nog veel te vertellen over deze rol, maar we vinden het leuker jou verder enthousiast te krijgen bij een lekkere kop koffie op ons kantoor.

  • Kinesist (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: DE COCON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig kinesist binnen een multidisciplinaire groepspraktijk.

  • Startend zelfstandig advocaat / kantoorgenoot (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ROKHSCHILD LEGAL SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een startende zelfstandige advocaat? Moet jij nog je cliëntenbestand uitbouwen? Wil jij je aansluiten bij een betaalbaar kantoor? Dan ben jij misschien wel de collega die wij zoeken! Wij zijn opzoek naar een zelfstandige, ondernemende collega advocaat of jurist die zich als kantoorgenoot bij ons wil aansluiten. Ons kantoor werkt in de cloud en is verder voorzien van alle benodigde infrastructuur, zoals snelle internetverbindingen. Je kunt bij ons als advocaat/jurist meteen ‘plug and play’ op deze werkplek aan de slag. Ons kantoor is collegiaal en informeel. Een advocaat/jurist die zich als kantoorgenoot bij ons wil aansluiten krijgt van ons alle mogelijkheden en ondersteuning om zijn of haar eigen praktijk verder uit te breiden. Wij staan als kantoor voor de volgende waarden: Service; betrouwbaarheid; kwaliteit; betrokkenheid; kostenbeheersing; inhoudelijke samenwerking en verdieping; inspirerende en collegiale werksfeer; ervaren en gedreven kantoorgenoten.

  • Flexi Keuken -en zaalmedewerker - Pizza Hut Keyserlei (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken. Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

Zoek naar antwoorden van LOS NINOS DE COLOMBIA in sociale netwerken
Look for responds of LOS NINOS DE COLOMBIA in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOS NINOS DE COLOMBIA. Laat een reactie achter voor LOS NINOS DE COLOMBIA. LOS NINOS DE COLOMBIA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOS NINOS DE COLOMBIA. Leave a respond for LOS NINOS DE COLOMBIA. LOS NINOS DE COLOMBIA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOS NINOS DE COLOMBIA op de google maps. Adres en contacten LOS NINOS DE COLOMBIA
Location of LOS NINOS DE COLOMBIA on the google maps. Address and contacts of LOS NINOS DE COLOMBIA

Andere gerelateerde bedrijven als come LOS NINOS DE COLOMBIA LOS NINOS DE COLOMBIA: STYLE PARTICULIER | KIRSTEN CARLIER | SABINE DE COCK | SABINE VAN PELT | Drie Schipkes (De)

Other related companies as LOS NINOS DE COLOMBIA: STYLE PARTICULIER | KIRSTEN CARLIER | SABINE DE COCK | SABINE VAN PELT | Drie Schipkes (De)

LOS NINOS DE COLOMBIA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LOS NINOS DE COLOMBIA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09451782226. Het bedrijf LOS NINOS DE COLOMBIA bevindt zich op het adres: RUE PARAPET 41; 5537; ANH?E. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 742,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 723,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Maatschappelijke dienstverlening; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in LOS NINOS DE COLOMBIA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LOS NINOS DE COLOMBIA is Landbouwdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOS NINOS DE COLOMBIA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOS NINOS DE COLOMBIA, openstaande posities, locatie van LOS NINOS DE COLOMBIA op de kaart.

LOS NINOS DE COLOMBIA is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is LOS NINOS DE COLOMBIA, company assigned to the tax number BE09451782226. The company LOS NINOS DE COLOMBIA is located at the address: RUE PARAPET 41; 5537; ANH?E. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 742,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 723,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Maatschappelijke dienstverlening; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in LOS NINOS DE COLOMBIA were not found.
The main activity of LOS NINOS DE COLOMBIA is Agricultural Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LOS NINOS DE COLOMBIA is not available. You also can look at reviews of LOS NINOS DE COLOMBIA, open positions, location of LOS NINOS DE COLOMBIA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOS NINOS DE COLOMBIA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOS NINOS DE COLOMBIA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOS NINOS DE COLOMBIA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOS NINOS DE COLOMBIA, employees, financial statistics.