VOEDSELBANK OOST-VLAANDEREN

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • VOEDSELBANK OOST-VLAANDEREN
Private companiesCoal Mining • VOEDSELBANK OOST-VLAANDEREN

Contactgegevens VOEDSELBANK OOST-VLAANDEREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VOEDSELBANK OOST-VLAANDEREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VOEDSELBANK OOST-VLAANDEREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDE PONTWEG 12; 9831; SINT-MARTENS-LATEM, België

Telefoon (phone): 92824352 (+32-92824352) 92824352 (+32-92824352)

Fax (fax): +32 (56) 793-43-49 +32 (56) 793-43-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VOEDSELBANK OOST-VLAANDEREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VOEDSELBANK OOST-VLAANDEREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VOEDSELBANK OOST-VLAANDEREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VOEDSELBANK OOST-VLAANDEREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VOEDSELBANK OOST-VLAANDEREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VOEDSELBANK OOST-VLAANDEREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VOEDSELBANK OOST-VLAANDEREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VOEDSELBANK OOST-VLAANDEREN
Products information VOEDSELBANK OOST-VLAANDEREN

BTW identificatienummer (tax): BE05923797607
Ondernemingsnummer: 4675476074
Hoofdstad (capital): 540,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 473,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in VOEDSELBANK OOST-VLAANDEREN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Maatschappelijke dienstverlening

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VOEDSELBANK OOST-VLAANDEREN
(Get full report from official database of BE for VOEDSELBANK OOST-VLAANDEREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VOEDSELBANK OOST-VLAANDEREN
Addition kinds of activities for VOEDSELBANK OOST-VLAANDEREN

413199. Intercity en landelijke busvervoer, nec | Intercity and rural bus transportation, nec
28160103. Loodpigmenten: witte lood, loodoxiden, loodsulfaat | Lead pigments: white lead, lead oxides, lead sulfate
49719900. Irrigatiesystemen, niet inbegrepen | Irrigation systems, nec
62310000. Beveiliging en commodity exchanges | Security and commodity exchanges
79999914. Verhuur van sportartikelen, niet inbegrepen | Sporting goods rental, nec

Werken bij VOEDSELBANK OOST-VLAANDEREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VOEDSELBANK OOST-VLAANDEREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VOEDSELBANK OOST-VLAANDEREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VOEDSELBANK OOST-VLAANDEREN. Looking for open vacancies in other companies

  • 2 monteurs cv en sanitair (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij het nieuwe frisse water in de buizen van onze sanitair afdeling? Is de installatie van cv & sanitair echt jouw ding? Voer je opdrachten uit met de nodige trots en wil je gerust kennis overgeven aan een stel jonge leeuwen? Stel je dan nu kandidaat voor een van onze twee vrije functies als monteur van cv en sanitair voor onze klant regio Olen Je voert volgende taken uit: aanleggen van meerlaag-, staal-, pvc-, PP-, Pe-buizen. aansluiten en monteren van gaswandketels, regenwaterpompen, .... aanleggen van gasleidingwerk. leggen van riolering in ondergrondse parkings, kelders, schachten, .... Kennis van ventilatiesystemen en / of warmtepompen is een pluspunt, maar geen vereiste. Naast 2 monteurs cv & sanitair, zijn we ook op zoek naar 1 specialist in ventilatiesystemen.

  • Enthousiaste Thuishulpen (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp M/V regio Roeselare PT OF FT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: PICO BELLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u proper en net en is schoonmaken echt jouw ding? Dan ben jij de geknipte kandidaat waarnaar wij op zoek zijn! In het kader van de dienstencheques gaat u poetsen bij mensen thuis. Het gaat hier om de wekelijkse schoonmaak zoals stof afnemen, stofzuigen, dweilen, bedden opmaken, ramen lappen... U wordt tewerkgesteld bij verschillende mensen in uw regio. Het aantal uren is bespreekbaar: van deeltijds tot voltijds. Wij zijn dan wel niet het grootste dienstenchequebedrijf in de regio, maar wij verkiezen liever een persoonlijke en kwalitatieve aanpak, zowel voor onze klanten als voor onze werknemers! Bent u reeds actief in de dienstenchequesector, maar bent u op zoek naar betere werkvoorwaarden? Ook dan bent u steeds welkom bij ons voor een vrijblijvend gesprek. Discretie verzekerd!

  • HUISHOUDHULP JOBSTUDENT (afdeling gehandicaptenzorg) (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: BORGERSTEIN VZW

    Type: Studentenjob

    Een job waarbinnen je huishoudelijke taken (poetsen, wassen en strijken, voorbereiding warme maaltijd) zelfstandig organiseert in samenspraak met de begeleidende teams. Je zal tewerkgesteld worden in verschillende huizen van onze voorziening waar onze cliënten verblijven.

  • Stagiair(e) HR gezocht te Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben je student en op zoek naar een toffe plaats om stage te lopen? Ben je gemotiveerd? Wij zoeken stagiair(e)s voor bij ons op kantoor in Kortrijk. Je taken bestaan uit: -Administratie -Inkomende en uitgaande telefonie -Screenings

  • First Line Support Medewerker (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Q2C

    Type: Vaste Job

    Q2C heeft zich het voorbije decennium opgewerkt als marktleider in de contentieux van de beheerssoftware voor de handhaving van parkeerretributies en GAS. Via een indrukwekkende suite aan oplossingen bieden wij parkeeroperatoren, steden en gemeenten en intercommunales oplossingen vanaf de handhaving, het contact met de burger tot invordering. Sinds kort opereert Q2C onder de vleugels van Genetec, wereldspeler op het vlak van beveiligingssystemen en nummerplaatherkenning. Het kleine team met een familiale, gemoedelijke ingesteldheid in de vestiging in Brugge kan nu beroep doen op wereldwijde expertise en marktpotentieel. Deze gezonde synergie zorgt voor interessante dynamieken. Functieomschrijving Onder leiding van een van onze specialisten word je een belangrijk onderdeel van het support & deployment team. Je zet de eerste stapping in de boeiende wereld van de Toegepaste Informatica waarbij zware ontwikkelingstrajecten niet je ding zijn. Je krijgt veel meer energie om hands-on, klant- en resultaatgericht praktische vraagstukken op te lossen. Je voert installaties en updates uit op ons cloud platform of op de infrastructuur van de klant.

  • Quality Support Officer Noord West-Vlaanderen m/v (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als Quality Support Manager ben je mee verantwoordelijk voor de optimalisering van de interne werking en het commerciële resultaat van de kantoren binnen jouw regio. Dit betekent oa concreet : Werken aan de verbetering van het commerciële proces, waarbij snelheid, efficiëntie, kwaliteit en opvolging van primordiaal belang zijn. Dit doe je door het geven van concrete tips, structuur, ondersteuning en bijsturing in de kantoren waar het nodig is Ook sta je in voor de begeleiding van de algemene veranderingsprocessen alsook de individuele begeleiding van (nieuwe) uitzendconsulenten Je neemt het voortouw in kantoren zonder office manager en je helpt bij de opstart van nieuwe projecten en je stimuleert de onderlinge samenwerking tussen kantoren en de opvolging van de National Accounts Je rapporteert rechtstreeks aan de district manager en werkt vanuit verschillende vestigingen binnen uw regio. Ook sta je in nauwe contact met verschillende afdelingen zoals rekrutering, opleiding,....

  • Product testing coördinator (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HARVEY NASH

    Type: Vaste Job

    Als tester van beautyproducten ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van jouw producten. Hiervoor creëer je testings, volg je trends op en ben je het aanspreekpunt over jouw producten binnen het bedrijf.

  • Marketing en Communicatie Medewerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen in regio Veurne kijken wij uit naar een Marketing en Communicatie Medewerker (m/v). Als medewerker communicatie assisteer je de Marketing Manager bij het opstellen en opvolgen van het mediaplan. Je verzorgt de aanlevering van redactionele artikels, algemene perscommunicatie en digitale nieuwsbrieven voor jouw regio. ‘Digitale content marketing', ‘SEO & SEA' kennen geen geheimen voor jou. Je houdt de verschillende websites up to date. Daarnaast sta je in voor de opmaak van de beschrijvende inhoud en copywriting van producten en systemen. Je werkt in nauw overleg met de grafische vormgevers en bent verantwoordelijk voor content & update van documentatie, website & social media, enz. Organiseren van productlanceringen, promotionele activiteiten, seminars, beurscommunicatie en evenementen horen eveneens bij jouw gevarieerd takenpakket. Je waakt erover dat onze huisstijl correct wordt uitgedragen. Je werkt in een team van zes personen en rapporteert regelmatig aan de Marketing Manager.

  • Instrumentist - verpleegkundige (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: KLINIEK BEAUCARE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verpleegkundige in privékliniek voor plastische chirurgie, die zowel instrumenteert bij chirurg, omloop is als pre- en postoperatief patiënten begleidt. Mogelijkheid om te werken op zelfstandige basis.

  • Zelfstandig PSYCHOLOOG/PSYCHOTHERAPEUT (M/V) Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: OOSTERVELD PSYCHOTHERAPIEPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar iemand die : de master of de bachelor heeft afgerond in de psychologie of in een relevante humane studierichting* een langdurige psychotherapie opleiding heeft afgerond of minstens in het derde jaar zit geïnteresseerd is om met EMDR te werken enthousiast wordt van het werken in de eigen specialiteit: kinderen, jongeren en/of volwassenen die vlot autonoom functioneert als zelfstandig psychotherapeut m/v, maar ook zin heeft om zich te engageren voor een team en deel te nemen aan onze teamwerking (met teamvergaderingen, intervisie, cliëntoverleg en sporadische teamactiviteiten) en er niet voor terugdeinst om samen met collega's nieuwe projecten uit te werken Iemand die zich wil engageren en continuïteit in zijn werk kan bieden En die op termijn minstens twee dagen per week kan werken (we bieden veel flexibiliteit om dit op te bouwen, je mag in het begin minder werken). * De aangeduide studiegebieden in het aparte vak rechts bovenaan 'Vereiste Studies' zijn enkel indicatief en niet exclusief.

  • Advocaat-medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JOHAN VAN KELST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Advant is een middelgroot kantoor gespecialiseerd in verzekeringsrecht, bouwrecht, handelsrecht en aansprakelijkheidsrecht Het kantoor richt zich in zowel burgerrechtelijke als handelsrechtelijke aangelegenheden tot professioneel en privaat cliënteel, op zowel nationaal als internationaal vlak. Ter versterking van het team wordt gezocht naar een gedreven en gemotiveerde advocaat die zijn / haar activiteiten wenst uit te bouwen binnen een kostendelende associatie.

Zoek naar antwoorden van VOEDSELBANK OOST-VLAANDEREN in sociale netwerken
Look for responds of VOEDSELBANK OOST-VLAANDEREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VOEDSELBANK OOST-VLAANDEREN. Laat een reactie achter voor VOEDSELBANK OOST-VLAANDEREN. VOEDSELBANK OOST-VLAANDEREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VOEDSELBANK OOST-VLAANDEREN. Leave a respond for VOEDSELBANK OOST-VLAANDEREN. VOEDSELBANK OOST-VLAANDEREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VOEDSELBANK OOST-VLAANDEREN op de google maps. Adres en contacten VOEDSELBANK OOST-VLAANDEREN
Location of VOEDSELBANK OOST-VLAANDEREN on the google maps. Address and contacts of VOEDSELBANK OOST-VLAANDEREN

Andere gerelateerde bedrijven als come VOEDSELBANK OOST-VLAANDEREN VOEDSELBANK OOST-VLAANDEREN: DE VRIES | BART NOTREDAME | HUGO DE SMEDT | Wandelaere N | N. MOYANO

Other related companies as VOEDSELBANK OOST-VLAANDEREN: DE VRIES | BART NOTREDAME | HUGO DE SMEDT | Wandelaere N | N. MOYANO

VOEDSELBANK OOST-VLAANDEREN is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VOEDSELBANK OOST-VLAANDEREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05923797607. Het bedrijf VOEDSELBANK OOST-VLAANDEREN bevindt zich op het adres: OUDE PONTWEG 12; 9831; SINT-MARTENS-LATEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 540,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 473,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Maatschappelijke dienstverlening. Producten gemaakt in VOEDSELBANK OOST-VLAANDEREN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VOEDSELBANK OOST-VLAANDEREN is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VOEDSELBANK OOST-VLAANDEREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VOEDSELBANK OOST-VLAANDEREN, openstaande posities, locatie van VOEDSELBANK OOST-VLAANDEREN op de kaart.

VOEDSELBANK OOST-VLAANDEREN is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is VOEDSELBANK OOST-VLAANDEREN, company assigned to the tax number BE05923797607. The company VOEDSELBANK OOST-VLAANDEREN is located at the address: OUDE PONTWEG 12; 9831; SINT-MARTENS-LATEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 540,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 473,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Maatschappelijke dienstverlening. Products created in VOEDSELBANK OOST-VLAANDEREN were not found.
The main activity of VOEDSELBANK OOST-VLAANDEREN is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VOEDSELBANK OOST-VLAANDEREN is not available. You also can look at reviews of VOEDSELBANK OOST-VLAANDEREN, open positions, location of VOEDSELBANK OOST-VLAANDEREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VOEDSELBANK OOST-VLAANDEREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VOEDSELBANK OOST-VLAANDEREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VOEDSELBANK OOST-VLAANDEREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VOEDSELBANK OOST-VLAANDEREN, employees, financial statistics.