VCLB RIJKSCENTRUM

Contactgegevens VCLB RIJKSCENTRUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VCLB RIJKSCENTRUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

VCLB RIJKSCENTRUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZWIJNAARDSESTEENWEG 6; 9820; MERELBEKE, België

Telefoon (phone): 92308369 (+32-92308369) 92308369 (+32-92308369)

Fax (fax): +32 (50) 173-18-43 +32 (50) 173-18-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VCLB RIJKSCENTRUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VCLB RIJKSCENTRUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VCLB RIJKSCENTRUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VCLB RIJKSCENTRUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VCLB RIJKSCENTRUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VCLB RIJKSCENTRUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VCLB RIJKSCENTRUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VCLB RIJKSCENTRUM
Products information VCLB RIJKSCENTRUM

BTW identificatienummer (tax): BE01563598632
Ondernemingsnummer: 9725067138
Hoofdstad (capital): 324,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 302,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in VCLB RIJKSCENTRUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Maatschappelijke dienstverlening

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VCLB RIJKSCENTRUM
(Get full report from official database of BE for VCLB RIJKSCENTRUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor VCLB RIJKSCENTRUM
Addition kinds of activities for VCLB RIJKSCENTRUM

506401. Elektrische apparaten, grote | Electrical appliances, major
581301. Bars en lounges | Bars and lounges
22990406. Wool shoddy | Wool shoddy
30690300. Rubber beklede stoffen en kleding | Rubber coated fabrics and clothing
35670301. Dielectrische verwarmingsapparatuur | Dielectric heating equipment
36480102. Licht- en sportlicht | Area and sports luminaries
80420100. Gespecialiseerde optometristen | Specialized optometrists

Werken bij VCLB RIJKSCENTRUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VCLB RIJKSCENTRUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VCLB RIJKSCENTRUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VCLB RIJKSCENTRUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulptechnieker (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in het bedenken van creatieve multimediaconcepten zijn wij op zoek naar een tijdelijke hulptechnieker voor het team installatie. Je helpt mee met de hardware installaties op de verschillende werven. Jouw job bestaat uit volgende taken: - Bekabelen, plaatsen en aansluiten van audiovisueel materiaal - Testen van de volledige installatie voor oplevering - Premontage van audiovisuele apparaten - Logistieke ondersteuning

  • Weekendmedewerkers (m/v) - 10u/w (Colmar Oostakker) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Of heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto ! Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies of vaste job, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Jobstudent - Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • Jobstudenten (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    - Winkels binnen stappen en winkeliers aanspreken - Informatie over het product kunnen geven  - Klanten proberen te overtuigen om zich aan te sluiten bij het bedrijf

  • .NET consultant Team4Talent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TEAM 4 TALENT

    Type: Vaste Job

    Team4talent is based in Antwerp, Team4Talent trains and supports talented developers so they can create Microsoft .NET solutions for clients with complex IT environments. We stand out from our competition by offering our people a true breeding ground to develop their talent with active career coaching, technical trainings, a warm and welcome environment, wacky events and an unequaled team spirit. Team4Talent offers her clients a number of different solutions ranging from sourcing, permanent staffing, try & hire and consulting to in-house solutions. Try out our fresh and dedicated approach!

  • Projectleider m/v (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Vaste Job

    Je bent dagdagelijks verantwoordelijk voor de organisatie van de werf, de coördinatie en controle van de onderaannemers. Je staat in voor de begeleiding van en het toezicht op de arbeiders. Het maken van een gedetailleerde werfvoorbereiding en een planning voor levering van materialen en/of onderaannemers. Daarbij leid je de werfvergaderingen en volgt de werfadministratie op alsook controle op de naleving van de kwaliteits, milieu- en veilig. Het opstellen van een financiële planning a.d.h.v. rendementen en budgetten is voor jou niet vreemd. Je bewaakt de vooropgestelde planning en zal proactief bijsturen. Je rapporteert aan het management.

  • Junior IT Recruiter (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Vaste Job

    Sourcing Ninja's zijn het beginpunt van een professionele loopbaan bij Modis. Je bent gedreven om de juiste kandidaat te vinden en probeert dit op de meest effectieve manier: de telefoon pakken en kandidaten gaan bellen! Eenmaal aan de telefoon ga je de kandidaten screenen, Modis introduceren en uiteindelijk ga je hen blij maken met een nieuwe job bij Modis IT. Eigenlijk ben je een geboren detective, altijd op zoek naar het laatste puzzelstukje in de complexe vraagstukken van onze klant, de KANDIDAAT!

  • Elektricien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een electro-onderhoudstechnieker en dit voor een gekende interieurzaak te Deerlijk. Jobinhoud: Verslag uitbrengen van de veiligheid en werking van installaties. Je rapporteert dagelijks aan je rechtstreekse verantwoordelijk.

  • Contribute - Oracle PL/SQL Ontwikkelaar (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zijn de schoolbanken nog geen eeuwigheid geleden? Of staat je carrière reeds in haar kinderschoenen met een eerste werkervaring als PL/SQL ontwikkelaar? Wil je niets liever dan zelf een database van expertise worden in deze technologie? Welkom! Als consultant kom je terecht in een team dat innovatieve bedrijfstoepassingen ontwerpt en bouwt. Kortom: de ideale broedplaats om in een recordtempo een expert te worden! JOBOMSCHRIJVING Je werkt in verschillende omgevingen bij diverse klanten Bouwen aan innovatieve bedrijfstoepassingen met Oracle PL/SQL Functionele vereisten kunnen vertalen naar een technische oplossing Trends en ontwikkelingen Oracle PL/SQL opvolgen en toepassen JOUW PROFIEL Een bachelor diploma in IT of een relevante werkervaring 0 tot 3 jaar ervaring met Oracle PL/SQL Basiskennis Oracle database Basiskennis SQL Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband Werken in wisselende omgevingen zie je als een meerwaarde in je job Je communiceert graag met zowel je collega's als de klant Je spreekt Nederlands en Engels, Frans is leuke extra. ONS AANBOD Wij bieden een dynamische en uitdagende werkomgeving waar onze collega's en klanten centraal staan. Openheid, transparantie en vertrouwen staan bovenaan ons lijstje van bedrijfswaarden. We nemen de tijd om op basis van een persoonlijk groeiplan jouw evolutie te faciliteren in de richting die je zelf mee bepaalt. Op social events op bedrijfs- en groepsniveau vormen we ook na de uren een hecht team. Daarnaast biedt Contribute uiteenlopende mogelijkheden tot initiatief en ondernemerschap. Een competitief salarispakket en uiteraard een stel gepassioneerde toffe collega's!

  • Technieker Industriële Fotovoltaïsche Installaties (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: EOLUZ

    Type: Werfreserve

    Als service technieker voer je dagelijks, aan de hand van een planning, herstellingen en preventief onderhoud uit op zonne-installaties bij onze contractuele klanten. Dit houdt in dat je defecte installaties terug op orde stelt (bvb. omvormers herstellen/ vervangen, monitoringsproblemen aanpakken, bedrading en/of panelen inspecteren, ... Na iedere interventie geef je feedback via een gedetailleerd werkverslag. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het jaarlijks preventief onderhoud. Dit houdt in dat je alle elementen van een installatie (omvormers, elektrische kast, bedrading, enz…) grondig nakijkt, schoonmaakt, en eventueel vervang je versleten en/of defecte onderdelen

  • Docent administratief medewerker (overdag) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN campus Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Lesgeven aan jongeren die 1 dag in de week les volgen in een onderwijssysteem van duaal leren. Dit op maandag of dinsdag (van 8.45u - 16.15u) Samen met de collega's bijdragen tot: de maximale ontplooiing van de leerlingen (op cognitief, affectief, emotioneel, motorisch en sociaal gebied) hun integratie in de maatschappij een verhoogde kans op tewerkstelling het realiseren van de doelstelling van het leerplan en dit op een pedagogisch-didactische wijze.

  • Notari?le stage (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Gevarieerd werk met zelfstandig dossierbeheer en contact met cli?nteel. U zal verantwoordelijk worden voor het behandelen van alle soorten dossiers : verkopingen, leningen, schenkingen en aangiftes van nalatenschap, vennootschappen, patrimoniaal familierechtelijke dossiers, vermogensplanning e.d. Werkomgeving: Associatie van notarissen die zich tot doel stelt om de kwaliteit van haar diensten op constante wijze te verbeteren; team van 10 mensen?; aangename werkomgeving - moderne infrastructuur?; ruime bibliotheek aanwezig?; praktisch gelegen in hartje Brussel op 10 minuten te voet van Brussel Centraal of Brussel Zuid. Gewenste profiel: Master rechten/ notariaat, voor duurzame samenwerking Stiptheid/precisie, discretie, in teamverband kunnen werken Zeer goede kennis van de Nederlandse taal; goede kennis van de Franse taal en/of Engels zijn pluspunten. Wij bieden: Correcte vergoeding volgens niveau en, naar mate van ontwikkeling, evolutief. Opleiding mede in het licht van een ideale vgl. examenvoorbereiding De ruimte wordt geboden om uw kennis te ontplooien en te verruimen in alle takken van het recht (oa opleidingen volgen). Het kantoor biedt een gevarieerde werkomgeving waar dagelijks en nauw overleg mogelijk is. Interesse? Solliciteer online via onderstaande rode knop. Notarissen Fran?ois Herinckx & Ken Penne Zuidstraat 146 1000 Brussel Tel.:02/512.01.40 Fax : 02/512.61.66 ? Indien u hier solliciteert zullen uw CV en motivatiebrief, die onder andere identificatiegegevens, gegevens betreffende het beroep en academisch curriculum bevatten, in onze databank voor een periode van 3?jaar na afloop van de aanwervingsprocedure worden bijgehouden om redenen van gerechtvaardigd belang (Bv: contacteren voor een nieuwe job). Deze gegevens zullen niet worden verspreid naar derden tenzij met toestemming van de sollicitant of wettelijke verplichting. De sollicitant kan zijn recht op rectificatie en vernietiging uitoefenen door de notaris te contacteren op volgend e-mailadres?: [email protected]

Zoek naar antwoorden van VCLB RIJKSCENTRUM in sociale netwerken
Look for responds of VCLB RIJKSCENTRUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor VCLB RIJKSCENTRUM. Laat een reactie achter voor VCLB RIJKSCENTRUM. VCLB RIJKSCENTRUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VCLB RIJKSCENTRUM. Leave a respond for VCLB RIJKSCENTRUM. VCLB RIJKSCENTRUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VCLB RIJKSCENTRUM op de google maps. Adres en contacten VCLB RIJKSCENTRUM
Location of VCLB RIJKSCENTRUM on the google maps. Address and contacts of VCLB RIJKSCENTRUM

Andere gerelateerde bedrijven als come VCLB RIJKSCENTRUM VCLB RIJKSCENTRUM: Maquet J-H | N. CORMAN | Chemical Logistics Management BVBA | KELBER MODELBOUW | Cr茅dit Amal

Other related companies as VCLB RIJKSCENTRUM: Maquet J-H | N. CORMAN | Chemical Logistics Management BVBA | KELBER MODELBOUW | Cr茅dit Amal

VCLB RIJKSCENTRUM is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VCLB RIJKSCENTRUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01563598632. Het bedrijf VCLB RIJKSCENTRUM bevindt zich op het adres: ZWIJNAARDSESTEENWEG 6; 9820; MERELBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 324,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 302,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Maatschappelijke dienstverlening. Producten gemaakt in VCLB RIJKSCENTRUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VCLB RIJKSCENTRUM is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VCLB RIJKSCENTRUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VCLB RIJKSCENTRUM, openstaande posities, locatie van VCLB RIJKSCENTRUM op de kaart.

VCLB RIJKSCENTRUM is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is VCLB RIJKSCENTRUM, company assigned to the tax number BE01563598632. The company VCLB RIJKSCENTRUM is located at the address: ZWIJNAARDSESTEENWEG 6; 9820; MERELBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 324,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 302,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Maatschappelijke dienstverlening. Products created in VCLB RIJKSCENTRUM were not found.
The main activity of VCLB RIJKSCENTRUM is Agricultural Production - Crops, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VCLB RIJKSCENTRUM is not available. You also can look at reviews of VCLB RIJKSCENTRUM, open positions, location of VCLB RIJKSCENTRUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VCLB RIJKSCENTRUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VCLB RIJKSCENTRUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VCLB RIJKSCENTRUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VCLB RIJKSCENTRUM, employees, financial statistics.