RODE KRUIS ZINGEM - KRUISHOUTEM

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • RODE KRUIS ZINGEM - KRUISHOUTEM
Private companiesBusiness Services • RODE KRUIS ZINGEM - KRUISHOUTEM

Contactgegevens RODE KRUIS ZINGEM - KRUISHOUTEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RODE KRUIS ZINGEM - KRUISHOUTEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

RODE KRUIS ZINGEM - KRUISHOUTEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE GAVERS 7; 9750; ZINGEM, België

Telefoon (phone): 93846478 (+32-93846478) 93846478 (+32-93846478)

Fax (fax): +32 (71) 663-62-94 +32 (71) 663-62-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RODE KRUIS ZINGEM - KRUISHOUTEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RODE KRUIS ZINGEM - KRUISHOUTEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RODE KRUIS ZINGEM - KRUISHOUTEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RODE KRUIS ZINGEM - KRUISHOUTEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RODE KRUIS ZINGEM - KRUISHOUTEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RODE KRUIS ZINGEM - KRUISHOUTEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RODE KRUIS ZINGEM - KRUISHOUTEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RODE KRUIS ZINGEM - KRUISHOUTEM
Products information RODE KRUIS ZINGEM - KRUISHOUTEM

BTW identificatienummer (tax): BE04338745117
Ondernemingsnummer: 4827362060
Hoofdstad (capital): 602,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 546,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in RODE KRUIS ZINGEM - KRUISHOUTEM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Maatschappelijke dienstverlening

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RODE KRUIS ZINGEM - KRUISHOUTEM
(Get full report from official database of BE for RODE KRUIS ZINGEM - KRUISHOUTEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor RODE KRUIS ZINGEM - KRUISHOUTEM
Addition kinds of activities for RODE KRUIS ZINGEM - KRUISHOUTEM

2371. Bontgoederen | Fur goods
22580203. Stapelstoffen, warp of vlakke brei | Pile fabrics, warp or flat knit
34230101. Haken: Struik, gras, balen, hakken, enz. | Hooks: bush, grass, baling, husking, etc.
35640201. Vliegtuigen (blower) | Aircurtains (blower)
36130213. Schakelapparaten en schakelapparatuur accessoires, nec | Switchgear and switchgear accessories, nec

Werken bij RODE KRUIS ZINGEM - KRUISHOUTEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RODE KRUIS ZINGEM - KRUISHOUTEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RODE KRUIS ZINGEM - KRUISHOUTEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RODE KRUIS ZINGEM - KRUISHOUTEM. Looking for open vacancies in other companies

  • Metsers/bekisters (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Restaureren en renoveren met zin voor perfectie Perfectie staat centraal als metser want u werkt voor een gespecialiseerde firma in restauraties met meer dan 35jaar ervaring. Particulieren, projectleiders en overheden doen beroep op jullie metselwerken, dakwerken, pleisterwerken, vloeren, faïence en schilderwerken.

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Denderleeuw (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • ENTHOUSIASTE RECRUITER (GOEDE KENNIS FRANS) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor ons kantoor gelegen in hartje Roeselare, zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega. U komt terecht in een gepassioneerd team van 4 medewerkers waar collegialiteit centraal staat. Absolute Jobs is een uitzendkantoor , gespecialiseerd in het selecteren van zowel binnen- als buitenlandse bekwame talenten, met optie op een vast contract. We beschikken over selectiekantoren in Roemenië, Polen en Spanje die samen met Absolute Jobs België het perfecte team vormen om gespecialiseerde profielen tewerk te stellen. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je een job met veel sociaal contract en veel variatie, dan is de job van uitzendconsulent waarschijnlijk wel iets voor jou! Wat zijn jouw taken? Je bent een krak in het zoeken én vinden van nieuw talent. Je belt heel graag en haalt voldoening uit het vastleggen van afspraken met werkzoekenden. Aan de hand van een persoonlijk gesprek ga je op zoek naar de sterktes en motivatie van jouw kandidaat. Het vinden van de perfecte match tussen kandidaten en bedrijven bezorgt jou een fantastisch gevoel. Je vindt het een uitdaging om elke dag opnieuw op zoek te gaan naar nieuwe vacatures. Zo help je mee jouw kantoor uitbouwen. Administratief ben je heel sterk want je beseft dat iedereen graag op een correcte manier verloond en behandeld wordt. Je kan er als geen ander voor zorgen dat zowel de kandidaat als de klant blindelings vertrouwen hebben in jouw kunnen.

  • Werfleider (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werfleider bouw Voor onze klant te Olen zijn we op zoek naar een werfleider bouw Dagelijks een werf opvolgen naar uitvoering toe, op basis van een planning en in samenspraak met de projectleider Dagelijks alles opvolgen qua administratie Rapporteren in Navision G-Build (dagelijkse en maandelijkse meetstaten opmaken, materiaalbonnen ingeven,...) Aansturen van ploegen op de werf en ze ondersteuning geven Gelijktijdig laten werken van eigen arbeiders als personeel van onderaannemers Intern afroepen van materialen Dagboek invullen

  • Werken als huishoudhulp Schriek (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetshulp Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • Student weekendwerk supermarkt (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Studentenjob

    - Je bent beschikbaar om op zaterdag OF zondag te werken - Je staat in voor het onderhoud van de winkel: orde en netheid, weg plaatsen van goederen - Verder helpen van klanten

  • Uitzendconsulent (Ned/Fr) Konvert Interim Diegem (NIEUW KANTOOR) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Account manager Sales (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Brandfarmers

    Type: Vaste Job

    Hoe je dit aanpakt Je benadert (potentiële) klanten via telefoon of mail voor de verkoop van websites en onze marketingpakketten. Hierbij voorzie je de klant van een zo goed mogelijk advies. Het advies vertaal je in een offerte op maat, rekening houdend met alle verkregen informatie. Je gebruikt daarvoor je uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden om tot een maximaal resultaat te komen.

  • Potentiële Medevennoot Accountantskantoor - regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half is momenteel op zoek naar een potentiële Medevennoot voor een Accountantskantoor (M/V). Dit voor kantoor regio Brugge. Als potentiële Medevennoot in dit Accountantskantoor heb je volgende verantwoordelijkheden: je wordt gaandeweg het aanspreekpunt voor de dossierbeheerders in dit kantoor; je hebt zowel de optie om je meteen in te kopen als vennoot alsook om dit pas te doen na een inwerkperiode. (Dit hangt af van je eigen wens, senioriteit en fase in je carrière); afhankelijk van de manier waarop je instapt heb je al dan niet ook nog een eigen klantenportefeuille waarvoor je als dossierbeheerder werkt; je leert de klanten geleidelijk aan kennen, doet regelmatig dossierbesprekingen ed.; je denkt algemeen mee over de werking van het kantoor, het personeelsbeleid en de verdere digitalisatie. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Klinisch Psycholoog volwassenen Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de vestiging Leuven van Faresa • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

  • hulpkok (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Leercontract

    meehelpen met de chef , warme en koude keuken , instaan voor onderhoud materiaal en keuken

Zoek naar antwoorden van RODE KRUIS ZINGEM - KRUISHOUTEM in sociale netwerken
Look for responds of RODE KRUIS ZINGEM - KRUISHOUTEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor RODE KRUIS ZINGEM - KRUISHOUTEM. Laat een reactie achter voor RODE KRUIS ZINGEM - KRUISHOUTEM. RODE KRUIS ZINGEM - KRUISHOUTEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RODE KRUIS ZINGEM - KRUISHOUTEM. Leave a respond for RODE KRUIS ZINGEM - KRUISHOUTEM. RODE KRUIS ZINGEM - KRUISHOUTEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RODE KRUIS ZINGEM - KRUISHOUTEM op de google maps. Adres en contacten RODE KRUIS ZINGEM - KRUISHOUTEM
Location of RODE KRUIS ZINGEM - KRUISHOUTEM on the google maps. Address and contacts of RODE KRUIS ZINGEM - KRUISHOUTEM

Andere gerelateerde bedrijven als come RODE KRUIS ZINGEM - KRUISHOUTEM RODE KRUIS ZINGEM - KRUISHOUTEM: KELLY VAN DONINCK | FE. GROGNA & FILS | MAISON LATINO | Arm茅nie-Armeni? (Ambassade) | COLORIST

Other related companies as RODE KRUIS ZINGEM - KRUISHOUTEM: KELLY VAN DONINCK | FE. GROGNA & FILS | MAISON LATINO | Arm茅nie-Armeni? (Ambassade) | COLORIST

RODE KRUIS ZINGEM - KRUISHOUTEM is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RODE KRUIS ZINGEM - KRUISHOUTEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04338745117. Het bedrijf RODE KRUIS ZINGEM - KRUISHOUTEM bevindt zich op het adres: DE GAVERS 7; 9750; ZINGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 602,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 546,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Maatschappelijke dienstverlening. Producten gemaakt in RODE KRUIS ZINGEM - KRUISHOUTEM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RODE KRUIS ZINGEM - KRUISHOUTEM is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RODE KRUIS ZINGEM - KRUISHOUTEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RODE KRUIS ZINGEM - KRUISHOUTEM, openstaande posities, locatie van RODE KRUIS ZINGEM - KRUISHOUTEM op de kaart.

RODE KRUIS ZINGEM - KRUISHOUTEM is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is RODE KRUIS ZINGEM - KRUISHOUTEM, company assigned to the tax number BE04338745117. The company RODE KRUIS ZINGEM - KRUISHOUTEM is located at the address: DE GAVERS 7; 9750; ZINGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 602,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 546,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Maatschappelijke dienstverlening. Products created in RODE KRUIS ZINGEM - KRUISHOUTEM were not found.
The main activity of RODE KRUIS ZINGEM - KRUISHOUTEM is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RODE KRUIS ZINGEM - KRUISHOUTEM is not available. You also can look at reviews of RODE KRUIS ZINGEM - KRUISHOUTEM, open positions, location of RODE KRUIS ZINGEM - KRUISHOUTEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RODE KRUIS ZINGEM - KRUISHOUTEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RODE KRUIS ZINGEM - KRUISHOUTEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RODE KRUIS ZINGEM - KRUISHOUTEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RODE KRUIS ZINGEM - KRUISHOUTEM, employees, financial statistics.