RODE KRUIS ERTVELDE

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • RODE KRUIS ERTVELDE
Private companiesTransportation Equipment • RODE KRUIS ERTVELDE

Contactgegevens RODE KRUIS ERTVELDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RODE KRUIS ERTVELDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

RODE KRUIS ERTVELDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JEROEN BOSCHLAAN 8; 9940; EVERGEM, België

Telefoon (phone): 93449842 (+32-93449842) 93449842 (+32-93449842)

Fax (fax): +32 (15) 200-30-47 +32 (15) 200-30-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RODE KRUIS ERTVELDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RODE KRUIS ERTVELDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RODE KRUIS ERTVELDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RODE KRUIS ERTVELDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RODE KRUIS ERTVELDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RODE KRUIS ERTVELDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RODE KRUIS ERTVELDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RODE KRUIS ERTVELDE
Products information RODE KRUIS ERTVELDE

BTW identificatienummer (tax): BE08178192138
Ondernemingsnummer: 1744323730
Hoofdstad (capital): 792,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 579,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in RODE KRUIS ERTVELDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Maatschappelijke dienstverlening

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RODE KRUIS ERTVELDE
(Get full report from official database of BE for RODE KRUIS ERTVELDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor RODE KRUIS ERTVELDE
Addition kinds of activities for RODE KRUIS ERTVELDE

07210100. Boomgaard en wijnstok | Orchard tree and vine services
28210205. Nylonharsen | Nylon resins
51990902. Plastics schuim | Plastics foam
80219901. Tandverzekeringsplan | Dental insurance plan
82310400. Bibliotheekdiensten | Library services

Werken bij RODE KRUIS ERTVELDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RODE KRUIS ERTVELDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RODE KRUIS ERTVELDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RODE KRUIS ERTVELDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Deinze, zijn we op zoek naar een dakwerker. Samen met je collega's sta je in voor: - hellende daken - platte daken - zinkwerken - isolatie

  • HUISHOUDHULP LANGEMARK (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Langemark zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp Brasschaat 16u/week (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Brasschaat zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 16u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hen eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Weekendmedewerkers (m/v) - 10u/w (Colmar Oostakker) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Of heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto ! Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies of vaste job, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Jobstudent - marketing/communicatie (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven én gepassioneerde jobstudent met kennis van communicatie, marketing en social media. Kan jij jezelf, naast je studies, ongeveer 1 à 2 dagen per week vrij maken om nog een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigde waarde binnen de productie van tegels en klinkers.

  • JOBSTUDENT ZAALHULP (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA TRATTORIA

    Type: Studentenjob

    U assisteert in de zaal en staat in voor: bediening van de klanten, bestellingen opnemen, tafels opruimen, zaal opruimen.

  • Bijlesgever statistiek (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor statistiek aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • HULPKOK TRAITEURZAAK (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: TRAITEUR JEURISSEN

    Type: Vaste Job

    Helpen bij het bereiden van verfijnde gerechten in moderne keuken onder leiding van chef/kok. Ook helpen bij het bereiden van desserts en patisserie. Mee op verplaatsing gaan naar bedrijfsfeesten of feesten voor particulieren.

  • Commercieel bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Heb je zin voor initiatief? Ben je een talenknobbel en commercieel ingesteld? Wil je jezelf graag ontwikkelen en kunnen meegroeien met een dynamische onderneming. Voor een een snelgroeiende bedrijf in de regio Waregem is Adecco Experts op zoek naar een commerciële binnendienst bediende. Jouw takenpakket is zeer projectmatig, je behartigt het volledige klantendossier van A tot Z: Je neemt de orders op en geeft ze in Je serviced de klant doorheen het ganse proces Je regelt het transport Je volgt op vanuit het magazijn Je lost vragen en eventuele klachten op

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Bewakingsagent (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

Zoek naar antwoorden van RODE KRUIS ERTVELDE in sociale netwerken
Look for responds of RODE KRUIS ERTVELDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor RODE KRUIS ERTVELDE. Laat een reactie achter voor RODE KRUIS ERTVELDE. RODE KRUIS ERTVELDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RODE KRUIS ERTVELDE. Leave a respond for RODE KRUIS ERTVELDE. RODE KRUIS ERTVELDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RODE KRUIS ERTVELDE op de google maps. Adres en contacten RODE KRUIS ERTVELDE
Location of RODE KRUIS ERTVELDE on the google maps. Address and contacts of RODE KRUIS ERTVELDE

Andere gerelateerde bedrijven als come RODE KRUIS ERTVELDE RODE KRUIS ERTVELDE: FLTRIMAR NV | SANDRA KINABLE | H.F.E. AU SUISSE | DIRK VAN DAMME | Minon P-F & J

Other related companies as RODE KRUIS ERTVELDE: FLTRIMAR NV | SANDRA KINABLE | H.F.E. AU SUISSE | DIRK VAN DAMME | Minon P-F & J

RODE KRUIS ERTVELDE is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RODE KRUIS ERTVELDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08178192138. Het bedrijf RODE KRUIS ERTVELDE bevindt zich op het adres: JEROEN BOSCHLAAN 8; 9940; EVERGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 792,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 579,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Maatschappelijke dienstverlening. Producten gemaakt in RODE KRUIS ERTVELDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RODE KRUIS ERTVELDE is Transportuitrusting, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RODE KRUIS ERTVELDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RODE KRUIS ERTVELDE, openstaande posities, locatie van RODE KRUIS ERTVELDE op de kaart.

RODE KRUIS ERTVELDE is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is RODE KRUIS ERTVELDE, company assigned to the tax number BE08178192138. The company RODE KRUIS ERTVELDE is located at the address: JEROEN BOSCHLAAN 8; 9940; EVERGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 792,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 579,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Maatschappelijke dienstverlening. Products created in RODE KRUIS ERTVELDE were not found.
The main activity of RODE KRUIS ERTVELDE is Transportation Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RODE KRUIS ERTVELDE is not available. You also can look at reviews of RODE KRUIS ERTVELDE, open positions, location of RODE KRUIS ERTVELDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RODE KRUIS ERTVELDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RODE KRUIS ERTVELDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RODE KRUIS ERTVELDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RODE KRUIS ERTVELDE, employees, financial statistics.