RODE KRUIS BERTEM-HULDENBERG

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • RODE KRUIS BERTEM-HULDENBERG
Private companiesInsurance Carriers • RODE KRUIS BERTEM-HULDENBERG

Contactgegevens RODE KRUIS BERTEM-HULDENBERG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RODE KRUIS BERTEM-HULDENBERG: address, phone, fax, email, website, opening hours

RODE KRUIS BERTEM-HULDENBERG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TERVUURSESTEENWEG 518; 3061; BERTEM, België

Telefoon (phone): 27677878 (+32-27677878) 27677878 (+32-27677878)

Fax (fax): +32 (65) 636-17-38 +32 (65) 636-17-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RODE KRUIS BERTEM-HULDENBERG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RODE KRUIS BERTEM-HULDENBERG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RODE KRUIS BERTEM-HULDENBERG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RODE KRUIS BERTEM-HULDENBERG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RODE KRUIS BERTEM-HULDENBERG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RODE KRUIS BERTEM-HULDENBERG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RODE KRUIS BERTEM-HULDENBERG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RODE KRUIS BERTEM-HULDENBERG
Products information RODE KRUIS BERTEM-HULDENBERG

BTW identificatienummer (tax): BE09421020507
Ondernemingsnummer: 6824676513
Hoofdstad (capital): 554,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 576,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in RODE KRUIS BERTEM-HULDENBERG zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Maatschappelijke dienstverlening

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RODE KRUIS BERTEM-HULDENBERG
(Get full report from official database of BE for RODE KRUIS BERTEM-HULDENBERG)

Aanvulling soorten activiteiten voor RODE KRUIS BERTEM-HULDENBERG
Addition kinds of activities for RODE KRUIS BERTEM-HULDENBERG

091300. schelpdier | Shellfish
20330405. Groentesappen: geconcentreerd, warm pak | Vegetable juices: concentrated, hot pack
29510205. Mastiekvloersamenstelling | Mastic floor composition
34449910. Kookplaten, plaat | Stove boards, sheet metal
38250100. Motor elektrische testapparatuur | Engine electrical test equipment
50720402. Staples | Staples
59630100. Drankdiensten, directe verkoop | Beverage services, direct sales

Werken bij RODE KRUIS BERTEM-HULDENBERG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RODE KRUIS BERTEM-HULDENBERG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RODE KRUIS BERTEM-HULDENBERG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RODE KRUIS BERTEM-HULDENBERG. Looking for open vacancies in other companies

  • finetuner machines (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als finetuner ben je verantwoordelijk voor het eindresultaat van de machines. Samen met je projectleider sta je in voor het afstellen en testen van de machines tot die perfect werken voor die naar de klanten gaan. Het mooie aan deze job is dat je, na de montage door de collega's, je de eindverantwoordelijkheid hebt , voor de machine naar de klant wordt gestuurd. De klant krijgt dan een film van het eindresultaat te zien of komt ter plaatse om de machine in actie te zien. Samen met de projectleider ga je dan als fine tuner the finishing touches gaan aanbrengen en zo zorg je voor een tevreden klant  Je bent een  technische wizard die volgens de schema's alles op punt kan zetten  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van machines 

  • Monteur ramen DAGWERK (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar 1 monteur van ramen.

  • Onderhoudsmedewerker (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf regio Mechelen zijn we op zoek naar een onderhoudsmedewerker. Het bedrijf is verantwoordelijk voor de levering van verse producten aan supermarkten.  Als onderhoudsmedewerker sta je in voor de orde en netheid in het magazijn.  je werkt met een industriële reinigingsmachine je kan kleine herstellingswerken in het magazijn uitvoeren  Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Greenyard is een globale marktleider in verse en bereide groenten & fruit en in groeimedia. Greenyard heeft activiteiten wereldwijd en bedient een globale klantenbasis die onder andere de belangrijkste retailers in Europa omvat.

  • Heftruckchauffeur productie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator sta je in voor het afvullen en laden van kwaliteitsproducten volgens gangbare kwaliteits-, veiligheids- en milieunormen. Jouw taken zien er uit als volgt: - Afvullen van verschillende soorten producten volgens de beschreven instructies. Toezien op veilige en precieze werking van de installatie. - Nauwkeurig invullen van vul- en laadopdrachten. - Laden en lossen van verpakkingsmaterialen, afgewerkte producten en verpakte grondstoffen. - Rijden met de heftruck voor het stapelen van de afgevulde goederen en het laden en lossen van vrachtwagens.

  • Metser (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Wervik, regio Menen, zoeken we een ervaren metser Metsen met draad van hoek tot hoek Je voert ook polyvalente zaken uit: isolatie plaatsen, verwijderen van mortel, plaatsen steigers, ...

  • Vrachtwagenbestuurders CE (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in de regio van Ham zijn wij op zoek naar vrachtwagenchauffeurs BULK CE Als chauffeur sta je in voor verschillende ritten over heel België. Je rijdt voornamelijk met een combi vrachtwagen. Je werkt van maandag tot vrijdag en je komt terecht in een stabiel en groeiend bedrijf. Openstaan om te overnachten indien nodig. Heb jij interesse in de vacature? Contacteer dan Konvert Interim Tessenderlo!

  • HUISHOUDHULP (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: PICOBELLO BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen (in het kader van dienstencheques) voor regio Roosdaal, Liedekerke en groot Ternat

  • Student weekendwerk regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel (superette, tankstation en self carwash) gelegen in Menen zijn wij op zoek naar een student om tijdens het weekend te werken. Opstart vanaf september!

  • JOBSTUDENT INFRALIGNE DEURNE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: FITN FOOD 4 FUN

    Type: Studentenjob

    Bij Infraligne motiveer je mensen die een gezond voedingspatroon willen aanleren in combinatie met spierverstevigende oefeningen in de infraroodcabine. Je komt terecht in een leuk team. Je hebt flexibele werkuren en staat in voor het ontvangst van de klanten, begeleiden en corrigeren van de oefeningen, uitvoeren van figuuranalyses, geven van voedingsadvies, opvolging eetgewoonten, nauw klantencontact en administratie.

  • ADVISEUR ROND ENERGIE EN KLIMAAT MET BREDE INTERESSE IN POLITIEK (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Jouw taken: Je maakt deel uit van het team Energie & Klimaat en verleent sectorbedrijven actief advies over de relevante wet- en regelgeving inzake energie en klimaat. Je ontwikkelt ook, in samenwerking met je collega-experten, onderbouwde standpunten op de beleidsdomeinen energie en klimaat om zo de belangen van de Belgische chemie en life sciences te behartigen bij regionale, federale en Europese overheden. Je volgt de totstandkoming en implementatie van nieuwe Europese, nationale en regionale wetgevingen betreffende energie en klimaat zeer nauw op. Hierbij heb je in het bijzonder aandacht voor de impact hiervan op de bedrijven in de chemie en life sciences. Je bouwt expertise op door grondige analyse en sythese van relevante informatie uit beleidsdocumenten, wetenschappelijke studies, academisch onderzoek, bedrijfseconomisch nieuws, enz. Je werkt onderbouwde en maatschappelijk verantwoorde standpunten en visienota's uit, die gebaseerd zijn op geverifieerde feiten en cijfers. Deze kennis deel je met sectorbedrijven en externen (beleidsmakers, zusterfederaties, Europese koepelorganisatie, …). Je communiceert sectorale standpunten op een respectvolle manier en onderhoudt constructieve relaties met alle relevante stakeholders (bedrijven, (sector)federaties, administraties, politieke kabinetten, ngo’s, ...). Bedrijfsprofiel: Onze klant (federatie) groepeert Belgische bedrijven, actief in de chemische industrie, kunststoffen en life sciences (biotech en farma). Ze vertegenwoordigen en verdedigen de belangen van deze ondernemingen bij de federale en regionale regeringen en overheden, de media en de sociaal-economische partners in België. Zij zijn dringend op zoek naar een Adviseur Energie en Klimaat.

  • Chauffeur CE (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: VAN ROOY - FBT

    Type: Vaste Job

    Je hoofdtaak bestaat uit het vervoeren van bouwmaterialen en -machines van en naar de werven. Daarnaast sta je open om je collega's een hand te helpen op de werven. Zie je jezelf tussen deze collega's werken? ( zie foto in bijlage) Neem dan zeker contact met ons op!

  • chauffeurs independants (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGX GROUP SPRL www.agxgroup.be Société spécialisée dans le secteur Medical et Derntaire*******Tâches: AGX GROUP spécialisé dans le secteur dentaire et medical recherche des chauffeurs INDEPENDANTS parfaitement BILINGUE FRANCAIS - NEERLANDAIS j'insiste FRANCAIS - NEERLANDAIS pour des tournées de nuit et des tournées de jour. Véhicule Min JUMPY - VITO c'est à dire minimum 2 palettes. véhicule maximun 3 ans d'age et ou peux de kilomètres. ¿LA CONNAISSANCE DU BENELUX EST INDISPENSABLE

Zoek naar antwoorden van RODE KRUIS BERTEM-HULDENBERG in sociale netwerken
Look for responds of RODE KRUIS BERTEM-HULDENBERG in social networks

Lees alle opmerkingen voor RODE KRUIS BERTEM-HULDENBERG. Laat een reactie achter voor RODE KRUIS BERTEM-HULDENBERG. RODE KRUIS BERTEM-HULDENBERG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RODE KRUIS BERTEM-HULDENBERG. Leave a respond for RODE KRUIS BERTEM-HULDENBERG. RODE KRUIS BERTEM-HULDENBERG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RODE KRUIS BERTEM-HULDENBERG op de google maps. Adres en contacten RODE KRUIS BERTEM-HULDENBERG
Location of RODE KRUIS BERTEM-HULDENBERG on the google maps. Address and contacts of RODE KRUIS BERTEM-HULDENBERG

Andere gerelateerde bedrijven als come RODE KRUIS BERTEM-HULDENBERG RODE KRUIS BERTEM-HULDENBERG: Francois L | L'ECURIE | MINNELLA ANTONIO | VANDELOISE | Bietlot-Duculot et Califice

Other related companies as RODE KRUIS BERTEM-HULDENBERG: Francois L | L'ECURIE | MINNELLA ANTONIO | VANDELOISE | Bietlot-Duculot et Califice

RODE KRUIS BERTEM-HULDENBERG is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RODE KRUIS BERTEM-HULDENBERG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09421020507. Het bedrijf RODE KRUIS BERTEM-HULDENBERG bevindt zich op het adres: TERVUURSESTEENWEG 518; 3061; BERTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 554,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 576,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Maatschappelijke dienstverlening. Producten gemaakt in RODE KRUIS BERTEM-HULDENBERG zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RODE KRUIS BERTEM-HULDENBERG is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RODE KRUIS BERTEM-HULDENBERG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RODE KRUIS BERTEM-HULDENBERG, openstaande posities, locatie van RODE KRUIS BERTEM-HULDENBERG op de kaart.

RODE KRUIS BERTEM-HULDENBERG is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is RODE KRUIS BERTEM-HULDENBERG, company assigned to the tax number BE09421020507. The company RODE KRUIS BERTEM-HULDENBERG is located at the address: TERVUURSESTEENWEG 518; 3061; BERTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 554,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 576,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Maatschappelijke dienstverlening. Products created in RODE KRUIS BERTEM-HULDENBERG were not found.
The main activity of RODE KRUIS BERTEM-HULDENBERG is Insurance Carriers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of RODE KRUIS BERTEM-HULDENBERG is not available. You also can look at reviews of RODE KRUIS BERTEM-HULDENBERG, open positions, location of RODE KRUIS BERTEM-HULDENBERG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RODE KRUIS BERTEM-HULDENBERG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RODE KRUIS BERTEM-HULDENBERG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RODE KRUIS BERTEM-HULDENBERG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RODE KRUIS BERTEM-HULDENBERG, employees, financial statistics.