RODE KRUIS ANZEGEM

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • RODE KRUIS ANZEGEM
Private companiesCoal Mining • RODE KRUIS ANZEGEM

Contactgegevens RODE KRUIS ANZEGEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RODE KRUIS ANZEGEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

RODE KRUIS ANZEGEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEMS RODE 3; 8570; ANZEGEM, België

Telefoon (phone): 56689727 (+32-56689727) 56689727 (+32-56689727)

Fax (fax): +32 (4) 847-40-88 +32 (4) 847-40-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RODE KRUIS ANZEGEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RODE KRUIS ANZEGEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RODE KRUIS ANZEGEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RODE KRUIS ANZEGEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RODE KRUIS ANZEGEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RODE KRUIS ANZEGEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RODE KRUIS ANZEGEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RODE KRUIS ANZEGEM
Products information RODE KRUIS ANZEGEM

BTW identificatienummer (tax): BE06245971679
Ondernemingsnummer: 6207244873
Hoofdstad (capital): 536,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 829,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in RODE KRUIS ANZEGEM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Maatschappelijke dienstverlening

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RODE KRUIS ANZEGEM
(Get full report from official database of BE for RODE KRUIS ANZEGEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor RODE KRUIS ANZEGEM
Addition kinds of activities for RODE KRUIS ANZEGEM

339902. Metalen bevestigingsmiddelen | Metal fasteners
871199. Engineering diensten, nec | Engineering services, nec
22410403. Bindingen, textiel | Bindings, textile
39490404. Sneeuwschoenen | Snow skis
39939900. Tekens en reclame specialiteiten, nec | Signs and advertising specialties, nec
86610115. Bisschoppelijke kerk | Episcopal church

Werken bij RODE KRUIS ANZEGEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RODE KRUIS ANZEGEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RODE KRUIS ANZEGEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RODE KRUIS ANZEGEM. Looking for open vacancies in other companies

  • reachtruckbestuurders - heftruckchauffeurs m/v (RUISBROEK)

    Regio: RUISBROEK

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, actief in de brouwerij- en voedingssector, zijn we op zoek naar reachtruckbestuurders en heftruckchauffeurs m/v Je zal tewerkgesteld worden ter vervanging van vaste werknemers bij verlof of ziekte (in Breendonk en/of Ruisbroek) Takenpakket: Je staat in voor het klaarzetten van leveringen en afhalingen Je laadt en lost vrachtwagens Je bent verantwoordelijk voor het correct stockeren van goederen Je zorgt voor orde en netheid op de werkplek Je start met een interimcontract

  • Belader SUEZ Antwerpen (Luithagen, Brecht, Sint-Niklaas...) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO SUEZ NOORDOOST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    SUEZ in regio Antwerpen zoekt gemotiveerder beladers voor afvalophaling. Je wordt tewerkgesteld in regio Antwerpen waar je instaat voor huis-aanhuisophaling (PMD, papier & karton, huisvuil, rolcontainers etc). Je werkt in variabele uren die tijdig worden meegedeeld. Je zal manueel het afval in de vrachtwagen deponeren en/of de container

  • afwasser (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    afwassen zowel manueel als met de vaatwas keuken proper houden en kuisen af en toe wat helpen met groenten wassen in de keuken vuilbakken ledigen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kapelle-op-den-Bos – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT - Inbound klantendienstmedewerk(st)ers gezocht - regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Ben jij iemand die graag mensen helpt, assisteert, ben je luistervaardig, kan je met de computer werken, telefoneer je graag? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! want voor een firma regio Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Wat wil dit zeggen? Wel, je wordt namelijk op een project geplaatst (voornammelijk de facturatiedienst Proximus) en je contacteer bestaande klanten op. Jij bent het aanspreekpunt voor een bepaald project en presteert naar de voorgelegde targets. Je behandeld de klant als koning en als kers op de taart kom je terecht in een zeer snel groeiend bedrijf met stabiliteit, veel voordelen, leuke werksfeer en toffe collega's!

  • gemotiveerde metser (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de ruwbouw- en metselwerken van woningen en appartementen. Na verloop van tijd heb je de ambitie om ploegbaas te worden.

  • Lesgever om jongeren een website te leren bouwen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in om jongeren de wondere wereld van websites maken te leren kennen? Je leert jongeren met html5 en css te werken, en je geeft hen inzicht in de basis van javascript. Je begeleidt hen bij het maken van hun eerste website en tegen het einde van de lessenreeks staat deze live! Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Lesmateriaal wordt door ons voorzien. Deze lessen gaan door na schooltijd tussen 16 en 17 uur op een school in Mechelen. Max 12 leerlingen van 14 -16 jaar.

  • Logistieke medewerker NESPRESSO - BRUSSEL (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded ingesteld? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Als logistieke medewerker ben jij in de Nespresso-boetiek te Brussel een belangrijke schakel. Je zorgt ervoor dat de inkomende leveringen op een ordelijke en efficiënte manier worden verwerkt. Je lost de vrachtwagens, pakt de Nespresso-capsules uit en vult deze aan in de stock. Je houdt de stock steeds op orde. Voor fysiek zwaarder werk draai jij je hand niet om. Je werkt 2 dagen in de week van 7u tot 11u. (op dinsdag en op donderdag) Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • Structural Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Als Structural Engineer maak je deel uit van het engineeringteam en sta je in voor de correcte en tijdige berekening van de stabiliteit en sterkte van de ontwerpen, in het bijzonder staalconstructies. Je zoekt met collega’s en externe partners naar technische oplossingen. Je staat in voor : • expertise in bouwkundige normen en voorschriften, in het bijzonder de Eurocode . • het uitwerken van project-specifieke ontwerpen en het uitvoeren van constructieve studies met behulp van gespecialiseerde software (RSTAB,…) . • het ontwikkelen en onderhouden van eigen berekeningsroutines. • het opstellen van ontwerp- en berekeningsnota’s die je bespreekt met klanten en controle-organismen. • het geven van advies over het technische ontwerp van staal- en betonconstructies. • het mee opstellen van interne standaarden voor het ontwerp en de uitvoering van stalen constructies.

  • JUNIOR DISPATCHER (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Werk jij probleemoplossend en ben jij communicatief sterk? Heb jij een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal? Dan ben jij dé JUNIOR DISPATCHER die wij zoeken!   Je staat in voor onderstaand takenpakket : Planning transportorders waarbij je nauw in contact staat met de klanten; Continue en proactieve opvolging van de leveringstijden, wachttijden en productieplanningen, Je rapporteert aan de transportverantwoordelijke en bespreekt eventuele problemen in de zoektocht naar oplossingen; Je gaat bewust om met de kosten; Je ondersteunt in de facturatie van uitgevoerde transporten;   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote logistieke speler. Momenteel zijn wij voor hen op zoek naar een JUNIOR DISPATCHER.

  • Zorgkundigen regio Eecklo gezocht! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar zorgkundigen die zo snel mogelijk beschikbaar zijn om ondersteuning te bieden of die graag hun vaste job wensen te combineren met deze boeiende en leerrijke opdracht.

  • medewerker broodjeszaak (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: BAGETEL

    Type: Flexijob

    Broodjes maken, Voorbereidend werk (groenten snijden,..) Afwas Winkel in orde houden

Zoek naar antwoorden van RODE KRUIS ANZEGEM in sociale netwerken
Look for responds of RODE KRUIS ANZEGEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor RODE KRUIS ANZEGEM. Laat een reactie achter voor RODE KRUIS ANZEGEM. RODE KRUIS ANZEGEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RODE KRUIS ANZEGEM. Leave a respond for RODE KRUIS ANZEGEM. RODE KRUIS ANZEGEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RODE KRUIS ANZEGEM op de google maps. Adres en contacten RODE KRUIS ANZEGEM
Location of RODE KRUIS ANZEGEM on the google maps. Address and contacts of RODE KRUIS ANZEGEM

Andere gerelateerde bedrijven als come RODE KRUIS ANZEGEM RODE KRUIS ANZEGEM: MEUWISSEN | DISTRI PI?CES AUTO | CARLOS DE VLIEGER | LEADS UNITED | TAXI MARCELLO

Other related companies as RODE KRUIS ANZEGEM: MEUWISSEN | DISTRI PI?CES AUTO | CARLOS DE VLIEGER | LEADS UNITED | TAXI MARCELLO

RODE KRUIS ANZEGEM is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RODE KRUIS ANZEGEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06245971679. Het bedrijf RODE KRUIS ANZEGEM bevindt zich op het adres: HEMS RODE 3; 8570; ANZEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 536,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 829,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Maatschappelijke dienstverlening. Producten gemaakt in RODE KRUIS ANZEGEM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RODE KRUIS ANZEGEM is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RODE KRUIS ANZEGEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RODE KRUIS ANZEGEM, openstaande posities, locatie van RODE KRUIS ANZEGEM op de kaart.

RODE KRUIS ANZEGEM is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is RODE KRUIS ANZEGEM, company assigned to the tax number BE06245971679. The company RODE KRUIS ANZEGEM is located at the address: HEMS RODE 3; 8570; ANZEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 536,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 829,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Maatschappelijke dienstverlening. Products created in RODE KRUIS ANZEGEM were not found.
The main activity of RODE KRUIS ANZEGEM is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of RODE KRUIS ANZEGEM is not available. You also can look at reviews of RODE KRUIS ANZEGEM, open positions, location of RODE KRUIS ANZEGEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RODE KRUIS ANZEGEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RODE KRUIS ANZEGEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RODE KRUIS ANZEGEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RODE KRUIS ANZEGEM, employees, financial statistics.