FLBEDRIJFSKLEDING VEYS BVBA

Contactgegevens FLBEDRIJFSKLEDING VEYS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLBEDRIJFSKLEDING VEYS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLBEDRIJFSKLEDING VEYS BVBA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Lange Lobroekstr. 1 2060 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-32-72-09-79 32-32-72-09-79

Fax (fax): 32-32-35-22-90 32-32-35-22-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLBEDRIJFSKLEDING VEYS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLBEDRIJFSKLEDING VEYS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLBEDRIJFSKLEDING VEYS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLBEDRIJFSKLEDING VEYS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLBEDRIJFSKLEDING VEYS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLBEDRIJFSKLEDING VEYS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLBEDRIJFSKLEDING VEYS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLBEDRIJFSKLEDING VEYS BVBA
Products information FLBEDRIJFSKLEDING VEYS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01371337890
Ondernemingsnummer: 6900482177
Hoofdstad (capital): 276,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 387,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in FLBEDRIJFSKLEDING VEYS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Textiles & Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLBEDRIJFSKLEDING VEYS BVBA
(Get full report from official database of BE for FLBEDRIJFSKLEDING VEYS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLBEDRIJFSKLEDING VEYS BVBA
Addition kinds of activities for FLBEDRIJFSKLEDING VEYS BVBA

2048. Voorbereide feeds, nec | Prepared feeds, nec
332400. Staal investeringen gieterijen | Steel investment foundries
769925. Diverse reparatie van gebouwartikelen | Miscellaneous building item repair services
22110905. Chirurgische stoffen, katoen | Surgical fabrics, cotton
22310106. Broeken: wol, haarhaar, of dergelijke vezels | Trouserings: wool, mohair, or similar fibers
28340105. Schildklierpreparaten | Thyroid preparations
28349911. Farmaceutische farmaceutische preparaten | Veterinary pharmaceutical preparations
29529903. Schede, asfalt verzadigd | Sheathing, asphalt saturated
32310103. Verfraaide glaswerk: gescheurd, gegraveerd, geëtst, enz. | Decorated glassware: chipped, engraved, etched, etc.
33419903. Messing smelten en raffineren (secundair) | Brass smelting and refining (secondary)

Werken bij FLBEDRIJFSKLEDING VEYS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLBEDRIJFSKLEDING VEYS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLBEDRIJFSKLEDING VEYS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLBEDRIJFSKLEDING VEYS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Nabewerking operatoren (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de automatische machines. Hierbij zal je de transportband van de robot aanvullen met halffabrikaten en indien het product dit vereist, zal je de robot voorzien van een rubberen ring voor luchtdichte afdichting van het afgewerkte stuk. Je neemt de afgewerkte stukken uit de machine en je staat in voor de kwaliteitscontrole van de stukken alvorens de stukken te stapelen/ verpakken in een doos of krat . Met behulp van een transpalet breng je de afgewerkte dozen naar het afhaalpunt van de automatische transpaletten.

  • Customer service medewerker (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groente- en fruitverwerkend bedrijf in Sint Katelijne Waver zijn wij op zoek naar een Customer Service Medewerker. Samen met je collega’s van het customer service team ben je een onmisbare schakel tussen de klant en de operations. Je draagt de verantwoordelijkheid voor jouw klanten: Je zorgt voor de tijdige en correcte verwerking van de bestellingen. Je voert bestellingen in, en voert controles uit op de elektronisch ontvangen bestellingen. Bij twijfel stem je af met de klant. Je onderneemt de nodige acties voor een correcte facturatie en volgt de betalingen op. Je zorgt voor een correct beheer van de prijzen, volgt de automatische facturatie op, voert controles uit, zorgt voor de tijdige verwerking van manuele ingrepen, en reageert proactief bij anomalieën. Je volgt de tijdige betalingen van de klant op, en onderneemt de nodige actie. Je zorgt voor een correcte registratie van de goederenontvangst. Je voert diverse controles uit op de correcte registratie van de ontvangen goederen in de systemen. Je volgt de correcte verwerking van retours op, controleert de ontvangen facturen en onderneemt de nodige actie. Je zorgt voor een goede communicatie en afstemming, enerzijds met de klant en anderzijds met de andere interne afdelingen. Je bent back-up voor je collega’s van de customer service en zorgt mee voor een up to date archivering.

  • SCHRIJNWERKER (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: AGO CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Sleidinge is AGO Jobs & HR Zelzate op zoek naar een schrijnwerker. Jouw functie bestaat uit: - het volledig klaarmaken van exclusieve en standaard standonderdelen gaande van exclusieve designtogen tot en met eenvoudige zuilen en standaard wandpanelen allen in hout. - samen met de ploegbaas de standen op verplaatsing monteren.

  • Manifestbediende (m/v) | Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze logistieke klant gelegen te Antwerpen zijn wij op zoek naar een manifestbediende. Je bent verantwoordelijk voor het correct ter beschikking stellen van de verschepingsdocumentatie en facturatie, zowel aan klanten als aan de overzeese kantoren, waar je eveneens mee correspondeert. Meer specifiek ziet je takenpakket er als volgt uit voor verschillende export bestemmingen: Afpunten laadlijsten en master B/L uitstellen Contact opnemen met de rederijen ivm info opvragen afvaart schip Verschepingsbevestigingen sturen Inzetten B/Ls in bedrijfseigen software Facturen opmaken Opvolgen van de e-mail correspondentie met de overzeese kantoren

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Leuven en omgeving

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Opwijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Werchter (WERCHTER)

    Regio: WERCHTER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • LESGEVER ZWEMMEN (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een eenmalige opdracht in Zedelgem op 27 december zijn we op zoek naar een lesgever zwemmen. De les wordt gegeven aan kinderen uit het lager onderwijs van 16:45 - 20:30 uur. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Toffe studentenjob in kledingzaak te Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    - Je zorgt ervoor dat de winkel ordelijk en net is. - Je staat de klanten te woord en helpt hen graag verder. - Je zorgt ervoor dat de paskamers steeds proper ogen. - Je hangt kledij terug in de winkel. - Je plooit kledij netjes op. - Je kan kassawerk aangeleerd worden.

  • COMMERCIEEL ADVISEUR BANK (REGIO GENT) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Commercieel Adviseur Bank (regio Gent) Relevante ervaring in de banksector vereist Regio Gent Onze klant is een regionale professionele retailbank. Als duurzame ethische speler schenkt deze autonome bank heel wat aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Momenteel is Hays Bank & Verzekeringen voor hen op zoek naar een Commercieel Adviseur Bank voor het kantoor regio Gent. Als Relatiebeheerder sta je in voor allround adviesgesprekken over dagelijks bankieren, beleggingen, kredieten en verzekeringen. Je bent in staat om proactief jouw klanten te informeren en hen te begeleiden naar de meest opportune oplossing. Je detecteert commerciële opportuniteiten en werkt actief mee aan commerciële acties. Je biedt hierbij de beste oplossing op maat van jouw klant waarbij het opbouwen van een langetermijnrelatie centraal staat. Verder sta je ook deels in voor het onthaal van de klanten aan het loket.

  • Elektromechanieker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic, afdeling Wevelgem, is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaren ervaring als elektromechanieker. Met meer dan 500 klantgerichte top-techniekers is Logi-technic bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building; Je zal als elektromechanieker in opdracht van Logi-technic werken op locatie. Je waakt over de kwaliteit van het machinepark en je voert preventief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis, ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coördinatoren, Account Managers, Techniekers, Safety Managers,…Zij zullen klaar staan om jou in alles te ondersteunen.

Zoek naar antwoorden van FLBEDRIJFSKLEDING VEYS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLBEDRIJFSKLEDING VEYS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLBEDRIJFSKLEDING VEYS BVBA. Laat een reactie achter voor FLBEDRIJFSKLEDING VEYS BVBA. FLBEDRIJFSKLEDING VEYS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLBEDRIJFSKLEDING VEYS BVBA. Leave a respond for FLBEDRIJFSKLEDING VEYS BVBA. FLBEDRIJFSKLEDING VEYS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLBEDRIJFSKLEDING VEYS BVBA op de google maps. Adres en contacten FLBEDRIJFSKLEDING VEYS BVBA
Location of FLBEDRIJFSKLEDING VEYS BVBA on the google maps. Address and contacts of FLBEDRIJFSKLEDING VEYS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLBEDRIJFSKLEDING VEYS BVBA FLBEDRIJFSKLEDING VEYS BVBA: HUBERT BUDDELS | MAISON DALL'OR | EREMBODEGEM CARS | E.P.C. | BRAECKE TRADING COMPANY

Other related companies as FLBEDRIJFSKLEDING VEYS BVBA: HUBERT BUDDELS | MAISON DALL'OR | EREMBODEGEM CARS | E.P.C. | BRAECKE TRADING COMPANY

FLBEDRIJFSKLEDING VEYS BVBA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLBEDRIJFSKLEDING VEYS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01371337890. Het bedrijf FLBEDRIJFSKLEDING VEYS BVBA bevindt zich op het adres: Lange Lobroekstr. 1 2060 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 276,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 387,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Textiles & Clothing. Producten gemaakt in FLBEDRIJFSKLEDING VEYS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLBEDRIJFSKLEDING VEYS BVBA is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLBEDRIJFSKLEDING VEYS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLBEDRIJFSKLEDING VEYS BVBA, openstaande posities, locatie van FLBEDRIJFSKLEDING VEYS BVBA op de kaart.

FLBEDRIJFSKLEDING VEYS BVBA is a company, that was registered 2011 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is FLBEDRIJFSKLEDING VEYS BVBA, company assigned to the tax number BE01371337890. The company FLBEDRIJFSKLEDING VEYS BVBA is located at the address: Lange Lobroekstr. 1 2060 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 276,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 387,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Textiles & Clothing. Products created in FLBEDRIJFSKLEDING VEYS BVBA were not found.
The main activity of FLBEDRIJFSKLEDING VEYS BVBA is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLBEDRIJFSKLEDING VEYS BVBA is not available. You also can look at reviews of FLBEDRIJFSKLEDING VEYS BVBA, open positions, location of FLBEDRIJFSKLEDING VEYS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLBEDRIJFSKLEDING VEYS BVBA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLBEDRIJFSKLEDING VEYS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLBEDRIJFSKLEDING VEYS BVBA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLBEDRIJFSKLEDING VEYS BVBA, employees, financial statistics.