OEUVR. ABB? PIERRE EMMAUS

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • OEUVR. ABB? PIERRE EMMAUS
Private companiesMiscellaneous Retail • OEUVR. ABB? PIERRE EMMAUS

Contactgegevens OEUVR. ABB? PIERRE EMMAUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OEUVR. ABB? PIERRE EMMAUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

OEUVR. ABB? PIERRE EMMAUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE L?OPOLD III 1; 7011; MONS, België

Telefoon (phone): 65335360 (+32-65335360) 65335360 (+32-65335360)

Fax (fax): +32 (69) 407-63-77 +32 (69) 407-63-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OEUVR. ABB? PIERRE EMMAUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OEUVR. ABB? PIERRE EMMAUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OEUVR. ABB? PIERRE EMMAUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OEUVR. ABB? PIERRE EMMAUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OEUVR. ABB? PIERRE EMMAUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OEUVR. ABB? PIERRE EMMAUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OEUVR. ABB? PIERRE EMMAUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OEUVR. ABB? PIERRE EMMAUS
Products information OEUVR. ABB? PIERRE EMMAUS

BTW identificatienummer (tax): BE05379974365
Ondernemingsnummer: 2343078613
Hoofdstad (capital): 148,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 826,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in OEUVR. ABB? PIERRE EMMAUS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Maatschappelijke dienstverlening

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OEUVR. ABB? PIERRE EMMAUS
(Get full report from official database of BE for OEUVR. ABB? PIERRE EMMAUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor OEUVR. ABB? PIERRE EMMAUS
Addition kinds of activities for OEUVR. ABB? PIERRE EMMAUS

35790104. Forms handling equipment | Forms handling equipment
39150204. Juwelen solderen voor de handel | Jewelry soldering for the trade
47290105. Ticket kantoren, transport, nec | Ticket offices, transportation, nec
48339900. Televisie-omroepzenders, nec | Television broadcasting stations, nec
51360100. Heren, hoeden, sjaals en handschoenen | Men's and boys' hats, scarves, and gloves

Werken bij OEUVR. ABB? PIERRE EMMAUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OEUVR. ABB? PIERRE EMMAUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OEUVR. ABB? PIERRE EMMAUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OEUVR. ABB? PIERRE EMMAUS. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar monteurs  sanitaire regio Vlaams-Brabant Kranen, ketels, leidingen … Van A tot Z sanitair in de vingers hebben

  • Product marketing manager (M/V) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Brugge zijn we op zoek naar een product marketing manager. Als Product Marketing Manager zorg je voor het succes van de productportfolio deurbeslag in de regio Benelux. Je bent o.a. verantwoordelijk voor: een optimale positionering van het segment deurbeslag van het bedrijf op de markt, het productportfolio van deurbeslag (Door Hardware), de verkoop- en winst- performatie van de productportfolio, vertalen van klantennoden in verkoopmogelijkheden door het voorstellen van productwijzigingen en nieuwe producten. Je staat in voor het ontwikkelen van plannen voor productlancering op de markt en het beheer van de levenscyclus van de producten op de lokale markt (lancering, groei, uitfasering). Je ondersteunt de verkoopteams met product knowhow, benchmarking ten opzichte van concurrenten, verkoopargumenten, organiseren van productopleidingen voor collega's en klanten technische expertise van de producten (vb. oplossing van technische problemen bij geïnstalleerde producten). Je beheert de belangrijkste gegevens (prijzen, productteksten,…); de technische inhoud en teksten in alle documentaties van het bedrijf. De certificering van de productportfolio en de productkwaliteit. In deze functie werk je nauw samen met de regionale "Sales managers Product Sales" in Belux en NL, met de Segment Business Owners in de organisatie en de regionale directie in Belux en NL.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MERELBEKE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp regio Vosselare - Landegem - Nevele (M/V) (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in huishoudhulp met dienstencheques. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Vosselare - Landegem - Nevele. Je wordt ingeschakeld bij huishoudelijk taken zoals poetsen, wassen en/of strijken.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kasterlee/Lichtaart– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Wezembeek-Oppem (WEZEMBEEK-OPPEM)

    Regio: WEZEMBEEK-OPPEM

    Bedrijf: WIT GELE KRUIS WEZEMBEEK-OPPEM

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Zaventem, Kraainem, Wezembeek-Oppem, Tervuren, Huldenberg, Overijse, & Hoeilaart

  • STUDENTENJOB - Educatieve medewerker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: KIJKBOERDERIJ DE PIERLAPONT

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het verzorgen van workshops voor kleuters en lagere schoolkinderen. De inhoud van de workshops is al uitgeschreven en alle materiaal is voorzien. Je zet zelfstandig het materiaal voor de workshops klaar. Je bezorgt de kinderen een fantastische workshop. Dat houdt in dat je je inleeft in de leefwereld van de kinderen en hun fantasie. Je houdt de groep samen en je hebt oog voor groepsmanagement. Je begeleidt zelfstandig een workshop zoals brood bakken, piraat, prinses en ridder, heks, galliër, cowboys en indianen, cupcakes bakken en versieren, pizza bakken, vogelhuisjes timmeren, toer boer... Je bent in staat om de groep rustig te houden bij de ponyritjes. Je begeleidt de groep op de huifkartocht. Achteraf ruim je alle materiaal van de workshop netjes op.

  • Accountant (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Titeca Accountancy NV

    Type: Vaste Job

    Titeca Accountancy is geen standaard boekhoudkantoor dat enkel met cijfers jongleert. Wij leven en werken dichtbij ondernemers, zij aan zij. Titeca Accountancy is een sterk groeiend, fullservice, vooruitstrevend boekhoudkantoor met 10 verschillende vestigingen en 175 medewerkers en accountants verspreid over West-, Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Bij Titeca Accountancy is werken fun, het resultaat van een inspirerende en energieke dialoog met onze ondernemers. Smaakt naar meer? Vergezel ons in een open werkomgeving, met ruimte voor initiatief, mens en communicatie. Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar een Accountant om het dynamische Titeca team in Roeselare aan te vullen. Je verantwoordelijkheden Opvolgen van boekhoudingen van klanten (van A tot Z) Opvolgen en beheer van balansen, jaarrekeningen, eindejaarafsluitingen en fiscale aangiftes (btw, PB en Venb) Adviesverlening Voorbereiden en bijwonen van fiscale controles Reeds ervaring? Dan krijg je een coachende rol ten opzichte van je junior collega’s.

  • WERFLEIDER ELEKTRICITEIT VLAANDEREN (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: TOMACH ENGINEERING

    Type: Vaste Job

    De studie van het bestek en de plannen voorafgaand aan de werken. U maakt zich de specifieke aanpak en technische plannen binnen het bestek eigen en bereidt het toezicht van de werf voor; Het organiseren en plannen van de activiteiten op de werf, en dit op een kwaliteitsvolle en efficiënte manier; Het opvolgen van de uitvoering van de activiteiten op de werf aan de hand van het projectplan; Het assisteren van werfvergaderingen en de communicatie op de werf; Het werfdossier, door het bijhouden van het archief en het invoeren van gegevens in de diverse systemen conform opgelegde procedures; Het permanent oplossen van technische problemen vanuit uw vakkennis en ervaring.

  • Onderhoudsmecanicien Tweeploegen (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: AGO Inhouse Ontex Buggenhout

    Type: Vaste Job

    Bij Ontex te Buggenhout zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudsmecanicien ter versterking van het team in twee ploegen. Je komt terecht in een ervaren team van 2 elektriciens, 2 mecaniciens en 1 automatisatie technieker. Als onderhoudsmecanicien sta je in eerste instantie in voor zowel het preventief als curatief onderhoud van de geautomatiseerde machines. Hieronder valt onder meer het onderhouden van de herstellingswerken aan zowel de productielijnen, de machines als de wisselstukken. Daarnaast doe je ook de onderhoudswerken aan diezelfde productielijnen, machines en wisselstukken. Als tweede luik help je mee met de correcte afstemming van de productielijnen. Dit steeds in samenspraak met je team, kwaliteitsverantwoordelijke en ploegbaas.

  • ZELFSTANDIG TABAKOLOOG (M/V) (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: PARAMEDISCH CENTRUM BOEKENBERG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen een multidisciplinaire groepspraktijk met collega psychologe, kinesisten, verpleegkundigen, diabeteseducatoren, diëtiste, podoloog en pedicures Rookstopbegeleiding individueel en/of in groep Constructief samenwerken met de collega psychologe en/of andere medewerkers van de groepspraktijk Actieve deelname aan de multidisciplinair overleg Optimaliseren van de algemene en specifieke beroepsdeskundigheid via kritische bespreking van de eigen begeleidingen, zelfstudie, vakliteratuur, deelname aan bijscholing enz.

  • Commercieel service technieker (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: RD TECHNIEK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een onderhoudstechnieker ! Ben jij een jonge gemotiveerde technieker (m/v) met een commerciële touch ? Heb jij genoten van een opleiding in de sanitair en cv ? Ben jij een leergierig persoon ? Kun je zelfstandig werken ? Heb jij interesse in een vaste job in een jong en dynamisch bedrijf dat zich verspreid over heel Vlaanderen ? Stuur dan jouw cv door naar [email protected] of maak een afspraak op 012/210203 en misschien word jij onze nieuwe collega !!!

Zoek naar antwoorden van OEUVR. ABB? PIERRE EMMAUS in sociale netwerken
Look for responds of OEUVR. ABB? PIERRE EMMAUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor OEUVR. ABB? PIERRE EMMAUS. Laat een reactie achter voor OEUVR. ABB? PIERRE EMMAUS. OEUVR. ABB? PIERRE EMMAUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OEUVR. ABB? PIERRE EMMAUS. Leave a respond for OEUVR. ABB? PIERRE EMMAUS. OEUVR. ABB? PIERRE EMMAUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OEUVR. ABB? PIERRE EMMAUS op de google maps. Adres en contacten OEUVR. ABB? PIERRE EMMAUS
Location of OEUVR. ABB? PIERRE EMMAUS on the google maps. Address and contacts of OEUVR. ABB? PIERRE EMMAUS

Andere gerelateerde bedrijven als come OEUVR. ABB? PIERRE EMMAUS OEUVR. ABB? PIERRE EMMAUS: BUREAU F.J. SERVICES | Meyers | BOMA-SOLNETTE | Au Temps du Bois sprl Anciennement Furquin d'Almeida F | BBC WOBAC ST.STEVENS-WOL.

Other related companies as OEUVR. ABB? PIERRE EMMAUS: BUREAU F.J. SERVICES | Meyers | BOMA-SOLNETTE | Au Temps du Bois sprl Anciennement Furquin d'Almeida F | BBC WOBAC ST.STEVENS-WOL.

OEUVR. ABB? PIERRE EMMAUS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OEUVR. ABB? PIERRE EMMAUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05379974365. Het bedrijf OEUVR. ABB? PIERRE EMMAUS bevindt zich op het adres: RUE L?OPOLD III 1; 7011; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 148,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 826,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Maatschappelijke dienstverlening. Producten gemaakt in OEUVR. ABB? PIERRE EMMAUS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OEUVR. ABB? PIERRE EMMAUS is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OEUVR. ABB? PIERRE EMMAUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OEUVR. ABB? PIERRE EMMAUS, openstaande posities, locatie van OEUVR. ABB? PIERRE EMMAUS op de kaart.

OEUVR. ABB? PIERRE EMMAUS is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is OEUVR. ABB? PIERRE EMMAUS, company assigned to the tax number BE05379974365. The company OEUVR. ABB? PIERRE EMMAUS is located at the address: RUE L?OPOLD III 1; 7011; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 148,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 826,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Maatschappelijke dienstverlening. Products created in OEUVR. ABB? PIERRE EMMAUS were not found.
The main activity of OEUVR. ABB? PIERRE EMMAUS is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of OEUVR. ABB? PIERRE EMMAUS is not available. You also can look at reviews of OEUVR. ABB? PIERRE EMMAUS, open positions, location of OEUVR. ABB? PIERRE EMMAUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OEUVR. ABB? PIERRE EMMAUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OEUVR. ABB? PIERRE EMMAUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OEUVR. ABB? PIERRE EMMAUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OEUVR. ABB? PIERRE EMMAUS, employees, financial statistics.