FAMIL. HEUREUSE ST.GILLES

Contactgegevens FAMIL. HEUREUSE ST.GILLES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FAMIL. HEUREUSE ST.GILLES: address, phone, fax, email, website, opening hours

FAMIL. HEUREUSE ST.GILLES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BORDEAUXSTRAAT 62BA; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES, België

Telefoon (phone): 25371108 (+32-25371108) 25371108 (+32-25371108)

Fax (fax): +32 (15) 808-48-95 +32 (15) 808-48-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FAMIL. HEUREUSE ST.GILLES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FAMIL. HEUREUSE ST.GILLES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FAMIL. HEUREUSE ST.GILLES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FAMIL. HEUREUSE ST.GILLES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FAMIL. HEUREUSE ST.GILLES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FAMIL. HEUREUSE ST.GILLES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FAMIL. HEUREUSE ST.GILLES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FAMIL. HEUREUSE ST.GILLES
Products information FAMIL. HEUREUSE ST.GILLES

BTW identificatienummer (tax): BE09862121582
Ondernemingsnummer: 2016510009
Hoofdstad (capital): 882,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 806,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in FAMIL. HEUREUSE ST.GILLES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Maatschappelijke dienstverlening

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FAMIL. HEUREUSE ST.GILLES
(Get full report from official database of BE for FAMIL. HEUREUSE ST.GILLES)

Aanvulling soorten activiteiten voor FAMIL. HEUREUSE ST.GILLES
Addition kinds of activities for FAMIL. HEUREUSE ST.GILLES

072300. Crop voorbereiding diensten voor de markt | Crop preparation services for market
376400. Ruimte aandrijfeenheden en onderdelen | Space propulsion units and parts
506599. Elektronische onderdelen en uitrusting, nec, nec | Electronic parts and equipment, nec, nec
615301. Financiering van werkkapitaal | Working capital financing
25110402. Club kamer meubels: hout | Club room furniture: wood
38240114. Totaal aantal meters, verbruiksregistratie | Totalizing meters, consumption registering
50510208. Smeden, ferro | Forgings, ferrous
80210200. Tandklinieken en kantoren | Dental clinics and offices

Werken bij FAMIL. HEUREUSE ST.GILLES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FAMIL. HEUREUSE ST.GILLES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FAMIL. HEUREUSE ST.GILLES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FAMIL. HEUREUSE ST.GILLES. Looking for open vacancies in other companies

  • ARBEIDER BOUW (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: BOUWWERKEN CALLEEUW P.

    Type: Vervanging brugpensioen

    Op verschillende werven voert u voornamelijk allerhande bouw- en verbouwingswerken uit. Ook helpt u mee met de aanleg van opritten, terrassen, vloeren, ...

  • Customer Service Medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. - Op basis van de klantvraag en jouw vermogen om door te vragen weet je een klant altijd correct en snel te woord te staan. - Je behandelt aanvragen van offertes en orders en zorgt dat de klant deze tijdig ontvangt. - Je zorgt voor een snelle en efficiënte afhandeling van aanvragen en klantenorders. - Samen met je collega's bied jij de klant first class service. Om dit te realiseren ben je niet alleen scherp op het signaleren van cross- en upsell mogelijkheden, maar ook op downgrade mogelijkheden zodat de klant tevreden is en blijft.

  • Business Analyst (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant ,gevestigd in Bornem, zijn wij op zoek naar een Insurance, Maintenance & Remarketing Associate voor een tijdelijke opdracht tot en met juni 2019. Je komt terecht in een lease- en financieringsmaatschappij, dat deel uitmaakt van een internationale groep binnen de automotive sector en verdeler is van een premium automerk. Heb je een passie voor cijfers, een goed analytisch inzicht en een achtergrond in verzekeringen? Dan is dit jouw kans op een top job! Als Insurance, Maintenance & Remarketing Associate assisteer je bij de ontwikkelijng van de bestaande & toekomstige verzekerings- & onderhoudsactiviteiten, alsook bij de verbetering van verkoop- & operationele processen via workshops & projecten. Jouw verantwoordelijkheden: Opvolgen van projectactiviteiten met de provider(s). Helpen bij het opzetten van incentives voor verkopers / dealers en bonusregelingen. Implementatie van doelen voor verzekerings- en onderhoudsactiviteiten met specifieke KPI's alsook het proces van vernieuwing, CRM en cross-selling. Assisteren bij het opzetten van dealer- en interne trainingen voor verzekeringen en onderhoud. Je staat mee in voor het behalen van bedrijfsdoelstellingen voor verzekeringen en onderhoud, en voor de lokale verzekeringssamenwerking op te ontwikkelen producten. Implementatie en onderhoud van verkoopprocessen voor verzekeringen en onderhoud, alsook marketing-, communicatie- en campagnevereisten behoren tot jouw takenpakket. Verder voer je regelmatig updates uit over de huidige marktverzekerings- en onderhoudsomgeving.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Eke-Nazareth-De Pinte (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Tienen (met dienstencheques) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: PUUUR TIENEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudent De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar enthousiaste jobstudenten die aan de slag willen als Operations-medewerker. Binnen deze afdeling is je takenpakket heel gevarieerd: attractiebediener, parking- en onderhoudsmedewerker, theaterhulp, kassamedewerker, ticket-/bagagecontroleur,... Je maakt deel uit van een team die maar één doel voor ogen heeft: de bezoeker een magische dag bezorgen. Er heerst altijd een vakantie-sfeer in het park, wat het voor de medewekers ook leuk maakt. De bezoekers zijn al enthousiast en jij kan hier nog je steentje aan bijdragen. Ook tussen de medewerkers onderling ontstaat er dikwijls een leuke vriendschap tijdens de trein-, tram- of busritten naar De Panne. Wij bieden je een unieke werkervaring in een magische omgeving. Daarnaast belonen wij je wanneer je 50 dagen werkt. Vanaf 50 dagen krijg je een premie van 250 euro. Dit komt overeen met 5 euro extra per werkdag. Vanaf je 51ste werkdag krijg je elke dag 5 euro extra.

  • Jobstudent (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Boekhouder - Administratief medewerker (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: VAN SINAY

    Type: Vaste Job

    Van Sinay is een bedrijf gespecialiseerd in tuin- en landbouwmachines. We zijn op zoek naar een gemotiveerde boekhouder met administratieve vaardigheden. Verder behoort ook het beheer van onze website tot het takenpakket. Aangezien je regelmatig klanten zal ontvangen en informeren, is het belangrijk dat je enige interesse heeft in tuin- en landbouwmachines.

  • Ervaren Recruiter Volvo Group Belgium (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Vaste Job

    Je zal deel uitmaken van het recruteringsteam in Gent dat instaat voor het ondersteunen van managers in hun zoektocht naar geschikte medewerkers. Hierbij ga je vooral op zoek naar bedienden-profielen en experts in verschillende domeinen (productie, ingenieursstudies, IT, ondersteunende rollen,...). Je bent betrokken in het proces vanaf het ontstaan van de noden tot het invullen ervan. Dit betekent dat je een afwisselend takenpakket zal hebben, onder andere bestaande uit: CV screening Telefonische screening Afnemen van one-on-one interviews Postings op job boards Sourcing via sociale media, externe partners en eventueel headhunters Jouw dagdagelijkse taak moet bijdragen aan het promoten van onze diensten, alsook het verhogen van de tevredenheidsgraad bij onze managers en afdelingen. Jij wordt de ambassadeur van Volvo Group! Jij speelt een rol in het voeren van onze ‘employer branding'-strategie door jouw kandidaten de juiste begeleiding en opvolging te bieden.

  • Confectiemedewerkers (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in de productie van zonwering zijn wij op zoek naar machineoperatoren. Na een opleiding van 1 jaar, waar je alles leert van de snijbewerkingen, lasbewerkingen, tot en met eindcontrole, krijg je je post toegewezen. We zoeken dus mensen die heel goed met de handen kunnen werken maar tevens ook metrisch en ruimtelijk kunnen denken. Je zal de “stiel” in het bedrijf zelf leren, zodat je na de opleiding zelfstandig van A tot Z een doek kan confectioneren.

  • Klinisch psycholoog - psychotherapeut (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: DE CHARTREUSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Chartreuse is een multidisciplinair centrum met een uitgebreid aanbod voor jong en oud. Naast een gespecialiseerd arts, sportcoaching, kinesitherapie, diëtiek en logopedie, vormt het psychologenteam een stevige poot binnen de praktijk. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een psycholoog om mee te draaien in het multidisciplinaire concept met aandacht voor overleg en samenwerking binnen de eigen discipline en tussen de verschillende disciplines. Je staat in voor de begeleiding van personen met diverse hulpvragen. Je vertrekt vanuit een uitgebreide anamnese en hebt kennis van diagnostiek om van hieruit een traject op maat aan te bieden. Je hebt kennis van diverse problematieken en mogelijke behandelmethoden of maakt je deze eigen naargelang de noden van de cliënt.

Zoek naar antwoorden van FAMIL. HEUREUSE ST.GILLES in sociale netwerken
Look for responds of FAMIL. HEUREUSE ST.GILLES in social networks

Lees alle opmerkingen voor FAMIL. HEUREUSE ST.GILLES. Laat een reactie achter voor FAMIL. HEUREUSE ST.GILLES. FAMIL. HEUREUSE ST.GILLES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FAMIL. HEUREUSE ST.GILLES. Leave a respond for FAMIL. HEUREUSE ST.GILLES. FAMIL. HEUREUSE ST.GILLES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FAMIL. HEUREUSE ST.GILLES op de google maps. Adres en contacten FAMIL. HEUREUSE ST.GILLES
Location of FAMIL. HEUREUSE ST.GILLES on the google maps. Address and contacts of FAMIL. HEUREUSE ST.GILLES

Andere gerelateerde bedrijven als come FAMIL. HEUREUSE ST.GILLES FAMIL. HEUREUSE ST.GILLES: ANIQUE DUPONT | STEFAN VERBEKE | ROYAL TENNIS CLUB PRIMEROSE | MALISA DANS & SHOWGROEP | SABINE SCHEPENS

Other related companies as FAMIL. HEUREUSE ST.GILLES: ANIQUE DUPONT | STEFAN VERBEKE | ROYAL TENNIS CLUB PRIMEROSE | MALISA DANS & SHOWGROEP | SABINE SCHEPENS

FAMIL. HEUREUSE ST.GILLES is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FAMIL. HEUREUSE ST.GILLES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09862121582. Het bedrijf FAMIL. HEUREUSE ST.GILLES bevindt zich op het adres: BORDEAUXSTRAAT 62BA; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 882,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 806,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Maatschappelijke dienstverlening. Producten gemaakt in FAMIL. HEUREUSE ST.GILLES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FAMIL. HEUREUSE ST.GILLES is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FAMIL. HEUREUSE ST.GILLES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FAMIL. HEUREUSE ST.GILLES, openstaande posities, locatie van FAMIL. HEUREUSE ST.GILLES op de kaart.

FAMIL. HEUREUSE ST.GILLES is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is FAMIL. HEUREUSE ST.GILLES, company assigned to the tax number BE09862121582. The company FAMIL. HEUREUSE ST.GILLES is located at the address: BORDEAUXSTRAAT 62BA; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 882,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 806,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Maatschappelijke dienstverlening. Products created in FAMIL. HEUREUSE ST.GILLES were not found.
The main activity of FAMIL. HEUREUSE ST.GILLES is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FAMIL. HEUREUSE ST.GILLES is not available. You also can look at reviews of FAMIL. HEUREUSE ST.GILLES, open positions, location of FAMIL. HEUREUSE ST.GILLES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FAMIL. HEUREUSE ST.GILLES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FAMIL. HEUREUSE ST.GILLES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FAMIL. HEUREUSE ST.GILLES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FAMIL. HEUREUSE ST.GILLES, employees, financial statistics.