CLB

Contactgegevens CLB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLB: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KATTENSTRAAT 65; 8800; ROESELARE (GROOT), België

Telefoon (phone): 51243000 (+32-51243000) 51243000 (+32-51243000)

Fax (fax): +32 (61) 433-70-42 +32 (61) 433-70-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLB
Products information CLB

BTW identificatienummer (tax): BE04733703613
Ondernemingsnummer: 9421295166
Hoofdstad (capital): 199,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 155,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in CLB zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Maatschappelijke dienstverlening

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLB
(Get full report from official database of BE for CLB)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLB
Addition kinds of activities for CLB

3324. Staal investeringen gieterijen | Steel investment foundries
478300. Verpakking en kratten | Packing and crating
17419905. Marmeren metselwerk, buitenbouw | Marble masonry, exterior construction
28330400. Dierlijke producten | Animal based products
28990100. Oliën en etherische oliën | Oils and essential oils
34999902. Ammunitie dozen, metaal | Ammunition boxes, metal
73599904. Draagbare wc verhuur | Portable toilet rental

Werken bij CLB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLB. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio Gent zijn wij opzoek naar en productiemedewerker. In de productieafdeling sta je samen met je collega\\\'s in voor de assemblage van onderdelen van vrachtwagens. Daarbij maak je gebruik van duidelijk omschreven montage-instructies. Bij de uitvoering van je werk let je op een hoge kwaliteit van de uitvoering, hou je rekening met het milieu en veiligheid en doe je regelmatig suggesties ter verbetering.

  • Ervaren lasser -- pc124! (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hebt een grondige kennis en ervaring met alle lasvarianten (halfautomaat, TIG, ...) Indien je geautomatiseerde metaalbewerkingsmachines kunt bedienen, is dit een voordeel

  • WEVER (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als wever met vandewiele getouwen. Je werkt in de vaste nacht.

  • Winkelmedewerker Colruyt Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Huishoudhulp (M/V) Esen (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Enthousiaste student gezocht om fietsen te monteren (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een firma die fietsen least aan bedrijven zijn wij op zoek naar een student die fietsen zal monteren. Uw taken :Fietsen monteren tot rijklare exemplaren. Je krijgt hiervoor een basis opleiding. Onderdelen monteren en vast zetten. Banden op druk zetten en detailafwerking.

  • JOBSTUDENT ZAALMEDEWER(ST)ER WEEKENDS (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LE TOUQUET

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant, brasserie, tearoom zijn wij dringend op zoek naar een zaalmedewerk(st)er! Wij serveren oa klassieke keuken, veganistische gerechten en hebben ook aandacht voor allergiën. Wij zijn een heel kindvriendelijke zaak! Je staat in voor de bediening van onze klanten in de zaal en op het terras. Je serveert zowel warme en koude gerechten en dranken. Daarnaast kan je ook ingeschakeld worden achter de bar.

  • Vrachtwagenbestuurder (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADRIAENS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het transport van vlees doorheen Vlaanderen Naast het transport help je ook bij het laden en lossen van de vrachtwagen vrachtwagen. Je vangt de werkdag aan om 04u00, je vertrekt vanaf de slachthuisstraat en keert na de levering ook naar de slachthuisstraat terug.

  • Zelfstandig ergotherapeut (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

  • Freelance docent hennapainting (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die les zal geven aan onze school. Centrum voor Avondonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Als freelance docent bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal van het CVA. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding. Je stelt een eindexamen op en verwerkt de resultaten met degelijke feedback voor jouw cursisten..

  • Schoonheidsspecialiste (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: SANTE MAGIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Santé Magic, gelegen in het hartje van Leuven, zoekt nieuwe schoonheidsspecialisten om haar team te versterken. Belangrijkste missies: - Pedicure - Gellak, nailart, enz - Manicure - Gelaatsbehandeling - Ontharing

Zoek naar antwoorden van CLB in sociale netwerken
Look for responds of CLB in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLB. Laat een reactie achter voor CLB. CLB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLB. Leave a respond for CLB. CLB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLB op de google maps. Adres en contacten CLB
Location of CLB on the google maps. Address and contacts of CLB

Andere gerelateerde bedrijven als come CLB CLB: PATRICIA CEUPPENS | S. BOUCHAT | JARDINS DE LA CITADELLE | Agrion | Unikowski C

Other related companies as CLB: PATRICIA CEUPPENS | S. BOUCHAT | JARDINS DE LA CITADELLE | Agrion | Unikowski C

CLB is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04733703613. Het bedrijf CLB bevindt zich op het adres: KATTENSTRAAT 65; 8800; ROESELARE (GROOT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 199,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 155,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Maatschappelijke dienstverlening. Producten gemaakt in CLB zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CLB is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLB, openstaande posities, locatie van CLB op de kaart.

CLB is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLB, company assigned to the tax number BE04733703613. The company CLB is located at the address: KATTENSTRAAT 65; 8800; ROESELARE (GROOT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 199,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 155,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Maatschappelijke dienstverlening. Products created in CLB were not found.
The main activity of CLB is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CLB is not available. You also can look at reviews of CLB, open positions, location of CLB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLB, employees, financial statistics.