CENTRE DE MEDECINES SPECIALISEES

Contactgegevens CENTRE DE MEDECINES SPECIALISEES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRE DE MEDECINES SPECIALISEES: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRE DE MEDECINES SPECIALISEES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE CHESTRET 4-6; 4000; LUIK, België

Telefoon (phone): 42545431 (+32-42545431) 42545431 (+32-42545431)

Fax (fax): +32 (68) 419-85-15 +32 (68) 419-85-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRE DE MEDECINES SPECIALISEES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRE DE MEDECINES SPECIALISEES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRE DE MEDECINES SPECIALISEES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRE DE MEDECINES SPECIALISEES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRE DE MEDECINES SPECIALISEES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRE DE MEDECINES SPECIALISEES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRE DE MEDECINES SPECIALISEES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRE DE MEDECINES SPECIALISEES
Products information CENTRE DE MEDECINES SPECIALISEES

BTW identificatienummer (tax): BE07703582763
Ondernemingsnummer: 3308776855
Hoofdstad (capital): 597,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 262,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in CENTRE DE MEDECINES SPECIALISEES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Maatschappelijke dienstverlening

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRE DE MEDECINES SPECIALISEES
(Get full report from official database of BE for CENTRE DE MEDECINES SPECIALISEES)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRE DE MEDECINES SPECIALISEES
Addition kinds of activities for CENTRE DE MEDECINES SPECIALISEES

401300. Schakel- en terminaldiensten | Switching and terminal services
10310202. Smithsoniet mijnbouw | Smithsonite mining
28440103. Huis permanente kits | Home permanent kits
32969903. Dakbedekkingmatten, minerale wol | Roofing mats, mineral wool
35420403. Spline rollende machines | Spline rolling machines

Werken bij CENTRE DE MEDECINES SPECIALISEES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRE DE MEDECINES SPECIALISEES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRE DE MEDECINES SPECIALISEES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRE DE MEDECINES SPECIALISEES. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Heelkunde D3 (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5709 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: D3 Heelkunde Jobtime: 80% (30.4 uur/week) of 90/100% bespreekbaar Contract: bepaalde duur (1 jaar) Heelkunde D3 biedt zorg aan o.a. patiënten van de disciplines: longziekten, TBC, HIV, thoraxchirurgie, endocrinologie. Wil je werken met een multiculturele populatie in een dynamisch team? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, totale en planmatige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit, eventueel met de steun van ziekenhuis- en verzorgingsassistenten. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. Je staat onder leiding van de (vervangend) hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer dan Maricel Vasquez Gomez, Verpleegkundig afdelingshoofd ZNA Stuivenberg, tel. 03 217 70 22. Heb jij er 100% zin in?

  • Magazijnier (M/V) (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een magazijnier regio Zemst ! Taken: - Bediening klanten - Klaarzetten bestellingen - orderpicking - Laden/lossen vrachtwagens leveranciers - Laden eigen vrachtwagens - Goederen op locatie plaatsen

  • Management assistant (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je assisteert de verantwoordelijke van de garage bij zijn alledaagse taken • Je houdt de documenten van elke vrachtwagen in dossiers bij en ziet dat ze up-to-date blijven • Je zorgt voor de administratie rond tankchips • Je doet tijdig de aangiftes voor de verschillende verzekeringen: brandverzekering, CMR-verzekering, burgerlijke aansprakelijkheid van de wagen, etc. • Je bent als Front Office medewerker ook verantwoordelijk voor het beantwoorden van de telefoon en het doorverbinden naar de juiste personen • Je verwelkomt klanten en gasten en verwijst hen door

  • Bekister (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Diksmuide zijn wij op naar een BEKISTER / BETONARBEIDER (M/V) Een polyvalente aanbieding in de bouwsector waarbij geen enkele dag hetzelfde is en waar er geen repetitief werk wordt uitgevoerd.

  • Magazijnier bij Conway | Eindcontrole van de goederen (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Conway is een toonaangevende groothandel op het gebied van food en non-food artikelen (snoepgoed, tabakswaren, dranken,...). Via hun uitgebreide distributienetwerk bedienen de zowat 400 medewerkers meer dan 11 000 verkooppunten in België. Dit gaat van het kleinste kruidenierswinkeltje tot grote tankstations. Conway zoekt magazijnmedewerkers om de eindcontrole van de goederen uit te voeren. Reeds gepickte containers dienen nagecontroleerd te worden op mogelijke fouten. Opgespoorde fouten dienen dan in orde gebracht te worden. Op deze manier zorg jij ervoor dat fouten niet doorgaan naar klanten. Je zal in late uren tewerkgesteld worden, meestal is dit van 18u tot 3u.

  • CNC Draaier Frezer (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Overpelt, zijn wij op zoek naar een CNC Draaier Frezer. Takenpakket: - Je staat in voor de voorbereiding, instelling en bediening van een metaalbewerkingsmachine voor het maken van unieke stukken

  • Huishoudhulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Agilitas Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een flexibele job met aandacht voor jouw persoonlijke situatie? Bied je nu aan als huishoudhulp bij Agilitas. En profiteer van een degelijke opleiding en begeleiding.

  • THUISHULP via dienstencheques (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ESTA

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen bij de mensen thuis, boodschappen doen.

  • Projectleider / Werfleider (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Opleveren van projecten van A tot Z; Bereidt de werven voor en is verantwoordelijk voor de opmetingen, de opstart, het bestellen van materialen, contact met onderaannemers en de uitvoeringsplanning; Brengt de montageploegen op de hoogte van de werken en stuurt hen aan op de werven; Neemt deel aan werfvergaderingen; Waakt over de veiligheid op de werf; Lost problemen die zich voordoen op de werf onmiddelijk op; Je bent verantwoordelijk voor de nacalculatie van het project i.s.m. calculator. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving en selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van specifieke producten die gebruikt worden in de bouwsector. Het evolueerde van een familiebedrijf tot één van de meest toonaangevende fabrikanten in Europa. Voor de uitbreiding van het team zijn wij voor hun op zoek naar een m/v "Projectleider":

  • DAKWERKER. (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: DAKWERKEN MEYNEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het uitvoeren van zowel nieuwbouw als renovatie- en herstellingswerkzaamheden . Uitvoeren van lood- en zinkwerken, leggen van pannen, leien en roofing behoren ook tot jouw takenpakket.

  • iStorm - Project Manager (Expert in Cultural Shift) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For a strategic cultural transformation with transversal impact, I'm looking for a trilingual (NL/FR/EN) Senior Project Manager (min. 10y. exp) specialized in leading and managing business implementation projects with: Strategic non-IT business transformation Setting up the required governance Managing teams as well as multiple and international stakeholders Description End-to-end Project Manager responsibility for a strategic cultural transformation (non-IT) International stakeholder management Team management & coordination Trilingual NL/FR/EN 10y experience as a PM minimum Proven experience in cultural shift Offer International corporate company located in Brussels. 12-month freelance contract.

  • Stage bij het marktonderzoeksbureau Kantar (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Leercontract

    Kantar is de referentie bij uitstek wanneer het om opinie- en marktonderzoek gaat. We leveren zakelijke inzichten aan nationale en internationale klanten uit alle belangrijke activiteitssectoren. In België bestaat Kantar uit 4 gespecialiseerde afdelingen: Kantar Public, Kantar TNS, Kantar Millward Brown en Kantar Media; je vindt ons samen in onze kantoren in Brussel. Onze teams staan garant voor collegialiteit en teamwork, en hebben nog een plaatsje vrij voor een enthousiaste (M/V) stagiair. Als stagiair integreer je je in één van onze onderzoeksteams; een Senior Research Executive staat in voor de dagelijkse opvolging en begeleiding; een ervaren psycholoog is je stagementor en zorgt voor je progressie, tussentijdse evaluaties en eindevaluatie. Je krijgt de kans om ervaring op te doen met alle aspecten van de job van onderzoeker. Binnen onze eerder kleine organisatie krijg je vrij snel kansen om zelf verantwoordelijkheid op te nemen. Je kan ook deelnemen aan ons intern opleidingsprogramma voor startende marktonderzoekers & Discover@Lunch sessies waarbij een collega een boeiend project uit de doeken doet. Heb je een digi passie? Dan sluit je aan bij het digital team dat Kantar op de digitale kaart zet en support geeft aan de verschillende afdelingen. Onze “Digital Angels” werken o.a. aan het uitwerken van een digitaal aanbod (Technology Enabled Research, vb testen van mobiele dagboekjes via smartphones), social listening, interne nieuwsbrieven, externe nieuwsbrieven voor klanten en respondenten, Facebook, Twitter,…

Zoek naar antwoorden van CENTRE DE MEDECINES SPECIALISEES in sociale netwerken
Look for responds of CENTRE DE MEDECINES SPECIALISEES in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRE DE MEDECINES SPECIALISEES. Laat een reactie achter voor CENTRE DE MEDECINES SPECIALISEES. CENTRE DE MEDECINES SPECIALISEES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRE DE MEDECINES SPECIALISEES. Leave a respond for CENTRE DE MEDECINES SPECIALISEES. CENTRE DE MEDECINES SPECIALISEES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRE DE MEDECINES SPECIALISEES op de google maps. Adres en contacten CENTRE DE MEDECINES SPECIALISEES
Location of CENTRE DE MEDECINES SPECIALISEES on the google maps. Address and contacts of CENTRE DE MEDECINES SPECIALISEES

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRE DE MEDECINES SPECIALISEES CENTRE DE MEDECINES SPECIALISEES: Willemarck E | H?TEL DES VENTES HORTA | A.A. HENDERICKX | STADHUIS/H?TEL DE VILLE | sig services

Other related companies as CENTRE DE MEDECINES SPECIALISEES: Willemarck E | H?TEL DES VENTES HORTA | A.A. HENDERICKX | STADHUIS/H?TEL DE VILLE | sig services

CENTRE DE MEDECINES SPECIALISEES is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRE DE MEDECINES SPECIALISEES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07703582763. Het bedrijf CENTRE DE MEDECINES SPECIALISEES bevindt zich op het adres: RUE DE CHESTRET 4-6; 4000; LUIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 597,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 262,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Maatschappelijke dienstverlening. Producten gemaakt in CENTRE DE MEDECINES SPECIALISEES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CENTRE DE MEDECINES SPECIALISEES is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRE DE MEDECINES SPECIALISEES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRE DE MEDECINES SPECIALISEES, openstaande posities, locatie van CENTRE DE MEDECINES SPECIALISEES op de kaart.

CENTRE DE MEDECINES SPECIALISEES is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTRE DE MEDECINES SPECIALISEES, company assigned to the tax number BE07703582763. The company CENTRE DE MEDECINES SPECIALISEES is located at the address: RUE DE CHESTRET 4-6; 4000; LUIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 597,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 262,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Maatschappelijke dienstverlening. Products created in CENTRE DE MEDECINES SPECIALISEES were not found.
The main activity of CENTRE DE MEDECINES SPECIALISEES is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRE DE MEDECINES SPECIALISEES is not available. You also can look at reviews of CENTRE DE MEDECINES SPECIALISEES, open positions, location of CENTRE DE MEDECINES SPECIALISEES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRE DE MEDECINES SPECIALISEES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRE DE MEDECINES SPECIALISEES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRE DE MEDECINES SPECIALISEES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRE DE MEDECINES SPECIALISEES, employees, financial statistics.