D VAN BOSSTRAETEN

Contactgegevens D VAN BOSSTRAETEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D VAN BOSSTRAETEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

D VAN BOSSTRAETEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OLMSTRAAT 326; 1800; VILVOORDE, België

Telefoon (phone): 22520845 (+32-22520845) 22520845 (+32-22520845)

Fax (fax): +32 (55) 551-90-80 +32 (55) 551-90-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D VAN BOSSTRAETEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D VAN BOSSTRAETEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D VAN BOSSTRAETEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D VAN BOSSTRAETEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D VAN BOSSTRAETEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D VAN BOSSTRAETEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D VAN BOSSTRAETEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D VAN BOSSTRAETEN
Products information D VAN BOSSTRAETEN

BTW identificatienummer (tax): BE05205291748
Ondernemingsnummer: 5793884277
Hoofdstad (capital): 207,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 537,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in D VAN BOSSTRAETEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Maatkleding Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D VAN BOSSTRAETEN
(Get full report from official database of BE for D VAN BOSSTRAETEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor D VAN BOSSTRAETEN
Addition kinds of activities for D VAN BOSSTRAETEN

179901. Atletische en recreatieve voorzieningen constructie | Athletic and recreation facilities construction
38120100. Vliegtuigen / luchtvaartvliegtuiginstrumenten en begeleidingssystemen | Aircraft/aerospace flight instruments and guidance systems
38250313. Meter, vermogensfactor en fasehoek | Meters, power factor and phase angle
38450119. Retinoscopen, electromedical | Retinoscopes, electromedical
51910106. Kalksteen, landbouw | Limestone, agricultural
65139903. Pensioen hotel operatie | Retirement hotel operation
72990000. Diverse persoonlijke service | Miscellaneous personal service
73130101. Radio reclame vertegenwoordiger | Radio advertising representative

Werken bij D VAN BOSSTRAETEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D VAN BOSSTRAETEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D VAN BOSSTRAETEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D VAN BOSSTRAETEN. Looking for open vacancies in other companies

  • buschauffeur (m/v/x) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je bent verantwoordelijk voor het veilig vervoeren van personen met een bus. Het gaat vaak over busvervoer van leerlingen en hun begeleiders van de diverse onderwijsinstellingen naar zwembaden, sporthallen, toneelvoorstellingen, daguitstappen/schoolreizen en/of terug, maar kan ook over ander busvervoer gaan bijvoorbeeld in kader van speelpleinwerking, teambuilding activiteiten etc. Je volgt de meest efficiënte route op een veilige manier, zowel voor jezelf, de passagiers als andere weggebruikers. Je laadt en lost de valiezen/andere bagage. Samen met je collega’s zorg je voor een goede dienstverlening aan de klant (hoofdzakelijk onderwijsinstellingen). Je zorgt dat de bus tip top in orde blijft en dat hij goed onderhouden wordt. Ook zorg je ervoor dat de loods waarin de bus gestald wordt, proper blijft. Het goed onderhouden van de bus betekent dat je: tijdig tankt essentiële onderdelen regelmatig controleert de buiten- en de binnenkant van het voertuig reinigt defecten aan het voertuig meldt het onderhoud en de keuring van het voertuig opvolgt. Indien er zich problemen voordoen (vb. files, bus in panne,…) breng je de dispatcher/je leidinggevende onmiddellijk op de hoogte. Je vervult uitvoerende administratieve, technische of onderhoudsopdrachten tijdens wachttijden. Je werkt conform de uurregeling zoals vastgelegd in het arbeidsreglement. Voor deze functie vragen wij de nodige flexibiliteit naar uren toe (er kan vb. ook ochtend- en avondwerk gevraagd worden). Je werkt in omstandigheden die een goede fysieke conditie vereisen.

  • Metser (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent medewerker in de bouw sta je voornamelijk in voor: Je kan metselwerken uitvoeren, in alle fasen van het bouwproces. Je monteert stellingen of steigerwerk en kan planlezen. Je kan kleine bekistingswerken uitvoeren, roofing branden... Je bent een allrounder in ruwbouw.

  • Operator (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    CNC snijden en ponsen - CNC plooien - instellen, programmeren en bedienen - in proces controle - 1e lijn depannage 2 weken ploegwerk: 5u-13u / 13u-21u 1 week dagwerk: 7u30 - 16u

  • Ervaren Vloerder industriële vloeren (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen de afdeling vloersystemen is onze klant - een jong, dynamisch bouwbedrijf actief in totaalrenovatie- op zoek naar vakmannen: Als vloerder bestaat je takenpakket uit de volgende zaken: Je verzorgt het hele proces van voorbereiding tot afwerking. Je verwijdert bestaande kleding en voert het puin af. Je legt industriële en bedrijfsvloeren Je plaatst epoxy, gietvloeren, troffelvloeren, ...

  • Poetshulp regio Meerhout (M/V) (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die hét verschil maakt bij onze particulieren? Actief NV is opzoek naar jou om te poetsen bij gezinnen in Meerhout en Geel. Deze betrekking is beschikbaar op deeltijdse of voltijdse basis vanaf 19 december 2018. Je kan ook rekenen op persoonlijke begeleiding en opvolging op maat. Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van de woning van jouw vaste particulieren en dit in de regio Geel.

  • Huishoudheld (m/v) Regio Middelburg- Solliciteer met SMS (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Middelburg. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - Merelbeke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp Hertsberge-Oostkamp (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. Wij zoeken de geschikte kandidaat om te matchen bij onze klant die graag 16 uren per week hulp zou willen in het huishouden afgewisseld met één andere collega.

  • Medewerker bediening (30u/week) (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een brasserie in Mol is Tempo-Team op zoek naar een medewerker voor in de bediening. Dit mag zowel een student / flexijob of vaste medewerker zijn. Je gaat minimum 30 uren per week werken, dit zowel voor in het weekend, als door de week.

  • Student verkoop (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Als student medewerker onthaal en kassa (m/v) werk je voor een tuin- en dierspeciaalzaak te Oudenaarde. Je bent bereid je in het assortiment te verdiepen en je expertise over te dragen aan de klant. Juiste advies aan klanten geven is voor deze winkel heel belangrijk. Je krijg dan ook de nodige opleidingen hiervoor. Je beheert daarnaast het kassasysteem optimaal en zorgt voor een perfecte uitstraling van het onthaal. Je rapporteert aan de winkelverantwoordelijke. Daarnaast spring je in daar waar nodig volgens nood in de winkel en bij je collega's. Af en toe kan het werk fysisch belastend zijn. Ben je als student 1 of meerdere dagen vrij in de week (bij voorkeur op woensdag en/of vrijdag?

  • Junior Project Manager (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DECON BVBA

    Type: Vaste Job

    Als Junior Project Manager ben je mee verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van het bedrijf. Dit betekent dat je meewerkt aan de voorbereiding van de werf (opmaak lastenboek, aanbestedingen, offertes opvragen bij aannemers). In de werffase volg je de uitvoering op, neem je deel aan de werfvergaderingen en los je problemen op die zich tijdens de werf eventueel voordoen. Meer informatie rond het specifieke takenpakket kan je nalezen in de bijlage.

  • kwaliteitsmedewerker metaalsector (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    In deze functie als kwaliteitscontroleur beweeg je je voor 80% in de productie en ben je voor 20% van je tijd administratief aan het werk. Je volgt het complete proces op vlak van kwaliteitscontrole en stuurt bij waar nodig. Je hebt nauw contact met klanten & leveranciers en handelt klachten correct & professioneel af. Je sensibiliseert de medewerkers rond het belang van kwaliteit. Je houdt ons kwaliteitshandboek up to date. Je steekt ook graag de handen uit de mouwen indien nodig en dat voornamelijk id lakkerij. Je overtuigt onze nieuwe klanten van onze sterke kwaliteitsnormen Je maakt kwaliteitsrapporten aan werkt nauw samen met de meestergast en de planningsmeester.

Zoek naar antwoorden van D VAN BOSSTRAETEN in sociale netwerken
Look for responds of D VAN BOSSTRAETEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor D VAN BOSSTRAETEN. Laat een reactie achter voor D VAN BOSSTRAETEN. D VAN BOSSTRAETEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D VAN BOSSTRAETEN. Leave a respond for D VAN BOSSTRAETEN. D VAN BOSSTRAETEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D VAN BOSSTRAETEN op de google maps. Adres en contacten D VAN BOSSTRAETEN
Location of D VAN BOSSTRAETEN on the google maps. Address and contacts of D VAN BOSSTRAETEN

Andere gerelateerde bedrijven als come D VAN BOSSTRAETEN D VAN BOSSTRAETEN: Putman D | DASSEVILLE C | De Balans BVBA | TOM VAN DER VURST | Geerts S

Other related companies as D VAN BOSSTRAETEN: Putman D | DASSEVILLE C | De Balans BVBA | TOM VAN DER VURST | Geerts S

D VAN BOSSTRAETEN is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D VAN BOSSTRAETEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05205291748. Het bedrijf D VAN BOSSTRAETEN bevindt zich op het adres: OLMSTRAAT 326; 1800; VILVOORDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 207,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 537,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Maatkleding Fab. Producten gemaakt in D VAN BOSSTRAETEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van D VAN BOSSTRAETEN is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D VAN BOSSTRAETEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D VAN BOSSTRAETEN, openstaande posities, locatie van D VAN BOSSTRAETEN op de kaart.

D VAN BOSSTRAETEN is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is D VAN BOSSTRAETEN, company assigned to the tax number BE05205291748. The company D VAN BOSSTRAETEN is located at the address: OLMSTRAAT 326; 1800; VILVOORDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 207,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 537,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Maatkleding Fab. Products created in D VAN BOSSTRAETEN were not found.
The main activity of D VAN BOSSTRAETEN is Services, Not Elsewhere Classified, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of D VAN BOSSTRAETEN is not available. You also can look at reviews of D VAN BOSSTRAETEN, open positions, location of D VAN BOSSTRAETEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over D VAN BOSSTRAETEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D VAN BOSSTRAETEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D VAN BOSSTRAETEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D VAN BOSSTRAETEN, employees, financial statistics.