B. DECANNIERE

Contactgegevens B. DECANNIERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B. DECANNIERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

B. DECANNIERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROTERIJSTRAAT 71; 8520; KUURNE, België

Telefoon (phone): 56356912 (+32-56356912) 56356912 (+32-56356912)

Fax (fax): +32 (56) 743-73-76 +32 (56) 743-73-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B. DECANNIERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B. DECANNIERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B. DECANNIERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B. DECANNIERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B. DECANNIERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B. DECANNIERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B. DECANNIERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B. DECANNIERE
Products information B. DECANNIERE

BTW identificatienummer (tax): BE05653533935
Ondernemingsnummer: 8316345214
Hoofdstad (capital): 241,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 614,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in B. DECANNIERE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Maatkleding Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B. DECANNIERE
(Get full report from official database of BE for B. DECANNIERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor B. DECANNIERE
Addition kinds of activities for B. DECANNIERE

267302. Voedselopslag en vuilniszakken (kunststof) | Food storage and trash bags (plastic)
802199. Kantoren en klinieken van tandartsen, nec | Offices and clinics of dentists, nec
20530000. Bevroren bakkerijproducten, behalve brood | Frozen bakery products, except bread
50919906. Go-carts | Go-carts
91110203. Gouverneurs 'kantoor | Governors' office

Werken bij B. DECANNIERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B. DECANNIERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B. DECANNIERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B. DECANNIERE. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers bijverdienste (week of weekend) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant produceert hoogwaardige folie voor tal van toepassingen voor industriële en consumentenverpakkingen in uiteenlopende sectoren, waaronder productiebedrijven, de voedingsindustrie, de bouw en de chemische industrie. Als operator sta je in voor de goede voortgang van het productieproces en grijp je in wanneer nodig. Je bedient en controleert extrusiemachines. Je controleert de kwaliteit van het product. Je rapporteert over het verloop van de productie We zijn op zoek naar extra poolmedewerkers die graag bijklussen ! graag personen die reeds tewerkgesteld zijn en geregeld vrij zijn in de week of weekend bij voorkeur technische bagage zowel mogelijkheden in 2 ploegen als in de nacht

  • Medewerker verkoop (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je stalt de goederen uit en je houdt de winkel en voorraadruimtes op orde. Je informeert klanten over de diverse producten. Soms vraagt men je de uitstalramen te schikken, geld van klanten te innen of gedurende enige tijd de verantwoordelijkheid over te nemen voor de zaak. Je werkt in winkel of kleinhandelszaak of in een gespecialiseerd grootwarenhuis. Je werkt rechtstaand en loopt veel af en aan. Men vraagt je soms je kledij aan te passen aan de producten en de stijl van de zaak. Je hebt interesse voor de modewereld en zijn producten. Je houdt van verkopen. Je werkt ook op zaterdag.

  • Werfleider CV/S (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Brussel zijn we op zoek naar een gemotiveerde werfleider. Je hebt de leiding over je team en helpt ook mee waar nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zandvliet – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZANDVLIET)

    Regio: ZANDVLIET

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten M/V - Sint Katelijne Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Studentenjob

    Bakkerij Carl is steeds op zoek naar gemotiveerde studenten M/V die graag een centje willen bijverdienen. Voor onze nieuwe vestiging te Sint Katelijne zijn we op zoek naar studenten die kunnen werken op zaterdag en/of zondag, alsook tijdens vakantieperiodes Waaruit bestaan je taken: Bedienen van de klanten aan de bakkerij en in de verbruiksruimte (opdienen) Op orde houden van de winkel Aanvullen van de stock ... Op welke dagen kan je bij ons werken: Keuze in uren om te werken Op weekdagen, indien je geen school hebt Tijdens de weekends Tijdens schoolvakanties

  • Jobstudent verkoopsmedewerker beddenwinkel (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een slaapspeciaalzaak die zich richt op slaapadvies en de verkoop van matrassen, bedden, boxspring, lattenbodems, hoofdkussens, dekbedden, bedlinnen en bedaccessoires en decoratie zijn we op zoek naar jobstudenten. Jouw takenpakket als verkoper bestaat uit: Ingeven van bestelbonnen in hun ERP pakket Opvolgen van de voorraad in het filiaal Ontvangen van voorschotten en saldo's Dienst na verkoop Prijzen van artikelen Opmaken van bedden Netjes houden van de showroom

  • GLASZETTERS (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: MARIVER

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen van glas: enkel/dubbel glas, glazen deuren, glazen panelen, spiegels, ed. Het gaat om zowel herstellingswerken, renovaties en nieuwbouwprojecten.

  • Aankoper (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een technologische speler regio Erpe Mere is VIO op zoek naar een ervaren Aankoper.  Als deel van een gemotiveerd aankoopteam gepassioneerd door technologie, sta je in voor de aankoop van mechanische en elektronische materialen.  Je bent verantwoordelijk voor de relatie met leveranciers en producenten.  Je staat in voor prijsonderhandelingen.  Je plaatst bestellingen voor nieuwe projecten.  Day-to-day purchasing behoort tot jouw takenpakket.  Je volgt leveringen op.  Ben jij sterk in verbale communicatie (NL/ENG) en spreekt deze functie jou aan? Stuur dan zeker je cv naar [email protected]

  • Bouwkundig Tekenaar (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Ben jij ook zo gepassioneerd door het uittekenen van een ontwerp betreffende wegen- en rioleringswerken, de buitenaanleg van openbaar domein en de hydraulische wereld? Samen met de projectverantwoordelijke bespreek je het volledige ontwerp, maak je de meetstaat en de raming op en teken je het ontwerp uit in AutoCAD / Civil 3D. Je tracht zoveel als mogelijk creatieve en innovatieve voorstellen te doen voor elke specifiek project. Je organiseert de planafdrukken via een extern bureau en beheert tevens de digitale tekenbestanden.

  • Enthousiaste verpleegkundige in de thuiszorg setting (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ZUID OOST VLAANDERE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als thuisverpleegkundige ga je zelfstandig de baan op om de patiënten in hun thuisomgeving de juiste zorgen (hygiënische zorg, wondzorg, inspuitingen, stomazorg, enz.) toe te dienen. Je doet afwisselend een week enkel de vroegdienst, gevolgd door een week vroeg-laatdienst. Het werk is heel variërend en de patiënten dankbaar. Bijzondere aandacht voor het behoud van de continuïteit van de dienstverlening (technische verpleegkundige handelingen en de bijhorende administratie) en nauwkeurig werken zijn jouw mantra. Patiënten zet je steeds op de eerste plaats. Je bent sociaal en kan makkelijk een band opbouwen met mensen. Herken jij je hierin? Dan ben jij de collega die we zoeken!

  • Psycholoog / relatietherapeut (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK FACET

    Type: Zelfstandige activiteit

    · gemotiveerde Psycholoog (M/V) en/of Seksuoloog · flexibiliteit, zowel zelfstandig als in teamverband kunnen functioneren · een goede portie enthousiasme, professionaliteit en de bereidheid om je als zelfstandige te profileren en positioneren, contacten met doorverwijzers te onderhouden en uit te bouwen. · therapeutische betrokkenheid is een must! · Beschikbaarheid 2d /week (woensdag + donderdag), volledige dagen op termijn, starten met avonduren. Proefperiode van 1j, nadien langdurig engagement.

  • Junior Dossierbeheerder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CONESSENCE

    Type: Werfreserve

    Voor een boekhoudkantoor regio oostende zoeken we een JUNIOR DOSSIERBEHEERDER Taken: Beheer van diverse vennootschappen - inboeken aan - en verkoopfacturen - inboeken bankuittreksels - voorbereiden btw-aangites - voorbereiden afsluitingen - voorbereiden fiscale aangiftes en jaarrekeningen

Zoek naar antwoorden van B. DECANNIERE in sociale netwerken
Look for responds of B. DECANNIERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor B. DECANNIERE. Laat een reactie achter voor B. DECANNIERE. B. DECANNIERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B. DECANNIERE. Leave a respond for B. DECANNIERE. B. DECANNIERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B. DECANNIERE op de google maps. Adres en contacten B. DECANNIERE
Location of B. DECANNIERE on the google maps. Address and contacts of B. DECANNIERE

Andere gerelateerde bedrijven als come B. DECANNIERE B. DECANNIERE: BOUCHERIE ROGER & OLIVIER | TOTSIS S | R.T.C. LOUVIEROIS | SPAR | DANNY MYNY

Other related companies as B. DECANNIERE: BOUCHERIE ROGER & OLIVIER | TOTSIS S | R.T.C. LOUVIEROIS | SPAR | DANNY MYNY

B. DECANNIERE is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is B. DECANNIERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05653533935. Het bedrijf B. DECANNIERE bevindt zich op het adres: ROTERIJSTRAAT 71; 8520; KUURNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 241,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 614,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Maatkleding Fab. Producten gemaakt in B. DECANNIERE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van B. DECANNIERE is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B. DECANNIERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B. DECANNIERE, openstaande posities, locatie van B. DECANNIERE op de kaart.

B. DECANNIERE is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is B. DECANNIERE, company assigned to the tax number BE05653533935. The company B. DECANNIERE is located at the address: ROTERIJSTRAAT 71; 8520; KUURNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 241,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 614,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Maatkleding Fab. Products created in B. DECANNIERE were not found.
The main activity of B. DECANNIERE is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of B. DECANNIERE is not available. You also can look at reviews of B. DECANNIERE, open positions, location of B. DECANNIERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over B. DECANNIERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B. DECANNIERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B. DECANNIERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B. DECANNIERE, employees, financial statistics.