CBV SA - Compagnie Belge de Ventilateurs

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • CBV SA - Compagnie Belge de Ventilateurs
Private companiesTobacco Products • CBV SA - Compagnie Belge de Ventilateurs

Contactgegevens CBV SA - Compagnie Belge de Ventilateurs: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CBV SA - Compagnie Belge de Ventilateurs: address, phone, fax, email, website, opening hours

CBV SA - Compagnie Belge de Ventilateurs

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Parc Industriel du Monceau 4130 Esneux, België

Telefoon (phone): 04.228 86 86 (+32-04.228 86 86) 04.228 86 86 (+32-04.228 86 86)

Fax (fax): 04.228 86 87 (+32-04.228 86 87) 04.228 86 87 (+32-04.228 86 87)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CBV SA - Compagnie Belge de Ventilateurs: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CBV SA - Compagnie Belge de Ventilateurs"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CBV SA - Compagnie Belge de Ventilateurs"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CBV SA - Compagnie Belge de Ventilateurs, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CBV SA - Compagnie Belge de Ventilateurs. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CBV SA - Compagnie Belge de Ventilateurs, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CBV SA - Compagnie Belge de Ventilateurs. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CBV SA - Compagnie Belge de Ventilateurs
Products information CBV SA - Compagnie Belge de Ventilateurs

BTW identificatienummer (tax): BE05598327636
Ondernemingsnummer: 2529571533
Hoofdstad (capital): 748,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 187,000 EUR
Werknemers (employees): 26 to 39
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Axial-flow fans; Centrifugal fans; Fans made of plastic; Fans, blowers; High-pressure ventilators, high-pressure fans; Industrial fans; Roof fans; Spare parts for fans; Special fans; Stainless steel fans; Tunnel fans

Product categorie (product category): Axial Fans

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CBV SA - Compagnie Belge de Ventilateurs
(Get full report from official database of BE for CBV SA - Compagnie Belge de Ventilateurs)

Aanvulling soorten activiteiten voor CBV SA - Compagnie Belge de Ventilateurs
Addition kinds of activities for CBV SA - Compagnie Belge de Ventilateurs

232901. Heren en jongens sportkleding en atletische kleding | Men's and boys' sportswear and athletic clothing
28190605. Nucleaire brandstof en kernen, anorganisch | Nuclear fuel and cores, inorganic
28420202. Bijenwas, verwerking van | Beeswax, processing of
34529908. Houtschroeven | Wood screws
36949901. Armaturen, auto | Armatures, automotive
52610206. Gazon ornamenten | Lawn ornaments
56610102. Schoenen, orthopedisch | Shoes, orthopedic
73590100. Verhuur van huishoudelijke schoonmaak- en onderhoudsmiddelen | Home cleaning and maintenance equipment rental services
96510101. Bankregulerende agentschap, overheid | Banking regulatory agency, government

Werken bij CBV SA - Compagnie Belge de Ventilateurs: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CBV SA - Compagnie Belge de Ventilateurs: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CBV SA - Compagnie Belge de Ventilateurs. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CBV SA - Compagnie Belge de Ventilateurs. Looking for open vacancies in other companies

  • Dispatcher (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een grondige opleiding zorg je voor een optimale coördinatie van interventies voor pechverhelping en mobile check. Je werkt samen met de medewerkers van onze "Centrale Binnenland", de wegendienst (wegenwachters en fields coördinatoren) en de externe partners o.a. garages, takel-, en sleepdiensten. Je zet de wegenwachters zo efficiënt mogelijk in teneinde de wachttijden voor de klanten te beperken. Je controleert steeds de contractvoorwaarden en de klantengegevens voor elke interventie. Je contacteert de klanten en verschaft hen de nodige inlichtingen. Je verzorgt de administratieve afwerking van iedere interventie. Je staat in voor de correcte opvolging van de dossiers zodat de klantentevredenheid gegarandeerd wordt.

  • Exclusieve huishoudhulp te Ieper 17 uren per week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 17 u per week voor een gastgezin wonende te Ieper.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag een halve dag , woensdagnamiddag vanaf 11.30-17.30 u u en vrijdag een volle dag(7 u ) in dit gastgezin. U staat in voor het onderhoud van het huis , daarnaast kookt u een potje op woensdag en doet u de boodschappen. U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons dynamisch en jong drukbezet gastgezin kijkt uit naar uw komst en verwachten dat u zelf initiatief neemt en werk ziet. Is dit iets voor u? Geef ons dan snel een seintje! De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp Hulshout (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Student winkelverkoop - woensdagnamiddag (SCHAFFEN)

    Regio: SCHAFFEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Schaffen zijn we op zoek naar een student in winkelverkoop voor woensdagnamiddagen doorheen het schooljaar. Werken in de vakanties is ook mogelijk.  De werkuren liggen afhankelijk van je school tussen 12u30 en 18u45. Je taken bestaan uit: Kassawerk Rekken bijvullen .. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Verkoper slagerij bijverdienste (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie traiteurzaak te Ingelmunster zoekt Randstad een medewerker om op één van volgende momenten mee te helpen in de winkel voor het bedienen van klanten. woensdagnamiddag zaterdagvoormiddag (7u - 14u) zondagvoormiddag (7u - 14u)

  • Jobstudent - marketing/communicatie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven én gepassioneerde jobstudent met kennis van communicatie, marketing en social media. Kan jij jezelf, naast je studies, ongeveer 1 à 2 dagen per week vrij maken om nog een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • Project Engineer A&E&I (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Progressive Recruitment

    Type: Vaste Job

    Project Engineer Automation and/or E&I Voor een bedrijf dat actief is in de petrochemie zoek ik momenteel een Project Engineer Automation en een Project Engineer E&I om een nieuw project te leiden. Het betreft een uitbreidingsproject van enkele miljoenen waarin je mee de leiding zal nemen. Het bedrijf ligt op een fileluwe locatie op de Linkeroever van Antwerpen. De functie: Als Project Engineer overschouw je het project tijdens elke fase. Je zorgt hierbij ook voor ondersteuning op gebied van engineering. Je staat in voor haalbaarheidsstudies op gebied van budget en techniciteit. Verder sta je ook in voor het engineering ontwerp (concept). Je maakt de budgetten op aan de hand van de gedetailleerde ontwerpen die je maakte. Planning van de constructie en de volledige follow-up behoren ook tot je takenpakket. Tot slot sta je ook in voor de commissioning. Het gezochte profiel: Bij voorkeur ben je Burgerlijk Ingenieur of Industrieel Ingenieur. Qua ervaring heb je minstens twee jaren op de teller staan. In een groot project is het belangrijk dat je over goede communicatieve vaardigheden beschikt. Daarnaast is het belangrijk dat je sterk bent in het opmaken van planningen en een pro-actief ingesteld bent. Aanbod: De kans om deel uit te maken van een topproject dat je CV heel wat kleur zal geven. Verschillende doorgroeimogelijkheden, zowel op korte als op lange termijn. Mooi salarispakket dat afhangt van je ervaring. Door de ligging is het terrein goed bereikbaar voor iedereen die uit Oost-Vlaanderen en Antwerpen komt. Indien je de Kennedytunnel moet passeren kan je files vermijden door de glijtijden.

  • Dossierbeheerder Employee Benefits verzekeringen (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: Vanbreda Risk & Benefits

    Type: Vaste Job

    Onze afdeling Employee Benefits helpt onze klanten bij het opzetten van sociale zekerheidsplannen die het best aansluiten bij hun HR-beleid. Onze adviseurs ontwikkelen plannen op maat en werken mee aan een goede implementatie en communicatie. Je bent dé gesprekspartner en vertrouwenspersoon voor je toegewezen klantenportefeuille. Je helpt je klanten verder met vragen aangaande Employee Benefits verzekeringen (pensioen, overlijden, bonusplannen, werkonbekwaamheid, hospitalisatie,…) en werkt mee aan een op maat gemaakte oplossing. Je treedt op als adviseur en verlengde van de HR dienst van jouw klanten. Je verzorgt van A tot Z het administratief beheer van de verzekeringsdossiers. Je zorgt ervoor dat polissen op maat uitgewerkt, aangepast en opgevolgd worden. Je controleert nauwkeurig en kritisch de administratieve stukken en dossiers van je klanten. Je bouwt expertise op binnen het domein van Employee Benefits verzekeringen voor zowel zelfstandigen als loontrekkenden. Je ondersteunt de accountmanager door het voorbereiden van klantenbezoeken en opmaken van inventarissen.

  • Assistant Storemanager - Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Vaste Job

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • Online content marketing (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MATRASSEN FOUCART

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken iemand dynamisch die kan werken met websites (magento) en social media en hierrond acties, promoties en dergelijke te verwezelijken zodat er een goeie verkoop uit volgt.

  • Dierenverzorger (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: DIERENHOTEL DE HOEVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verzorgen van honden en katten in het pension. Schoonmaken van de dierenverblijven. Ontvangen/afgeven van de dieren van/aan de eigenaars. Uitlaten van de honden op de speelweiden. Voederen/water geven aan de dieren.

  • NRB - Analyste Fonctionnel Senior GIS (NAMUR)

    Regio: NAMUR

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dans le cadre du programme Smart Grid (track ADMS), nous sommes à la recherche d'un analyste fonctionnel Senior GIS afin de renforcer l'équipe en place. Description de la mission En tant qu'Analyste fonctionnel Senior GIS IT : Il participera aux activités de cadrage visant à identifier et décrire les solutions informatiques répondant au mieux à l'ensemble des requirements business identifiés Il aura pour tâches la réalisation d'analyses fonctionnelles visant à mettre en place de nouveaux outils liés au domaine SmartGrid. Il alimentera et maintiendra (en support du Product Owner) les backlogs de développement de ces nouveaux outils (Agile - Scrum). Il formalisera les plans de tests et testera les développements réalisés afin d'en valider l'aspect fonctionnel. Il répondra directement à l'ITPL (chef de projet IT) du projet. Il participera au sein de l'équipe Scrum à la livraison de produits répondant aux attentes du business en respectant un planning et un budget établi. Description des compétences et connaissances spécifiques requises Expérience dans le domaine du GIS. Expérience en UML et BPMN. Familier avec la méthodologie Agile Scrum. Une expérience dans le domaine des Utilities est un "plus". Une affinité avec les aspects techniques (DB, coding, ...) est un "plus".

Zoek naar antwoorden van CBV SA - Compagnie Belge de Ventilateurs in sociale netwerken
Look for responds of CBV SA - Compagnie Belge de Ventilateurs in social networks

Lees alle opmerkingen voor CBV SA - Compagnie Belge de Ventilateurs. Laat een reactie achter voor CBV SA - Compagnie Belge de Ventilateurs. CBV SA - Compagnie Belge de Ventilateurs bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CBV SA - Compagnie Belge de Ventilateurs. Leave a respond for CBV SA - Compagnie Belge de Ventilateurs. CBV SA - Compagnie Belge de Ventilateurs on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CBV SA - Compagnie Belge de Ventilateurs op de google maps. Adres en contacten CBV SA - Compagnie Belge de Ventilateurs
Location of CBV SA - Compagnie Belge de Ventilateurs on the google maps. Address and contacts of CBV SA - Compagnie Belge de Ventilateurs

Andere gerelateerde bedrijven als come CBV SA - Compagnie Belge de Ventilateurs CBV SA - Compagnie Belge de Ventilateurs: DEN HAERD | DSM KEUKENS | Deck | V.P.PNEUS | MAPE NV

Other related companies as CBV SA - Compagnie Belge de Ventilateurs: DEN HAERD | DSM KEUKENS | Deck | V.P.PNEUS | MAPE NV

CBV SA - Compagnie Belge de Ventilateurs is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CBV SA - Compagnie Belge de Ventilateurs, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05598327636. Het bedrijf CBV SA - Compagnie Belge de Ventilateurs bevindt zich op het adres: Parc Industriel du Monceau 4130 Esneux. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 26 to 39 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 748,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 187,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Axial Fans. Lijst met producten zijn Axial-flow fans; Centrifugal fans; Fans made of plastic; Fans, blowers; High-pressure ventilators, high-pressure fans; Industrial fans; Roof fans; Spare parts for fans; Special fans; Stainless steel fans; Tunnel fans.
De hoofdactiviteit van CBV SA - Compagnie Belge de Ventilateurs is Tabaksproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CBV SA - Compagnie Belge de Ventilateurs is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CBV SA - Compagnie Belge de Ventilateurs, openstaande posities, locatie van CBV SA - Compagnie Belge de Ventilateurs op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CBV SA - Compagnie Belge de Ventilateurs is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is CBV SA - Compagnie Belge de Ventilateurs, company assigned to the tax number BE05598327636. The company CBV SA - Compagnie Belge de Ventilateurs is located at the address: Parc Industriel du Monceau 4130 Esneux. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 26 to 39 employees work in this company. Capital - 748,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 187,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Axial Fans. List of products are Axial-flow fans; Centrifugal fans; Fans made of plastic; Fans, blowers; High-pressure ventilators, high-pressure fans; Industrial fans; Roof fans; Spare parts for fans; Special fans; Stainless steel fans; Tunnel fans.
The main activity of CBV SA - Compagnie Belge de Ventilateurs is Tobacco Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CBV SA - Compagnie Belge de Ventilateurs is not available. You also can look at reviews of CBV SA - Compagnie Belge de Ventilateurs, open positions, location of CBV SA - Compagnie Belge de Ventilateurs on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CBV SA - Compagnie Belge de Ventilateurs, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CBV SA - Compagnie Belge de Ventilateurs, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CBV SA - Compagnie Belge de Ventilateurs, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CBV SA - Compagnie Belge de Ventilateurs, employees, financial statistics.