APC CONSULT

Contactgegevens APC CONSULT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data APC CONSULT: address, phone, fax, email, website, opening hours

APC CONSULT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT HUBERTUSSTRAAT 42; 2600; ANTWERPEN (GROOT), België

Telefoon (phone): 32319995 32319995

Fax (fax): +32 (61) 992-28-27 +32 (61) 992-28-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) APC CONSULT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "APC CONSULT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "APC CONSULT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van APC CONSULT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen APC CONSULT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of APC CONSULT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees APC CONSULT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti APC CONSULT
Products information APC CONSULT

BTW identificatienummer (tax): BE06147369384
Ondernemingsnummer: 4334350585
Hoofdstad (capital): 891,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 523,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in APC CONSULT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques. Bureaux-conseils divers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor APC CONSULT
(Get full report from official database of BE for APC CONSULT)

Aanvulling soorten activiteiten voor APC CONSULT
Addition kinds of activities for APC CONSULT

804902. Fysiotherapeut | Physical therapist
01190300. Oliekorrels | Oil grains
23890101. Cummerbunds | Cummerbunds
50320307. Tegel, structurele klei | Tile, structural clay
73319900. Directe postadvertentieservice, niet inbegrepen | Direct mail advertising services, nec

Werken bij APC CONSULT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in APC CONSULT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor APC CONSULT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for APC CONSULT. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegchef vaste nacht (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken iemand die openstaan voor een intense opleiding intern tot hij of zij het volledige proces en machinepark kent om daarna: als een coach en organisator de productie te kunnen begeleiden. operatoren kunnen opvolgen en ondersteunen nieuwe operatoren goed begeleiden en door middel van voorstellen bepaalde pannes te helpen oplossen. de taal van het management kan spreken en de taal van de werkvloer begrjipt. Doelstellingen van het management kunnen vertalen naar de werkvloer. duidelijke opdrachten kunnen geven en deze ook opvolgen/controleren.

  • HUISHOUDHULPEN BIERBEEK (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Bierbeek en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Korbeek-Lo, Opvelp, Lovenjoel en Bierbeek.

  • Huishoudhelden Zedelgem - Loppem gezocht! (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Zandhoven (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

  • Enthousiaste huishoudhulp te Sint-Martens-Latem (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

  • Productie Manager (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiende KMO, gespecialiseerd in mechanische herstellingen op maat, zijn we op zoek naar een technisch sterke productie manager. Je wordt verantwoordelijk voor het hele operationele proces van A tot Z: vanaf het binnen komen van de order tot en met de dienst na verkoop. Je stuurt een 10-tal mensen aan die instaan voor het werk in de atelier en op de baan (service). Verder beheer je ook alle administratieve opvolging: werkbonnen, uurroosters, planning, contact met leveranciers en klanten, ... Je werkt nauw samen met de CEO, de zaakvoerder, de werkvoorbereider en de back office. Als operationeel verantwoordelijke steek je ook graag zelf de handen uit de mouwen. Je werkt mee met als doel het behalen van de deadlines en vlekkeloze kwaliteit van het afgeleverde product.

  • R&D Ontwerper Solid Works (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: 100% LIGHT

    Type: Vaste Job

    Als R&D ontwerper werk je in een vast team van productontwikkelaars/ontwerpers. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling (software: 3D Solid Works Professional) en kwaliteitsborging bij de creatie van de nieuwe (prototype) verlichtingstoestellen Hiervoor werk je nauw samen met Productie, Sales en Marketing. Naast de technische en administratieve ondersteuning van het Sales team bestaat uw taak er ook in maatwerkprojecten (volledig) uit te werken. Doelstelling is het afgewerkte product de unieke eigenschappen te geven om deel uit te maken van de architecturale wereldtop. Je doorloopt de diverse stadia, gaande van conceptueel denken, schetsen, aanmaak prototypes tot en met het afleveren van een industrial released product. Hierbij horen de technische uitwerking met de nodige specificaties voor interne en externe, kwaliteitsgeborgde fabricatie. Evenals het opstellen of begeleiden van de nodige Technische fiches en Bijsluiters (software: Indesign/Illustrator) Hiervoor werk je naast het R&D-team, samen met productiemensen alsook met onze externe leveranciers

  • Machine-operator (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een producent van latexschuim zoekt Konvert machinebedienaars (m/v). Je bent verantwoordelijk om je productielijn continu draaiende te houden. Als er zich storingen of pannes voordoen, bekijk je wat je zelf kan oplossen. Indien nodig, schakel je de hulp in van collega's die reeds een vooropleiding genoten. In dit geval, verleen je hen assistentie en gebruik je deze samenwerking als leermoment om je technische expertise verder uit te bouwen. Je volgt de voorgeschreven richtlijnen maar blijft steeds kritisch nadenken. Eventuele verbeteringen of innovaties bespreek je met de leidinggevende. Jij bent eigenaar van je machine, dus we verwachten van jou veel input rond verbeteringen. Tot slot ben jij de verantwoordelijke voor het instellen en bijsturen van de procesparameters - opstarten en stoppen van de machine. Je meldt en rapporteert over stilstanden aan je leidinggevende. In dit alles staat veilig werken en kwaliteit steeds voorop. Een stevige dosis gezond verstand en redeneervermogen zijn voor deze functie belangrijker dan een specifieke opleiding of diploma. Je hebt oog voor detail, je werkt nauwkeurig en focust op kwaliteit van je werk. Je bent leergierig en hebt de technische interesse om de werking van de machine aan te leren. Je bent positief ingesteld en maakt graag deel uit van een team. Je bent bereid om eventueel te werken in 2 ploegen.

  • Wij zoeken zelfstandige monteurs met reeds ervaring in het plaatsen van garagepoorten! (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: VACO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze groeiende KMO legt zich reeds 15 jaar toe op de productie en plaatsing van poorten en hekken. Wij werken zowel voor particuliere als industriële klanten in de regio. Wij leveren steeds maatwerk en streven ernaar om met de beste materialen te werken. Om onze klanten de vereiste kwaliteit te kunnen blijven garanderen kijken wij uit naar extra collega’s voor ons montageteam: Jouw uitdaging: Als monteur ben je van A tot Z verantwoordelijk voor het plaatsen van garagepoorten. A tot Z betekent: · Ophangsystemen aanbrengen · Motoren bevestigen en regelen · Aanbrengen van elektrische bedradingen · Assemblage · Eventueel de oude poort uitbreken bij renovatie · Plaatsen en aansluiten van toebehoren, dit zowel mechanisch als elektrisch · De werking uitleggen aan de klant · … Onze monteurs leveren eveneens service en voeren herstellingen uit op de geplaatste installaties: · De werking van het materiaal en de kritieke punten controleren · Mechanische onderdelen schoonmaken, bijstellen, smeren, aandraaien, … · Opvolggegevens van interventies registreren · Defecte onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen · Technische ondersteuning bieden aan collega’s · Luisteren naar de behoeften van de klant en extra werkzaamheden uitvoeren indien nodig · …

  • DEELTIJDS BEGELEID(ST)ERS KINDEROPVANG PETER PAN (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG

    Type: Werfreserve

    Als begeleid(st)er sta je in voor de opvang van kinderen tussen 2,5 jaar en 12 jaar voor en na de schooluren, schoolvrije dagen en vakanties. Je zorgt samen met je collega’s voor een gevarieerd spelprogramma en spelmogelijkheden en zorgt voor de praktische organisatie van dagelijkse opvang (zoals afnemen aanwezigheden, boodschappen, …)

  • Flexi-job : Chocolatier M te Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: CHOCOLATIER M

    Type: Flexijob

    Verkoop in onze ambachtelijke chocoladewinkel, aangename werksfeer.

  • Nachtwaker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: HOTEL ECU

    Type: Flexijob

    Als nachtwaker ben je het aanspreekpunt van de gasten tijdens de nacht. Je bent verantwoordelijk voor de goede werking van het onthaal en (tele)communicatie. Je maakt regelmatig een rondgang door het hotel om de veiligheid van onze gasten te waarborgen. Je staat in voor het onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes van het hotel en je bereidt het ontbijt voor. Jij zorgt ervoor dat de gasten zich welkom voelen en maakt deel uit van het gastvrije team van het hotel. Jouw functie · Check-in van de late gasten · Check-out van de vroeg vertrekkende gasten · Nodige informatie geven aan gasten · Bediening telefoooncentrale · Verzorgen van de wekdienst · Onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes · Waarborgen van de veiligheid van gasten en het gebouw · Eventuele problemen/klachten oplossen · Beheren van de rust in het hotel · Aanvullen van de verschillende stockages · Voorbereiden van het ontbijt · Klaarzetten van de meetingzalen

Zoek naar antwoorden van APC CONSULT in sociale netwerken
Look for responds of APC CONSULT in social networks

Lees alle opmerkingen voor APC CONSULT. Laat een reactie achter voor APC CONSULT. APC CONSULT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for APC CONSULT. Leave a respond for APC CONSULT. APC CONSULT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie APC CONSULT op de google maps. Adres en contacten APC CONSULT
Location of APC CONSULT on the google maps. Address and contacts of APC CONSULT

Andere gerelateerde bedrijven als come APC CONSULT APC CONSULT: IDEA | LUDOTHبQUE DE SAINT VAAST | Linda | ABIMO MOTORHOMES | BAKKERIJ COETSIERS

Other related companies as APC CONSULT: IDEA | LUDOTHبQUE DE SAINT VAAST | Linda | ABIMO MOTORHOMES | BAKKERIJ COETSIERS

APC CONSULT is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is APC CONSULT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06147369384. Het bedrijf APC CONSULT bevindt zich op het adres: SINT HUBERTUSSTRAAT 42; 2600; ANTWERPEN (GROOT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 891,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 523,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Bureaux-conseils divers. Producten gemaakt in APC CONSULT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van APC CONSULT is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van APC CONSULT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van APC CONSULT, openstaande posities, locatie van APC CONSULT op de kaart.

APC CONSULT is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is APC CONSULT, company assigned to the tax number BE06147369384. The company APC CONSULT is located at the address: SINT HUBERTUSSTRAAT 42; 2600; ANTWERPEN (GROOT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 891,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 523,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. Bureaux-conseils divers. Products created in APC CONSULT were not found.
The main activity of APC CONSULT is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of APC CONSULT is not available. You also can look at reviews of APC CONSULT, open positions, location of APC CONSULT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over APC CONSULT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf APC CONSULT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about APC CONSULT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company APC CONSULT, employees, financial statistics.