DE BIE KRISTA

Contactgegevens DE BIE KRISTA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE BIE KRISTA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE BIE KRISTA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TOLHUISLAAN 11; 9000; GENT-CENTRUM, België

Telefoon (phone): 92253525 (+32-92253525) 92253525 (+32-92253525)

Fax (fax): +32 (58) 968-12-66 +32 (58) 968-12-66

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE BIE KRISTA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE BIE KRISTA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE BIE KRISTA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE BIE KRISTA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE BIE KRISTA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE BIE KRISTA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE BIE KRISTA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE BIE KRISTA
Products information DE BIE KRISTA

BTW identificatienummer (tax): BE05659576416
Ondernemingsnummer: 3442260742
Hoofdstad (capital): 616,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 486,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Services: Droit Commercial & Concurrentiel, Droit Familial, Pratique Judiciaire G茅n茅rale.. Sp茅cialit茅s: Pratique Judiciaire G茅n茅rale, Droit Commercial & Concurrentiel, Droit Familial.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques. Balie van Gent. Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE BIE KRISTA
(Get full report from official database of BE for DE BIE KRISTA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE BIE KRISTA
Addition kinds of activities for DE BIE KRISTA

353601. takels | Hoists
361300. Schakelapparatuur en schakelapparatuur | Switchgear and switchboard apparatus
02599900. Pluimvee en eieren, nec, nec | Poultry and eggs, nec, nec
27310201. Boekclubs: uitgeverij en drukwerk | Book clubs: publishing and printing
34330107. Stokers, mechanisch: huishoudelijk of industrieel | Stokers, mechanical: domestic or industrial
34919900. Industriële kleppen, nec | Industrial valves, nec
35470203. Galvaniserende lijnen (machines voor de walsbouw) | Galvanizing lines (rolling mill equipment)
50859907. Lapidaire apparatuur | Lapidary equipment
86410202. Universiteitsklub | University club
87429903. Buitenlandse adviseur | Foreign trade consultant

Werken bij DE BIE KRISTA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE BIE KRISTA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE BIE KRISTA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE BIE KRISTA. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerkers voor industriële bakkerij (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de medewerker die wij zoeken voor een industriële bakkerij?  Jouw takenpakket hangt af van de afdeling / productielijn waar je komt te staan.   Voor de volgende taken kan je worden ingeschakeld : - Productie van patisserie, - Klaarzetten van de afgewerkte producten, - Afnemen van de verpakte broden van de transportband - Kratten stapelen - Sandwiches inpakken - Brood decoreren

  • Magazijnier grondstoffen M/V in Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Afhankelijk van de nood van de organisatie zal je worden ingeschakeld als magazijnier grondstoffen of magazijnier productie. Als magazijnier grondstoffen ben je verantwoordelijk voor het afroepen van de vereiste hoeveelheden bulkgrondstoffen. Daarnaast sta je in voor het ontvangen, controleren, stockeren en intern distribueren van grondstoffen. Wanneer je wordt ingeschakeld als magazijnier productie ben je verantwoordelijk voor diverse interne transportwerkzaamheden. Enerzijds sta je in voor het tijdig afvoeren van (half-)afgewerkte producten vanuit de inpakafdeling naar het magazijn. Anderzijds sta je in voor diverse aanvoer werkzaamheden waar onder vb. bevoorraden van de inpakafdeling met diverse hulp- en verpakkingsmaterialen. Buiten de dag uren ben je verantwoordelijke voor het samenstellen en het verzend klaarmaken van paletten met afgewerkte producten teneinde een tijdige uitlevering aan klanten te realiseren.

  • Medewerker HR-administratie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij administratief zeer sterk? Hou je ervan om veel bij te leren op een korte termijn? Dan hebben wij een leuke job voor jou! Voor ons kantoor Express Medical in Antwerpen zijn wij op zoek naar een administratief medewerker om asap te kunnen starten voor de gehele maand september. Je zal instaan voor: administratieve taken zoals inscannen van documenten voor personeelsdossiers, auditdossiers samenstellen, ... telefonische en schriftelijke contacten met uitzendmedewerkers.

  • Monteur (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Brecht zijn wij op zoek naar een monteur. Je takenpakket bestaat uit het monteren van metalen onderdelen en afwerking van het product. Het gaat om een functie in dagdienst met een optie vast.

  • Gemotiveerde poetshulp m/v (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: PWA OOSTERZELE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je staat er niet alleen voor! Jouw meter of peter zorgt voor een persoonlijke begeleiding. Voordelen: Je kiest zelf hoeveel uur je wil werken en op welke dagen. Wij maken voor jouw een planning op maat! Wij garanderen een stipte en correcte verloning.

  • Restaurantmedewerker STUDENT (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: QUICK OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Als medewerker (kassa/keuken) ben je verantwoordelijk voor het aangename onthaal en de smakelijke ervaring van ons gamma Burgers.

  • Vaste medewerkers op zaterdag voor events (regio Brugge) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SERVE IT

    Type: Studentenjob

    MIRA - Event Support is een dynamisch bedrijf uit Brugge dat garant staat voor een vlotte en professionele bediening tijdens de meest uiteenlopende events. We zijn aanwezig op grote kleppers zoals Kookeet, Lauretum in Style, Trammelant, Ronde van Vlaanderen, ... maar ook privéfeesten zoals huwelijken, verjaardagsfeesten, personeelevents, ... staan op de agenda. Ter versterking van het huidig team is MIRA - Event Support op zoek naar vaste weekendmedewerkers, zowel studenten als flexijobs.

  • Jobstudent - GAMMA Koersel (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: GAMMA Koersel, Franchisenemer Van Neerbos België NV

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor één of meer dagen per week als kassamedewerk(st)er en/of verkoper-aanvuller. Je pakt leveringen uit en plaatst deze in de winkel Je ontvangt klanten met een glimlach Je staat mee in voor de verkoop Je bedient de kassa Je zorgt ervoor dat de winkel er telkens netjes en verzorgd bijligt.

  • GIPOD medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een prestigieus project om jouw tanden in te zetten? Ervaring in het werken met GIS systemen? Op zoek naar een functie op deeltijdse basis? Neem dan snel met ons contact op voor meer informatie! Je ondersteunt de diverse partners van het project, o.a. gemeentebesturen en districten van het Agentschap Wegen en Verkeer, bij het correct invoeren van data in het GIPOD GIS systeem. Je verleent deze partners assistentie bij het gebruiken van de database. Je overtuigt de partners van het belang van het tijdig invoeren van data in het systeem. Je bewaakt de kwaliteit en de volledigheid van de data die ingevoerd worden. Je verzorgt de update van informatie in het GIPOD. Je spoort conflicten tussen de werken op. Je rapporteert naar de expert mobiliteit en adviseur mobiliteit.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Genk Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

  • Flexijob zaalhulp (middag) voor vegetarisch restaurant (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: MARKIES DE SALADE

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het ontvangen van de klanten, het opnemen van de bestellingen, het uitschenken en brengen van dranken en gerechten aan tafel en afrekenen. Tussendoor, of op het einde van de shift wordt er afgewassen met een professionele vaatwasmachine. We zijn geopend dinsdag t.e.m. vrijdag voor de lunch

  • Fleximedewerker speelhuis (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: ORFES

    Type: Flexijob

    Je ontvangt onze kleine klantjes en hun ouders in ons tofste speelhuis - clubhuis. Afrekenen en klaarmaken van de drank, snoep en smikkel bestellingen. Verzorgen van de animatie voor verjaardagfeestjes, liedjes zingen, snoepkoffer spel, enz... Klaarmaken van de snoepkoffers en op het einde van de dag alles netjes proper maken en bijvullen voor de volgende dag. Je kan met kinderen en kleuters omgaan. Bij voorkeur sta je in het onderwijs of in de kinderopvang - je kan werken als FLEXIJOB Je wenst op zeer regelmatige basis te werken in de weekends en de schoolvakanties. Werkuren te bespreken: Mogelijkheden van werkuren zijn: 1ste en 2de vrijdag van de maand 17u00 - +- 21u00 Zaterdag en zondag vanaf 09u30 - +-14u30 of vanaf 14u30 - +- 20u00 In de schoolvakanties zijn we alle dagen op vanaf 10u00

Zoek naar antwoorden van DE BIE KRISTA in sociale netwerken
Look for responds of DE BIE KRISTA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE BIE KRISTA. Laat een reactie achter voor DE BIE KRISTA. DE BIE KRISTA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE BIE KRISTA. Leave a respond for DE BIE KRISTA. DE BIE KRISTA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE BIE KRISTA op de google maps. Adres en contacten DE BIE KRISTA
Location of DE BIE KRISTA on the google maps. Address and contacts of DE BIE KRISTA

Andere gerelateerde bedrijven als come DE BIE KRISTA DE BIE KRISTA: FLCHANTERIE DEKZEILEN-BACHES NV | COIFFURE CRةATION | Biermans Eric | Stay Tuned SPRL | Guisson

Other related companies as DE BIE KRISTA: FLCHANTERIE DEKZEILEN-BACHES NV | COIFFURE CRةATION | Biermans Eric | Stay Tuned SPRL | Guisson

DE BIE KRISTA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE BIE KRISTA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05659576416. Het bedrijf DE BIE KRISTA bevindt zich op het adres: TOLHUISLAAN 11; 9000; GENT-CENTRUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 616,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 486,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Balie van Gent. Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Droit Commercial & Concurrentiel, Droit Familial, Pratique Judiciaire G茅n茅rale.. Sp茅cialit茅s: Pratique Judiciaire G茅n茅rale, Droit Commercial & Concurrentiel, Droit Familial..
De hoofdactiviteit van DE BIE KRISTA is Diversen Detailhandel, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE BIE KRISTA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE BIE KRISTA, openstaande posities, locatie van DE BIE KRISTA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DE BIE KRISTA is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE BIE KRISTA, company assigned to the tax number BE05659576416. The company DE BIE KRISTA is located at the address: TOLHUISLAAN 11; 9000; GENT-CENTRUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 616,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 486,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. Balie van Gent. Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Droit Commercial & Concurrentiel, Droit Familial, Pratique Judiciaire G茅n茅rale.. Sp茅cialit茅s: Pratique Judiciaire G茅n茅rale, Droit Commercial & Concurrentiel, Droit Familial..
The main activity of DE BIE KRISTA is Miscellaneous Retail, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DE BIE KRISTA is not available. You also can look at reviews of DE BIE KRISTA, open positions, location of DE BIE KRISTA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE BIE KRISTA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE BIE KRISTA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE BIE KRISTA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE BIE KRISTA, employees, financial statistics.