WENDY HOEBEN

Contactgegevens WENDY HOEBEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WENDY HOEBEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

WENDY HOEBEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ROYALE 87; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22276570 (+32-22276570) 22276570 (+32-22276570)

Fax (fax): +32 (13) 316-63-20 +32 (13) 316-63-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WENDY HOEBEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WENDY HOEBEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WENDY HOEBEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WENDY HOEBEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WENDY HOEBEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WENDY HOEBEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WENDY HOEBEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WENDY HOEBEN
Products information WENDY HOEBEN

BTW identificatienummer (tax): BE04161865234
Ondernemingsnummer: 1868743896
Hoofdstad (capital): 198,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 304,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WENDY HOEBEN
(Get full report from official database of BE for WENDY HOEBEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor WENDY HOEBEN
Addition kinds of activities for WENDY HOEBEN

966104. Ruimteonderzoek en technologie, niveau van overheid | Space research and technology, level of government
08510100. Bosbeheer diensten | Forest management services
35470101. Billet molens | Billet mills
36330102. Wasdrogers, huishoudelijk of munteenheid | Laundry dryers, household or coin-operated
86110302. Raad van Commissarissen | Board of trade

Werken bij WENDY HOEBEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WENDY HOEBEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WENDY HOEBEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WENDY HOEBEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator nacht (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start de werkweek om 21u 's avonds. Lekker lang kunnen uitslapen op maandagmorgen! Wie kan dat zeggen? Allereerst start je in de lamellen en PVC afdeling. Eenmaal je die kennis voldoende beheert krijg je er een derde afdeling bij, namelijk aluminium. Daardoor zal je de variatie blijven behouden doordat je wordt ingezet op alle drie. Je zal onder andere: - Plaatsen van de aluminiumband op de haspel - Opstarten en stoppen van de machine en de orders in de computer - Instellen van de machine naargelang het type rolluikkasten - Uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten - Nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen - Melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke - Registreren van vaststellingen op de controlefiche - Verpakken van de afgewerkte rolluikkasten - Verhelpen van kleine technische storingen Geen tijd om met de vingers te draaien en de tijd vliegt!

  • cnc frezer (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    CNC Frezers starten onmiddellijk in 2 ploegen. Programmeren zelf moeten ze niet doen. Zij leggen de stukken in de machine, programma oproepen en de juiste afmetingen ingeven. Een te hoog profiel zal ons werk misschien te eentonig vinden.

  • Magazijnier bij Conway | Eindcontrole van de goederen (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Conway is een toonaangevende groothandel op het gebied van food en non-food artikelen (snoepgoed, tabakswaren, dranken,...). Via hun uitgebreide distributienetwerk bedienen de zowat 400 medewerkers meer dan 11 000 verkooppunten in België. Dit gaat van het kleinste kruidenierswinkeltje tot grote tankstations. Conway zoekt magazijnmedewerkers om de eindcontrole van de goederen uit te voeren. Reeds gepickte containers dienen nagecontroleerd te worden op mogelijke fouten. Opgespoorde fouten dienen dan in orde gebracht te worden. Op deze manier zorg jij ervoor dat fouten niet doorgaan naar klanten. Je zal in late uren tewerkgesteld worden, meestal is dit van 18u tot 3u.

  • Huishoudhulp regio Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wichelen/Lede – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Varsenare/Jabbeke 16à20u/week (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in Varsenare en Jabbeke. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen en strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezinnen zijn op zoek naar mature dames die de job van huishoudster met hart en ziel doen en met verantwoordelijkheidszin zowel op vlak van zelforganisatie als het runnen van een gezin. Discretie en vertrouwen zijn steeds heel belangrijk! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Callcenter operator ( Student ) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Een geboren verkopen en geen angst om de telefoon te nemen? Dan is dit misschien de ideale bijverdienste voor jou! Tijdens deze job ga je actief op zoek naar nieuwe klanten voor verschillende producten. Hierbij is het natuurlijk belangrijk dat je geen angst hebt om mensen te contacteren via telefoon en dat je het in jou hebt om mensen te overtuigen. Als student word je ingeschakeld op zaterdag van 9u-17u met 1 uur pauze.

  • JOBSTUDENT VIDEO - FOTO - ONLINE MARKETING (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: PRAXIS BVBA

    Type: Studentenjob

    Als start-up zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student voor met talent voor: ONLINE MARKETING Plaatsen van nieuwsberichten (tekst, foto of video) op onze website Managen sociale media accounts: Facebook, Youtube, Instagram, Linkedin Opstellen van mailings

  • Jobstudent schoonmaak te Turnhout (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we altijd gemotiveerde jobstudenten voor een leuke job in de schoonmaak tijdens de de zomervakantie.

  • Verantwoordelijke automatisatie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een verantwoordelijke automatisatie en elektrische projecten (M/V) voor een voedingsbedrijf in de regio. Je staat in voor de dagdagelijkse op^volging van de geautomatiseerde- en PLC gestuurde systemen in het bedrijf. Je streeft verbetering na en zorgt voor efficiënt werkende operationele afdelingen. Concreet: - Je wordt betrokken bij technische aankopen, investeringen en verbetering: je werkt projecten praktisch uit en volgt alles budgettair op. - Je staat in voor technische probleemsituaties (PLC, Elektrische aspect) en lost deze preventief ook op. - Je plant en coördineert preventieve- en curatieve onderhoudswerkzaamheden alsook hierbij horende projecten. - Je stuurt interne en/of externe technici, volgt hun werkzaamheden op, staat in voor de opleiding en kennisoverdracht. - Je besteedt voldoende aandacht aan veiligheid, alsook aan alle milieu-technische en energetische aspecten van de operationele activiteiten. - Je rapporteert aan de manager van de technische dienst.

  • BIJVERDIENSTE Ziekenhuisverpleegkundigen (Brugge) - Zelfstandige basis (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant, ziekenhuis te Brugge en wij zijn op zoek naar verpleegkundigen (zowel A1 en A2) die willen bijwerken op interimbasis. We schakelen je in voor voornamelijk korte opdrachten, op basis van jouw voorkeuren (vroege, late, dag, nacht, weekend, ...) en beschikbaarheid. Je komt terecht in de wervingsreserve en bellen je op van zodra er opdrachten binnenkomen!

  • flexi - horeca - Italiaans restaurant - loon bespreekbaar (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Onze klant is een Italiaans restaurant die op zoek is naar extra versterking. Jouw takenpakket: klanten verwelkomen bestellingen opnemen  drank & eten serveren aan tafel tafels afruimen en indekken Als flexi-job in dit Italiaans restaurant is het loon bespreekbaar, afhankelijk van jouw ervaring. De werkuren zijn onderling overeen te komen, maar het is wel belangrijk dat je minimum 1shift in het weekend kan werken. Sowieso werk je nooit op zondag. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een hip, modern Italiaans restaurant in het centrum van Waregem. Gezien het grote succes zijn zij op zoek naar een extra werkkracht.

Zoek naar antwoorden van WENDY HOEBEN in sociale netwerken
Look for responds of WENDY HOEBEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor WENDY HOEBEN. Laat een reactie achter voor WENDY HOEBEN. WENDY HOEBEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WENDY HOEBEN. Leave a respond for WENDY HOEBEN. WENDY HOEBEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WENDY HOEBEN op de google maps. Adres en contacten WENDY HOEBEN
Location of WENDY HOEBEN on the google maps. Address and contacts of WENDY HOEBEN

Andere gerelateerde bedrijven als come WENDY HOEBEN WENDY HOEBEN: CAR WASH | GARAGE AFFILI | JOHN DERVEAUX | FRANK DE SPIEGELEIRE | WHAT?S COOKING

Other related companies as WENDY HOEBEN: CAR WASH | GARAGE AFFILI | JOHN DERVEAUX | FRANK DE SPIEGELEIRE | WHAT?S COOKING

WENDY HOEBEN is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WENDY HOEBEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04161865234. Het bedrijf WENDY HOEBEN bevindt zich op het adres: RUE ROYALE 87; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 198,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 304,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van WENDY HOEBEN is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WENDY HOEBEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WENDY HOEBEN, openstaande posities, locatie van WENDY HOEBEN op de kaart.

WENDY HOEBEN is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is WENDY HOEBEN, company assigned to the tax number BE04161865234. The company WENDY HOEBEN is located at the address: RUE ROYALE 87; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 198,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 304,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of WENDY HOEBEN is Services, Not Elsewhere Classified, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of WENDY HOEBEN is not available. You also can look at reviews of WENDY HOEBEN, open positions, location of WENDY HOEBEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WENDY HOEBEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WENDY HOEBEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WENDY HOEBEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WENDY HOEBEN, employees, financial statistics.