Schuermans Bikes

Contactgegevens Schuermans Bikes: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Schuermans Bikes: address, phone, fax, email, website, opening hours

Schuermans Bikes

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nijverheidslaan 156; 3620; Lanaken, België

Telefoon (phone): 089 71 53 08 (+32-089 71 53 08) 089 71 53 08 (+32-089 71 53 08)

Fax (fax): +32 (87) 766-15-91 +32 (87) 766-15-91

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Schuermans Bikes: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Schuermans Bikes"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Schuermans Bikes"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Schuermans Bikes, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Schuermans Bikes. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Schuermans Bikes, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Schuermans Bikes. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Schuermans Bikes
Products information Schuermans Bikes

BTW identificatienummer (tax): BE05031433105
Ondernemingsnummer: 4898223876
Hoofdstad (capital): 890,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 230,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Schuermans Bikes zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bicycles - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Schuermans Bikes
(Get full report from official database of BE for Schuermans Bikes)

Aanvulling soorten activiteiten voor Schuermans Bikes
Addition kinds of activities for Schuermans Bikes

233599. Vrouwen, junior's en misses jurken, nec | Women's, junior's, and misses' dresses, nec
922904. Openbare orde en veiligheid, niveau van overheid | Public order and safety, level of government
17990612. Voorafgemaakte open haard installatie | Prefabricated fireplace installation
20260206. Kefir | Kefir
28990111. Oranje olie | Orange oil
50940300. Horloges, horloges en onderdelen | Clocks, watches, and parts
63510200. Fidelity verzekering | Fidelity insurance
76991803. China brandt en versiert naar individuele volgorde | China firing and decorating to individual order

Werken bij Schuermans Bikes: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Schuermans Bikes: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Schuermans Bikes. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Schuermans Bikes. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas - vaste betrekking (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP TalentXperts

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    TalentXperts, dé expert in het rekruteren en selecteren van toptalent. Zowel voor managers, hogere bedienden en expertrollen in een organisatie zoeken we naar de juiste profielen met de juiste attitude. We denken mee met onze klant en staan garant voor duurzame en kwalitatieve oplossingen. Voor onze klant, een bedrijf actief in verpakkingen, zijn wij op zoek naar een ploegbaas. De ploegbaas is verantwoordelijk voor de veiligheid, kwaliteit en efficiëntie van de productielijnen. Hij treedt op als aanspreekpunt voor de dagdagelijkse problemen en rapporteert aan de shiftleader.   Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan uit: - het operationeel aansturen van 10 tot 30 productiemedewerkers (all round operators en inpakkers); - het begeleiden, ondersteunen en corrigeren van de productiemedewerkers wat betreft hun werkwijze, resultaten en motivatie; - het aanspreken van productiemedewerkers i.v.m. de naleving van de veiligheids-, bedrijfs-, hygiëne-, gedrags- en milieuvoorschriften conform de normen en richtlijnen; - het toezien op de orde en netheid, de veiligheid en de kwaliteit; - het nemen van maatregelen bij storingen van installaties op de productielijnen in samenwerking met de technische dienst; - het organiseren van overlegmomenten en de verslaggeving; - het voorzien van een goede overdracht tussen de ploegen; - het vervangen van all round operators bij een lage bezettingsgraad.

  • SCHRIJNWERKER OP VERPLAATSING (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Kortrijk is Forum Jobs op zoek naar een gemotiveerde schrijnwerker, die goed Nederlands kan en beschikt over een rijbewijs B. Als schrijnwerker op verplaatsing sta je in voor de plaatsing van ramen, deuren, zonwering en rolluiken op maat. De firma zelf doet enkel renovaties en geen nieuwbouwprojecten. De werkuren variëren van 7u-17u.

  • Elektromechanieker (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een elektromechanieker voor het elektrisch en mechanisch onderhoud van machineonderdelen. Verantwoordelijkheden: Onderhoud en herstellingen uitvoeren aan machineonderdelen in het atelier Preventief onderhoud van mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, aandraaien) Defecte stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen,...) Opsporen van elektrische storingen en zorgen voor een oplossing Instellingen en storingen verhelpen van elektronische aandrijvingen van elektrische machines (relaissturingen, frequentieregelingen) Opvolggegevens van interventies registreren Trefwoorden: elektrisch, elektromechanisch, mechanica,

  • HUISHOUDHULP WESTKAPELLE (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

  • Huishoudhulp Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Functie: Je staat in voor de schoonmaak van de woning en kan ook strijken, koken of boodschappen doen

  • Verpleegkundige (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: SENOIRS CARE-ION

    Type: Vaste Job

    Als directeur ben ik fier op ons WZC. Momenteel zijn we op zoek naar verpleegkundigen (bachelor of gegradueerd) die het hart op de juiste plaats hebben en die met een gelijkaardige visie hun werk willen uitvoeren. Ons WZC is een heel modern gebouw (2017) dat zich aan de rand van de dorpskern heeft gevestigd en zich van andere WZC onderscheidt omwille van zijn uitstraling in gezelligheid en rust. Dit voelt u al bij het binnenkomen: zeer open, veel raampartijen en met zicht op onze mooie rustige groene binnentuin en terras. Omwille van de kleinschaligheid (80 bewoners) is onze visie dan ook heel duidelijk: de familiariteit en huiselijkheid bewaren! Iedereen kent iedereen waardoor elk personeelslid dan ook heel snel kan acteren en dadelijk actie kan ondernemen. De uitstraling die het gebouw mee heeft aan de buitenkant moet tevens voelbaar zijn vanbinnen en daar gaan we voor! Onze bewoners worden meegenomen in dit hele proces en nemen actief deel aan deze ontwikkeling. Voelt u zich aangesproken? Wil je deze meerwaarde in zorg ondersteunen? Ben je gemotiveerd om mee te groeien in de verder ontwikkeling hiervan? Wil u het verschil maken? Kom dan solliciteren en geef jezelf een kans!

  • MECANICIEN (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Mechaniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als mechanieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • Technieker bouwmachines (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben jij een technieker in hart en nieren ? Ben je mechanisch sterk ? Heb je interesse in de bouwsector ? Lees dan zeker verder want dan ben jij de persoon die we zoeken. Je helpt de technisch verantwoordelijke met onderhoud en herstel van alle machines (breekinstallatie, betoncentrale, kraan, wiellader, bobcat, …). Je wordt tewerkgesteld in de 3 sites: Gent, Oostende en Brugge.

  • Reclame bedeler in De Klinge (DE KLINGE)

    Regio: DE KLINGE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • Seksuoloog (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: EMILY VANDENBUSSCHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbreiding van Praktijk De Kade zijn we op zoek naar een seksuoloog (m/v).

  • Afwashulp (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: PARTAASCH

    Type: Flexijob

    Afwassen van serviesgoed, glaswerk, bestek en keukenmaterialen. Schoonhouden van de keuken, reinigen van vloeren/wanden/apparatuur, afvoeren van afval.

Zoek naar antwoorden van Schuermans Bikes in sociale netwerken
Look for responds of Schuermans Bikes in social networks

Lees alle opmerkingen voor Schuermans Bikes. Laat een reactie achter voor Schuermans Bikes. Schuermans Bikes bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Schuermans Bikes. Leave a respond for Schuermans Bikes. Schuermans Bikes on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Schuermans Bikes op de google maps. Adres en contacten Schuermans Bikes
Location of Schuermans Bikes on the google maps. Address and contacts of Schuermans Bikes

Andere gerelateerde bedrijven als come Schuermans Bikes Schuermans Bikes: G DEMEULDER | Forum Tennis Club BVBA | DURASOL | Vanden Berghe Olivier | F茅d R茅gionale Vie F茅minine

Other related companies as Schuermans Bikes: G DEMEULDER | Forum Tennis Club BVBA | DURASOL | Vanden Berghe Olivier | F茅d R茅gionale Vie F茅minine

Schuermans Bikes is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Schuermans Bikes, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05031433105. Het bedrijf Schuermans Bikes bevindt zich op het adres: Nijverheidslaan 156; 3620; Lanaken. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 890,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 230,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bicycles - Retail. Producten gemaakt in Schuermans Bikes zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Schuermans Bikes is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Schuermans Bikes is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Schuermans Bikes, openstaande posities, locatie van Schuermans Bikes op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Schuermans Bikes is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Schuermans Bikes, company assigned to the tax number BE05031433105. The company Schuermans Bikes is located at the address: Nijverheidslaan 156; 3620; Lanaken. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 890,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 230,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bicycles - Retail. Products created in Schuermans Bikes were not found.
The main activity of Schuermans Bikes is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Schuermans Bikes is not available. You also can look at reviews of Schuermans Bikes, open positions, location of Schuermans Bikes on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Schuermans Bikes, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Schuermans Bikes, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Schuermans Bikes, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Schuermans Bikes, employees, financial statistics.