VEERLE DAENEN

Contactgegevens VEERLE DAENEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VEERLE DAENEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VEERLE DAENEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTESTRAAT 122; 3600; GENK, België

Telefoon (phone): 89353104 (+32-89353104) 89353104 (+32-89353104)

Fax (fax): +32 (60) 692-70-51 +32 (60) 692-70-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VEERLE DAENEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VEERLE DAENEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VEERLE DAENEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VEERLE DAENEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VEERLE DAENEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VEERLE DAENEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VEERLE DAENEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VEERLE DAENEN
Products information VEERLE DAENEN

BTW identificatienummer (tax): BE08080139160
Ondernemingsnummer: 5973785400
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 262,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VEERLE DAENEN
(Get full report from official database of BE for VEERLE DAENEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VEERLE DAENEN
Addition kinds of activities for VEERLE DAENEN

329203. Asbest isolatiematerialen | Asbestos insulating materials
26210703. Magazine papier | Magazine paper
58130202. discotheek | Discotheque
59320101. Meubelen, tweedehands | Furniture, secondhand
72999902. College clearinghouse | College clearinghouse

Werken bij VEERLE DAENEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VEERLE DAENEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VEERLE DAENEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VEERLE DAENEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator dagwerk (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ASAP SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal verantwoordelijk zijn voor volgende taken:    Bedienen van computergestuurde productiemachines    Opvolgen van automatisch gestuurde productieprocessen    Aan- en afvoer van grondstoffen en materialen    Uitvoeren van kwaliteitscontroles

  • Commercieel bediende | Voltijds | Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf te Lommel zijn we op zoek naar een medewerker Customer Service Center. Je zal voornamelijk instaan voor de opname van orders, afhandeling van klachten (m.b.t. facturen/prijzen) en opvolgen van commerciële after-sales contacten. Daarnaast sta je ook in voor de administratieve verwerking van de gegevens en de opmaak van facturen.

  • Project assistant regio West-Vlaanderen (m/v) (1248717) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je als assistant steeds op zoek naar een nieuwe uitdaging, verfrissende inzichten en boeiende contacten? Hou je van afwisseling en wil je je carrière constant laten evolueren, maar ben je toch gesteld op werkzekerheid? Stop dan met zoeken! Secretary Plus Outsourcing Solutions biedt je de variatie die je wil met de zekerheid van een vast contract en continuïteit in je job. In West-Vlaanderen hebben wij momenteel verschillende projecten als medewerker customer service, management assistant, sales assistant, logistiek bediende, ... dit met onmiddellijke indiensttreding.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Wimmertingen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Brakel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP Kasterlee, Lichtaart, Tielen - direct VAST contract én maaltijdcheques (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis via het systeem van dienstencheques. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Kasterlee, Lichtaart en Tielen. Woon je niet in Kasterlee? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker in de schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Ploegbaas Tuinaanleg (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: TUINEN DE BECKER

    Type: Vaste Job

    U wordt aangestuurd en werkt in nauw overleg met de projectleider/tuinarchitect. U staat in voor het uitvoeren van aanleg- onderhouds- en snoeiwerken. U beschikt meestal over 1 tot 2 medewerkers die u aanstuurt en begeleidt. U bewaakt de kwaliteit van het werk en het rendement van de werkploeg.

  • Developer .NET (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ECS EUROPEAN CONTAINERS

    Type: Vaste Job

    Je ontwikkelt software in .NET voor interne toepassingen ECS2XL zorgt ervoor dat je ICT-opleidingen kunt volgen. Je zorgt voor het onderhoud van en aanpassingen aan bestaande toepassingen. Je werkt samen met collega’s binnen en buiten ECS2XL waarmee je samen instaat voor de programmatie, testing, documentatie, implementatie en nazorg van de geleverde software. Je zult kunnen werken aan afwisselende projecten van diverse aard. www.ecs.be/nl/jobs

  • Payroll Consultant - Antwerpen (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: PARTENA-SOCIAAL SECRETARIAAT VOOR W

    Type: Vaste Job

    De Payroll Services van Partena bieden oplossingen aan onze klanten voor de complexiteit van het sociaal beheer van hun medewerkers. Als payroll consultant sta je in voor de verwerking van de lonen en je verzorgt de administratieve opvolging. Welke is de uitdaging? Als Payroll Consultant: Zorg je voor het goede verloop van het berekeningsproces van de lonen in functie van de inlichtingen die de werkgever doorgeeft. Verzorg je de administratieve opvolging van de aanvragen van de klanten en de officiële instanties. Houd je je kennis van de sociale wetgeving op peil om onze klanten de beste dienstverlening te garanderen. Identificeer je de noden van de klanten om ze optimaal te beantwoorden en je bouwt een vertrouwensrelatie op met de klant. Om deze vertrouwensrelatie te versterken, onderneem je fideliseringsacties. Dankzij je kennis van de diensten en producten van Partena, stel je je klanten aangepaste oplossingen voor.

  • Thuisverpleegkundige (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: KATIA VANDENDRIESSCHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van de thuisverpleging met een zorgpunt en zorgshop zijn we op zoek naar enthousiaste, dynamische collega's. Wij zoeken verpleegkundigen die voltijds en in bijberoep ons team wil komen versterken. U werkt op zelfstandige basis binnen een groepspraktijk.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Halian - Office 365 Administrator (ESCH-SUR-ALZETTE)

    Regio: ESCH-SUR-ALZETTE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nous recherchons actuellement pour le compte de notre client un Office 365 Administrator pour une mission d'une durée de 3 mois extensible à 1 an.     Profil Connaissances requises :  Exchange online OneDrive for Business Skype for Business  Des connaissances dans les domaines suivants étant considérées comme un atout :  Groups Teams SharePoint online  Langue de travail : anglais obligatoire : B2 à C2

Zoek naar antwoorden van VEERLE DAENEN in sociale netwerken
Look for responds of VEERLE DAENEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VEERLE DAENEN. Laat een reactie achter voor VEERLE DAENEN. VEERLE DAENEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VEERLE DAENEN. Leave a respond for VEERLE DAENEN. VEERLE DAENEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VEERLE DAENEN op de google maps. Adres en contacten VEERLE DAENEN
Location of VEERLE DAENEN on the google maps. Address and contacts of VEERLE DAENEN

Andere gerelateerde bedrijven als come VEERLE DAENEN VEERLE DAENEN: Casa Tua | HAUS TIEFENBACH AG | VAN BELLINGEN NEW | F.C. NIEUWENDIJK | HUSTIN

Other related companies as VEERLE DAENEN: Casa Tua | HAUS TIEFENBACH AG | VAN BELLINGEN NEW | F.C. NIEUWENDIJK | HUSTIN

VEERLE DAENEN is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VEERLE DAENEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08080139160. Het bedrijf VEERLE DAENEN bevindt zich op het adres: GROTESTRAAT 122; 3600; GENK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 262,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van VEERLE DAENEN is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VEERLE DAENEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VEERLE DAENEN, openstaande posities, locatie van VEERLE DAENEN op de kaart.

VEERLE DAENEN is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is VEERLE DAENEN, company assigned to the tax number BE08080139160. The company VEERLE DAENEN is located at the address: GROTESTRAAT 122; 3600; GENK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 262,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of VEERLE DAENEN is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VEERLE DAENEN is not available. You also can look at reviews of VEERLE DAENEN, open positions, location of VEERLE DAENEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VEERLE DAENEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VEERLE DAENEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VEERLE DAENEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VEERLE DAENEN, employees, financial statistics.