VAN MELKEBEEK GUY

Particuliere bedrijvencommunicatie • VAN MELKEBEEK GUY
Private companiesCommunications • VAN MELKEBEEK GUY

Contactgegevens VAN MELKEBEEK GUY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN MELKEBEEK GUY: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN MELKEBEEK GUY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROZEBROEKSLAG 23; 9040; GENT, België

Telefoon (phone): 92293500 (+32-92293500) 92293500 (+32-92293500)

Fax (fax): +32 (53) 279-26-85 +32 (53) 279-26-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN MELKEBEEK GUY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN MELKEBEEK GUY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN MELKEBEEK GUY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN MELKEBEEK GUY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN MELKEBEEK GUY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN MELKEBEEK GUY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN MELKEBEEK GUY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN MELKEBEEK GUY
Products information VAN MELKEBEEK GUY

BTW identificatienummer (tax): BE01098052978
Ondernemingsnummer: 8478393554
Hoofdstad (capital): 690,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 593,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN MELKEBEEK GUY
(Get full report from official database of BE for VAN MELKEBEEK GUY)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN MELKEBEEK GUY
Addition kinds of activities for VAN MELKEBEEK GUY

4011. Spoorwegen, line-haul operationeel | Railroads, line-haul operating
212199. Sigaren, nec | Cigars, nec
27890300. Binding en reparatie van boeken, tijdschriften en pamfletten | Binding and repair of books, magazines, and pamphlets
50840101. Apparatuur en benodigdheden voor alcoholhoudende dranken | Alcoholic beverage making equipment and supplies
73890206. Katoen bemonstering en inspectiedienst | Cotton sampling and inspection service

Werken bij VAN MELKEBEEK GUY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN MELKEBEEK GUY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN MELKEBEEK GUY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN MELKEBEEK GUY. Looking for open vacancies in other companies

  • Mederwerker onderhoud M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als medewerker in het onderhoud ben jij de persoon die zorgt voor een propere en aangename omgeving in het woonzorgcentrum. We zijn op zoek naar een dynamisch persoon die vlot is in de omgang met bejaarde bewoners. Je bent enthousiast en stipt in het naleven van de afspraken en het uitvoeren van de taken. Kennis van de Nederlandse taal is een must. Jouw taken: - Je staat in voor het reinigen en schoonmaken van de kamer of flat van de bewoners en andere lokalen (verpleegpost, cafetaria, gangen, ...) - Je zorgt voor een nette en hygiënische omgeving voor bewoners en bezoekers en collega's - Je draagt je steentje bij aan het opvangen, signaleren en verhelpen van klachten. - Je werkt op vaste uren tijdens de week en 1 weekend op 2. - Gemotiveerd persoon met kennis van het Nederlands. - Vloeren en meubilair schoonmaken - Toiletten en keukens schoonmaken De handdoek- en zeepverdelers bijvullen - Stof afnemen, afval sorteren en vuilnisbakken leegmaken - De ruimtes ventileren en verluchten - Glazen oppervlakken op het gelijkvloers schoonmaken (ramen, wanden, spiegels, ...) - Schoonmaakproducten en het materieel klaarmaken Gladde zones afbakenen - Schoonmaakmaterieel schoonmaken en onderhouden

  • Verko(o)p(st)er Sanitaire (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Anderlecht zijn wij op zoek naar een tweetalige verko(o)p(st)er met ervaring/kennis van sanitaire. Je onthaalt klanten in de showroom en geeft advies op maat over het uitgebreide gamma badkamers. Je achterhaalt de behoeften van de klant en speelt hierop in : je maakt de offerte, bereidt het dossier voor en volgt het op tot de afronding van de verkoop. Je verzorgt eveneens de dienst na verkoop.

  • Heftruckchauffeur (tijdelijk) (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met de andere magazijnier sta je in voor de aan- & afvoer van de goederen van/naar magazijn & productie.

  • Bevrachter baantransport (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket is gevarieerd en commercieel: Je staat in voor de coördinatie van het logistieke proces en de planning van de binnenkomende orders Je biedt de nodige ondersteuning begeleiding en aansturing van de chauffeurs Je spreekt jouw netwerk aan wanneer nodig en onderhoudt een goed contact met jouw klanten Je zorgt samen met jouw collega's de vooropgestelde doelstellingen (KPI?s) bereikt worden Je bent verantwoordelijk voor een correcte administratie ( voorbereiding facturatie prestatiebladen chauffeurs ? )

  • Zaakverantwoordelijke speelgoedwinkel (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: t-interim Tienen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kandidaat zaakverantwoordelijke leer je alle taken en de winkel door en door kennen. Tijdens je opleidingstraject leer je eerst alle taken en verantwoordelijkheden van een bediende verkoper. Eens je die taken goed onder de knie hebt, krijg je meer en meer verantwoordelijkheden. Met de nodige begeleiding en ondersteuning. Je doorloopt meerdere functies. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie van de winkel volledig te begrijpen. Als je zaakverantwoordelijke bent, draag je de eindverantwoordelijkheid over je winkel. Je staat o.a. in voor de planning en de organisatie van die winkel. Zo zorg je ervoor dat je medewerkers en de beschikbare middelen zo goed mogelijk ingezet worden. Je staat aan het hoofd van een ondersteunend team dat je coacht en motiveert. Voor hen ben je het eerste aanspreekpunt. En je staat open voor hun mening en feedback. Je team doet de operationele opvolging van de winkel terwijl jij instaat voor het people management. Je delegeert de juiste taken naar je verantwoordelijken. Zo kunnen zij zich ontwikkelen en meewerken aan de doelstellingen die je op korte en lange termijn samen met je team wil realiseren. Je creëert een aangenaam werkkader, zodat iedereen van het team zich goed voelt bij de werkwijze en bij zijn eigen taakinhoud. Je implementeert het personeelsbeleid in je filiaal. Waar nodig stuur je bij en los je samen met je team problemen op een constructieve manier op. Daarnaast organiseer je jouw filiaal en realiseer je doelstellingen op het vlak van zakencijfer, productiviteit en loonkost. Je stelt de werking van je filiaal kritisch in vraag en evalueert die. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. Ook op commercieel vlak ben jij verantwoordelijk. Je vindt klantvriendelijkheid en veiligheid belangrijk en zorgt dat je team dat ook vindt.

  • Huishoudhulp regio Putte (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Jobstudent Buurtslagers Smatch Zomergem (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Management Assistant (h/f) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Konvert Office Brussel

    Type: Studentenjob

    Pour un de nos clients actifs dans le secteur de l'ENERGIE, nous sommes à la recherche d'un profil Management Assistant (H/F) Trilingue NL/FR/ANGL Les tâches qui vous seront confiées: Gestion de l'agenda et gestion des emails entrants Organisation de réunions Archivage et classement Organisation de conference calls Support à la facturation Préparation de Power Point Tâches diverses de secrétariat ...

  • Projectingenieur Elektronica (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    Experis is de jongste divisie binnen de Manpowergroup en focust zich op Finance, Engineering & IT. Met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team op zoek naar de meest boeiende jobs onder een vast contract. Client Details Voor een aantrekkelijk, internationaal bedrijf met de hoofdzetel in West-Vlaanderen zijn we op zoek naar een projectingenieur (m/v) binnen de productie van hoogtechnologische, elektronische toepassingen. Description Als Projectingenieur zal je deel uit maken van het team dat de implementatie van nieuwe producten voor zijn rekening neemt. Dit team vormt de strategische schakel tussen de collega's van R&D en de productie-unit zelf. Vanuit deze divisie werk je projectmatig rond de lancering van nieuwe producten, ontwikkel je de scripts, zorg je voor de nodige testprocedures, … Verder analyseer je de doorlooptijden, doe je de nodige kostenberekeningen en beschrijf je de kwaliteitsvereisten voor deze projecten. Je legt corrigerende acties vast, in samenspraak met de productieverantwoordelijke en de kwaliteitsafdeling. Als specialist word je nauw betrokken op de vloer bij de implementatie van deze producten. Vanuit deze rol geef je de operatoren de nodige begeleiding en opleiding op de vloer. Vanuit jouw opleiding én ervaring binnen Elektronica kun je jouw expertise aanwenden en verder ontwikkelen binnen deze organisatie.

  • Kok (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: 5th AVENUE

    Type: Vaste Job

    Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar een gemotiveerde kok voor onze pas volledig vernieuwde zaak gelegen langs de Kinepolis te Hasselt.

  • Flexi Housekeeping (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Flexijob

    Hou jij van orde en netheid en vind je dat Mister Proper nog wel wat van jou kan leren? Dan ben jij onze geschikte kandidaat om onze vakantiehuizen schoon te maken voor de wekelijkse toestroom van gasten.

Zoek naar antwoorden van VAN MELKEBEEK GUY in sociale netwerken
Look for responds of VAN MELKEBEEK GUY in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN MELKEBEEK GUY. Laat een reactie achter voor VAN MELKEBEEK GUY. VAN MELKEBEEK GUY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN MELKEBEEK GUY. Leave a respond for VAN MELKEBEEK GUY. VAN MELKEBEEK GUY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN MELKEBEEK GUY op de google maps. Adres en contacten VAN MELKEBEEK GUY
Location of VAN MELKEBEEK GUY on the google maps. Address and contacts of VAN MELKEBEEK GUY

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN MELKEBEEK GUY VAN MELKEBEEK GUY: Drugmant (Ets) | BURRICK PIA | Forum | ERIK SNOECK | VISEUR

Other related companies as VAN MELKEBEEK GUY: Drugmant (Ets) | BURRICK PIA | Forum | ERIK SNOECK | VISEUR

VAN MELKEBEEK GUY is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN MELKEBEEK GUY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01098052978. Het bedrijf VAN MELKEBEEK GUY bevindt zich op het adres: ROZEBROEKSLAG 23; 9040; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 690,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 593,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van VAN MELKEBEEK GUY is communicatie, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN MELKEBEEK GUY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN MELKEBEEK GUY, openstaande posities, locatie van VAN MELKEBEEK GUY op de kaart.

VAN MELKEBEEK GUY is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN MELKEBEEK GUY, company assigned to the tax number BE01098052978. The company VAN MELKEBEEK GUY is located at the address: ROZEBROEKSLAG 23; 9040; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 690,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 593,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of VAN MELKEBEEK GUY is Communications, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN MELKEBEEK GUY is not available. You also can look at reviews of VAN MELKEBEEK GUY, open positions, location of VAN MELKEBEEK GUY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN MELKEBEEK GUY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN MELKEBEEK GUY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN MELKEBEEK GUY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN MELKEBEEK GUY, employees, financial statistics.