V. REMY

Contactgegevens V. REMY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V. REMY: address, phone, fax, email, website, opening hours

V. REMY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PRESIDENT KENNEDYPARK 4BA; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56222901 (+32-56222901) 56222901 (+32-56222901)

Fax (fax): +32 (19) 377-43-69 +32 (19) 377-43-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V. REMY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V. REMY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V. REMY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V. REMY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V. REMY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V. REMY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V. REMY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V. REMY
Products information V. REMY

BTW identificatienummer (tax): BE01486419677
Ondernemingsnummer: 2844055175
Hoofdstad (capital): 697,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 342,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V. REMY
(Get full report from official database of BE for V. REMY)

Aanvulling soorten activiteiten voor V. REMY
Addition kinds of activities for V. REMY

399906. Paraplu's, rieten en delen | Umbrellas, canes, and parts
20990403. Geurstoffen: droge mengsels | Seasonings: dry mixes
25140605. Porch schommels: metaal | Porch swings: metal
32629902. China kookgerei | China cookware
34969900. Diverse gefabriceerde draadproducten, nec | Miscellaneous fabricated wire products, nec
38290308. Plumb bobs | Plumb bobs
75390401. Auto remvoering, installatie | Auto brake lining, installation

Werken bij V. REMY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V. REMY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V. REMY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V. REMY. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur 2 ploegen (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalbedrijf in Ninove zoeken wij gemotiveerde heftruckchauffeurs. Je staat in voor het wegzetten van afgewerkte producten. Je hebt bij voorkeur ervaring met lange stukken (meer dan 3meter)

  • Chauffeur CE kipper (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma uit Zonhoven die grondverzet doet voor bosbouw en wegenwerken, zijn we op zoek naar chauffeur CE met ervaring met kipper. Je moet als chauffeur enkel rijden, maar niet meewerken op de werf. Je vervoert meestal grondverzet en soms steenslag of stabilisé. Je start om 6u en werkt ongeveer tot 16u. Langdurige opdracht, optie vast contract.

  • Bekister ruwbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Konvert Construct Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Opglabbeek zijn wij op zoek naar een ruwbouw bekister met ervaring. Heb je ervaring? Werk je graag in teamverband? En ga je steeds zorgvuldig te werk? Solliciteer dan onmiddellijk.

  • Operator bouwsector - 3 ploegen (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de bouwsector in Kallo, ben ik op zoek naar een productie operator die in 3 ploegen kan werken. Jouw takenpakket zal bestaan uit: Bedienen van computergestuurde productiemachines Manuele bijsturingen en controles Opvolgen van automatisch gestuurde productieprocessen Aan- en afvoer van grondstoffen en materialen, manueel en met heftruck Uitvoeren van kwaliteitscontroles ... 

  • HR CONSULTANT KORTRIJK OFFICE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Levenslustig, doorzetter, people person? Check, check, … en check: jij bent wie wij zoeken. En wat wil het toeval? In ons kantoor in Kortrijk Office staat al een stoel met jouw naam erop. Grijp die kans en solliciteer meteen. Zonder overdrijven: beste team ooit! Wat AGO doet? Met veel woorden: tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment, outplacement, … In één woord: mensenwerk. De juiste mensen matchen met de juiste job. En daarin zijn we steengoed. Omdat we luisteren naar onze klanten, praten met onze kandidaten, lachen met elkaar. Dedicated, authentic, optimistic. Daarvan wil jij toch ook deel uitmaken? Je werkdag ziet er zo uit: Telefoontje van een radeloze klant: hij heeft dringend een extra bediende nodig. Jij duikt meteen in je database. In een mum van tijd heb je een veelbelovende shortlist van kandidaten. Je belt ze allemaal even op, pikt er de beste uit en nodigt ze uit voor een babbel op kantoor. Je peilt naar hun motivatie en competenties. Tot je de perfecte match beethebt. Klant dankbaar, kandidaat blij, jij gelukkig. Als administratief talent zorg jij ervoor dat onze vacatures verschijnen op verschillende kanalen, maak je de contracten op en geef je uitzendkrachten advies rond verlof, ziekte, … En de hele tijd voel jij je bij AGO als een vis in het water. Tussen collega’s die er voluit voor gaan, blaken van optimisme, houden van een goeie mix tussen business en pleasure. Net als jij.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) Ardooie-Tielt-Lichtervelde (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Tremelo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Huishoudhulp regio Sijsele (M/V) (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • STUDENTEN CATERING EVENEMENTEN (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Je werkt op zaterdag 25 augustus vanaf 19u; Je werkt in een foodtruck en bereidt de snacks. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een cateringbedrijf en zoekt voor het event Trekker trek te Meerhout jobstudenten.

  • automecanicien (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een mecanicien voor personenwagens en lichte vrachten. De taken zijn uiteenlopend: groot en klein onderhoud, (de)montage van stukken, diagnoses stellen, kleine herstellingswerken.

  • Magazijnier/ orderpicker (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: DEPOT 30

    Type: Vaste Job

    Depot 30 is op zoek naar een medewerker voor het algemeen beheer van het magazijn. Je zet de goederen klaar om uit te leveren, je helpt met lossen en stockeren van de aangeleverde producten, je houdt de voorraad in het oog en daarnaast houd je ook het magazijn op orde. Je hebt een verzorgd voorkomen en bent fysiek in orde. Als je geen ervaring hebt, bieden we een opleiding op de werkvloer (IBO) aan.

  • Logopediste te Wachtebeke/Lochristi (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: LOGOPRAXIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Logopraxis is een gespecialiseerde multidisciplinaire praktijk te LOCHRISTI en WACHTEBEKE voor logopedie, psychologie, psychomotoriek en diëtiek opgericht in 2004. Door onze jarenlange ervaring zijn we een gevestigde waarde geworden in onze tak van de hulpverlening. Wij zoeken een enthousiaste collega om onze bloeiende en groeiende groepspraktijk te versterken. Onze logopedisten leggen zich toe op alle facetten van de logopedie met name diagnostiek en behandeling en dit zowel voor kinderen, jongeren als volwassen . Multidisciplinair werken is onze troef. Daarnaast heeft iedere therapeut binnen onze groepspraktijk een eigen specialisatie uitgebouwd, waardoor we aan elke hulpvraag tegemoet kunnen komen.

Zoek naar antwoorden van V. REMY in sociale netwerken
Look for responds of V. REMY in social networks

Lees alle opmerkingen voor V. REMY. Laat een reactie achter voor V. REMY. V. REMY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V. REMY. Leave a respond for V. REMY. V. REMY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V. REMY op de google maps. Adres en contacten V. REMY
Location of V. REMY on the google maps. Address and contacts of V. REMY

Andere gerelateerde bedrijven als come V. REMY V. REMY: DAMOTEC EMO | Jonet Carine | HUIS ROMMELAERE | DIERCKX D | ALAIN ACKAERT

Other related companies as V. REMY: DAMOTEC EMO | Jonet Carine | HUIS ROMMELAERE | DIERCKX D | ALAIN ACKAERT

V. REMY is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is V. REMY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01486419677. Het bedrijf V. REMY bevindt zich op het adres: PRESIDENT KENNEDYPARK 4BA; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 697,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 342,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van V. REMY is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V. REMY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V. REMY, openstaande posities, locatie van V. REMY op de kaart.

V. REMY is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is V. REMY, company assigned to the tax number BE01486419677. The company V. REMY is located at the address: PRESIDENT KENNEDYPARK 4BA; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 697,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 342,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of V. REMY is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of V. REMY is not available. You also can look at reviews of V. REMY, open positions, location of V. REMY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over V. REMY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V. REMY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V. REMY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V. REMY, employees, financial statistics.