THEO ICKMANS

Contactgegevens THEO ICKMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THEO ICKMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

THEO ICKMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VRIJHEIDSLAAN 13; 3960; BREE, België

Telefoon (phone): 89460410 (+32-89460410) 89460410 (+32-89460410)

Fax (fax): +32 (58) 818-59-46 +32 (58) 818-59-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THEO ICKMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THEO ICKMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THEO ICKMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THEO ICKMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THEO ICKMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THEO ICKMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THEO ICKMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THEO ICKMANS
Products information THEO ICKMANS

BTW identificatienummer (tax): BE06664001464
Ondernemingsnummer: 6100128173
Hoofdstad (capital): 499,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 748,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THEO ICKMANS
(Get full report from official database of BE for THEO ICKMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor THEO ICKMANS
Addition kinds of activities for THEO ICKMANS

329600. Minerale wol | Mineral wool
25410300. Teller en wastafel | Counter and sink tops
36799910. Resonante rieten apparaten, elektronisch | Resonant reed devices, electronic
38260502. Gaschromatografische instrumenten | Gas chromatographic instruments
87310301. Energieonderzoek | Energy research

Werken bij THEO ICKMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THEO ICKMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THEO ICKMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THEO ICKMANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (BESELARE)

    Regio: BESELARE

    Bedrijf: FLEUR LOGISTICS

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je bent verantwoordelijk voor het laden, lossen en leveren van bloemen en planten.

  • Magazijnier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Allereerst ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de dagelijkse acties zodat de vooropgestelde losplanning correct wordt opgevolgd. Volgend takenpakket wordt je toevertrouwd: - het lossen van de vrachtwagens in overeenstemmen met de losplanning - het administratief verwerken van de ontvangen goederen. - de ontvangen goederen controleren of deze overeenstemmen met de planning. - verwerken van de afgewezen goederen. - herpalletiseren en indien mogelijk de pallets herstellen. - onregelmatigheden melden aan de laadkaaiverantwoordelijke. vervolgens ben je verantwoordelijke voor het uitvoeren van de dagelijkse acties m.b.t. het aanleveren en afvoeren van grond- en hulpstoffen op de juiste locatie binnen de afdeling inpak en productie. Volgend takenpakket wordt je toevertrouwd: - aanvoeren van grond- en hulpstoffen aan de afdeling productie en inpak. - administratieve opvolging van de uit te voeren acties - de nodige meldingen verrichten bij onregelmatigheden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het voorraadbeheer, nl. het correct opslaan van de voorraden. Dit doe je d.m.v. volgende taken: - Inventariseren van de voorraad en de pallets - Stockeren van de voorraad - Dagelijks vooropgestelde acties m.b.t. voorraadbeheer behandelen - De nodige meldingen verrichten bij onregelmatigheden

  • Polyvalent Medewerker Wasserij (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een industriële wasserij gelegen te Idegem zijn we op zoek naar polyvalente medewerkers. Takenpakket: Je voert uitvoerende taken uit zoals het ophangen van proper en gedroogd wasgoed volgens de voorschriften van de klant. Je kent de verschillende voorschriften van de verschillende klanten zodate vlot en correct te werk kan gaan Je bent polyvalent inzetbaar en kan dus ook op de inpak gezet worden. sorteren van de was plooien van de was in- en uithalen van de was uit de machines kledij op kapstokken hangen strijken van de was

  • Operator afwerkingslijn (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Het optimaal sturen van een vol-automatisch productieproces met respect voor kwaliteit en veiligheid. - Het respecteren van kwaliteitsprocedures - Het respecteren van productieprocedures - Het respecteren van veiligheidsinstructies - Het personeel sturen in geval van stilstand - Goede communicatie onderhouden met de lijnverantwoordelijken - Continu kwaliteit controleren tijdens de productie - Bijstaan in het verbeteren van het productieproces

  • Call center agent B2C (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Contact Center medewerkers sta je rechtstreeks in contact met de consument. Je zorgt ervoor dat ze geholpen worden en een antwoord krijgen op al hun vragen met betrekking tot onze huishoudtoestellen. Indien er een artikel hersteld moet worden sta je in voor de registratie van alle benodigde klantgegevens je verzamel alle informatie omtrent de storing en je informeert de klant over de afspraken omtrent de herstelling van het defecte toestel. je bent : Commercieel : je weet wat écht belangrijk is voor de klant en informeert hem graag verder. Communicatief sterk : Je houdt van klantencontact in de verschillende landstalen en je help graag mensen op een professionele efficiënte ene klantgerichte wijze verder. Positief ingesteld : met jouw goed humeur en optimisme wordt iedereen goedgezind. Stressbestendig = je blijft rustig en behoudt het overzicht als het drukker wordt.

  • Operator Textiel (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we dringend op zoek naar een machinebediener voor tapijtafwerking. Ervaring in textiel is een pluspunt maar niet noodzakelijk. Opleiding " on the job"

  • Douanedeclarant (m/v) | Antwerpen | Voltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal logistiek bedrijf, gelegen te Antwerpen, zijn wij op zoek naar een Douanedeclarant. Als douanedeclarant heb je een uitgebreid takenpakket, waaronder: De opmaak van import- en exportdocumenten. Diverse certificaten uitstellen. Opvolging en aanvraag van importvergunningen. Communicatie met diverse afdelingen binnen de firma.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES regio Deinze - Eke - Zulte (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN - kan deeltijds of voltijds U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

  • Elektrisch ingenieur (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SMO

    Type: Vaste Job

    WAT IS DE REDEN VAN DE VACATURE? Omwille van de aanhoudende groei van het aantal simultaan lopende projecten zoekt de afdeling Automatisatie & Sturing een extra collega voor het opnemen van het elektrisch gedeelte van de projecten. WAT HOUDT DE FUNCTIE IN? In samenwerking met de projectleider, ben jij naast het mechanisch gedeelte van een project, verantwoordelijk voor het elektrisch gedeelte van de machinebouw of andere automatisatieprojecten. Concreet sta je in voor: Het elektrisch ontwerp van een machine Het maken van berekeningen: elektrisch, vermogens, … Het opstellen van elektrische schema’s De keuze van de componenten, merk, leverancier en bijhorende opvolging De keuze PLC of andere sturing in nauwe samenwerking met het team Automatisatie/Sturing De uitvoering nauwgezet opvolgen in het atelier Daarnaast kan het ook zijn dat je zelf de handen uit de mouwen steekt in het atelier zodat je ook zelf voeling krijgt met de praktijk en dit kan meenemen in je bureauwerk.

  • Chef Kok (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: MILITZA BRUGGE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het bereiden van een gezonde en lekkere dagschotel (soep, hoofdgerecht, dessert) voor een 80 - tal senioren alook een suggestiemenu. Je dient met verse ingredienten een lekkere maaltijden te kunnen creeëren die naar smaak en uitzicht overeenstemmen met onze visie en een beleving zijn voor onze resident die hun maaltijd nuttigen in het restaurant of appartement, Je hebt een fijne smaak en bent creatief met voeding, Je hebt oog voor detail, Je staat in voor het bereiden van het avondeten voor een 30 aantal residenten.

  • RESERVE schoonmaak regio Brugge 2018 (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Brugge zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • Afwasser Poetshulp (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: BISTRO DE BOEKZITTING

    Type: Flexijob

    Je start de vaatwasmachine op en zorgt voor de nodige toevoer van zeep, spoel- en ontkalkingsmiddelen. Je verzamelt en sorteert de afwas volgens soort: glazen, borden, kopjes, bestek ... Je stort afval en etensresten in vuilnisbakken en sorteert leeggoed. Je schikt de afwas in manden naargelang soort en duwt deze door de vaatwasmachine of je wast af in de spoelbakken. Je schuurt potten en pannen. Je neemt het afgewassen vaatwerk uit de machine, controleertde properheid en plaatst het op de daartoe bestemde ruimte, bv. karren, rekken, kasten ... Je rangschikt het bestek en droogt serviesgoed af, bv. glazen. Je controleert regelmatig de werking van de afwasmachine, bv. warm water, toevoer schoonmaakmiddelen ... Je ververst regelmatig het water in de spoelbakken. Je maakt na gebruik de vaatwasmachine schoon, en je zuivert filters en afwasbakken. Je onderhoudt en kuist werkplaatsen en installaties: schrobben, schuren, ontvetten, ontsmetten ... Je verricht diverse schoonmaakwerkzaamheden.

Zoek naar antwoorden van THEO ICKMANS in sociale netwerken
Look for responds of THEO ICKMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor THEO ICKMANS. Laat een reactie achter voor THEO ICKMANS. THEO ICKMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THEO ICKMANS. Leave a respond for THEO ICKMANS. THEO ICKMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THEO ICKMANS op de google maps. Adres en contacten THEO ICKMANS
Location of THEO ICKMANS on the google maps. Address and contacts of THEO ICKMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come THEO ICKMANS THEO ICKMANS: LAVERGE T | FENA | GASTHOF 'T HEELAL | Vip-Air Ballooning BVBA | HERENTALSE T.C.

Other related companies as THEO ICKMANS: LAVERGE T | FENA | GASTHOF 'T HEELAL | Vip-Air Ballooning BVBA | HERENTALSE T.C.

THEO ICKMANS is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is THEO ICKMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06664001464. Het bedrijf THEO ICKMANS bevindt zich op het adres: VRIJHEIDSLAAN 13; 3960; BREE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 499,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 748,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van THEO ICKMANS is Olie- en gaswinning, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THEO ICKMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THEO ICKMANS, openstaande posities, locatie van THEO ICKMANS op de kaart.

THEO ICKMANS is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is THEO ICKMANS, company assigned to the tax number BE06664001464. The company THEO ICKMANS is located at the address: VRIJHEIDSLAAN 13; 3960; BREE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 499,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 748,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of THEO ICKMANS is Oil and Gas Extraction, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of THEO ICKMANS is not available. You also can look at reviews of THEO ICKMANS, open positions, location of THEO ICKMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over THEO ICKMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THEO ICKMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THEO ICKMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THEO ICKMANS, employees, financial statistics.