SANDRINE VAN BELLINGHEN

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • SANDRINE VAN BELLINGHEN
Private companiesPrimary Metal Industries • SANDRINE VAN BELLINGHEN

Contactgegevens SANDRINE VAN BELLINGHEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SANDRINE VAN BELLINGHEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

SANDRINE VAN BELLINGHEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE LOUISE 375; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 26261900 (+32-26261900) 26261900 (+32-26261900)

Fax (fax): +32 (60) 135-81-69 +32 (60) 135-81-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SANDRINE VAN BELLINGHEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SANDRINE VAN BELLINGHEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SANDRINE VAN BELLINGHEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SANDRINE VAN BELLINGHEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SANDRINE VAN BELLINGHEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SANDRINE VAN BELLINGHEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SANDRINE VAN BELLINGHEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SANDRINE VAN BELLINGHEN
Products information SANDRINE VAN BELLINGHEN

BTW identificatienummer (tax): BE08381439208
Ondernemingsnummer: 9616027832
Hoofdstad (capital): 456,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 261,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SANDRINE VAN BELLINGHEN
(Get full report from official database of BE for SANDRINE VAN BELLINGHEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor SANDRINE VAN BELLINGHEN
Addition kinds of activities for SANDRINE VAN BELLINGHEN

3743. Spoorwegapparatuur | Railroad equipment
738911. Muziek en omroepdiensten | Music and broadcasting services
22820100. Naald- en ambachtelijke garens, draaien, wikkelen of spoelen | Needle and handicraft yarns, twisting, winding, or spooling
28360400. Cultuur media | Culture media
32920601. Carded fiber, asbest | Carded fiber, asbestos
51420200. Bevroren vis, vlees en pluimvee | Frozen fish, meat, and poultry
76220302. Stereofonische apparatuur reparatie | Stereophonic equipment repair

Werken bij SANDRINE VAN BELLINGHEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SANDRINE VAN BELLINGHEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SANDRINE VAN BELLINGHEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SANDRINE VAN BELLINGHEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Procesoperator voeding m/v (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Lier zijn wij op zoek naar gemotiveerde procesoperatoren m/v: - Je staat in voor de bediening van productiemachines - Je stelt eigenhandig de machine in en controleert de werking - Je bent continu bezig met het opvolgen van de kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid - Je communiceert problemen tijdig met de supervisor

  • Monteur (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Monteren van de producten en toebehoren. Je werkt in een team met de hoofdmonteur en vertrekt vanuit zijn woonplaats naar de werven toe. De werven zijn verspreid over gans België en Noord-Frankrijk.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Koekelare (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp regio Zomergem - voltijds / deeltijds (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Zomergem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Medewerker schoonmaak (20u) (GUIGOVEN)

    Regio: GUIGOVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het schoonmaken van leegstaande appartementen + huizen. De woningen / appartementen moeten bewoonbaar gemaakt worden.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • LESGEVER ZWEMMEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks zwemmen aan het lager onderwijs (start 17 oktober tem 22 december 2018) in Waregem zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan telkens door op vrijdag van 15:30-19:30. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Team member OKay Wingene (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: OKAY

    Type: Vaste Job

    OKay is een winkelformule van Colruyt Group. In deze gezellige buurtwinkel doen klanten op een vlotte manier hun dagelijkse boodschappen. Als medewerker bied je hen service en kwaliteit voor de laagste prijzen in de buurt. Bij OKay kom je terecht in een hecht team met medewerkers uit de buurt. En omdat je dicht bij huis werkt, hoef je ook geen lange afstanden af te leggen of in de file te staan. Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega’s een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Verpleegkundigen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: RADIOLOGIE DR. HANS JASPERS

    Type: Vaste Job

    Binnen onze organisatie worden volgende taken van jouw verwacht: Nemen van RX-opnames; Mammografie; Botmeting; Telefonisch onthaal can patiënten; Inschrijvingen en administratie. Je werkt telkens van maandag tot vrijdag tussen 7u00 en 20u00, zaterdag werk je via beurtrol tussen 7u00 en 13u00.

  • Bereider van vegan-producten (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IOOP

    Type: Vaste Job

    IOOP is een kleine onderneming, gespecialiseerd in de ambachtelijke bereiding van biologische Seitan (MAYA) en Tofu (SEVEN ARROWS) en een gamma aan afgeleide producten. We zijn er fier op dat een groeiend aantal mensen, die macrobiotisch of vegetarisch/veganistisch willen leven, onze producten verkiezen om op een smakelijke en evenwichtige manier te voorzien in hun eiwitbehoefte. Daarom is het belangrijk dat onze producten 2 maal per week vers worden uitgeleverd naar onze klanten. Vind meer info op onze website! http://www.maya-seitan.be We willen graag een nieuwe collega opnemen in ons team. Takenpakket: bereiden van seitan ,tofu en tempeh bereiden van afgeleide producten frituren opruimen en poetsen volgens de normen binnen de voedingssector portioneren en verpakken van de producten ...

  • MEDEWERKER KINDERVERZORGING (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: MINI-CRECHE "KWAAKKWAAK"

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze crèche zijn wij op zoek naar een enthousiaste kinderverzorg(st)er. Je verzorgt kindjes van 3 maanden tot 3 jaar. Je verschoont de pampers en helpt de kindjes bij het eten. Verder ben je creatief bezig en knutsel je met hen. Je onderhoudt goede contacten met de ouders en zorgt ervoor dat de lokalen opgeruimd en gepoetst worden.

Zoek naar antwoorden van SANDRINE VAN BELLINGHEN in sociale netwerken
Look for responds of SANDRINE VAN BELLINGHEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor SANDRINE VAN BELLINGHEN. Laat een reactie achter voor SANDRINE VAN BELLINGHEN. SANDRINE VAN BELLINGHEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SANDRINE VAN BELLINGHEN. Leave a respond for SANDRINE VAN BELLINGHEN. SANDRINE VAN BELLINGHEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SANDRINE VAN BELLINGHEN op de google maps. Adres en contacten SANDRINE VAN BELLINGHEN
Location of SANDRINE VAN BELLINGHEN on the google maps. Address and contacts of SANDRINE VAN BELLINGHEN

Andere gerelateerde bedrijven als come SANDRINE VAN BELLINGHEN SANDRINE VAN BELLINGHEN: B & C Chauffage SPRL | Merlin B | Reyns S | SYLVIA COTRINA | A.T.C.-F猫r猫ge SPRL

Other related companies as SANDRINE VAN BELLINGHEN: B & C Chauffage SPRL | Merlin B | Reyns S | SYLVIA COTRINA | A.T.C.-F猫r猫ge SPRL

SANDRINE VAN BELLINGHEN is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SANDRINE VAN BELLINGHEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08381439208. Het bedrijf SANDRINE VAN BELLINGHEN bevindt zich op het adres: AVENUE LOUISE 375; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 456,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 261,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van SANDRINE VAN BELLINGHEN is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SANDRINE VAN BELLINGHEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SANDRINE VAN BELLINGHEN, openstaande posities, locatie van SANDRINE VAN BELLINGHEN op de kaart.

SANDRINE VAN BELLINGHEN is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is SANDRINE VAN BELLINGHEN, company assigned to the tax number BE08381439208. The company SANDRINE VAN BELLINGHEN is located at the address: AVENUE LOUISE 375; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 456,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 261,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of SANDRINE VAN BELLINGHEN is Primary Metal Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SANDRINE VAN BELLINGHEN is not available. You also can look at reviews of SANDRINE VAN BELLINGHEN, open positions, location of SANDRINE VAN BELLINGHEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SANDRINE VAN BELLINGHEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SANDRINE VAN BELLINGHEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SANDRINE VAN BELLINGHEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SANDRINE VAN BELLINGHEN, employees, financial statistics.