R. ZEGERS

Contactgegevens R. ZEGERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data R. ZEGERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

R. ZEGERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DES NERVIENS 10; 1780; WEMMEL/WEMMEL, België

Telefoon (phone): 24603967 (+32-24603967) 24603967 (+32-24603967)

Fax (fax): +32 (69) 429-55-71 +32 (69) 429-55-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) R. ZEGERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "R. ZEGERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "R. ZEGERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van R. ZEGERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen R. ZEGERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of R. ZEGERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees R. ZEGERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti R. ZEGERS
Products information R. ZEGERS

BTW identificatienummer (tax): BE09698699951
Ondernemingsnummer: 9065612792
Hoofdstad (capital): 167,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 277,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor R. ZEGERS
(Get full report from official database of BE for R. ZEGERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor R. ZEGERS
Addition kinds of activities for R. ZEGERS

01739908. Walnotenbos | Walnut grove
20269900. Vloeimelk, nec | Fluid milk, nec
30690000. Gemaakte rubberen producten, niet inbegrepen | Fabricated rubber products, nec
35719900. Elektronische computers, nec | Electronic computers, nec
38240304. Tachometer, centrifugaal | Tachometer, centrifugal
50910202. Skimateriaal | Skiing equipment
51130200. Wegwerpplaten, kopjes, servetten en eetgerei | Disposable plates, cups, napkins, and eating utensils
76299900. Elektrische reparatiewinkels, nec | Electrical repair shops, nec
79970200. Boten en zwemclubs | Boating and swimming clubs
87320101. Bedrijfsanalyse | Business analysis

Werken bij R. ZEGERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in R. ZEGERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor R. ZEGERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for R. ZEGERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Teammember Okay Hofstade (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Administratieve hulp voor commerciële binnendienst (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Boom

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio van Antwerpen zijn we op zoek naar een administratieve werkkracht op de commerciële binnendienst; Onze klant is actief in automaten voor allerlei sectoren, o.a. voor de horeca. We zijn op zoek naar iemand die zal instaan voor het beantwoorden van telefonie van bestaande klanten met vragen over hun bestellingen. Verder help je het hele team verder met de nodige administratie. Ben jij een enthousiaste, gemotiveerde persoon die graag telefoneert? Heb je een goede kennis Nederlands en Frans? Ben je een organisatorisch talent en administratief nauwkeurig? Bel dan nu naar 03/458.74.90 of mail uw CV met motivatiebrief naar [email protected]

  • Chauffeur CE - VERVOER HOOGTEWERKERS (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een job als chauffeur CE? En wil je werken voor een stabiel bedrijf regio Wetteren?                                          Dan hebben wij momenteel een interessante aanbieding! Want wij zoeken namelijk een CHAUFFEUR CE voor het vervoer van hoogtewerkers en aanverwante toestellen. Je krijgt op voorhand een ritschema door en gaat deze volgens een goed haalbaar tijdschema opvolgen. Je laadt en lost deze toestellen, rekening houdend met de geldende veiligheidsnormen.

  • Mechanical Engineer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen de ontwikkelingsafdeling ben je de spilfiguur tussen design ontwikkeling kwaliteit montage testlabo en industrialisatie. Je ondersteunt de ontwikkelingsingenieurs als problem solver bij probleemanalyses tijdens de ontwikkeling en in productie en zorgt er op een gestructureerde manier voor dat het zich herhalen van de problemen in de toekomst voorkomen wordt. Daarbij ben jij enerzijds de trekker om maakbaarheid en kwaliteit van componenten assemblage systemen? te analyseren op te volgen en te optimaliseren; alsook het eerste aanspreekpunt in geval van technische vragen impactanalyses gebruik van alternatieve (combinaties van) componenten en/of in geval van problemen. Je ontwikkelt en test assemblagemethodes en tools voor kleine prototype reeksen en geeft op basis daarvan advies aan de industrializatiegroep eenmaal tools voor grotere reeksen ontwikkeld worden. Het product technisch door en door kennen alsook de kennis van productie-en assemblage- processen zijn je voornaamste tools.

  • Poetshulp dienstencheques M/V 30u (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij nog op zoek naar een job als poetshulp en beschikbaar om 30u of meer te werken per week? Dan hebben wij de ideale job voor u. Je zal tewerktgesteld worden bij verschillende families. Mooie vaste uren die u zelf wat kan kiezen en eventueel aanvullen met extra uren.

  • POETSHULP Blankenberge-Wenduine DC (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Blankenberge-Wenduine-Zuienkerke zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken.

  • Jobstudent vulploeg supermarkt (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Beringen zoeken wij gemotiveerde jobstudent winkelmedewerkers, om enkele dagen door de week na school te werken (van 17u00 tot 20u00). Het helpen lossen van vrachtwagens Het aanvullen van de rekken Het spiegelen van de rekken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben

  • Bijlesgever wiskunde (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Technisch medewerker (intern & extern) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Car Comfort Solutions

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gedreven nieuwe medewerker, die zal starten als technieker en doorgroeien tot technisch medewerker. Als technieker wordt je opgeleid door een ervaren collega, die je de kneepjes van het vak leert: montage van trekhaken, parkeersensoren, navigatie, camerasystemen,... Je gaat de baan op en zet je in om (voornamelijk) bij garages deze diensten te verlenen. Eens je deze job goed onder de knie hebt, groei je door naar een ondersteunende, logistieke functie voor de mobiele techniekers. Je beheert in- en uitgaande goederen, staat in voor communicatie met klanten en leveranciers en zoekt technische info voor offertes op. Dankzij je eerdere ervaring bij ons, kunnen we ook op je rekenen om in te springen als technieker om een collega bij afwezigheid te vervangen. Zo kunnen we je een boeiende functie aanbieden met veel variatie.

  • QUALITY ENGINEER AUTOMOTIVE (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Als KWALITEITSINGENIEUR ben je verantwoordelijk voor de borging van de kwaliteit doorheen de verschillende fases van productie: van productontwikkeling tot implementatie bij de klant. Deze job is een mooie mix van administratie en field werk. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Ontwerpen van alle procedures, werkinstructies, PPAP, FMEA en APCP; Kwaliteitsanalyse en foutenanalyse uitvoeren en sturen; Implementatie van de kwaliteitsnormen en opvolging van het naleven hiervan; Voortdurend updaten van alle kwaliteitsnormen; Documentatie en administratie van kwaliteitsklachten; Periodieke analyse van interne en externe kwaliteitsvraagstukken; De klant vertegenwoordigen binnen de organisatie met betrekking tot alle kwaliteitsvraagstukken; Leverancierskwaliteitsactiviteiten;   Je staat dagelijks in contact met klanten, leveranciers, productie, logistiek en productontwikkeling. Hierdoor heb je intern en extern een nauw contact. Je rapporteert aan de Quality Leader. Bedrijfsprofiel: Voor een automotive bedrijf in Herentals zijn wij momenteel op zoek naar een QUALITY ENGINEER. Je komt terecht in een gezond, groeiend, internationaal bedrijf dat continue bezig is met het onderzoeken en doorvoeren van nieuwe technologieën. Ze volgen de markt op de voet en spelen in op elke verandering.   SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio.

  • Accountmanager W- en O-Vl met technische affiniteit | prachtig bedrijf (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Na een grondige opleidings- en inwerkperiode, ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en vergroten van ons klantenbestand. Je krijgt een vaste klantenportefeuille in West- en Oost-Vlaanderen, deze bestaat onder meer uit: houthandels, verandabouwers,... Je neemt de verkoop in West- en Oost-Vlaanderen in handen. Je luistert naar de behoeften van je klanten en geeft gepaste informatie en advies. Je biedt technische ondersteuning aan klanten. Je maakt hen enthousiast over de verschillende producten en toont de voordelen die deze bieden op alle vlakken. Je neemt actief deel aan commerciële vergaderingen waar de stand van zaken bekeken wordt en de doelen voor de toekomst vastgelegd worden. Je rapporteert aan de commercieel directeur.

  • Freelance adviseurs gezocht (Regio Vilvoorde - Zaventem) (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

Zoek naar antwoorden van R. ZEGERS in sociale netwerken
Look for responds of R. ZEGERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor R. ZEGERS. Laat een reactie achter voor R. ZEGERS. R. ZEGERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for R. ZEGERS. Leave a respond for R. ZEGERS. R. ZEGERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie R. ZEGERS op de google maps. Adres en contacten R. ZEGERS
Location of R. ZEGERS on the google maps. Address and contacts of R. ZEGERS

Andere gerelateerde bedrijven als come R. ZEGERS R. ZEGERS: JEAN-CHARLES CANO | Rosseel | CAMPING TROPICAL | V. DUSAUCY | JEROEN OOSTENDORP

Other related companies as R. ZEGERS: JEAN-CHARLES CANO | Rosseel | CAMPING TROPICAL | V. DUSAUCY | JEROEN OOSTENDORP

R. ZEGERS is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is R. ZEGERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09698699951. Het bedrijf R. ZEGERS bevindt zich op het adres: AVENUE DES NERVIENS 10; 1780; WEMMEL/WEMMEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 167,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 277,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van R. ZEGERS is Watervervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van R. ZEGERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van R. ZEGERS, openstaande posities, locatie van R. ZEGERS op de kaart.

R. ZEGERS is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is R. ZEGERS, company assigned to the tax number BE09698699951. The company R. ZEGERS is located at the address: AVENUE DES NERVIENS 10; 1780; WEMMEL/WEMMEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 167,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 277,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of R. ZEGERS is Water Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of R. ZEGERS is not available. You also can look at reviews of R. ZEGERS, open positions, location of R. ZEGERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over R. ZEGERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf R. ZEGERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about R. ZEGERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company R. ZEGERS, employees, financial statistics.