PETER DE TROYER

Contactgegevens PETER DE TROYER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PETER DE TROYER: address, phone, fax, email, website, opening hours

PETER DE TROYER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NEERSTRAAT 36; 9506; GERAARDSBERGEN, België

Telefoon (phone): 54501766 (+32-54501766) 54501766 (+32-54501766)

Fax (fax): +32 (13) 827-88-24 +32 (13) 827-88-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PETER DE TROYER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PETER DE TROYER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PETER DE TROYER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PETER DE TROYER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PETER DE TROYER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PETER DE TROYER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PETER DE TROYER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PETER DE TROYER
Products information PETER DE TROYER

BTW identificatienummer (tax): BE05986419677
Ondernemingsnummer: 7344055175
Hoofdstad (capital): 247,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 743,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PETER DE TROYER
(Get full report from official database of BE for PETER DE TROYER)

Aanvulling soorten activiteiten voor PETER DE TROYER
Addition kinds of activities for PETER DE TROYER

243199. Millwork, nec | Millwork, nec
328100. Knip steen- en steenproducten | Cut stone and stone products
21419902. Tabakstammen | Tobacco stemming
22210702. Poplin, kunstmatige vezel | Poplin, manmade fiber
22540106. Uniepakken, breien | Union suits, knit
23429903. Korsetten en geallieerde kledingstukken | Corsets and allied garments
23950100. Quilt- en quiltbenodigdheden | Quilting and quilting supplies
36410203. Gezondheidslampen, infrarood of ultraviolet | Health lamps, infrared or ultraviolet
37619904. Raketten, ruimte en militaire, compleet | Rockets, space and military, complete
38429904. Riemen: chirurgisch, sanitair en corrigerende | Belts: surgical, sanitary, and corrective

Werken bij PETER DE TROYER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PETER DE TROYER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PETER DE TROYER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PETER DE TROYER. Looking for open vacancies in other companies

  • POLYVALENT OPERATOR 2 PLOEGEN (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat aan de slag in een goeddraaiende textielfirma en je zal polyvalent in de productie worden ingezet. Je start in een functie als operator en verpakker van de eindproducten. Het is de bedoeling dat je ook andere functies aangeleerd krijgt, zodat je polyvalent op elke machine kan werken. Je komt terecht in een warme omgeving in een productieruimte en je zal in 2 ploegen aan de slag gaan.

  • Operator 2 ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon werkt als productie-operator.

  • Chauffeur C / CE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Konvert Interim Halle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend transport bedrijf regio Halle, zoeken ze een gemotiveerde en flexibele vrachtwagenchauffeur. taken: - het laden en lossen van paletten. - soms retours mee terug nemen. - doc laten aftekenen. - vriendelijk en attent ingesteld.

  • Servicetechnieker (m/v) (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Olen een specialist in digitale communicatie en biedt winkelbeleving, omnichannel, bedrijfscommunicatie en zorgcommunicatie voor retail en zorgsector. Zoeken we dringend een gemotiveerde servicetechnieker electronica Als Field Service Engineer sta je in voor de installatie en herstellingen van onze digital signage-projecten in de hele Benelux. Je zorgt voor een vlekkeloze installatie vanaf de montage van schermen en PC’s tot het testen en implementeren van de software. Daarnaast bied je steeds een perfecte service bij herstellingen of aanpassingen.

  • Junior technieker (basiskennis elektriciteit) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf actief in diverse werkzaamheden, zijn we op zoek naar een junior technieker met basiskennis elektriciteit. Hoe ziet jouw dag eruit als technieker? - Je bent actief in de wondere wereld van Telecom, zowel Proximus als Telenet zijn binnen het bedrijf grote spelers; - Je staat in voor de plaatsing en het lassen van glasvezelkabels; (Hier een beter idee van krijgen? https://www.youtube.com/watch?v=h4k_qBqS7zU ) - Je spoort actief fouten op binnen het glasvezelnet en zorgt ervoor dat deze storingen verholpen worden; - Je voert verschillende controlemetingen uit, dit om de goede werking te waarborgen; - Hier zit ook een deeltje adminstratie bij nl. dagrapporten opmaken en deze toelichten aan de werfleider. Dit alles leer je tijdens een on-the-jobtraining waarbij je wordt begeleid door een ervaren technieker.

  • Poetshulp Holsbeek (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Izegem 15h/week (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AMBY IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

  • GEZOCHT: redders (student) voor zwemparadijs (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een sport -en recreatie centrum zijn we op zoek naar geattesteerde redders! Als redder sta je aan het bad en waak je over de veiligheid van de zwembadbezoeker; Je bent verantwoordelijk voor een aantal taken op vlak van algemene hygiëne en hebt oog voor netheid in het centrum; Je bent (in beperkte mate) mee verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van de zwembadaccommodatie; Je neemt deel aan regelmatige oefenmomenten en bent bereid om de nodige opleidingen/bijscholingen te volgen die nodig zijn voor de uitoefening van je functie; Je bent mee verantwoordelijk voor een optimale klantentevredenheid, je ondersteunt hierin actief je collega's en verantwoordelijken; Je anticipeert op problemen en signaleert nauwgezet de binnenkomende klachten via het klachtenmanagementsysteem;

  • Landmeter (Leuven) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: STUDIEBUREAU JONCKHEERE BVBA

    Type: Vaste Job

    Voor ons satellietkantoor te Leuven zijn wij op zoek naar een landmeter. Aanvankelijk kom je 1 of 2 dagen per week in Brugge werken om de bedrijfscultuur te leren kennen, daarna word je voltijds tewerkgesteld in Leuven.

  • HR Consultant Ascento Brussel (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Ascento

    Type: Vaste Job

    Als vooraanstaand dienstverlener in HR heeft Agilitas Group drie grote merken in België: Amplo, Ascento en Agilitas. Door nabijheid en vakmanschap faciliteert Agilitas Group een duurzame groei van zowel klant, medewerker als kandidaat. Deze “perfect match” realiseren wij dankzij onze gepassioneerde experten die dicht bij de mensen en bedrijven staan die ze adviseren. Als HR Expert in Talent Mobility werkt Ascento aan een positieve en duurzame inzetbaarheid van talent. Onze consultants vertrekken vanuit een totaalbenadering, waarin aantrekken, behoud, ontwikkeling en (her)oriëntering van talent in elkaar overlopen. Voor onze business unit in Brussel zijn we momenteel op zoek naar een enthousiaste collega (m/v): Je functie Vanuit een grondige behoeftenanalyse adviseer je je klanten en begeleid je hen op weg naar maatoplossingen binnen de verschillende domeinen van HRM. Je wordt projectverantwoordelijke voor diverse talent mobility opdrachten, waarbij alles draait rond het aantrekken, behouden, ontwikkelen en oriënteren van talent. Je speelt een belangrijke rol bij het verder uitbouwen van onze klantenportefeuille in regio Brussel. Je werkt nauw samen met je collega’s en rapporteert rechtstreeks aan de Business Unit Manager.

  • Zelfstandige vennoot gevraagd voor de autosector (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Guy autohandel

    Type: Zelfstandige activiteit

    Persoon op zelfstandige basis als hoofdberoep of bijberoep. Verkoop van 2dehandsvoertuigen en/of herstelling van hiervan ( laatste is geen must) Iemand die over de financiele middelen beschikt om mee te investeren in budget cars. Op de hoogte zijn van marketing, 2 dehands, autoscout24 enz

Zoek naar antwoorden van PETER DE TROYER in sociale netwerken
Look for responds of PETER DE TROYER in social networks

Lees alle opmerkingen voor PETER DE TROYER. Laat een reactie achter voor PETER DE TROYER. PETER DE TROYER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PETER DE TROYER. Leave a respond for PETER DE TROYER. PETER DE TROYER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PETER DE TROYER op de google maps. Adres en contacten PETER DE TROYER
Location of PETER DE TROYER on the google maps. Address and contacts of PETER DE TROYER

Andere gerelateerde bedrijven als come PETER DE TROYER PETER DE TROYER: DE VUYST NV | E.M.L. ST.BRICE | PETER VAN DER WANGEN | LA CHAUMI?RE | PHILIPPE DELHEZ

Other related companies as PETER DE TROYER: DE VUYST NV | E.M.L. ST.BRICE | PETER VAN DER WANGEN | LA CHAUMI?RE | PHILIPPE DELHEZ

PETER DE TROYER is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PETER DE TROYER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05986419677. Het bedrijf PETER DE TROYER bevindt zich op het adres: NEERSTRAAT 36; 9506; GERAARDSBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 247,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 743,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van PETER DE TROYER is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PETER DE TROYER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PETER DE TROYER, openstaande posities, locatie van PETER DE TROYER op de kaart.

PETER DE TROYER is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is PETER DE TROYER, company assigned to the tax number BE05986419677. The company PETER DE TROYER is located at the address: NEERSTRAAT 36; 9506; GERAARDSBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 247,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 743,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of PETER DE TROYER is Membership Organizations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of PETER DE TROYER is not available. You also can look at reviews of PETER DE TROYER, open positions, location of PETER DE TROYER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PETER DE TROYER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PETER DE TROYER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PETER DE TROYER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PETER DE TROYER, employees, financial statistics.