FLFAMOUS CLOTHES SA

Contactgegevens FLFAMOUS CLOTHES SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLFAMOUS CLOTHES SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLFAMOUS CLOTHES SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Av. Jacques Georgin 10-12 1030 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-27-05-37-21 32-27-05-37-21

Fax (fax): 32-27-26-42-10 32-27-26-42-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLFAMOUS CLOTHES SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLFAMOUS CLOTHES SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLFAMOUS CLOTHES SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLFAMOUS CLOTHES SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLFAMOUS CLOTHES SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLFAMOUS CLOTHES SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLFAMOUS CLOTHES SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLFAMOUS CLOTHES SA
Products information FLFAMOUS CLOTHES SA

BTW identificatienummer (tax): BE02708374023
Ondernemingsnummer: 1034881591
Hoofdstad (capital): 557,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 783,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in FLFAMOUS CLOTHES SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Textiles & Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLFAMOUS CLOTHES SA
(Get full report from official database of BE for FLFAMOUS CLOTHES SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLFAMOUS CLOTHES SA
Addition kinds of activities for FLFAMOUS CLOTHES SA

5989. Brandstofverkopers, nec | Fuel dealers, nec
326299. Vitreous China tafel en keukengerei, nec | Vitreous china table and kitchenware, nec
349600. Diverse vervaardigde draadproducten | Miscellaneous fabricated wire products
362102. Elektrische motor en generator hulponderdelen | Electric motor and generator auxillary parts
489900. Communicatiediensten, nv | Communication services, nec
39499914. Atletische apparatuur voor baan en veld | Track and field athletic equipment
50820404. Mineraalbewerking machines | Mineral beneficiation machinery
50939908. Scavengering | Scavengering
76999910. Textiel rolbekleding | Textile roll covering
87349903. Food testing service | Food testing service

Werken bij FLFAMOUS CLOTHES SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLFAMOUS CLOTHES SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLFAMOUS CLOTHES SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLFAMOUS CLOTHES SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende-Verkoper supermarkt Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt te Lier zijn we op zoek naar een bediende verkoper. Je taken zullen bestaan uit het verwerken van de levering, bedienen van klanten, onderhouden van het winkelbeeld en kassataken.

  • Elektromechanicien 3 ploegen M/V (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op elektromechanisch vlak fungeer je als polyvalente kracht: je voert depannages uit aan de machines en staat tegelijk in voor het preventief onderhoud. Je zoekt oplossingsgericht mee naar storingen. Bovendien zorg je voor optimalisatie van het elektrische en elektromechanische gedeelte van onze machines en installaties en verzorg je de installatie van nieuwe machines.

  • Flexijob traiteurzaak (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de bereiding en toonbankverkoop in een traiteurzaak regio Izegem.

  • Ploegbaas M/V - regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Sta je in voor het monteren en installeren van nieuwe of bestaande koeltechnische systemen (ventilatie, airconditioning, …) Vraag je bij de opstart van een werf de nodige info op aan de projectleider, achteraf doe je ook de debriefing bij de projectleider Interpreteer je de uitvoeringsplannen en schat je de technische haalbaarheid in van het plan Doe je de nodige voorbereidingen (ophangsystemen plaatsen, baseren, plooien, …) voor de effectieve installatie Voer je de nodige testen (lekdichtheid, verlichting, ventilatoren, …) uit bij de opstart van een installatie Werk je hoofdzakelijk samen in een team van 2 tot 3 personen Verzorg je voornamelijk de koeltechnische installaties in bedrijven, hotels, winkelketens,…

  • Recruitment Consultant (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    samen met jouw team leg je scherpe targets vast je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in dankzij jouw enthousiasme en sales-technische skills neem je kandidaten op sleeptouw je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten?

  • Poetshulp Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Huishoudhulp M/V regio Zwevezele PT of FT (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: PICO BELLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringende opstart! Bent u proper en net en is schoonmaken echt jouw ding? Dan ben jij de geknipte kandidaat waarnaar wij op zoek zijn! In het kader van de dienstencheques gaat u poetsen bij mensen thuis. Het gaat hier om de wekelijkse schoonmaak zoals stof afnemen, stofzuigen, dweilen, bedden opmaken, ramen lappen... U wordt tewerkgesteld bij verschillende klanten in uw regio. Wij zijn dan wel niet het grootste dienstenchequebedrijf in de regio, maar wij verkiezen liever een persoonlijke en kwalitatieve aanpak, zowel voor onze klanten als voor onze werknemers! Bent u reeds actief in de dienstenchequesector, maar bent u op zoek naar betere werkvoorwaarden? Ook dan bent u steeds welkom bij ons voor een vrijblijvend gesprek. Discretie verzekerd!

  • Schoonmaker (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Studentenjob

    Voor een gezellige Bed & Breakfast in Rumst zoeken wij een medewerker die op zeer regelmatige basis op vrijdag kan werken van 10:00 tot 13:00. Je zal in staan voor het onderhoud van de kamers en de gezamelijke vertrekken. Je zorgt voor een hygiënische badkamer. Je ontdoet de kamer van stof. Je zorgt voor verversen van het beddengoed en voor propere handdoeken.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • KEUKENMEDEWERKER M/V (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Vaste Job

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een keukenmedewerker voor de koude kant. Het takenpakket bestaat uit: - Groeten en fruit wassen en schoonmaken - Keukengerei onderhouden en schoonmaken - ...

  • COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Ben je een sale talent? Hou je er van om op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten? Ben je commercieel sterk? Dan ben jij de COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER die we zoeken:   Als COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER ben je zowel binnen België en Luxemburg verantwoordelijk voor: Het geven van technische ondersteuning en advies aan klanten aangaande schuifdeur projectenOp zelfstandige wijze de aanvragen voor projecten beoordelen, calculeren, aanbieden en in opdracht nemen van salesorders in een B2B omgeving correcte opvolging van bestaande klanten en/of offertes Pro-actieve klantenbezoeken (architecten en bedrijven)en initiatieven nemen voor de verdere uitbouw van het segment Op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden binnen België en Luxemburg 2 x per maand 2 dagen aanwezig zijn in Luxemburg werkgebied gans België & Luxemburg  trefwoorden: commercieel vertegenwoordiger, sales, junior sales, account manager, hunter, luxemburg, belgië Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een internationale groep, gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en installatie van draaideuren, schuifdeuren en beveilingde toepassingen, zijn we dringend op zoek naar een COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER

  • Meetings and Events Consultant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

Zoek naar antwoorden van FLFAMOUS CLOTHES SA in sociale netwerken
Look for responds of FLFAMOUS CLOTHES SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLFAMOUS CLOTHES SA. Laat een reactie achter voor FLFAMOUS CLOTHES SA. FLFAMOUS CLOTHES SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLFAMOUS CLOTHES SA. Leave a respond for FLFAMOUS CLOTHES SA. FLFAMOUS CLOTHES SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLFAMOUS CLOTHES SA op de google maps. Adres en contacten FLFAMOUS CLOTHES SA
Location of FLFAMOUS CLOTHES SA on the google maps. Address and contacts of FLFAMOUS CLOTHES SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLFAMOUS CLOTHES SA FLFAMOUS CLOTHES SA: Charles B | ARTICON | Quadrant-Studie- en Landmeetburo | Cout?re Prestige | De Winter BVBA

Other related companies as FLFAMOUS CLOTHES SA: Charles B | ARTICON | Quadrant-Studie- en Landmeetburo | Cout?re Prestige | De Winter BVBA

FLFAMOUS CLOTHES SA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLFAMOUS CLOTHES SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02708374023. Het bedrijf FLFAMOUS CLOTHES SA bevindt zich op het adres: Av. Jacques Georgin 10-12 1030 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 557,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 783,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Textiles & Clothing. Producten gemaakt in FLFAMOUS CLOTHES SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLFAMOUS CLOTHES SA is Diverse reparatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLFAMOUS CLOTHES SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLFAMOUS CLOTHES SA, openstaande posities, locatie van FLFAMOUS CLOTHES SA op de kaart.

FLFAMOUS CLOTHES SA is a company, that was registered 1996 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLFAMOUS CLOTHES SA, company assigned to the tax number BE02708374023. The company FLFAMOUS CLOTHES SA is located at the address: Av. Jacques Georgin 10-12 1030 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 557,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 783,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Textiles & Clothing. Products created in FLFAMOUS CLOTHES SA were not found.
The main activity of FLFAMOUS CLOTHES SA is Miscellaneous Repair Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLFAMOUS CLOTHES SA is not available. You also can look at reviews of FLFAMOUS CLOTHES SA, open positions, location of FLFAMOUS CLOTHES SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLFAMOUS CLOTHES SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLFAMOUS CLOTHES SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLFAMOUS CLOTHES SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLFAMOUS CLOTHES SA, employees, financial statistics.