Lemmens J

Contactgegevens Lemmens J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lemmens J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lemmens J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brugstraat 19; 3550; Heusden-Zolder (Heusden), België

Telefoon (phone): 011 42 25 32 (+32-011 42 25 32) 011 42 25 32 (+32-011 42 25 32)

Fax (fax): 011 45 49 37 (+32-011 45 49 37) 011 45 49 37 (+32-011 45 49 37)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lemmens J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lemmens J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lemmens J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lemmens J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lemmens J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lemmens J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lemmens J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lemmens J
Products information Lemmens J

BTW identificatienummer (tax): BE05534332275
Ondernemingsnummer: 7105102539
Hoofdstad (capital): 302,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 747,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Lemmens J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bicycles - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lemmens J
(Get full report from official database of BE for Lemmens J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lemmens J
Addition kinds of activities for Lemmens J

173102. Elektronische besturingsinstallatie | Electronic controls installation
737899. Computer onderhoud en reparatie, nec | Computer maintenance and repair, nec
34490202. Kunststof accessoires, metaal | Plastering accessories, metal
51499907. Belegde broodjes | Sandwiches
80210201. Tandarts | Dental clinic

Werken bij Lemmens J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lemmens J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lemmens J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lemmens J. Looking for open vacancies in other companies

  • Filiaalleider Elektrozaak regio Veurne/Bredene/Oostende (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je onderhoud de winkel; Je runt de winkel van A tot Z; Je richt de verkoop ruimte in en je stalt de producten uit; Je ontvangt en controleert de producten bij levering (voorraad opvolgen fouten vaststellen); Je kan klanten goed en vriendelijk adviseren; Je staat in voor de levering en plaatsing van de toestellen; Je voert kassahandelingen uit (kassabedrag afrekenen geld storten bij de bank).

  • Plaatser Buitenschrijnwerk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ASAP Construct is vlijtig op zoek naar hands- on monteurs voor het plaatsen van buitenschrijnwerk. Onze klant is een specialist in het beliprofileren van ramen, deuren en glasgevels. Het bedrijf doet het professioneel plannen, installeren en afwerken van unieke bouwprojecten. Samen met je ploegmaten sta je in voor de montage op werven in Limburg, Brussel en Antwerpen.

  • Poetshulp Regio Moorslede (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Agilitas Roeselare

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende klanten zijn we op zoek naar huishoudhulpen regio Moorslede Ervaring met huishoudelijke taken, voornamelijk poetsen en strijken is een pluspunt. Je begint deeltijds, opbouwen naar meer uren is zeker mogelijk. Bedrijfsprofiel: t-groep is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken t-interim, Amplo en Ascento. Daarnaast is t-groep ook actief in Nederland en Polen. Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening innovatief en efficiënt. Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal.Ben jij gedreven, heb je een passie voor HR en vooral véél goesting om elke dag het verschil te maken? Dan ben jij de collega die we zoeken!

  • DRINGEND GEZOCHT: Exclusieve huishoudhulp M/V te Lovendegem 16u/week (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u per week voor een gastgezin wonende te Lovendegem. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken en het koken. U hoeft niet te werken op woensdag bij dit gezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student tijdens het schooljaar M/V (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en ben je tussen midden januari en eind maart beschikbaar om tijdens de week aan de slag te gaan, lees dan zeker verder. Je pakt de goederen uit en je zet ook de bestellingen klaar per klant. Je werkt tijdens de week in de dagploeg.

  • Supervisor Elektriciteit & Instrumentatie/Automatisatie (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je een sterke achtergrond in E&I - werkzaamheden? Ben je voldoende matuur en assertief om met voldoende impact te communiceren met alle partijen en niveaus? Ben je organisatorisch en communicatief sterk en ben je een gestructureerd iemand, ook op administratief gebied? Solliciteer dan nu voor de functie Supervisor E&I! Je volgt de werken E&I op in opdracht van de bouwheer, op gebied van veiligheid en kwaliteit en je houdt nauwkeurig een beschrijving bij van de vordering van de werken en eventuele tekortkomingen. Je controleert of de contractor de werken uitvoert conform de plannen “goed voor uitvoering”– laatste revisie. Je bent verantwoordelijk voor de (pre-)commissioning van de installatie wat jouw discipline betreft. Je rapporteert aan de projectleiding en assisteert hen bij de coördinatie, tijdens de werfvergaderingen, … Je volgt de technical queries van de EPC/Contractors/Vendors op. Je coördineert de opleidingen die door de Vendors gegeven worden aan het personeel van de LNG terminal. Je werkterrein ligt vooral buiten.

  • PROJECTINGENIEUR (ENERGIEMANAGEMENT) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    * Investerings- en verbeterprojecten met focus op energiemanagement * Project management, Lean management * Dendermonde Voor onze klant, een internationale productieonderneming met een vestiging in de regio van Dendermonde, zijn wij vanuit Hays Engineering Gent op zoek naar een Projectingenieur. In de job van Projectingenieur ben je verantwoordelijk voor de initiatie en opvolging van de investerings- en verbeterprojecten die hoofdzakelijk betrekking zullen hebben op energiebesparende maatregelen. Je doet dit voor de volledige vestiging in Dendermonde. Je zal de projecten van A-Z opvolgen: de studie- en engineeringfase, het selecteren van de leveranciers en aannemers, de technische uitwerking van de projecten, de opvolging en coördinatie van de planning, het bepalen van de prioriteiten, de financiële en budgettaire opvolging, de implementatie, installatie en oplevering van de projecten. Je bent het aanspreekpunt voor de verschillende partijen en je zal nauw samenwerken met de andere interne afdelingen. Je zal ook diverse verbeterprojecten implementeren op basis van Lean Management.

  • Meertalig Technisch Commercieel Medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een Meertalig Technisch Commercieel Medewerker. -Assistent van de export manager / key account manager -Rechtstreeks contactpersoon voor de 2 Franstalige verkopers -Orderverwerking en facturatie van de bestellingen van de vestigingen (NL en IT) -Technische vertalingn -Volledige administratieve verwerking van order tot factuur -Telefonisch contact met de klanten -Voorbereiden van contracten, boeken van vluchten en hotels, documentair krediet,...

  • PROJECTLEIDER BOUW MET ERVARING IN RENOVATIEPROJECTEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    · Als projectleider beschikt u over autonome verantwoordelijkheid voor een aantal renovatieprojecten · U staat in voor het opstarten van de werven met de ploegen en doet de verdere opvolging tot opgeleverd product · Dit houdt oa in: bestellen van materialen, zoeken van onderaannemers, contacten met klanten en architecten, ... · U coacht de medewerkers op de werven en bent verantwoordelijk voor het naleven van de kwaliteit en de veiligheid · U realiseert projecten binnen budget en afgesproken planning met aandacht naar kwaliteit en veiligheid · U leidt de werfvergaderingen

  • Hulpploegchef 2 ploegen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentenfirma in Ardooie zijn wij op zoek naar een hulpploegchef. Samen met de ploegchef staat u in voor de goede werking van 6 automatische en 1 semi-automatische verpakkingslijn voor diepvriesgroenten. U werkt samen met de operatoren die de machines moeten bedienen, ombouwen en op elkaar afstemmen. U zorgt ervoor dat deze processen, op basis van een vooraf opgemaakte verpakkingsplanning, optimaal verlopen en springt bij waar nodig. U geeft de nodige informatie door aan de technische dienst en communiceert ook met uw collega-ploegchefs die voor of na u opstarten. U geeft leiding aan een 25-tal personen. U rapporteert aan de verpakkingsverantwoordelijke.

  • Service Engineer (m/v) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Yes Select

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een service Engineer die instaat voor de aansluitingen van nieuwe machines. In werking stellen van nieuwe machines + uitleg aan klanten. Verder staat u ook in voor alle herstellingen in de werkplaats van onze klanten. Welke technieken: Elektrotechniek / elektronica, koudetechniek, besturings- en regeltechniek, mechanica en software.

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

Zoek naar antwoorden van Lemmens J in sociale netwerken
Look for responds of Lemmens J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lemmens J. Laat een reactie achter voor Lemmens J. Lemmens J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lemmens J. Leave a respond for Lemmens J. Lemmens J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lemmens J op de google maps. Adres en contacten Lemmens J
Location of Lemmens J on the google maps. Address and contacts of Lemmens J

Andere gerelateerde bedrijven als come Lemmens J Lemmens J: L'OUZERIE DU NOUVEAU MONDE | ETIENNE WILLEMS | MARCEL DE GRAEVE | Verbeke A & Zonen NV | VAN REETH HOEFKENS BVBA

Other related companies as Lemmens J: L'OUZERIE DU NOUVEAU MONDE | ETIENNE WILLEMS | MARCEL DE GRAEVE | Verbeke A & Zonen NV | VAN REETH HOEFKENS BVBA

Lemmens J is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lemmens J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05534332275. Het bedrijf Lemmens J bevindt zich op het adres: Brugstraat 19; 3550; Heusden-Zolder (Heusden). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 302,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 747,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bicycles - Retail. Producten gemaakt in Lemmens J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lemmens J is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lemmens J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lemmens J, openstaande posities, locatie van Lemmens J op de kaart.

Lemmens J is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lemmens J, company assigned to the tax number BE05534332275. The company Lemmens J is located at the address: Brugstraat 19; 3550; Heusden-Zolder (Heusden). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 302,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 747,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bicycles - Retail. Products created in Lemmens J were not found.
The main activity of Lemmens J is Membership Organizations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Lemmens J is not available. You also can look at reviews of Lemmens J, open positions, location of Lemmens J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lemmens J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lemmens J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lemmens J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lemmens J, employees, financial statistics.