OLIVIER VALANGE

Contactgegevens OLIVIER VALANGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OLIVIER VALANGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

OLIVIER VALANGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINT-PIERRE 11; 5590; CINEY, België

Telefoon (phone): 83215167 (+32-83215167) 83215167 (+32-83215167)

Fax (fax): +32 (53) 402-58-66 +32 (53) 402-58-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OLIVIER VALANGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OLIVIER VALANGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OLIVIER VALANGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OLIVIER VALANGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OLIVIER VALANGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OLIVIER VALANGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OLIVIER VALANGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OLIVIER VALANGE
Products information OLIVIER VALANGE

BTW identificatienummer (tax): BE02226623535
Ondernemingsnummer: 4268707275
Hoofdstad (capital): 656,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 617,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OLIVIER VALANGE
(Get full report from official database of BE for OLIVIER VALANGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor OLIVIER VALANGE
Addition kinds of activities for OLIVIER VALANGE

106199. Ferroalloy ertsen, behalve vanadium, nec | Ferroalloy ores, except vanadium, nec
367700. Elektronische spoelen en transformatoren | Electronic coils and transformers
382100. Laboratoriumapparatuur en meubilair | Laboratory apparatus and furniture
737899. Computer onderhoud en reparatie, nec | Computer maintenance and repair, nec
37140307. Tops, motorvoertuig | Tops, motor vehicle
49230000. Gas transmissie en distributie | Gas transmission and distribution
50630200. Elektrische toebehoren en bouwmaterialen | Electrical fittings and construction materials

Werken bij OLIVIER VALANGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OLIVIER VALANGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OLIVIER VALANGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OLIVIER VALANGE. Looking for open vacancies in other companies

  • LAGO zoekt | Redder subtropisch zwemparadijs! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! De veiligheid van de bezoekers staat ten allen tijde centraal. Hiervoor investeerde LAGO Beveren in een drenkelingendetectiesysteem, ter ondersteuning van hun team redders. Door hun succesformule kan LAGO nu enkele nieuwe redders gebruiken. Altijd al willen weten hoe het voelt een redder in nood te zijn? Haal de held in jou naar boven en laat deze unieke kans niet liggen!

  • Servicetechnieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: T-INTERIM HASSELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als servicetechnieker: Verzorg je de interventies van onze industriële en commerciële koeltechnische systemen (ventilatie, airconditioning,…) Kom je steeds terecht bij onze klanten actief in diverse sectoren (hotels, winkelketens, bedrijven, …) Sta je in voor de opstart van onze nieuw geplaatste installaties. Je meet en regelt deze zodat ze steeds de juiste temperaturen kunnen verzekeren. Voer je herstellingen uit en los je storingen op. Hiervoor kan je ook steeds terugvallen op de kennis van collega’s of de knowhow uit onze eigen database. Doe je onderhoud aan de airco’s en ventilatiesystemen. Licht je de functionaliteiten van de installatie toe aan onze klanten. Bedrijfsprofiel: De klant richt zich op klimatisatie van een eenvoudige airco tot een volledig geïntegreerd klimaatbeheersingssysteem met koeling, verwarming en luchtzuivering. Zij bieden hun klanten een totaaloplossing voor de installatie van een klimaatsysteem in combinatie met elektriciteitswerken, sanitair en verlichting.

  • Huishoudhulp Wuustwezel (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Comforthome

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en mensen helpen? En zoek je werk in de omgeving van Wuustwezel ? Aarzel dan niet om bij ons te solliciteren!

  • Polyvalente medewerker en keukenhulp (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende fastfoodketen in Wetteren zijn wij op zoek naar polyvalente medewerkers. Je zal instaan voor het meehelpen in de keuken, kassa, klanten bestellen en bedienen,... Wil jij meer te weten komen over deze vacature? Solliciteer snel online of stuur je cv naar Wetteren

  • Studenten Events (regio Leuven - Aarschot) (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Ben je student; Heb je tijd vrij voor een bijverdienste op regelmatige basis; Contacteer ons dan snel! Voor onze klant, actief in service voor evenementen, zijn wij regelmatig op zoek naar studenten die door de week en/in het weekend beschikbaar zijn voor: Vestiaire; Sanitair; Opkuis. We hebben op weekbasis een hele planning in te vullen. Ben je student en ken je iemand, laat het zeker weten.

  • vaste weekend student supermarkt te Sleidinge (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Sleidinge zijn we op zoek naar enkele gemotiveerde studenten! Wat? meewerken in de winkel (aanvullen + kassawerk)

  • Elektromechanicien (2 ploegen) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DAF TRUCKS

    Type: Vaste Job

    Voor de technische dienst binnen de cabinefabriek zijn wij op zoek naar een Elektromechanicien, waarbij je wordt tewerkgesteld in een tweeploegenstelsel (vroege/late). Als Elektromechanicien waarborg je de beschikbaarheid en bedrijfszekerheid van onze installaties dankzij jouw efficiëntie en flexibiliteit. Jouw verantwoordelijkheden: Wijzigingen en revisies uitvoeren aan installaties, robotten, mallen en hulpapparatuur Curatieve, preventieve en predictieve onderhoudswerkzaamheden uitvoeren, voornamelijk elektrisch en elektronisch, maar ook kleine mechanische, pneumatische en hydraulische werken Als Elektromechanicien rapporteer je aan de Supervisor Onderhoud.

  • Schoonma(a)k(st)er mobiele toer - regio Eeklo/Maldegem (36u) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: CLEANDIENST

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde schoonmaakster/schoonmaker voor een tewerkstelling in de regio Eeklo en omstreken voor een tewerkstelling op een mobiele toer. Samen met een collega voer je de schoonmaak uit bij verschillende klanten in de regio. Jullie krijgen hiervoor een firmawagen ter beschikking. Voorziene uurrooster : nog niet beschikbaar Totaal uren : ca 36 uren per week Voor deze functie moet u in het bezit zijn van een rijbewijs.

  • Lubrication Technician (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: I-CARE Group

    Type: Vaste Job

    Sinds 2004 is I-Care de internationale leider in Predictive Maintenance en Reliability Engineering. Met hoofdkantoor in België en meer dan 10 filialen in Europa, de VS en Azië kunnen onze ruim 250 engineers klanten wereldwijd ten dienste staan. We bieden een uitgebreid gamma high end producten, training en services aan om onze industriële klanten te adviseren en te begeleiden in het optimalizeren van hun maintenance plannen en de betrouwbaarheid van hun assets, kosten te controleren en ongeplande stilstanden te vermijden. Hiervoor gebruiken wij zowel onze expertise in Predictive Maintenance als Reliability Engineering, waarin Lubrication Excellence een prominente rol vervult. Dankzij onze continue groei zijn we voor de verdere uitbouw van ons team op zoek naar technicians om onze divisie Lubrication te versterken. Met andere woorden, we zoeken techniekers met een passie voor smeertechnisch onderhoud. Wat zijn jouw verantwoordelijkheden ? Onze Lubrication divisie bestaat uit een team van medewerkers die instaan voor de verdere uitbouw van alle I-Care activiteiten die te maken hebben met smeertechnisch onderhoud, gaande van puur operationeel uitvoerende activiteiten tot en met de adviesverlenende rol binnen Lubrication Excellence. Als Lubrication technician sta je dus in voor olie staalname, smering van industriële apparatuur, ultrasone smering, olieverversing, etc. Organisatie van de smeermiddelcontainers, opzetten / verbeteren van checklists voor visuele inspecties, opstellen van werkinstructies in het IPS-systeem, gegevensinvoer (bijv. Olie-analyse), opvolgen van smeerstatistieken. Onderlinge communicatie in het team, met leden van de trillingsdiagnose en met externe contactpersonen Advies over de selectie van smeermiddelen Ontwikkelen van workflows en algemene suggesties voor het optimaliseren van het smeerprogramma Verbeter softwaregegevens voor smeringsbeheer of ontwikkel suggesties hiervoor Overweging van fabrieksspecificaties (coördinatie met controlekamers, productie, opslag, onderhoud, ...) Vergaderingen houden om doelen, procedures en methoden te beoordelen

  • Recruiters met een passie voor de telefonie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: QUANTUM ONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een jong en snelgroeiend bedrijf we op zoek naar een gedreven commerciële kandidaat. We zijn actief in de dienstensector, gespecialiseerd in de telefonische rekrutering. Je bent verantwoordelijk voor het afnemen van interviews en het plaatsen van afspraken.

  • FLEXIJOB Winkelbediende FroYo & Pasta - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MAXIS INVEST

    Type: Flexijob

    !! OPGELET !! HET GAAT HIER OM EEN FLEXIJOB STATUUT; KANDIDATEN MOETEN MINSTENS AL 9 MAANDEN WERKEN IN EEN ANDER BEDRIJF ALS VOLTIJDS OF 4/5 OM IN AANMERKING TE KOMEN, HET BETREFT HIER DUS EEN EXTRA ACTIVITEIT NAAST JE HOOFDTEWERKSTELLING BIJ JE HUIDIGE WERKGEVER Voor onze vestiging in Gent zijn wij op zoek naar extra personeel om ons jong team aan te vullen! De job: Openen en/of sluiten van de winkel, hygiëne en netheid bewaken, kassa beheren en afsluiten. Klanten bedienen: Pasta's bereiden, FroYo bereiden, producten aanvullen en bestellen, supervisie geven aan j-o-b-studenten. Samen met de shopmanager bewaak je de kwaliteit van de service en de producten, de aansturing van de j-o-b-studenten is hierbij heel belangrijk. We zijn voornamelijk opzoek naar kandidaten die, als aanvulling op huidig personeel, op doordeweekse dagen kunnen werken: NIET in het WEEKEND Extra beschikbaarheid tijdens de kerstperiode is een plus! Afspraken voor sollicitaties via mail met bijgevoegd CV en/of contactgegevens

  • Zaalmedewerker (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DEBOEVERIES

    Type: Flexijob

    Je verwelkomt de klanten. Je neemt bestellingen op en helpt bij het opdienen en afruimen.

Zoek naar antwoorden van OLIVIER VALANGE in sociale netwerken
Look for responds of OLIVIER VALANGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor OLIVIER VALANGE. Laat een reactie achter voor OLIVIER VALANGE. OLIVIER VALANGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OLIVIER VALANGE. Leave a respond for OLIVIER VALANGE. OLIVIER VALANGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OLIVIER VALANGE op de google maps. Adres en contacten OLIVIER VALANGE
Location of OLIVIER VALANGE on the google maps. Address and contacts of OLIVIER VALANGE

Andere gerelateerde bedrijven als come OLIVIER VALANGE OLIVIER VALANGE: COLLARD Joseph SPRL | JAN COMHAIRE | D'HALLUIN ARSENE & LEONA | LUCHTE - LENDERS | X. ZIMMER

Other related companies as OLIVIER VALANGE: COLLARD Joseph SPRL | JAN COMHAIRE | D'HALLUIN ARSENE & LEONA | LUCHTE - LENDERS | X. ZIMMER

OLIVIER VALANGE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OLIVIER VALANGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02226623535. Het bedrijf OLIVIER VALANGE bevindt zich op het adres: RUE SAINT-PIERRE 11; 5590; CINEY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 656,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 617,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van OLIVIER VALANGE is Leder- en leerproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OLIVIER VALANGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OLIVIER VALANGE, openstaande posities, locatie van OLIVIER VALANGE op de kaart.

OLIVIER VALANGE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is OLIVIER VALANGE, company assigned to the tax number BE02226623535. The company OLIVIER VALANGE is located at the address: RUE SAINT-PIERRE 11; 5590; CINEY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 656,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 617,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of OLIVIER VALANGE is Leather and Leather Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of OLIVIER VALANGE is not available. You also can look at reviews of OLIVIER VALANGE, open positions, location of OLIVIER VALANGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OLIVIER VALANGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OLIVIER VALANGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OLIVIER VALANGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OLIVIER VALANGE, employees, financial statistics.