D'HALLUIN ARSENE & LEONA

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • D'HALLUIN ARSENE & LEONA
Private companiesLeather and Leather Products • D'HALLUIN ARSENE & LEONA

Contactgegevens D'HALLUIN ARSENE & LEONA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D'HALLUIN ARSENE & LEONA: address, phone, fax, email, website, opening hours

D'HALLUIN ARSENE & LEONA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WINGENESTEENWEG 33; 8755; RUISELEDE, België

Telefoon (phone): 51688984 (+32-51688984) 51688984 (+32-51688984)

Fax (fax): +32 (87) 547-93-82 +32 (87) 547-93-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D'HALLUIN ARSENE & LEONA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D'HALLUIN ARSENE & LEONA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D'HALLUIN ARSENE & LEONA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D'HALLUIN ARSENE & LEONA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D'HALLUIN ARSENE & LEONA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D'HALLUIN ARSENE & LEONA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D'HALLUIN ARSENE & LEONA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D'HALLUIN ARSENE & LEONA
Products information D'HALLUIN ARSENE & LEONA

BTW identificatienummer (tax): BE03943237304
Ondernemingsnummer: 3131072998
Hoofdstad (capital): 890,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 148,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in D'HALLUIN ARSENE & LEONA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D'HALLUIN ARSENE & LEONA
(Get full report from official database of BE for D'HALLUIN ARSENE & LEONA)

Aanvulling soorten activiteiten voor D'HALLUIN ARSENE & LEONA
Addition kinds of activities for D'HALLUIN ARSENE & LEONA

208201. Moutdrankproducten | Malt beverage products
231100. Mannen en jongens pakken en jassen | Men's and boy's suits and coats
422199. Opslag en opslag van landbouwproducten, niet inbegrepen | Farm product warehousing and storage, nec
17610104. Schylight installatie | Skylight installation
33690100. Lood, zink en wit metaal | Lead, zinc, and white metal
38229900. Milieucontroles, nv | Environmental controls, nec

Werken bij D'HALLUIN ARSENE & LEONA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D'HALLUIN ARSENE & LEONA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D'HALLUIN ARSENE & LEONA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D'HALLUIN ARSENE & LEONA. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur - attest niet noodzakelijk OPTIE VAST (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote logistieke speler werkzaam in oa de automotive wereld zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur die ervaring heeft met het rijden van lange lepels. Je beschikt over een geldig heftruckattest of de nodige ervaring, en kan in 2 ploegen werken.

  • Huishoudhulp regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    SCHOONMAKEN BIJ JOU THUIS, ONZE MISSIE In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere service@home), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.

  • Winkelmedewerker Tankstation (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een winkelbediende voor een tankstation te Hasselt. Tot jouw takenpakket behoren het bedienen van de kassa, het aanvullen van de rekken en het schoonmaken van de winkel. Je werkt in een deeltijds, variabel uurrooster, ook in het weekend. De shop is geopend van 6-23 uur, dus de werkuren zijn tijdens deze uren.

  • Student Boekhoudkundig Medewerker - regio Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit voor een klein en familiaal boekhoudkantoor regio Brugge. Als Student Boekhoudkundig Medewerker heb je volgende taken: inboeken en controleren van aankoop- en verkoopfacturen; uitvoeren van de betalingen; algemene administratieve taken (telefonie, mailbox beheren, voorbereide journaalposten inboeken,…). Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Jobstudenten voor het weekend (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PRIMARK

    Type: Studentenjob

    Primark is een snelgroeiende organisatie en een belangrijke retailer met meer dan 250 filialen in: Ierland, Verenigd Koninkrijk, België, Nederland, Duitsland, Portugal en Spanje. Primark biedt modieuze gunstig geprijsde kwaliteitskleding voor het hele gezin. Jij zult als verkoopmedewerk(st)er verantwoordelijk zijn voor je eigen sectie. Dit houdt in: het beheren van voorraad, merchandising, verkoop en service. Jij bent in staat om nauwkeurig en precies te werken. Je bent klantvriendelijk ingesteld en zeer stressbestendig. Ook ben je fysiek in staat om een aantal uren te staan en te lopen.

  • Chauffeur C (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een chauffeur C die niet snel afgeschrikt is! Heb jij een sterke maag, heb je jouw rijbewijs C en beschik je over jouw geldig vakbekwaamheidsattest? Jij staat in voor het ophalen van dierlijke producten uit de vleesindustrie. Dit zowel bij slachthuizen als productieomgevingen en beenhouwers. Je staat in voor het lossen en laden van de goederen en dit vanuit onze site te Bavegem. Je reinigt ook steeds zelf je opligger na het lossen van je vracht? Jij kan de administratie die hierbij hoort goed bijhouden.

  • Magazijnier/Kwaliteitscontroleur (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Functie • Je laadt en lost vrachtwagens met vorkheftruck. • Je verpakt goederen volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport. • Je ontvangt en verzendt goederen en verwerkt dit in ERP-systeem. • Je beheert de documentenflow, levernota's ed • Je bent verantwoordelijk voor de stock-correctheid. • Je waakt over orde en netheid in het magazijn. / • Je voert ingangscontroles uit op aangeleverde goederen. • Je voert uitgangscontroles uit op te verzenden goederen. • Je stelt meetrapporten op. • Je stelt alles in het werk om deadlines te halen en stelt je flexibel op tijdens drukke periodes. • Je rapporteert aan de werkplaatsverantwoordelijke. Profiel • Je hebt een goed organisatievermogen. • Je bent administratief nauwkeurig • Je kan tegelijk zelfstandig en in team werken • Je hebt een goed inzicht, je kan prioriteiten stellen en neemt initiatief • Kennis van ERP is een pluspunt / • Je hebt een A2 diploma mechanica of bent gelijkwaardig door ervaring • Je kan goed technische tekeningen lezen. • Je kan vlot overweg met meetgereedschappen zoals schuifmaat, hoogtemeter ed • Je bent bereid om bijkomende opleidingen te volgen. • Je werkt punctueel en ordelijk en hebt zin voor detail • Liefst nederlandstalig, twee-taligheid is een grote plus.

  • Leerkracht Engels (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: ENGLISH TODAY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent zelfstandig of in bijberoep. Je beschikt over een leraardiploma of je bent een native English speaker.

  • FREELANCE COACH ECONOMIE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons pedagogisch team heeft freelance versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen economie te kunnen invullen. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

  • Tijdelijke Technieker Klimaatkamer - Haven van Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SIRRIS

    Type: Flexijob

    Als collectief onderzoeks- en innovatiecentrum van de technologische industrie in België, helpen we, elk jaar, 1500 bedrijven om de juiste technologische keuzes te maken en bij het realiseren van hun innovatieprojecten. Onze 150 gepassioneerde experts werken concreet aan de business, de producten en de fabrieken van morgen, met als doel de succesvolle toekomst van de technologische industrie te verzekeren. Meer info op www.sirris.be. Het Sirris OWI Lab, gesitueerd in de haven van Antwerpen, zoekt een Test Technieker voor de klimaatkamer, op tijdelijke basis, om zo snel mogelijk op te starten. Lees meer over het OWI-lab op onze blog: https://www.sirris.be/wind-industry-today-and-tomorrow Takenpakket: - Aansturen en opvolgen van de klimaatkamer tijdens de testen - Sensoren selecteren, calibreren en aansluiten op de data-acquisitie - Organiseren en uitvoeren van het laden en lossen van de testobjecten - Montage/demontage test van opstellingen - Verantwoordelijk voor de orde, netheid en veiligheid in het lab - Administratieve taken: Inventaris beheer, aanmelden bezoekers, plaatsen en opvolgen van bestellingen.

  • Afwasser (m/v) (VOSSELAAR)

    Regio: VOSSELAAR

    Bedrijf: DE FARMASIE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een afwasser voor vrijdag- en zaterdagavond.

  • Flexijob bakkerij (BACHTE-MARIA-LEERNE)

    Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Flexijob

    Voor een gekende bakkerij regio Deinze zijn wij op zoek naar een flexijobber om mee te helpen met de verkoop op zaterdagnamiddag. Taken: Bestellingen klaarzetten, klanten bedienen, winkel aanvullen en netjes houden, afrekenen aan de kasse. Uren: Je werkt van 12u30 tot 19u00 (op zaterdagnamiddag). Wat is een flexi-job en wie komt in aanmerking: Een flexi-job is een vorm van tewerkstelling waarbij een gepensioneerde of een werknemer die minstens 4/5 werkt bij één of meerdere andere werkgevers, aan zeer gunstige voorwaarden kan bijverdienen

Zoek naar antwoorden van D'HALLUIN ARSENE & LEONA in sociale netwerken
Look for responds of D'HALLUIN ARSENE & LEONA in social networks

Lees alle opmerkingen voor D'HALLUIN ARSENE & LEONA. Laat een reactie achter voor D'HALLUIN ARSENE & LEONA. D'HALLUIN ARSENE & LEONA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D'HALLUIN ARSENE & LEONA. Leave a respond for D'HALLUIN ARSENE & LEONA. D'HALLUIN ARSENE & LEONA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D'HALLUIN ARSENE & LEONA op de google maps. Adres en contacten D'HALLUIN ARSENE & LEONA
Location of D'HALLUIN ARSENE & LEONA on the google maps. Address and contacts of D'HALLUIN ARSENE & LEONA

Andere gerelateerde bedrijven als come D'HALLUIN ARSENE & LEONA D'HALLUIN ARSENE & LEONA: ENTREPRISES JEROUVILLE SA | STUDIO RAY | GARAGE TECNICKEL | Steegmans M | PETRUS VERMEULEN

Other related companies as D'HALLUIN ARSENE & LEONA: ENTREPRISES JEROUVILLE SA | STUDIO RAY | GARAGE TECNICKEL | Steegmans M | PETRUS VERMEULEN

D'HALLUIN ARSENE & LEONA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D'HALLUIN ARSENE & LEONA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03943237304. Het bedrijf D'HALLUIN ARSENE & LEONA bevindt zich op het adres: WINGENESTEENWEG 33; 8755; RUISELEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 890,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 148,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in D'HALLUIN ARSENE & LEONA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van D'HALLUIN ARSENE & LEONA is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D'HALLUIN ARSENE & LEONA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D'HALLUIN ARSENE & LEONA, openstaande posities, locatie van D'HALLUIN ARSENE & LEONA op de kaart.

D'HALLUIN ARSENE & LEONA is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is D'HALLUIN ARSENE & LEONA, company assigned to the tax number BE03943237304. The company D'HALLUIN ARSENE & LEONA is located at the address: WINGENESTEENWEG 33; 8755; RUISELEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 890,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 148,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rundveehouders. Products created in D'HALLUIN ARSENE & LEONA were not found.
The main activity of D'HALLUIN ARSENE & LEONA is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of D'HALLUIN ARSENE & LEONA is not available. You also can look at reviews of D'HALLUIN ARSENE & LEONA, open positions, location of D'HALLUIN ARSENE & LEONA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over D'HALLUIN ARSENE & LEONA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D'HALLUIN ARSENE & LEONA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D'HALLUIN ARSENE & LEONA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D'HALLUIN ARSENE & LEONA, employees, financial statistics.