MARTINE SMOUT

Contactgegevens MARTINE SMOUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARTINE SMOUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARTINE SMOUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WOLUWEDAL 20; 1932; ZAVENTEM, België

Telefoon (phone): 27107811 (+32-27107811) 27107811 (+32-27107811)

Fax (fax): +32 (64) 466-30-20 +32 (64) 466-30-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARTINE SMOUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARTINE SMOUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARTINE SMOUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARTINE SMOUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARTINE SMOUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARTINE SMOUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARTINE SMOUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARTINE SMOUT
Products information MARTINE SMOUT

BTW identificatienummer (tax): BE02804779052
Ondernemingsnummer: 5498352050
Hoofdstad (capital): 639,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 334,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARTINE SMOUT
(Get full report from official database of BE for MARTINE SMOUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARTINE SMOUT
Addition kinds of activities for MARTINE SMOUT

147904. Minerale mijnbouw van kunstmest | Fertilizer mineral mining
17619900. Dakbedekking, pleisterwerk en plaatmetaalwerk, nec | Roofing, siding, and sheetmetal work, nec
20240205. Yoghurt-desserts, bevroren | Yogurt desserts, frozen
20799910. Groenten geraffineerde oliën (behalve maïsolie) | Vegetable refined oils (except corn oil)
22990302. Ramie garens, draad, roving en textiel | Ramie yarn, thread, roving, and textiles
23950205. Zwitserse weefsel borduren | Swiss loom embroideries
28340505. laxeermiddelen | Laxatives
37150000. Vrachtwagens | Truck trailers
50499901. Bankbenodigdheden en benodigdheden | Bank equipment and supplies

Werken bij MARTINE SMOUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARTINE SMOUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARTINE SMOUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARTINE SMOUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Supervisor Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een tijdelijke supervisor voor een productiebedrijf in Tienen. Als supervisor sta je in voor volgende taken: je stuurt een team van een vijftal werknemers aan algemene coördinatie van het bietenplein je waakt over de veiligheid van het bietenplein je staat in voor de controle van de hoeveelheid bieten en je zorgt voor een constant aanvoer naar de fabriek toe je bent het aanspreekpunt voor chauffeurs/werknemers/planters

  • Bandenmonteur regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bekende bandencentrale in de omgeving van Ninove zijn wij op zoek naar een bandenmonteur. Jouw taken: Je zet de te verwisselen banden reeds klaar. Je verwisseld de banden. Je zet de te bewaren banden volgens een systeem terug in het magazijn

  • TIG lassers (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Vichte zijn we op zoek naar een TIG lasser.

  • Laadkaai Verantwoordelijke (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nieuwe, moderne versnijderij zijn we op zoek naar een laadkaai verantwoordelijke voor in de namiddag (11u tot 19u). In deze functie ben je verantwoordelijk voor: Het wegen van de bestellingen. Het klaarzetten van de bestellingen bij de juiste klant. Het plannen van de ritten en het laden van de vrachtwagens in de correcte volgorde. Dit alles gebeurt in nauwe samenwerking met de productie en met naleving van de geldende normen inzake veiligheid, kwaliteit en hygiëne.

  • Poetshulp regio Zoutleeuw (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: IRON MURPHY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij klanten thuis. Taken die je uitvoert bij de klanten: stof wegen, sanitair poetsen, afstofzuigen, dweilen, ramen poetsen, kasten uitvegen, keukentoestellen reinigen, vuilbakken leegmaken,... .

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO OOSTERZELE - BALEGEM (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZOTTEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Oosterzele/Balegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Student schilder (m/v) (ULBEEK)

    Regio: ULBEEK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    We zoeken een gemotiveerde student die onze klant 1 dag per week helpen met schilderwerken: Voorbereidend werk Materiaal klaarzetten Opruimen ...

  • HR OFFICER VOOR PROJECTOPDRACHTEN (BE767561) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Vaste Job

    Hudson is een HR adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring en onze missie is eenvoudig: organisaties ondersteunen door in te zetten op hun medewerkers. Deze missie kunnen we enkel volbrengen door op onze beurt zelf bijzondere HR-professionals aan te werven. Als lid van ons Hudson team heb je elke dag opnieuw impact op organisaties, haar medewerkers en werkzoekenden. Heb je interesse voor HR en maak je graag, samen met meer dan 250 andere overtuigde Hudson collega’s, het verschil? Dan zijn wij op zoek naar jou! Om onze afdeling Interim Management & Contracting te versterken, zijn we op zoek naar een (m/v) HR OFFICER voor projectopdrachten bij klanten Onze Interim Management & Contracting afdeling speelt in op vragen van klanten die om welke reden dan ook nood hebben aan tijdelijke versterking. Het kan daarbij gaan om een tijdelijke verhoogde workload, een vervanging naar aanleiding van ziekte of zwangerschap van een medewerker of het vertrek van een collega, etc. Je hebt al een stevige ervaring verworven binnen Rekrutering & Selectie (hetzij in consultancy, hetzij in een interne HR rol) of bent vanuit je business ervaring gepassioneerd geraakt door de mens in een organisatie en wil deze ervaring valoriseren door het uitvoeren van opdrachten in verschillende bedrijven. Je ziet deze job als een unieke kans om je professionele bagage uit te breiden, je kennis van de markt te vergroten en interessante contacten te leggen binnen verschillende bedrijven maar tegelijk te werken voor een referentie in de sector van Rekrutering & Selectie. Je kan je snel inwerken in de cultuur, sector en werkwijze van de klant waarbij je jouw opdracht uitvoert. Je houdt ervan op korte termijn jouw intern netwerk in het bedrijf waar je wordt ingezet, uit te bouwen. Je kan je identificeren met de Hudson cultuur en werkwijze, maar kan je daarnaast ook snel aanpassen aan de verwachtingen, waarden en werkwijze van de klant. Voor verschillende rekruteringsopdrachten analyseer je de behoeften van de klant waarbij je werkt en bepaal je de juiste rekruteringsmethode. Je maakt hiervoor gebruik van jouw ervaring en leergierigheid, creativiteit en ondernemingszin die je leiden naar paden om kandidaten te vinden. Je ontmoet kandidaten voor een interview en evalueert hun potentieel tijdens het selectieproces. Je geeft een advies en vormt een klankbord voor je klant bij het voorstellen van je eindkandidaten.

  • Arbeiders aanleg rails (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen spooronderhoud en spooraanleg zoeken wij op heden een spoorarbeider. Als spoorarbeider behoren tot jouw takenpakket: installeren/herstellen/vervangen van treinsporen uitgraven van de koffers aanvullen van steenslag leggen van dwarsliggers of spoorpanelen uitlijnen met behulp van landmeterpunten

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Freelance dierenoppassers & dogwalkers gezocht in heel Vlaanderen (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant het huis 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt het huis een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Lijkt dit iets voor jou? Bezoek onze website voor meer informatie en laat van je horen!

  • RESERVE Industrieel reinigers Turnhout 2018 (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Turnhout zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van MARTINE SMOUT in sociale netwerken
Look for responds of MARTINE SMOUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARTINE SMOUT. Laat een reactie achter voor MARTINE SMOUT. MARTINE SMOUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARTINE SMOUT. Leave a respond for MARTINE SMOUT. MARTINE SMOUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARTINE SMOUT op de google maps. Adres en contacten MARTINE SMOUT
Location of MARTINE SMOUT on the google maps. Address and contacts of MARTINE SMOUT

Andere gerelateerde bedrijven als come MARTINE SMOUT MARTINE SMOUT: PWA | C.P.A.S. | Nackaerts Michel | Repelsteeltje | BAKKERIJ SCHOUBBEN

Other related companies as MARTINE SMOUT: PWA | C.P.A.S. | Nackaerts Michel | Repelsteeltje | BAKKERIJ SCHOUBBEN

MARTINE SMOUT is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARTINE SMOUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02804779052. Het bedrijf MARTINE SMOUT bevindt zich op het adres: WOLUWEDAL 20; 1932; ZAVENTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 639,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 334,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van MARTINE SMOUT is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARTINE SMOUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARTINE SMOUT, openstaande posities, locatie van MARTINE SMOUT op de kaart.

MARTINE SMOUT is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARTINE SMOUT, company assigned to the tax number BE02804779052. The company MARTINE SMOUT is located at the address: WOLUWEDAL 20; 1932; ZAVENTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 639,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 334,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of MARTINE SMOUT is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MARTINE SMOUT is not available. You also can look at reviews of MARTINE SMOUT, open positions, location of MARTINE SMOUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARTINE SMOUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARTINE SMOUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARTINE SMOUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARTINE SMOUT, employees, financial statistics.