M. VAN GRIMBERGEN

Contactgegevens M. VAN GRIMBERGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M. VAN GRIMBERGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

M. VAN GRIMBERGEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE AUGUSTE DE BOECK 54; 1140; EVERE, België

Telefoon (phone): 22401520 (+32-22401520) 22401520 (+32-22401520)

Fax (fax): +32 (50) 518-83-61 +32 (50) 518-83-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M. VAN GRIMBERGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M. VAN GRIMBERGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M. VAN GRIMBERGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M. VAN GRIMBERGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M. VAN GRIMBERGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M. VAN GRIMBERGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M. VAN GRIMBERGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M. VAN GRIMBERGEN
Products information M. VAN GRIMBERGEN

BTW identificatienummer (tax): BE05571411132
Ondernemingsnummer: 9514129638
Hoofdstad (capital): 472,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 759,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M. VAN GRIMBERGEN
(Get full report from official database of BE for M. VAN GRIMBERGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor M. VAN GRIMBERGEN
Addition kinds of activities for M. VAN GRIMBERGEN

8699. Lidmaatschapsorganisaties, nv | Membership organizations, nec
20330108. Tomatensap: verpakt in blikjes, potten, enz. | Tomato juice: packaged in cans, jars, etc.
28340601. Astringenten, medicijn | Astringents, medicinal
30830000. Gelamineerde kunststof plaat en vel | Laminated plastics plate and sheet
50649910. Stofzuigers, huishoudelijk | Vacuum cleaners, household

Werken bij M. VAN GRIMBERGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M. VAN GRIMBERGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M. VAN GRIMBERGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M. VAN GRIMBERGEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider-metaalsector (2 ploegen) (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Beringen, gespecialiseerd in poedercoating, zijn wij op zoek naar productiearbeiders in 2 ploegen. Als productiearbeider zal je instaan voor het ophangen en afpakken van metalen profielen aan een lopende band in de hoogte. Je dient hierbij erg voorzichtig en nauwkeurig te zijn, zodat de producten niet beschadigd geraken en op een correcte manier bij de klant terecht komen. De ideale kandidaat voor deze vacature heeft reeds een eerste ervaring opgedaan in de productie of is erg gemotiveerd om bij te leren. Deze persoon is fysiek in orde om ook de zwaardere stukken correct aan de band te hangen zonder kans op schade. Hij of zij heeft een gezonde werkersmentaliteit en wil graag in een tweeploegensysteem aan de slag. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Aarzel dan niet langer, maar solliciteer voor deze vacature!! Bel ons op 013/66 77 55 of mail naar [email protected]!

  • Operator (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zoek jij werk als operator en heb jij interesse in kunststofverwerking of techniek? Dan is deze job iets voor jou! Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen en bijsturen van diverse blaasextrusie machines. Door een goede opstart van de machines na te doen na een weekendstilstand, verzeker je de kwaliteit van de producten. Je staat in voor de kwaliteit van de vervaardigde flessen en geeft deze informatie rechtstreeks in het computersysteem in. Ook analyseer je de kwaliteitsresultaten. Bij problemen ga je actief op zoek naar oplossingen. Je neemt initiatief en denkt mee aan verbeteringen zodat ons blaasproces geoptimaliseerd kan worden. Je start in een 3-ploegenstelsel en bent bereid om op termijn, indien nodig, over te stappen naar een 5-ploegensysteem.

  • Heftruckbestuurder (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Aan de hand van mondelinge, schriftelijke of elektronische opdrachten: - Grondstoffen, afgewerkte producten, afvalstoffen naar de juiste locatie brengen - Correct scannen van de goederen, zodat producten traceerbaar blijven en correct in- en uit het voorraadsysteem gaan. - Deze functie hoofdzakelijk uitvoeren met een heftruck en in sommige gevallen met een rolbrug.

  • Elektricien (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektricien ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en aansluiten van de technische installaties het plaatsen van kabelbanen bekabelen het kableren van industriële kasten aansluiten testen? van elektrische onderdelen . Je voert hierbij ook controles uit op de goede werking van de installatie. Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit.

  • chefkok (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sta je samen met je medewerkers/collega?s in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het restaurant te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. Bestaat je takenpakket uit het correct en zorgvuldig machines werktuigen en materiaal te gebruiken en het schoonmaken opruimen en onderhouden van de geldende voorschriften. Sta je in voor de voorraad en de aanvragen van bestellingen en geef je deze correct door aan de keukenchef en deze vervang je deze bij afwezigheid. Door zich continue bij te scholen en het bezoeken van vakbeurzen blijf je up-to-date!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Bierbeek, 8 uur per week (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Bierbeek. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijk, boodschappen te doen en te koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Gemotiveerde medewerker vervoer / strijk met dienstencheqeus (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is een sociale organisatie die diensten aanbiedt in het kader van dienstencheques in de regio Zuid West-Vlaanderen. Het gaat om hulp in het huishouden, boodschappen, strijk en vervoer van personen met een mobiliteitsbeperking. Iedereen kan een beroep doen op onze dienstverlening, maar de focus ligt vooral op het verhogen van de levenskwaliteit van klanten met bijzondere noden. Als chauffeur sta je in voor het vervoer van minder mobielen ouderen naar het dagcentra / ziekenhuizen. Je bent sociaal vaardig en het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en hebt een goede kennis van de wegcode. Je hebt een kleine administratieve verantwoordelijkheid om de vertrek en aankomsturen en aantal kilometers correct bij te houden. Je geeft dit alles door aan de verantwoordelijke voor de planning van het vervoer. Daarnaast biedt het een meerwaarde wanneer je ook zelfstandig kan strijken. De combinatie van beide tewerkstelling kan voorzien worden bij vervanging van zieke werknemers.

  • Jobstudent (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Global Management Program (Commercial Track) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1671470-inline.html?cid=Partner_VDAB We’re looking for the next generation of high-performing, multi-lingual, post-graduate talents to take our company forward. Hilti Outperformer is a global management development program like no other, with real responsibility from day one. Who is Hilti?If you’re new to the industry, you might not have heard of us. We provide leading-edge tools, technologies, software and services for the global construction sector. We have a proud heritage, built over 75 years, and a worldwide reputation for pioneering products and exceptional service. With some 28,000 people in more than 120 countries, we’re a great place for you to show us your worth as you learn, grow and carve-out your career. Hilti Outperformer is a two-year program, where you’ll quickly be involved in a range of international projects, with lots of exposure to senior management. It’s fast paced and challenging, but we’ll closely coach and mentor you. The program is split into four main stages of work: 12 months as an account manager or field engineer in the country where you apply. 3 months on an operational project at national headquarters. It could be logistics, HR, finance, marketing or engineering. 6 months on a strategic project at regional headquarters. 3 months on an international project outside the region. If you’ve come from a mature market, you’ll work in an emerging market, and vice versa. We’re proud to rank in Great Places to Work 2015 as one of the world’s best multinational workplaces.

  • Technieker op de baan specialisatie pellets m/v - firma te Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Interesse in een job als Technieker op de baan en een passie voor vuur ? Als Servicetechnieker werk je mee in de dienst na verkoop bij een bedrijf gespecialiseerd in verkoop van kachels en haarden regio Oudenaarde ! Jouw job als Servicetechnieker staat centraal bij de firma ! Als technieker ga je de baan op om bij particuliere klanten herstellingen uit te voeren aan onder andere pelletkachels , je onderhoudt toestellen en geeft ook training bij vernieuwde producten. Je interventies als technieker worden dagelijks ingepland , een 3 à 4 per dag, dit afhankelijk van de regio. Je werkgebied vanuit Oudenaarde als technieker is Oost-Vlaanderen , West-Vlaanderen, Brabant , Antwerpen , Henegouwen. Zeer uitzonderlijk werk je buiten België.

  • Logopedist(e) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ALFAMED

    Type: Zelfstandige activiteit

    de KINDERPOLI is een multidisciplaire kinderpraktijk. We zoeken een dynamische logopedist(e) met focus op taal- en leerproblemen alsook (taal)ontwikkelingsstoornissen.

  • Stage Werving & Selectie (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: HUMANUS SOLUTIONS

    Type: Leercontract

    Het werk als recruiter. Op ons kantoor te Antwerpen mogen wij een leuke en dynamische werkplek aanbieden. Je bent tijdens je stageperiode betrokken bij het werving- en selectietraject welke wij voeren voor het kantoor. Je werkt met de zelfstandig om de groei van het bestaande salesteam te optimaliseren. Dagelijks houd jij je bezig met het maken van een voorselectie van potentiële kandidaten en het telefonisch interviewen van kandidaten. De Manager ontvangt dagelijks de kandidaten en voert de persoonlijke gesprekken. Je zult de kans krijgen deze bij te wonen, om hieruit te leren op welke manier gesprekken worden gevoerd.

Zoek naar antwoorden van M. VAN GRIMBERGEN in sociale netwerken
Look for responds of M. VAN GRIMBERGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor M. VAN GRIMBERGEN. Laat een reactie achter voor M. VAN GRIMBERGEN. M. VAN GRIMBERGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M. VAN GRIMBERGEN. Leave a respond for M. VAN GRIMBERGEN. M. VAN GRIMBERGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M. VAN GRIMBERGEN op de google maps. Adres en contacten M. VAN GRIMBERGEN
Location of M. VAN GRIMBERGEN on the google maps. Address and contacts of M. VAN GRIMBERGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come M. VAN GRIMBERGEN M. VAN GRIMBERGEN: EUROFA | RUFIN BORIAU | COIFFURE ALINE | BERNARD LAMBOIS | RODOLPHE DE CROMBRUGGHE

Other related companies as M. VAN GRIMBERGEN: EUROFA | RUFIN BORIAU | COIFFURE ALINE | BERNARD LAMBOIS | RODOLPHE DE CROMBRUGGHE

M. VAN GRIMBERGEN is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M. VAN GRIMBERGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05571411132. Het bedrijf M. VAN GRIMBERGEN bevindt zich op het adres: RUE AUGUSTE DE BOECK 54; 1140; EVERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 472,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 759,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van M. VAN GRIMBERGEN is Nondepository Credit Institutions, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M. VAN GRIMBERGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M. VAN GRIMBERGEN, openstaande posities, locatie van M. VAN GRIMBERGEN op de kaart.

M. VAN GRIMBERGEN is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is M. VAN GRIMBERGEN, company assigned to the tax number BE05571411132. The company M. VAN GRIMBERGEN is located at the address: RUE AUGUSTE DE BOECK 54; 1140; EVERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 472,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 759,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of M. VAN GRIMBERGEN is Nondepository Credit Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of M. VAN GRIMBERGEN is not available. You also can look at reviews of M. VAN GRIMBERGEN, open positions, location of M. VAN GRIMBERGEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M. VAN GRIMBERGEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M. VAN GRIMBERGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M. VAN GRIMBERGEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M. VAN GRIMBERGEN, employees, financial statistics.