GALERIES DU CYCLE SCRL

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • GALERIES DU CYCLE SCRL
Private companiesMetal Mining • GALERIES DU CYCLE SCRL

Contactgegevens GALERIES DU CYCLE SCRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GALERIES DU CYCLE SCRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

GALERIES DU CYCLE SCRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Hors Château 40; 4000; Liège 1, België

Telefoon (phone): 04 223 66 32 (+32-04 223 66 32) 04 223 66 32 (+32-04 223 66 32)

Fax (fax): 04 223 25 79 (+32-04 223 25 79) 04 223 25 79 (+32-04 223 25 79)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GALERIES DU CYCLE SCRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GALERIES DU CYCLE SCRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GALERIES DU CYCLE SCRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GALERIES DU CYCLE SCRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GALERIES DU CYCLE SCRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GALERIES DU CYCLE SCRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GALERIES DU CYCLE SCRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GALERIES DU CYCLE SCRL
Products information GALERIES DU CYCLE SCRL

BTW identificatienummer (tax): BE01510314941
Ondernemingsnummer: 2796539306
Hoofdstad (capital): 786,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 635,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Fitness & gymnastics - Apparatus & Access.

Product categorie (product category): Bicycles - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GALERIES DU CYCLE SCRL
(Get full report from official database of BE for GALERIES DU CYCLE SCRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor GALERIES DU CYCLE SCRL
Addition kinds of activities for GALERIES DU CYCLE SCRL

3552. Textielmachines | Textile machinery
22820201. Acetaatfilamentgarens: gooien, draaien, wikkelen, spoolen | Acetate filament yarn: throwing, twisting, winding, spooling
34690100. Huishoudelijke kook- en keukengerei, metaal | Household cooking and kitchen utensils, metal
37319904. Marine rigging | Marine rigging
38430210. Investeringsmateriaal, tandheelkunde | Investment material, dental
51499911. Broodmengsels | Breading mixes

Werken bij GALERIES DU CYCLE SCRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GALERIES DU CYCLE SCRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GALERIES DU CYCLE SCRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GALERIES DU CYCLE SCRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Metser (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor in de regio van Beveren zijn we op zoek naar ervaren Metser (m/v) Ben je een buitenmens? Heb je de nodige ervaring als metser? kan je een bouwkundig plan lezen? Dan zijn wij op zoek naar jou!!! Taken: - Je voert het metselwerk uit bij de constructie van het bouwproces, de grond- of funderingswerken de constructie in betonblokken, gevelsteen, baksteen, in geprefabriceerde bouwelementen of in elk ander bouwmateriaal. - Chappen - Eenvoudige kolommen en balken bekisten en betonneren.

  • Tijdelijke sales assistant ter ondersteuning van de vertegenwoordigers (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een hip IT bedrijf in de regio van Lokeren zijn wij op zoek naar een tijdelijke sales assistant, ter ondersteuning van de vertegenwoordigers op de baan.  Het gaat om een tijdelijke functie, voorlopig 2 maand. Verlenging is zeker niet uitgesloten!  Commerciële contacten leggen met bedrijven en afspraken inplannen voor de vertegenwoordigers op de baan  Administratie: contracten opmaken, order input, email opvolging  Facturatie  Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Betonarbeider (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken bestaan uit: - De te betonneren productielijn voorbereiden en voorspannen van de strengen, - Indelen en aftekenen van de te betonneren lijn en inplanten van de elementen, - Toebehoren plaatsen volgens de wapeningsplannen (planlezen), - Elementen bekisten, - Betonneren van de elementen en afwerken na verharden van beton: ontkisten en voorspannen, - Afvoer van de elementen met de rolbrug, - Onderhoud van de werkplek, - Je werkt in een vaste nachtploeg

  • Onderhoudsmedewerker Schildersafdeling (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het reinigen en onderhouden van de spuitcabines en van het schildersmateriaal: pistolen, filters, werkplatformen, verf- en luchtslangen, rooster, afzuigkanalen, verfketels,... Je helpt bij het verwijderen van van het afplakmateriaal (papier, tape,...) aan de wagens. Je zorgt voor het correct afvoeren van de gebruikte verffilters, het afplakmateriaal, het afvalwater,... Bedrijfsprofiel: Voor een groot bedrijf gelegen te Koningshooikt, zijn we op zoek naar een onderhoudsmedewerker voor de schildersafdeling. 

  • Onderhoudsmechanieker (volcontinusysteem) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het preventief en curatief mechanisch onderhoud van de productie-installaties - Demonteren en monteren van motoren, pompen, ventilatoren, ... + uitvoeren van herstellingen - In geval van een panne ben je in staat om de juiste diagnose te stellen en het juiste advies te verlenen - Je staat in voor de kwaliteitscontrole na elke onderhoudsinterventie in geval van anomalieën, defecten, ... - Toezien op de operationele activiteiten van externe contractoren - Instaan voor een propere en veilige werkomgeving

  • Poetshulp Arendonk (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kleine-Spouwen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KLEINE-SPOUWEN)

    Regio: KLEINE-SPOUWEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Tuinier met ervaring (KERKHOVE)

    Regio: KERKHOVE

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de aanleg van tuinen. Je werkt met verschillende kranen om de verschillende projecten te realiseren. Je ondersteunt de zaakvoerder bij allerlei technische taken (verlichting,...)

  • telenet techniekers gezocht (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: TELE-IN COMPANY

    Type: Vaste Job

    We zoeken kandidaten voor telenet als functie telecom installateur.

  • VRACHTWAGENBESTUURDER / CHAUFFEUR CE (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DELAVI

    Type: Vaste Job

    Delavi is een familiebedrijf pur sang, reeds drie generaties actief in de vleessector. We zijn op zoek naar een vrachtwagenbestuurder CE voor vleestransport in het binnenland en buitenland. Voor meer info over onze firma kunt u onze website www.delavi.be bekijken.

  • Bouwkundig Administratief Bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Viavera - Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je draagt de verantwoordelijkheid over de administratieve verwerking van bouwprojecten in zeer brede zin. Je krijgt een divers administratief takenpakket in een ondersteunende functie naar architecten, bouwkundige ingenieurs en projectcoördinatoren toe. Takenpakket: nacalculatie, administratieve verwerking bestekken, offertes, contracten, verzamelen van allerhande informatie, controle van juridische documenten en plannen,... Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiend, dynamisch, stijlvol en stabiel bedrijf in het centrum van Antwerpen.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Het Koetshuys (Torhout) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Het Koetshuys (Torhout) wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van GALERIES DU CYCLE SCRL in sociale netwerken
Look for responds of GALERIES DU CYCLE SCRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor GALERIES DU CYCLE SCRL. Laat een reactie achter voor GALERIES DU CYCLE SCRL. GALERIES DU CYCLE SCRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GALERIES DU CYCLE SCRL. Leave a respond for GALERIES DU CYCLE SCRL. GALERIES DU CYCLE SCRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GALERIES DU CYCLE SCRL op de google maps. Adres en contacten GALERIES DU CYCLE SCRL
Location of GALERIES DU CYCLE SCRL on the google maps. Address and contacts of GALERIES DU CYCLE SCRL

Andere gerelateerde bedrijven als come GALERIES DU CYCLE SCRL GALERIES DU CYCLE SCRL: Mertens Vastgoed NV | Services Communaux d'Accueil de la Petite Enfance | Springael Nicolas SPRL | Kempische Interieurbouw BVBA | Lubrichim SA

Other related companies as GALERIES DU CYCLE SCRL: Mertens Vastgoed NV | Services Communaux d'Accueil de la Petite Enfance | Springael Nicolas SPRL | Kempische Interieurbouw BVBA | Lubrichim SA

GALERIES DU CYCLE SCRL is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GALERIES DU CYCLE SCRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01510314941. Het bedrijf GALERIES DU CYCLE SCRL bevindt zich op het adres: Rue Hors Château 40; 4000; Liège 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 786,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 635,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bicycles - Retail. Lijst met producten zijn Fitness & gymnastics - Apparatus & Access..
De hoofdactiviteit van GALERIES DU CYCLE SCRL is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GALERIES DU CYCLE SCRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GALERIES DU CYCLE SCRL, openstaande posities, locatie van GALERIES DU CYCLE SCRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GALERIES DU CYCLE SCRL is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is GALERIES DU CYCLE SCRL, company assigned to the tax number BE01510314941. The company GALERIES DU CYCLE SCRL is located at the address: Rue Hors Château 40; 4000; Liège 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 786,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 635,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bicycles - Retail. List of products are Fitness & gymnastics - Apparatus & Access..
The main activity of GALERIES DU CYCLE SCRL is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GALERIES DU CYCLE SCRL is not available. You also can look at reviews of GALERIES DU CYCLE SCRL, open positions, location of GALERIES DU CYCLE SCRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GALERIES DU CYCLE SCRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GALERIES DU CYCLE SCRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GALERIES DU CYCLE SCRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GALERIES DU CYCLE SCRL, employees, financial statistics.