L. FAVOREEL

Contactgegevens L. FAVOREEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data L. FAVOREEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

L. FAVOREEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-TRUIDERSTEENWEG 10; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11233064 (+32-11233064) 11233064 (+32-11233064)

Fax (fax): +32 (65) 834-14-76 +32 (65) 834-14-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) L. FAVOREEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "L. FAVOREEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "L. FAVOREEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van L. FAVOREEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen L. FAVOREEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of L. FAVOREEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees L. FAVOREEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti L. FAVOREEL
Products information L. FAVOREEL

BTW identificatienummer (tax): BE05409088134
Ondernemingsnummer: 1767944335
Hoofdstad (capital): 888,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 207,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor L. FAVOREEL
(Get full report from official database of BE for L. FAVOREEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor L. FAVOREEL
Addition kinds of activities for L. FAVOREEL

22210412. Vinal breedgeweven stoffen | Vinal broadwoven fabrics
36130304. Zekeringen, elektrisch | Fuses, electric
37149905. Ijsschrapers en raamborstels, motorvoertuig | Ice scrapers and window brushes, motor vehicle
50210204. Banken en banken | Sofas and couches
50510101. Baalbanden, draad | Bale ties, wire
80110401. Psychiatrische kliniek | Psychiatric clinic

Werken bij L. FAVOREEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in L. FAVOREEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor L. FAVOREEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for L. FAVOREEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Payroll Accountant (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens de nodige opleidingsfase ondersteun je de dienst op administratief vlak om nadien meer payrollgerelateerde taken op jou te nemen. Na de opleidingsfase ga je autonoom instaan voor het beheer van een 280-tal personeelsdossiers van het verkooppersoneel, waarbij je een correcte loonadministratie op basis van het tijdsregistratiesysteem verzekert. Je onderhoudt hiervoor op een dynamische manier de contacten met de winkelverantwoordelijken en de districtmanagers.

  • Grondwerker (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner is Vivaldis Construct op zoek naar een grondwerker (m/v). Je staat met de ploeg mee in voor de nodige grondwerken; sleuven graven, kleine metselwerken, rioleringen aanleggen en huisaansluitingen uitvoeren, voorbereidende graafwerken uitvoeren. Je zorgt er ook voor dat je de werf in alle veiligheid betreedt alsook de nodige veiligheidsvoorschriften opvolgt en uitvoert. Interesse in deze mooie functie? Bel ons op 055 20 82 94 of mail je cv door naar [email protected]

  • Customer service medewerker (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Service Medewerker heb je dagelijks contact met nationale en internationale kalnten. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van de orders en staat hiervoor in nauw contact met de planningsafdeling. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • JOBSTUDENT WERFCOÖRDINATOR REGIO OOST- EN WEST-VLAANDEREN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Construct

    Type: Studentenjob

    Ben je een opleiding bouwkunde aan het volgen? Ben je op zoek naar een studentenjob waarin je reeds kan proeven van het echt werk? Dan is dit dé job voor jou! Voor een bouwbedrijf, gespecialiseerd in wegenbouw en infrastructuurwerken, zijn we op zoek naar een jobstudent werfcoördinator voor september en/of oktober. Je zal als werfcoördinator intensief worden begeleid door de werfleider. Je takenpakket zal bestaan uit: het aansturen van de arbeiders; contacten onderhouden met klanten en onderaannemers; bestellingen plaatsen en opvolgen; opmeting uitvoeren op de werf; vorderingsstaten stellen.

  • Technisch Tekenaar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Studentenjob

    - Tekenen in E- PLAN op onze technische dienst

  • STUDENT WINKELBEDIENDE m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en op zoek naar weekendwerk? Voor een bakkerij te Waregem zoeken we een STUDENT voor in de weekends! Bedienen van klanten Hulp in bakkerij waar nodig

  • BIJLESLEERKRACHTEN (regio BRUSSEL) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Studentenjob

    Heb jij als student tijd en ‘goesting’ om vakinhoudelijke bijlessen of studiebegeleiding te geven? Dan ben jij de persoon die Bijleskantoor StudieCo zoekt! Zoals je kan zien op onze websites ( http://www.studieco.been http://www.bijles-studiebegeleiding.be) zijn wij gespecialiseerd in het geven van begeleiding aan de schoolgaande jeugd. Dit gaat van het lager onderwijs tot en met hogeschool/universiteit. Wil jij graag deze jongeren helpen om een specifiek vak onder de knie te kregen of in het algemeen beter te leren studeren? Solliciteer dan meteen voor deze vacature. Naast bijles voor de hoofdvakken (wiskunde, wetenschappen, Frans,… etc.) is er ook een grote vraag naar algemene studie- en huiswerkbegeleiding. Ook indien jij hier momenteel nog niet de nodige ervaring mee hebt, kunnen wij met jou een traject opzetten om uiteindelijke op regelmatige basis opdrachten te doen. Je bepaalt zelf met de ouders van de leerlingen wanneer de bijlessen door kunnen gaan. Zo kan je makkelijk de bijlessen plannen in functie van jouw eigen uurrooster en andere bezigheden. De begeleidingsopdracht vindt normaal bij de leerling/student aan huis plaats en zijn altijd in de directe regio van jouw woonplaats of jouw kotadres. Zo kan je de klanten vlot met de fiets of het openbaar vervoer bereiken. Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd! Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: SB2018.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Kinesist (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: DE COCON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig kinesist binnen een multidisciplinaire groepspraktijk.

  • Winkelmedewerker met snelle opstart (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Werfreserve

    Wij zoeken voor ons filiaal te Deurne een enthousiaste winkelmedewerker. Je draagt mee zorg voor de winkel, ook vul je mee de rekken aan en uiteraard zal je worden ingezet aan de kassa. Verder help je de klanten verder, wanneer nodig.

  • Medewerk(st)er keuken flexijob of extra (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: DE GRAMMOFOON

    Type: Flexijob

    Je helpt de chef in de keuken met de voorbereidingen en klaarmaken van de gerechten, het dresseren van de borden en de koude gerechten. Je zorgt ervoor dat de keuken en het materiaal netjes in orde blijft. Werkuren zaterdag van 17u tot 22u

Zoek naar antwoorden van L. FAVOREEL in sociale netwerken
Look for responds of L. FAVOREEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor L. FAVOREEL. Laat een reactie achter voor L. FAVOREEL. L. FAVOREEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for L. FAVOREEL. Leave a respond for L. FAVOREEL. L. FAVOREEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie L. FAVOREEL op de google maps. Adres en contacten L. FAVOREEL
Location of L. FAVOREEL on the google maps. Address and contacts of L. FAVOREEL

Andere gerelateerde bedrijven als come L. FAVOREEL L. FAVOREEL: JACQUES GROGNARD | Sofido SA | Verstraete P | FA. COLO | Willy

Other related companies as L. FAVOREEL: JACQUES GROGNARD | Sofido SA | Verstraete P | FA. COLO | Willy

L. FAVOREEL is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is L. FAVOREEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05409088134. Het bedrijf L. FAVOREEL bevindt zich op het adres: SINT-TRUIDERSTEENWEG 10; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 888,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 207,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van L. FAVOREEL is Transportuitrusting, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van L. FAVOREEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van L. FAVOREEL, openstaande posities, locatie van L. FAVOREEL op de kaart.

L. FAVOREEL is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is L. FAVOREEL, company assigned to the tax number BE05409088134. The company L. FAVOREEL is located at the address: SINT-TRUIDERSTEENWEG 10; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 888,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 207,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of L. FAVOREEL is Transportation Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of L. FAVOREEL is not available. You also can look at reviews of L. FAVOREEL, open positions, location of L. FAVOREEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over L. FAVOREEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf L. FAVOREEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about L. FAVOREEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company L. FAVOREEL, employees, financial statistics.