KOEN VANDE WALLE

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • KOEN VANDE WALLE
Private companiesTransportation by Air • KOEN VANDE WALLE

Contactgegevens KOEN VANDE WALLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KOEN VANDE WALLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

KOEN VANDE WALLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUISELEDESTEENWEG 43; 8750; WINGENE, België

Telefoon (phone): 51657677 (+32-51657677) 51657677 (+32-51657677)

Fax (fax): +32 (53) 248-99-16 +32 (53) 248-99-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KOEN VANDE WALLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KOEN VANDE WALLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KOEN VANDE WALLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KOEN VANDE WALLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KOEN VANDE WALLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KOEN VANDE WALLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KOEN VANDE WALLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KOEN VANDE WALLE
Products information KOEN VANDE WALLE

BTW identificatienummer (tax): BE09582519531
Ondernemingsnummer: 9917327880
Hoofdstad (capital): 414,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 345,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KOEN VANDE WALLE
(Get full report from official database of BE for KOEN VANDE WALLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor KOEN VANDE WALLE
Addition kinds of activities for KOEN VANDE WALLE

519400. Tabak en tabaksproducten | Tobacco and tobacco products
14599907. Pinite mijnbouw | Pinite mining
23890203. Clergymen's kledingstukken | Clergymen's vestments
35349902. Roltrappen, passagiers en vrachtwagens | Escalators, passenger and freight
35560206. Slijpmachines, commercieel, voedsel | Grinders, commercial, food
51120302. Looseleaf bindmiddelen | Looseleaf binders
57199908. Rieten, rotan of riethuisinrichting | Wicker, rattan, or reed home furnishings
62890000. Beveiliging en grondstoffen service | Security and commodity service
82110103. Katholieke junior middelbare school | Catholic junior high school

Werken bij KOEN VANDE WALLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KOEN VANDE WALLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KOEN VANDE WALLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KOEN VANDE WALLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanieker m/v (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een passie voor auto's. sta je in voor het onderhoud en de herstellingen van auto's. zorg je voor het regelmatig nazien en controleren van remmen, banden, motor, lichten, enz. herstel, monteer en vervang je banden. ververs je olie en smeer je een voertuig. voer je grondige controles uit op de motor, koppeling, versnellingsbak, aandrijving, ophanging, remmen en chassis en herstel je deze. herstel je verschillende systemen zoals klimaatregeling, ABS, airbags, ... sta je in voor het inbouwen, controleren en afstemmen van LPG-installaties. spoor je storingen op met gebruik van test- en diagnoseapparatuur. onderhoud je hydraulische systemen. pas je pneumatische systemen toe. onderhoud je systemen voor airconditioning in voertuigen. vervang je autoruiten indien nodig.

  • Siroopbereider - snelle opstart - mooie verloning - Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, in de regio Ninove, zijn we op zoek naar een siroopbereider voor twee ploegensysteem. Als siroopbereider sta je in voor het aanmaken van siropen voor frisdranken, het nemen van stalen ter controle en het verzorgen van een vlotte aanbreng aan de productie van de frisdranken. Je werkt in een twee ploegensysteem - de ene week van 6u tot 14u, de andere week van 14u tot 22u - en krijgt hiervoor een mooi loonpakket aangeboden. Na je opleiding, mag je zelfstandig siropen bereiden. Mits positieve evaluatie, krijg je na je interimperiode een vast contract aangeboden. We zijn op zoek naar iemand met minstens een eerste ervaring als operator/bereider in de voedingsindustrie. Heb jij die passie voor voeding die we zoeken? Wil je graag in Ninove werken? Stuur dan snel je CV door naar: [email protected] Bedrijfsprofiel: Onze klant is Europa’s grootste producent van frisdranken en vruchtensappen. In de vestiging te Ninove vindt de productie plaats voor vooraanstaande retailers in Nederland en België en nationale en internationale A-merken. Daarnaast produceren zij diverse dranken onder eigen merknaam voor de exportmarkten Afrika, Azië en het Midden-Oosten. 

  • Huishoudhelden Lissewege - Dudzele gezocht! Uurrooster op maat! (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Lissewege - Dudzele - Brugge (Koolkerke) Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: X-TRA TIME

    Type: Dienstenchequebaan

    Om ons team te versterken, zijn wij DRINGEND op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Heb je alles graag netjes en poets je graag, dan is dit jouw kans! Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning. Je voert lichte huishoudelijke taken uit (stofzuigen, dweilen, stofvegen, ramen wassen, strijken, … ) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je dient volledig zelfstandig te kunnen werken en verantwoordelijkheid te nemen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tienen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT FRITUUR VRIJDAG - DESSELGEM (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur in Desselgem gaat Forum Jobs op zoek naar een student(e) die vrij is om te werken op vrijdag. Je werkt 's middags van 11:45 tot 13:45 en van 17:30 tot 23:00.

  • Young Potential Maintenance (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    Experis Engineering is een gespecialiseerde selectiedivisie binnen de ManpowerGroup, die zich focust op ingenieursprofielen op zoek naar een nieuwe job. Bedrijfsomschrijving Voor een internationaal gerenommeerd productiebedrijf in de regio Waregem zijn wij op zoek naar een Young Potential Maintenance. Omschrijving - In een eerste fase word je opgeleid door een ervaren team. - Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het volledige machinepark. - Naarmate je een grotere expertise opgebouwd hebt, krijg je meer verantwoordelijkheden en projecten. - Je stelt het onderhoudsplan op en verzorgt de opvolging van het preventief en curatief onderhoud. - Je dient op proactieve wijze verbeteringsvoorstellen in. - Je stuurt een aantal techniekers aan en maakt een belangrijk deel uit van het productieproces. - Je overlegt op regelmatige basis met belangrijke stakeholders in het bedrijf (process engineering, production, quality,...)

  • Adviseur Beleggingen (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Een gekend bankkantoor gelegen in de regio van Vilvoorde is op zoek naar een Commercieel aangelegde Beleggingsadviseur. Ben je klantgericht en geïnteresseerd in de beleggingsmarkt? Dan is deze functie echt iets voor jou! Als beleggingsadviseur ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: Je onderhoudt duurzame, persoonlijke relaties met de toegewezen bedrijven of particuliere klanten Je adviseert, beheert en ontwikkelt portefeuilles, onder supervisie van de kantoorverantwoordelijke Je geeft nauwgezet investeringsadvies Tevens benader en prospecteert je nieuwe bedrijven met groot beleggingspotentieel Je beantwoordt de vragen van de bedrijven of particuliere klanten

  • Projectleider / Werfleider (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Opleveren van projecten van A tot Z; Bereidt de werven voor en is verantwoordelijk voor de opmetingen, de opstart, het bestellen van materialen, contact met onderaannemers en de uitvoeringsplanning; Brengt de montageploegen op de hoogte van de werken en stuurt hen aan op de werven; Neemt deel aan werfvergaderingen; Waakt over de veiligheid op de werf; Lost problemen die zich voordoen op de werf onmiddelijk op; Je bent verantwoordelijk voor de nacalculatie van het project i.s.m. calculator. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving en selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van specifieke producten die gebruikt worden in de bouwsector. Het evolueerde van een familiebedrijf tot één van de meest toonaangevende fabrikanten in Europa. Voor de uitbreiding van het team zijn wij voor hun op zoek naar een m/v "Projectleider":

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio KALMTHOUT (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

Zoek naar antwoorden van KOEN VANDE WALLE in sociale netwerken
Look for responds of KOEN VANDE WALLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor KOEN VANDE WALLE. Laat een reactie achter voor KOEN VANDE WALLE. KOEN VANDE WALLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KOEN VANDE WALLE. Leave a respond for KOEN VANDE WALLE. KOEN VANDE WALLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KOEN VANDE WALLE op de google maps. Adres en contacten KOEN VANDE WALLE
Location of KOEN VANDE WALLE on the google maps. Address and contacts of KOEN VANDE WALLE

Andere gerelateerde bedrijven als come KOEN VANDE WALLE KOEN VANDE WALLE: DE RIDDER M. NV | IVECO BELGIUM SA-NV | DIRK D'HALLEWIN | SNAUWAERT | WIM HOORNAERT

Other related companies as KOEN VANDE WALLE: DE RIDDER M. NV | IVECO BELGIUM SA-NV | DIRK D'HALLEWIN | SNAUWAERT | WIM HOORNAERT

KOEN VANDE WALLE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KOEN VANDE WALLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09582519531. Het bedrijf KOEN VANDE WALLE bevindt zich op het adres: RUISELEDESTEENWEG 43; 8750; WINGENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 414,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 345,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van KOEN VANDE WALLE is Vervoer per lucht, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KOEN VANDE WALLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KOEN VANDE WALLE, openstaande posities, locatie van KOEN VANDE WALLE op de kaart.

KOEN VANDE WALLE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is KOEN VANDE WALLE, company assigned to the tax number BE09582519531. The company KOEN VANDE WALLE is located at the address: RUISELEDESTEENWEG 43; 8750; WINGENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 414,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 345,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of KOEN VANDE WALLE is Transportation by Air, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of KOEN VANDE WALLE is not available. You also can look at reviews of KOEN VANDE WALLE, open positions, location of KOEN VANDE WALLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KOEN VANDE WALLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KOEN VANDE WALLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KOEN VANDE WALLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KOEN VANDE WALLE, employees, financial statistics.