IVECO BELGIUM SA-NV

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • IVECO BELGIUM SA-NV
Private companiesTransportation by Air • IVECO BELGIUM SA-NV

Contactgegevens IVECO BELGIUM SA-NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IVECO BELGIUM SA-NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

IVECO BELGIUM SA-NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 1702-, België

Telefoon (phone): 02-467.12.11 (+32-02-467.12.11) 02-467.12.11 (+32-02-467.12.11)

Fax (fax): 02-467.13.30 (+32-02-467.13.30) 02-467.13.30 (+32-02-467.13.30)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IVECO BELGIUM SA-NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IVECO BELGIUM SA-NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IVECO BELGIUM SA-NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IVECO BELGIUM SA-NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IVECO BELGIUM SA-NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IVECO BELGIUM SA-NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IVECO BELGIUM SA-NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IVECO BELGIUM SA-NV
Products information IVECO BELGIUM SA-NV

BTW identificatienummer (tax): BE07523956298
Ondernemingsnummer: 5838378906
Hoofdstad (capital): 513,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 879,000 EUR
Werknemers (employees): 48
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in IVECO BELGIUM SA-NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IVECO BELGIUM SA-NV
(Get full report from official database of BE for IVECO BELGIUM SA-NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor IVECO BELGIUM SA-NV
Addition kinds of activities for IVECO BELGIUM SA-NV

508505. Lagers, bussen, wielen en versnellingen | Bearings, bushings, wheels, and gears
07210201. Spruit- en takkweekdiensten | Sprout and twig cultivation services
26790801. Folieplank: gemaakt van aangekocht materiaal | Foil board: made from purchased material
50630302. Bouw draad en kabel | Building wire and cable
50939907. Rubber schroot | Rubber scrap
59410100. Visserijapparatuur | Fishing equipment
61639902. Makelaars, boerderij of zakelijke lening | Brokers, farm or business loan

Werken bij IVECO BELGIUM SA-NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IVECO BELGIUM SA-NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IVECO BELGIUM SA-NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IVECO BELGIUM SA-NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent ploegbaas te Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze magazijnen in Boom zijn we op zoek naar een Assistent Ploegbaas in afwisselende posten die zal helpen instaan voor de dagelijkse opvolging en organisatie ter ondersteuning van de ploegbaas. Jouw taken : Je staat in voor de planning van de dagelijkse magazijnactiviteiten. Je ziet toe dat deadlines behaald worden. Je staat in voor de opvolging van een kleine ploeg (10 tot 12-tal) operators (kwantiteit en kwaliteit). Je werkt mee op de werkvloer. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid in het magazijn. Je fungeert als voorbeeldfiguur voor de groep. Je ziet toe dat er volgens de procedures gewerkt wordt. Kenmerken van de functie: Je rapporteert aan de ploegbaas Je werkt in 2 posten (6 u – 14.30 u en 09.30 u – 18 u). Ervaring met of in het bezit zijn van een Reachtruck of Heftruck brevet is een meerwaarde.

  • Dakwerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature dakwerker krijg je heel wat taken toegewezen. Hieronder vind je een greep uit het pakket: je voert totaalrenovaties uit van A tot Z; je werkt voornamelijk bij particulieren thuis; je plaatst zelf de stelling; je voert afbraakwerken uit aan bestaande daken; je plaats voornamelijk platte daken; je staat er voor open ook renovatiewerken aan hellende daken uit te voeren; je zorgt dat de werf altijd netjes en proper achter blijft; je staat klanten vriendelijk te woord; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van sanitair; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van verwarming; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van elektriciteit; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van vloer- en tegelwerken.

  • verko(o)p(st)er (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in dameskleding met 'een maatje meer' zijn we op zoek naar een enthousiaste student(e). U bent het visitekaartje van de winkel en ontvangt klanten met veel enthousiasme. Hier winkelen moet voor de klant altijd een fijne en aangename ervaring zijn! U zal samen met uw collega's de winkel op orde houden: - kleding die het net niet is geworden terug weghangen of opplooien - felbegeerde nieuwe stuks net uit de doos in de winkel weghangen - toezien op de algemene orde in winkel Uw vaste collega's ondersteunen en bijstaan waar nodig Op termijn ook de klanten bijstaan met hun vragen, advies geven en vriendelijk verder helpen. Belangrijk: - gevoel voor mode - kennis van een 'maatje meer' - klantvriendelijk en enthousiast

  • storingstechnicus elektromechanica & PLC (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: DEPRO PROFILES

    Type: Vaste Job

    - zelfstandig storingen opsporen en verhelpen aan industriële machines en installaties. - preventieve onderhoudswerken (mechanisch en elektrisch) uitvoeren en timing opvolgen. - zelfstandig kleine projecten afwerken (onder supervisie maintenance manager).

  • Technisch-comm medewerker bouw voor topbedrijf! (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    U komt terecht in een team met 3 collega's. U rapporteert aan de technisch-commercieel verantwoordelijke, die de effectieve sales op zich neemt. U bent een calculator met een aantal jaar ervaring bij een algemene aannemer. U bestudeert lastenboeken, meetstaten, plannen enz. Er wordt vaak in bouwteams gewerkt waar u samen met uw collega instaat voor het bedenken en communiceren van oplossingen voor mogelijke problemen, je reikt alternatieve uitvoeringsmethodieken aan in ontwerpfase aan de klant. U denkt mee met de klant, de architect en het studiebureau over het ontwerp, mogelijke varianten in uitwerking etc in een heel vroeg stadium van het bouwproces. U overlegt vaak met de de bouwheer, gebruikers van gebouwen, architect, studiebureau, onderaannemers, collega's, leveranciers,...

  • dakdekkers hellende daken (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: ALGEMENE DAKWERKEN DIRK DEPRAETERE

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken dakdekkers voor renovatieprojecten. Je werkt vooral aan hellende daken maar bij drukte of in noodspring je bij bij de platte daken en zinkwerken.

  • Loketbediende Haven Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant Haven Genk zijn wij momenteel op zoek naar een loketbediende. Je staat in voor: de verwerking van inkomende en uitgaande containers/chauffeurs met de bijbehorende documenten; adminstratie van inkomende en uitgaande treinen; communicatie met machinisten/arbeiders; klantencontacten; opvolging van chauffeurs; klaarmaken van CMR vrachtbrieven; administratieve verwerking van de containerschepen. ·

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • ONDERHOUDSMAN (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: HYBOMA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hyboma is een familiebedrijf dat sinds twee generaties kwalitatieve en duurzame woningen en appartementen bouwt. Met meer dan 150 woningen en appartementen per jaar in West- en Oost-Vlaanderen is Hyboma één van de grotere spelers op de markt. De Hyboma Groep omvat nog een aantal gespecialiseerde nevenbedrijven. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een (m/v): Onderhoudsman Je bent een duizendpoot, die proactief meewerkt aan een proper straatbeeld op en rond onze verkavelingen. Taken: Je bent mee verantwoordelijk voor het onderhoud van bouwpercelen en nieuwbouwwoningen in opbouw. Een lijst met opgegeven punten werk je zorgvuldig en zelfstandig af. Onder andere: meenemen van (bouw)afval herstellen van kleine gebreken verwijderen van onkruid op de bouwgronden en rond de woningen reinigen van woningen in opbouw (her)plaatsen van publiciteitsborden …

  • Talent-IT - Netwerk Engineer (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beschrijving Je werkt vanuit Oostende en bent bereid om ook naar andere vestigingen te reizen indien de opdracht het vraagt. Je bent enthousiast, flexibel ingesteld en beheerst over goede sociale - en communicatieve vaardigheden. Ook beheers je vlot de Nederlandse, Franse en Engelse taal. Bovenal beschik je over goede organisatorische en analytische vaardigheden. Je bent een echte teamplayer en je kan gemakkelijk schakelen op verschillende niveaus. Verder draai je buiten kantooruren mee in een bereikbaarheidsdienst. Profiel Je beschikt over een afgeronde Bachelor opleiding op het gebied van ICT Je beschikt over een Bachelor werk - en denkniveau Je hebt kennis van Networking en Security en je beschikt over brede kennis van andere IT componenten Je hebt een passie voor IT - security gerelateerde onderwerpen Je hebt kennis van en ervaring met: Next Generation Firewalls (CheckPoint, Palo Alto) Netwerk, VPN en loadbalance technologieën (Cisco, Juniper, NetScaler, Infoblox) Netwerk access control en monitoring Web Application Firewalls Certificate management Patch en Vulnerability Management IDS, IPS, Infrastructure hardening, pentesting en scripting

  • Flexi winkelmedewerker (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Carrefour DON BOSCO

    Type: Flexijob

    U werkt op zaterdag (volledige of halve dag) aan de kassa, aan het vers of in de winkel.

  • keukenmedewerker (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DE LAMME GOEDZAK

    Type: Flexijob

    Je helpt mee in de keuken met de chef, je doet vooral voorbereidend werk

Zoek naar antwoorden van IVECO BELGIUM SA-NV in sociale netwerken
Look for responds of IVECO BELGIUM SA-NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor IVECO BELGIUM SA-NV. Laat een reactie achter voor IVECO BELGIUM SA-NV. IVECO BELGIUM SA-NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IVECO BELGIUM SA-NV. Leave a respond for IVECO BELGIUM SA-NV. IVECO BELGIUM SA-NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IVECO BELGIUM SA-NV op de google maps. Adres en contacten IVECO BELGIUM SA-NV
Location of IVECO BELGIUM SA-NV on the google maps. Address and contacts of IVECO BELGIUM SA-NV

Andere gerelateerde bedrijven als come IVECO BELGIUM SA-NV IVECO BELGIUM SA-NV: Electro Koen Goossens | JAN ADAMS | RODE KRUIS HAM | Van De Wal-Plasschaert | BATICOM

Other related companies as IVECO BELGIUM SA-NV: Electro Koen Goossens | JAN ADAMS | RODE KRUIS HAM | Van De Wal-Plasschaert | BATICOM

IVECO BELGIUM SA-NV is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IVECO BELGIUM SA-NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07523956298. Het bedrijf IVECO BELGIUM SA-NV bevindt zich op het adres: 1702-. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 48 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 513,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 879,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in IVECO BELGIUM SA-NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IVECO BELGIUM SA-NV is Vervoer per lucht, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IVECO BELGIUM SA-NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IVECO BELGIUM SA-NV, openstaande posities, locatie van IVECO BELGIUM SA-NV op de kaart.

IVECO BELGIUM SA-NV is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is IVECO BELGIUM SA-NV, company assigned to the tax number BE07523956298. The company IVECO BELGIUM SA-NV is located at the address: 1702-. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 48 employees work in this company. Capital - 513,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 879,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in IVECO BELGIUM SA-NV were not found.
The main activity of IVECO BELGIUM SA-NV is Transportation by Air, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of IVECO BELGIUM SA-NV is not available. You also can look at reviews of IVECO BELGIUM SA-NV, open positions, location of IVECO BELGIUM SA-NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IVECO BELGIUM SA-NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IVECO BELGIUM SA-NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IVECO BELGIUM SA-NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IVECO BELGIUM SA-NV, employees, financial statistics.